Vi fik mad fra Frimanns gourmet til vores søns konfirmation. Vi havde bestilt konfirmationsbuffeten, og den var super lækker. Det var virkelig virkelig dejlig mad, tilberedt perfekt og der var m... Leggi di più
Hvis vi kunne ville vi give 6 stjerne eller mere..! Vi bestilte til 55, men havde mande fald og endte på 50, der var mad til 60+ mennesker. Levering var til tiden, maden var fantastisk, alle gæst... Leggi di più
Vi bestilte"Italiensk buffet favorit" til rund fødselsdag, og det var helt utroligt lækkert og velsmagende. Kødet var så mørt, både "foretter", "hovedretter", salater, tilbehøret og desserten smagte... Leggi di più
Vi bestilte mad Frimanns Gourmet til min datters konfirmation og fik sammensat en vegetarisk buffet ud fra nogle af deres eksisterende retter på menukortet. Det var uden tvivl noget af det b... Leggi di più

- Promise 1
Danimarca
- frimannsgourmet.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Virkelig lækkert mad!
Nu har vi prøvet Frimannsgourmet 2 gange og begge har været en stor succes. Maden er utrolig lækker, er anrettet meget indbydende og vi kan kun anbefale det herfra.
Rigtig god mad til fin pris
Rigtig god mad til fin pris. Meget nemt at gå til og levering i god tid
Så fint og velsmagende
Jeg valgte bryllupsmenuen til min fødselsdag. Det var så nemt og lige til.
Forretten kom på fade som skulle sættes over på mine egne tallerkner, så nemt med en palet. Det så stadigt så fint ud.
Alt smagte bare så lækkert, lækre råvarer.
Alle gæster og ikke mindst mig selv var så glade og tilfredse.
Jeg vil til enhver tid anbefale Frimanns Gourmet
Tak for I var med til at gøre min aften til noget særligt
Fantastisk fødselsdagsmenu til 36…
Fantastisk fødselsdagsmenu til 36 personer. Rigeligt af alt . Intet at udsætte på maden,levering el.afhentning. Ville klart anbefale det til andre
Vi fik brunch til 10 pers
Vi fik brunch til 10 pers. leveret til tiden, frisk og lækkert. Rigeligt og meget pænt anrettet, lige til at sætte på bordet. Super godt.
Lækker veltillavet mad
Lækker veltillavet mad. Rigtig gode smagsoplevelser. Let at gå til.
Resterne lækre selv dagen efter.
Dejlig madoplevelse
Vi bestilte italiensk buffet til vores sølvbryllup - og fik det dejligste mad, lige til at gå til. Anrettet på fine fade og skåle.
Stor anbefaling herfra
Stor ros fra os
Stor ros fra os - og ikke mindst fra 50 gæster, som alle spurgte om, Hvor vi havde fået den lækre receptionsbuffet fra ?
Smukt anrettet og lækker smag
Tak for det
KH
Berith
Informativ hjemmside
Informativ hjemmside
Nem bestilling
Levering og senere afhentninghelt i overensstemmelse med aftale om tid om sted.
Fremragende mad, lækkert og indbydende anrettet. Spændende salater.
Rigelige portioner
Kort sagt en fantastisk positiv oplevelser. Alle gæster - 75 i alt - begejstrede
Super lækker mad og nemt at håndtere
Super lækker mad og nemt at håndtere. God service!
Super dejlig mad!
Super dejlig mad!! Mørt og lækkert kød, og massere af mad. Kan helt klart anbefales 😉
Dejlig italiensk buffet der blev rost…
Dejlig italiensk buffet der blev rost meget af vores gæster
Godt, nemt og lækkert.
Meget lækker mad, en virkelig god forret, varmrøget laks.
godt tilberedt kød og gode salater. Vi fik også nogle fine vegetarretter.
Det hele leveret præcis som ønsket, og efterfølgende afhentning af skåle og kasser.
Godt, nemt og lækkert.
Frimanns kan vildt anbefales
Frimanns viste fleksibilitet, jeg ordrede for sent, men det ordnede sig. Maden kom til tiden, anrettet som lovet, det smagte fantastisk, alle nød den gode mad.
Helt igennem perfekt mad og der var…
Helt igennem perfekt mad og der var rigeligt. Meget lækkert anrettet.
Virkelig lækker mad og en KÆMPE anbefaling
Virkelig lækker mad. Kødet smagte så godt og var tilberedt perfekt. Kan kun anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det er ikke sidste gang vi har fået mad fra Frimann’s Gourmet.
Nemt og super lækkert
Vi fik igen i år nytårsmenuen fra Claus og hans team.
De 4 retter var super nemme at tilberede og smagte fantastisk og alle i selskabet havde kun godt at sige :)
Fik leveret buffet til 60 års…
Fik leveret buffet til 60 års fødselsdag - lækkert og lige til at gå til. Rigeligt med mad....
Har lige nydt nytårs menuen
Har lige nydt nytårs menuen, maden var rigtig lækker, men den var lige afmålt nok, tvivler på alle er blevet mætte det må i godt tænke på til næste nytårs menu
Vh
Kai Christiansen
Suveræn nytårsmenu
Vi prøvede for første gang nytårsmenu fra Frimanns gourmet og det var bare til UG . 4 retter med fantastisk smag, tilberedelse og lige til at gå til. Vi vil helt sikkert bestille mad derfra en anden gang. Kan varmt anbefales. Godt nytår fra Jane med familie.