Super mad lækre vine smuk dessert. Kæmperos til Tapas Amor. Fik maden leveret til tiden, med forklaring vedr opvarmning og der var rigeligt. Dejlig kundeservice oplevelse. Fuld tillid.
Vi bestilte 32 stk. Deluxe menuer til min 50 års fødselsdag og alting var bare super fantastisk og nemt at tilberede og arrangere! Alt var frisk og lækkert! Samtlige gæster var imponerede over k... Leggi di più
Smagte godt. Pænt anrettet. Nemt at forberede (opvarme) det der skulle forberedes. Meget serviceminded ved afhentning. God variation og lækre spændende retter. Næsten for mange retter, 3-4 retter... Leggi di più
Tapas Amor er et catering- og tapaskøkken med en klar ambition: at bringe den spanske madkultur tættere på hverdagen og festlige anledninger i Danmark – uden at gå på kompromis med kvalitet, råvarer og håndværk. Vi laver tapas, der smager autentisk, ser indbydende ud og fungerer i praksis, når du skal samle familie, venner eller kolleger omkring et bord. Vi leverer tapas til både private og virksomheder – fra en middag derhjemme til større arrangementer som fødselsdag, konfirmation, barnedåb, reception, bryllup, firmaevent og studenterfest. Vores menuer er udviklet som komplette oplevelser med variation, balance og en tydelig rød tråd i smagene. Vi arbejder bevidst med sæsonens råvarer og prioriterer så vidt muligt lokale, danske producenter med fokus på kvalitet, dyrevelfærd og ansvarlig produktion. Samtidig bruger vi nøje udvalgte produkter fra Spanien – eksempelvis oste, charcuteri, oliven og olier – for at sikre den autentiske tapasoplevelse. Bæredygtighed og klimahensyn er en naturlig del af vores måde at drive virksomhed på. Vi arbejder løbende med mere ansvarlige valg i indkøb, produktion og logistik. Vælg mellem flere menukoncepter, herunder 10-retters Klassisk, 12-retters Luksus, eksklusive tapas, ostetapas, vegetariske tapas, børnetapas – og tilkøb som sangria og vinmenu, udvalgt til at matche tapasretternes smag og struktur. Hos Tapas Amor handler catering ikke kun om mad, men også om tryghed, timing og en professionel proces. Vores mål er, at du oplever høj kvalitet hele vejen – fra første kontakt til den sidste ret på bordet.
Industriparken 44A, 2750, Ballerup, Danimarca
- 40 92 09 92
- tapas@tapasamor.dk
- tapasamor.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Super mad lækre vine smuk dessert
Super lækker mad
Super lækker mad, super god service, super god vejledning, super tilfredse gæster - Bare super!
Bare Lækkert
Nemt at bestille på hjemmesiden. Super service ved levering og vigtigst af alt - maden smagte så godt, lækre råvarer og der var masser af det. Virkelig lækkert - ikke sidste gang vi skal forkæles af Tapas Amor
Super godt igen
Super godt igen, virkeligt lækkert, god betjening.
Vi kommer helt sikkert igen🤩
Jeg har haft en rigtig positiv…
Jeg har haft en rigtig positiv oplevelse med Tapas Amor. Skulle have fest og bestilte til 56 personer. Valgte 30 retters delux menu. Det var virkelig lækkert og blev pænt anrettet, betalte for anretningen og det var godt givet ud når vi var så mange. Gæsterne har rost maden som velsmagende og meget lækkert.
Kommunikationen med Tapas Amor har været venlig og nemt at komme igennem telefonisk til en snak og besvarelse af mine spørgsmål.
Velsmagende spansk Tapas
Velsmagende og anderledes tapas med god variation i retterne. Menuen kunne dog med fordel indeholde eks. pesto, aioli, tapanader etc. til at dyppe brød, empanadas osv. i. Mere en observation gæsterne gjorde😊

Stor anbefaling
Vi har bestil tapas til 2 i gennem mange år fra Tapas Amor, det har været super godt hver gang.
Kæmpe smagfuld udvalg
Vi havde købt 30 retters tapas pr. Person til frokost gæster og det smagte helt fantastisk og gæsterne roste også maden til skyerne.
Vi vil helt sikkert købe tapas fra dem igen 😊
super lækkert Tapas
Min varmeste anbefaling vi fik det nytårsaften det var super lækkert Tapas
10/10 oplevelse
Virkelig dejlig tapas, og rigtige god service! Klart et sted jeg vil komme igen! ALT varsom det skulle være.
Stor anbefaling
Vi havde bestilt 30 retters menu til 6 personer og det var virkelig lækkert. Vi hentede selv maden og alt var pakket og klar som aftalt. Med god beskrivelse af opvarmning af de varme retter.
Vores gæster nød maden og det samme gjorde vi. Det kommer vi helt sikkert til at bestille igen. Stor anbefaling herfra.
Fantastisk tapas og god service fra start til slut
Vi takker for en utrolig god oplevelse - fra start til slut - ifm vores åbent-hus-arrangement for 30 gæster. Maden var super lækker - med god vejledning ift opvarmning og sikre at tapas ikke stod for længe på buffeten. Fantastisk god og punktlig service hele vejen igennem. Vi fik meget positive tilbagemeldinger fra vores gæster også.
Vi har haft en virkelig god oplevelse…
Vi har haft en virkelig god oplevelse med Tapas Amor i forbindelse med et event. Kommunikationen har været super nem og professionel hele vejen igennem, med hurtige svar og en rigtig god dialog.
Servicen var i top, og tapasen var helt fantastisk, et stort og lækkert udvalg!
Vi kan varmt anbefale Tapas Amor og vil helt sikkert bruge dem igen✨
Vi valgte Tapas Amore til nytårsaften
Vi valgte Tapas Amore til nytårsaften, og det var virkelig et hit. Alt spillede, maden var skøn, og det gjorde en stor forskel for festen, at alt bare fungerede. Det gjorde aftenen både nemmere og mere afslappet for os.
Super lækkert tapas
Super lækkert tapas, vi fik det til min 50 års fødselsdag.
Super service.
Vi kommer til at bestille fra jer igen.

Risposta di Tapas Amor
Aller første gang jeg bestiller hos…
Aller første gang jeg bestiller hos tapas amor, hentede min bestilling d.28/12. Og det var så lækkert maden! Kommer 100% til at bestille her igen!

Virkelig tilfreds
Virkelig tilfreds. Maden blev leveret som aftalt. Der var rigeligt af den og maden smagte pragtfuldt. Det er ikke sidste gang der bestilles hos Tapas Amor

Risposta di Tapas Amor
Vi var meget tilfredse med maden
Vi var meget tilfredse med maden, leveringen og kommunikationen omkring vores arrangement. Stor tak til TapasAmor!!

Risposta di Tapas Amor
En god tapas som kan anbefales
Vi bestilte tapas og blev virkelig positivt overraskede. Der var masser af forskellige retter, og alt smagte rigtig godt. Portionerne var rigelige, og det hele var nemt at håndtere. Kan varmt anbefales!