Vi fik mad fra Frimanns gourmet til vores søns konfirmation. Vi havde bestilt konfirmationsbuffeten, og den var super lækker. Det var virkelig virkelig dejlig mad, tilberedt perfekt og der var m... Leggi di più
Hvis vi kunne ville vi give 6 stjerne eller mere..! Vi bestilte til 55, men havde mande fald og endte på 50, der var mad til 60+ mennesker. Levering var til tiden, maden var fantastisk, alle gæst... Leggi di più
Vi bestilte"Italiensk buffet favorit" til rund fødselsdag, og det var helt utroligt lækkert og velsmagende. Kødet var så mørt, både "foretter", "hovedretter", salater, tilbehøret og desserten smagte... Leggi di più
Vi bestilte mad Frimanns Gourmet til min datters konfirmation og fik sammensat en vegetarisk buffet ud fra nogle af deres eksisterende retter på menukortet. Det var uden tvivl noget af det b... Leggi di più

- Promise 1
Danimarca
- frimannsgourmet.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Tusinde tak for en rigtig lækker og…
Tusinde tak for en rigtig lækker og velsmagende påskefrokost menu. Det hele var nemt at tilberede og alle gæsterne var imponerede over maden. Vi vil helt sikkert bestille hos jer igen ⭐️ 🤗
Fik leveret Italiensk buffet
Fik leveret Italiensk buffet, alle elementer i buffeten var virkelig lækkert, den bedste anbefaling herfra.
Havde bestilt til mandens 60års🇩🇰
Havde bestilt til mandens 60års🇩🇰, til 13 personer, vi havde bestilt 3 retter, røgsaltet laks, kalvemørbrad og parfait med rabarber, det var SÅÅ LÆKKERT. Stor ros fra alle vores gæster.
Høj kvalitet og gode råvarer
Vi var et fødselsdagsselskab på ni personer, som havde købt konfirmationsbuffeten fra Frimann's Gourmet.
Måltidet var et overflødighedshorn af lækre råvarer og retter, den ene mere smagsfuld end den anden. Grøntsagerne var friske, kødet af bedste kvalitet og dejligt mørt, og den hjemmelavede islagkage var et bombardement af dejlige smage, både søde og syrlige, helt velafbalaceret.
Som bonus fik alle gæster en stor "madpakke" med hjem af resterne af buffen, da der var masser af dejlig mad.
Det gode måltid bidrog til at gøre festen vellykket, og alle fødselsdagsdeltagere kan på det varmeste anbefale mad fra Frimann's Gourmet.
Den lækreste nytårsmenu og maden er…
Den lækreste nytårsmenu og maden er lavet fra bunden - godt håndværk og gode råvare
Mine bedste anbefalinger
Super lækker nytårs menu
Super lækker nytårs menu, som ikke bare smagte dejlig, men også var smuk at se på.
God vejledning til opvarmning med nummererede bøtter.
Meget anbefalelsesværdigt og vi kommer helt sikkert igen.
Super lækker nyårsmenu
TAK for en rigtig lækker nytårsmenu, som var nem at tilberede og anrette, pga den gode vejledning og de nummererede beholdere. 1000 TAK
Lækker nytårsmenu
Lækker mad. Nemt at lave/opvarme. Selv ungerne syntes det smagte godt. Tak for god nytårsmenu!
Nytårsmenuen var uovertruffen
Nytårsmenuen var uovertruffen. Det smagte fantastisk og vejledningen var nem at følge.
Perfekt middag med fin vejledning og…
Perfekt middag med fin vejledning og afhentning. En fornøjelse at servere en sådan middag for sine gæster. Nem st tilberede efter den fine vejledning, og selv om der var mange der skulle afhente mad til nytårsaften fungerede det så fint. Det får bare max ros og stjerner 🙏👏👍🥰
WAUW
Jeg kan blot sige: "WAUW". Her kan du trygt bestille fra.
Jeg bestille 24 kuverter "Julemenu, den store" og 5 "Julemenu vegetar". Det blev bestilt til Ballerup. Trods en længere transporttid, var maden virkelig i top. Anden og flæskestegen var så lækker. Overhovedet ikke tør. Flæskesværen var sprød og det samme var fiskefiletterne. Hønsesalaten var smagfuld. Det hele var super lækkert. Kæmpe anbefaling herfra.
Virkelig dejlig mad og rigeligt til…
Virkelig dejlig mad og rigeligt til alle. Det gør vi gerne igen. Tak for mad.
Vi fik en Favoritmeny
Vi fik en Favoritmeny. Den var simpelthen fantastisk. Skøn forret, kødet var dejligt mørt og smagte dejligt, saucen salaterne ligeså og endelig en himmelsk dessert.
Alt var anrettet meget flot.
Gæsterne roste det.
Vi har lige holdt bryllup og bestille…
Vi har lige holdt bryllup og bestille mad fra Frimann's gourmet! Det var HELT IGENNEM FANTASTISK MAD! De hjalp os med at sammensætte lige præcis den menu vi godt kunne tænke os. Vi havde et ønske om sharing food på bordene og dette var der masser af mad til kunne lykkes hvilket de også havde sagt der ville være. ( men man er jo altid lidt skeptisk om der nu er nok) OG DET VAR DER! Alle gæsterne roste maden. Alt i alt en helt fantastisk oplevelse.
Alt spillede bare
Virkelig en lækker bryllupsmenu, ikke en finger at sætte på noget. Der kommer helt sikkert nye kunder fra vores bryllup til jer.
Maden var første klasse
Maden var første klasse - og det er jo altid et sats, når man prøver et nyt sted. Alt spillede fra bestilling, til en mindre ændring i ordren, modtagelse af maden og vejledningen om de sidste små forberedelser af maden fra udbringeren. Alt var skønt og maden smagte fantastisk - så både gæsterne og vi var top tilfredse. Frimanns Gourmet, det bliver ikke sidste gang vi bruger dem. Flere gæster spurgte ind til, hvor vi havde maden fra. Stor ros herfra.
Meget tilfreds 👍👍
Behagelig og hurtig kommunikation.
Lækker mad leveret til tiden.
Alle mine gæster og jeg var meget begejstret.
Tak for dejlig mad