Stort tak til Casper for super service vejledning og nye ideer til mine badeværelser. Flot udført af Casper og Tobias! Min bedste anbefaling herfra!!

Vi har fået fornyet vort køkken af Søgaard Køkkenfornyelse - nye bordplader m. ny vask, nye låger og fronter, nye skuffer og 2 nye skabe. Hele fornyelsen er udført i høj håndværksmæssig kvalitet af... Leggi di più

Så blev vort 29 år gamle HTH køkken moderniseret af Søgaard fornyelse af Leif Bondam. Fik besøg af Leif 2 dage efter kontakt til firmaet, under besøget gennengik vi køkkenet med de ønsker vi ha... Leggi di più

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Mit gamle svanekøkken fra 2006 blev for…

Mit gamle svanekøkken fra 2006 blev for forvandlet på en arbejdsdag. Det startede med at jeg fik besøg af Casper Bendtsen fra Søgaard Køkkenfornyelse som kom med fede detaljer om hvordan jeg kunne komme i mål med et flot køkken. Jeg fik lavet et højskab skiftet bordplade og låger. Det som jeg satte stor pris på var at Casper som kom med foreslaget til køkkenet kom også og satte det op. Bedre service kan man ikke finde andre steder. Jeg kan kun anbefalde dette firma til andre som går i tanker om køkkenfornyelse. Jeg er super glad for mit nye køkken...

19 dicembre 2025

Kan kun anbefale Søgaard!

Kan kun anbefale Søgaard!Overholder alle aftaler. Meget arbejdsom - så køkkenfornyelse efter 12 timers hårdt arbejde. Kvaliteten af produkterne er i top - så nu er vi helt up to date med nyt køkken👏😊

8 gennaio 2026

Høj service -prof. Håndværk

Renov. af Låge- og skabsfronter mv. i feb. 2020. Super firma. Prof. Håndværkere. Fabriksfejl udbedret på aftalte datoer.
Knaldgod service. Udbedring: håndværksmæssig professionelt af sønnen Tobias. Tak for god behandling.

Birthe Dahlgren, Solrød Strand

1 aprile 2025

Tillid og perfektionisme

Fra det øjeblik vi accepterede Kims tilbud gik der 5 uger, så havde vi et nyt køkken. Desværre var de gamle skuffer dyvlet og limet sammen, så det var ikke muligt, at skifte fronterne. Skabslågerne var heller ikke standard, så både skuffer og låger måtte specialfremstilles.
Alligevel blev montagedatoen overholdt til fulde. ALT passede perfekt!
Kim kom kl. 8 om morgenen, og fortsatte til han var færdig (kl. 19.30).
Vi er super glade for vort nye køkken, og samarbejdet med Kim som har høj arbejdsmoral og en fin humor (som passede os godt). Vi syntes, at prisen var høj, men når vi ser resultatet er vi meget tilfredse med prisen og hele processen.
Vi kan kun anbefale firmaet, og vil for god ordens skyld gøre opmærksom på, at vi ikke kendte Kim på forhånd.
En tilfreds kunde (:-))
Jan

27 novembre 2024

Opgradering af eksisterende køkken fra 1997.

Opgradering af eksisterende køkken fra 1997.
Nye låger, ny hævet bordplade med ny vask, skabe ændret til skuffer og ændrede formål.
Lige fra gennemgang og udregning af tilbud til omgående opmåling og en leveringstid på 4 uger forløb alting efter planen til vores store tilfredshed. Tak til Kim fra Søgaard Køkkenfornyelse.

25 novembre 2024

Køkkenrenovering til den rigtige pris.

Efter en god, behagelig, grundig og kompetent vejledning, fik vi skiftet låger m.v. Og med ny farve.
I løbet af en dag, var køkkenet færdigt.
Vi har gennem hele forløbet været meget tilfredse med Kim Søgaard.
Dette firma bruger vi gerne igen.
Lene og Martin
Gundsømagle

10 settembre 2024

Jeg skriver på min mormors vegne

Jeg skriver på min mormors vegne. Hun valgte at skifte sit køkken ud med hjælp fra Kim. Køkkenet var fra 70´erne. Min mormor har fået den bedste og mest professionelle service man kan tænke sig. En bare helt igennem god oplevelse. Køkkenet er fantastisk og min mormor er bare så glad så glad. Kh familien Adamsen

14 aprile 2024

Perfekt køkkenfornyelse

Vores Svanekøkken fra 2016, bar tydelige præg af slid og afskalninger af lakken.
Vi bestilte Kim Søgaard Køkkenfornyelse til at give et tilbud.
I løbet af et par timer beluttede vi os og Kim målte op til alt der skulle udskiftes.
På 4-5 timer en lørdag formiddag blev alt udskiftet, justeret og ryddet op.
Overfladerne er meget nemme at vedligeholde og holde rene.
Alt virker perfekt og vi glæder os over vores nye køkken hver eneste dag.
Judith & Tim :-)

9 settembre 2023

Flot resultat

Jeg har lige fået monteret nye låger på mit eksisterende køkken som oprindeligt er fra 2012. Jeg har kun ros til Søgaard Køkkenfornyelse. Alle aftaler er overholdt til punkt og prikke, Kim har været god til at komme med gode råd undervejs i processen når jeg har været i tvivl om hvad der ville give det bedste resultat. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger .

15 gennaio 2024

Perfekt køkkenrenovering

Vi har fået udskiftet låger på vores mere end 20 år gamle køkken, så det nu nærmest ser ud som et helt nyt køkken. Vi er meget tilfredse med udførelsen af det grundige arbejde, alle aftaler er overholdt og vi kan kun anbefale, at andre også får renoveret sit køkken hos Søgaard Køkkenfornyelse.

5 settembre 2023