Super mad lækre vine smuk dessert. Kæmperos til Tapas Amor. Fik maden leveret til tiden, med forklaring vedr opvarmning og der var rigeligt. Dejlig kundeservice oplevelse. Fuld tillid.

Vi bestilte 32 stk. Deluxe menuer til min 50 års fødselsdag og alting var bare super fantastisk og nemt at tilberede og arrangere! Alt var frisk og lækkert! Samtlige gæster var imponerede over k... Leggi di più

Smagte godt. Pænt anrettet. Nemt at forberede (opvarme) det der skulle forberedes. Meget serviceminded ved afhentning. God variation og lækre spændende retter. Næsten for mange retter, 3-4 retter... Leggi di più

1. Azienda di catering
  2. Servizio di ordini alimentari online
  3. Servizio di asporto

Tapas Amor er et catering- og tapaskøkken med en klar ambition: at bringe den spanske madkultur tættere på hverdagen og festlige anledninger i Danmark – uden at gå på kompromis med kvalitet, råvarer og håndværk. Vi laver tapas, der smager autentisk, ser indbydende ud og fungerer i praksis, når du skal samle familie, venner eller kolleger omkring et bord. Vi leverer tapas til både private og virksomheder – fra en middag derhjemme til større arrangementer som fødselsdag, konfirmation, barnedåb, reception, bryllup, firmaevent og studenterfest. Vores menuer er udviklet som komplette oplevelser med variation, balance og en tydelig rød tråd i smagene. Vi arbejder bevidst med sæsonens råvarer og prioriterer så vidt muligt lokale, danske producenter med fokus på kvalitet, dyrevelfærd og ansvarlig produktion. Samtidig bruger vi nøje udvalgte produkter fra Spanien – eksempelvis oste, charcuteri, oliven og olier – for at sikre den autentiske tapasoplevelse. Bæredygtighed og klimahensyn er en naturlig del af vores måde at drive virksomhed på. Vi arbejder løbende med mere ansvarlige valg i indkøb, produktion og logistik. Vælg mellem flere menukoncepter, herunder 10-retters Klassisk, 12-retters Luksus, eksklusive tapas, ostetapas, vegetariske tapas, børnetapas – og tilkøb som sangria og vinmenu, udvalgt til at matche tapasretternes smag og struktur. Hos Tapas Amor handler catering ikke kun om mad, men også om tryghed, timing og en professionel proces. Vores mål er, at du oplever høj kvalitet hele vejen – fra første kontakt til den sidste ret på bordet.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Bare Lækkert

Nemt at bestille på hjemmesiden. Super service ved levering og vigtigst af alt - maden smagte så godt, lækre råvarer og der var masser af det. Virkelig lækkert - ikke sidste gang vi skal forkæles af Tapas Amor

23 marzo 2026

Jeg har haft en rigtig positiv…

Jeg har haft en rigtig positiv oplevelse med Tapas Amor. Skulle have fest og bestilte til 56 personer. Valgte 30 retters delux menu. Det var virkelig lækkert og blev pænt anrettet, betalte for anretningen og det var godt givet ud når vi var så mange. Gæsterne har rost maden som velsmagende og meget lækkert.
Kommunikationen med Tapas Amor har været venlig og nemt at komme igennem telefonisk til en snak og besvarelse af mine spørgsmål.

7 marzo 2026

Velsmagende spansk Tapas

Velsmagende og anderledes tapas med god variation i retterne. Menuen kunne dog med fordel indeholde eks. pesto, aioli, tapanader etc. til at dyppe brød, empanadas osv. i. Mere en observation gæsterne gjorde😊

8 marzo 2026

Kære Jens

Mange tak for din anmeldelse . Det betyder rigtige meget for os . Vi er meget glad for at hører at maden har levet op til jeres forventning . Hensyn Dyppelse vil jeg går videre med det . Men vi har vores 30 retters Delux menu som indeholder alt inkl. dyppelser , som i måske kan prøve næstegang .

Med Venlig Hilsen

Kæmpe smagfuld udvalg

Vi havde købt 30 retters tapas pr. Person til frokost gæster og det smagte helt fantastisk og gæsterne roste også maden til skyerne.
Vi vil helt sikkert købe tapas fra dem igen 😊

7 febbraio 2026

Stor anbefaling

Vi havde bestilt 30 retters menu til 6 personer og det var virkelig lækkert. Vi hentede selv maden og alt var pakket og klar som aftalt. Med god beskrivelse af opvarmning af de varme retter.
Vores gæster nød maden og det samme gjorde vi. Det kommer vi helt sikkert til at bestille igen. Stor anbefaling herfra.

