Frimannsgourmet Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Vi fik mad fra Frimanns gourmet til vores søns konfirmation. Vi havde bestilt konfirmationsbuffeten, og den var super lækker. Det var virkelig virkelig dejlig mad, tilberedt perfekt og der var m... Leggi di più

Hvis vi kunne ville vi give 6 stjerne eller mere..! Vi bestilte til 55, men havde mande fald og endte på 50, der var mad til 60+ mennesker. Levering var til tiden, maden var fantastisk, alle gæst... Leggi di più

Vi bestilte"Italiensk buffet favorit" til rund fødselsdag, og det var helt utroligt lækkert og velsmagende. Kødet var så mørt, både "foretter", "hovedretter", salater, tilbehøret og desserten smagte... Leggi di più

Vi bestilte mad Frimanns Gourmet til min datters konfirmation og fik sammensat en vegetarisk buffet ud fra nogle af deres eksisterende retter på menukortet. Det var uden tvivl noget af det b... Leggi di più

1. Azienda di catering

Promise 1

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

18 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Nytårsmenu

Nytårsmenu

Meget professionelt og velovervejet pakket, leveret med udførlig vejledning.
En menu med lækre smagsoplevelser, og virkelig enormt imponerende afstemt til mad ud af huset.
Selv en mindre god i køkkenet kunne få det til at ligne en million med alle de små lækre elementer.
Smagte fantastisk og ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

Godt nytår💫

1 gennaio 2020

Alt var bare I top!

Bestilte den klassiske Italiensk buffet og alt var bare i top.

Virkelig lækkert, mørt kød....fine smagsoplevelser ved alle retter.
Desserten var lidt kompakt, men det er jo en smagssag og andre i selskabet synes den var super.

Alt så pænt og indbydende ud og kom på pæne, enkle hvide fade - lige til at sætte på bordet.

Maden kom til tiden, og det eneste vi sku' var at varme sovsen, skære kødet og brødet ud.

Er ikke sidste gang vi har brugt dem. Kan varmt anbefales :-)

23 dicembre 2019

Har fået mad fra Frimanns gourmet et…

Har fået mad fra Frimanns gourmet et par gange, og det har altid fungeret super godt og været velsmagende. I lørdags havde vi bestilt deres julefrokost menu til afhentning. Jeg henter maden, som er klar som aftalt. Da jeg kommer hjem med den, så beslutter jeg lige at tjekke om alt er leveret. Jeg opdager at der desværre ikke var steg og fiskefilet nok... Der manglede til 2 kuverter. Jeg kontakter straks Frimanns gourmet, da gæsterne kommer inde for kort tid. De beklager meget, og giver mig muligheden for at komme ned og hente noget mere. Den mulighed vælger jeg, men det bliver selvfølgelig en lidt kedelig oplevelse, da gæsterne kommer indenfor en halv time, og jeg skal til og afsted igen. Max stjerner for velsmag, men den lidt uheldige situation trækker lidt ned.

9 dicembre 2019

Tusind tusind tak for dejlig mad til…

Tusind tusind tak for dejlig mad til min 60 års fødselsdag ❤️ Alle gæster havde kun ros tilovers 😊
Jeg havde bestilt efterårs-menuen og den var top-lækker og der var riiiiiigeligt med mad 😊
Super service hele vejen igennem 👍🏻
Jeg kan kun anbefale andre, at benytte jer ⭐️

9 dicembre 2019

Vi fik deres italienske buffet til 40…

Vi fik deres italienske buffet til 40 års fødselsdag - fantastisk lækkert og meget velsmagende, flot anrettet og der var rigeligt. Maden blev leveret lige til den aftalte tid, ikke noget med +/- en time. Absolut ikke sidste gang vi bestiller mad derfra.

22 ottobre 2019

Klart anbefales , så lækker:)

Bestilte buffet til vores bryllup og det var bare så godt :)

Kan klart anbefale stedet .
God kommunikation
Levering til tiden
Meget mad og kvaliteten af maden var bare rigtig godt :) smagte virkelig godt ..

Ikke sidste gang jeg bestiller mad derfra :)

5 agosto 2019

Velsmagende mad. God service.

Bestilte catering ‘Søndagsfrokost’ til 15 personer til min 30-års fødselsdag for familien. Fik lov til at skifte kagen ud med tilbehør. Bestillingen var nem at lave og ændre undervejs. Levering 10 min senere end aftalt. Høflig chauffør/leverandør. Maden var lige til, noget alle kunne lide, lækker, velsmagende og børnevenlig. Det var et plus at det var muligt at bruge maden til koldt bord, da vi skulle på picnic. Kvaliteten oversteg prisniveauet. Jeg vil anbefale Frimannsgourmet til andre og bestiller gerne herfra igen til min næste fest.

30 giugno 2019

God service, nemt, problemfrit og god mad

Vi fik deres receptionsbuffet til vores bryllup. Det fungerede helt perfekt. Levering præcis til tiden, mens vi var i kirken. Det var anrettet pænt, og der var rigeligt til alle. Da vi allerede havde bryllupskage, bad vi om at få udskiftet brownien med noget andet, og det var intet problem og kostede ikke ekstra. Alle kontakter til dem foregik nemt, og der kom hver gang hurtigt svar. Kan klart anbefale Frimanns Gourmet og vil bestemt kigge forbi igen næste gang, vi skal have catering.

12 giugno 2019

Fremragende mad

Fremragende mad. Leveret til tiden og yderst velsmagende. Kan helt klart anbefales . Der var rigeligt med mad.

3 giugno 2019

Super god mad og god service

Super god mad, meget passende mængde til det bestilte antal, rigtig flot anrettet på fade lige til at sætte på bordet. Leveringen var meget præcis til det aftalte tidspunkt og afhentning af kasser og fade gik smooth...

27 maggio 2019

Kan varmt anbefales

Påske lørdag fik vi leveret fødsesdagsmeny til 49 personer. Maden var rigelig, pænt anrettet og kvaliteten i top. God hjemmeside, nem bestilling og super service ved løbende telefonisk justering af antal kuverter. Selvom vi bor 50 km fra Frimannsgourmet skete levering præcis på minuttet af flink chauffør. Kan varmt anbefales.
Venlig hilsen
Bente Jensen

23 aprile 2019

Tommel up til Frimanns Gourmet

Fejrede fødselsdag i weekenden, havde bestilt brunch til 23 gæster.
Maden blev leveret til tiden, var anrettet så lækkert og indbydende på fade, lige til at sætte på bordet.
Og maden var superlækker, blev rost af alle gæsterne, og så var der rigeligt af alting.
Helt sikkert ikke sidste gang vi bestiller mad fra Frimanns gourmet.

15 aprile 2019

Drop bekymringerne

Frimannsgourmet leverede masser af lækker velsmagende mad til min 40 års fødselsdag. Maden blev afleveret til tiden på fade som jeg bare kunne stille på bordet. Det bliver ikke nemmere.
Vil helt sikkert bruge Frimannsgourmet igen til min datters konfirmation.

11 aprile 2019

Man kan kun give 5* til den kvalitet og…

Man kan kun give 5* til den kvalitet og service vi fik hos Frimann's Gourmet.
Maden var lige som den italienske mad vi havde ønsket, fik endda en forret som ikke er på deres menu men som vi gerne ville have.
Mad var der rigeligt af, så ingen gik sultne fra bordet.

Endnu engang tak for en super indsats. Vi vender med sikkerhed tilbage igen.

10 aprile 2019