30 gennaio 2026

Fantastisk tapas og god service fra start til slut

Vi takker for en utrolig god oplevelse - fra start til slut - ifm vores åbent-hus-arrangement for 30 gæster. Maden var super lækker - med god vejledning ift opvarmning og sikre at tapas ikke stod for længe på buffeten. Fantastisk god og punktlig service hele vejen igennem. Vi fik meget positive tilbagemeldinger fra vores gæster også.

24 gennaio 2026

Vi har haft en virkelig god oplevelse…

Vi har haft en virkelig god oplevelse med Tapas Amor i forbindelse med et event. Kommunikationen har været super nem og professionel hele vejen igennem, med hurtige svar og en rigtig god dialog.

Servicen var i top, og tapasen var helt fantastisk, et stort og lækkert udvalg!

Vi kan varmt anbefale Tapas Amor og vil helt sikkert bruge dem igen✨

26 gennaio 2026

Vi valgte Tapas Amore til nytårsaften

Vi valgte Tapas Amore til nytårsaften, og det var virkelig et hit. Alt spillede, maden var skøn, og det gjorde en stor forskel for festen, at alt bare fungerede. Det gjorde aftenen både nemmere og mere afslappet for os.

1 gennaio 2026

Fantastisk lækker mad og service

7 gennaio 2026

Kære Mette

Mange tak for din for anmeldelse!

Vi er utroligt glade for at høre, at du har nydt både vores "fantastisk lækre mad og service". Det er præcis det, vi stræber efter hver dag.

Vi håber meget at se dig igen snart.

Med venlig hilsen,
Yasin

Super lækkert tapas

Super lækkert tapas, vi fik det til min 50 års fødselsdag.
Super service.
Vi kommer til at bestille fra jer igen.

29 dicembre 2025

Hej Henriette

Tusind tak for din fine anmeldelse – og stort tillykke med de 50 år. Det glæder os virkelig, at tapas og servicen levede op til forventningerne på dagen. Vi ser frem til at hjælpe jer igen næste gang, I skal fejre noget.

Aller første gang jeg bestiller hos…

Aller første gang jeg bestiller hos tapas amor, hentede min bestilling d.28/12. Og det var så lækkert maden! Kommer 100% til at bestille her igen!

28 dicembre 2025

Hej Cecilie

Tak for din første bestilling hos Tapas Amor – og hvor er det dejligt at høre, at du var så tilfreds med maden den 28/12. Vi er virkelig glade for, at det smagte, som det skulle, og vi ser frem til at lave tapas til dig igen næste gang. Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Virkelig tilfreds

Virkelig tilfreds. Maden blev leveret som aftalt. Der var rigeligt af den og maden smagte pragtfuldt. Det er ikke sidste gang der bestilles hos Tapas Amor

31 dicembre 2025

Kære Vivi,

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var så tilfreds med både maden og leveringen. Vi ser frem til at levere tapas til dig igen.

Med venlig hilsen,

Tapas Amor

Vi var meget tilfredse med maden

Vi var meget tilfredse med maden, leveringen og kommunikationen omkring vores arrangement. Stor tak til TapasAmor!!

3 gennaio 2026

Hej Tohamas

Tusind tak for den flotte tilbagemelding. Vi er rigtig glade for, at maden, leveringen og dialogen omkring arrangementet levede op til jeres forventninger. I er altid meget velkomne igen.

En god tapas som kan anbefales

Vi bestilte tapas og blev virkelig positivt overraskede. Der var masser af forskellige retter, og alt smagte rigtig godt. Portionerne var rigelige, og det hele var nemt at håndtere. Kan varmt anbefales!

2 gennaio 2026

Kære Carsten
Tusind tak for den flotte feedback. Det betyder meget for os at høre, at både variation, smag, portioner og håndtering fungerede så godt. Vi arbejder hver dag for at levere en stabil og høj kvalitet, og sætter stor pris på anmeldelser, der afspejler den oplevelse. Tak for anbefalingen – I er altid velkomne igen.