Vi fik mad fra Frimanns gourmet til vores søns konfirmation. Vi havde bestilt konfirmationsbuffeten, og den var super lækker. Det var virkelig virkelig dejlig mad, tilberedt perfekt og der var m... Leggi di più
Hvis vi kunne ville vi give 6 stjerne eller mere..! Vi bestilte til 55, men havde mande fald og endte på 50, der var mad til 60+ mennesker. Levering var til tiden, maden var fantastisk, alle gæst... Leggi di più
Vi bestilte"Italiensk buffet favorit" til rund fødselsdag, og det var helt utroligt lækkert og velsmagende. Kødet var så mørt, både "foretter", "hovedretter", salater, tilbehøret og desserten smagte... Leggi di più
Vi bestilte mad Frimanns Gourmet til min datters konfirmation og fik sammensat en vegetarisk buffet ud fra nogle af deres eksisterende retter på menukortet. Det var uden tvivl noget af det b... Leggi di più

- Promise 1
Danimarca
- frimannsgourmet.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Absolut fremragende
Absolut fremragende
Fuldstændig fantastisk mad og rigeligt mad.
Vi bestilte bryllups menu med lidt rettelser og der var absolut ingen besvær og virkelig god service.
Kan kun anbefales
Sommerbuffet til fødselsdagsfest
Vi havde bestilt sommerbuffet fra Frimanns Gourmet til 33 gæster. Det var virkelig god kvalitet og der var rigeligt til alle.
Levering og afhentning var også helt perfekt, og alt var anrettet fint. Vi kan varmt anbefale Frimanns Gourmet 👍
80 er fest og 80 er menu
Super mad. Super service. Bare super.
Klar anbefaling
Fremragende bryllupsmenu
Vi bestilte mad til vores bryllup fra Frimanns Gourmet og det var en kæmpe succes. De kom til tiden og kokken som vi havde bestilt med sørgede for at maden var helt perfekt til servering. God service og dejlig mad, hvad mere kan man ønske sig.
Det er ikke sidste gang vi bestiller fra Frimanns Gourmet.
Tak for super god og massere af mad til…
Tak for super god og massere af mad til min datters konfirmation.
En varm anbefaling herfra.
Super service både i telefonen samt ved…
Super service både i telefonen samt ved leveringen
Maden (påske menuen) var virkelig lækker og masser af det 👍
Det eneste der ikke rigtig fungerede efter min smag er at det er er meget kedeligt “købe” rugbrød der fulgte med. Så ved jeg til næste gang at have købt frisk bagt rugbrød, for det er ikke sidste gang jeg bruger jer
Jeg kan varmt anbefale Frimannsgourmet.
Jeg kan varmt anbefale Frimannsgourmet.
Lækker buffet og masser af mad, fin levering og afhentning af emballage efterfølgende.
Det blev i hvert fald ikke sidste gang jeg bestiller herfra.
Super service - kvaliteten lagt over hvad man kan forvente
3 retters menu leveret på slaget til aftalt tid og en smagsoplevelse der overgik mine forventninger.
På forhånd ville jeg som ivrig amatørkok helst have lavet maden selv, men syntes udbuddet hos Frimanns Gourmet så lækkert ud og konceptet "ærligt". Jeg blev ikke skuffet. Det var simpelthen så lækkert at alle gæster (der ellers er kræsne nok) bemærkede kvaliteten. Hvis der overhovedet var en slange i paradiset var det at maden skulle tallerkenserveres og at jeg ikke havde gjort mig det klart på forhånd. Det gav lidt stress fordi pladsen i vores køkken er beregnet til en familie og ikke et selskab. Men hovedretten og desserten kunne faktisk have været serveret på fade med lidt snilde. Men herfra de allerbedste anbefalinger.
Kære Frimann's
Kære Frimann's. Tusinde tak for super dejlig menu leveret til min fødselsdag. Man forstår godt de fine anmeldelser I løbende får, for alt er lækkert, veltilberedt, spændende og velsmagende. Desuden super let kommunikation og levering til aftalt tid. Det er bare en klar anbefaling herfra:-)
Mvh. Birger Axt
Fantastisk nytårs menu
Fantastisk nytårs menu - 5 stjerner herfra ! som sædvanlig en super oplevelse !
Endnu engang en fantastisk nytårs menu
Endnu engang en fantastisk nytårs menu. Det smager bare virkelig godt 🇩🇰
Og så har de super styr på logistikken når mange mennesker skal hente mad næsten samtidigt, hurtigt og effektivt 👍
Det har været en sand fornøjelse at få…
Det har været en sand fornøjelse at få 3 retters nytårsmenu fra jer.
Alle gæsterne blev både mætte og nød virkelig både smagen og sammensætningen.
Som vært var det super nemt at gå til og god guidning. Al info, udlevering, kontakt og mad har været virkelig godt og super lækkert!
Nytårsmenu uden fisk
Nytårsmenu uden fisk. Super menu, 4 fantastiske smagsoplevelser.
Det bliver ikke sidste gang
Lækker nytårsmenu😋
Lækker nytårsmenu med vejledning skåret ud i pap så det ikke kan gå galt ! Bestemt ikke sidste gang vi skal have mad herfra !! 😋♥️
Nytårsmenu
Nytårsmenu. Kæmpe kæmpe ros herfra. Fantastisk mad. Virkelig smagfuldt og lækkert. Vi vil helt klar bestille igen.
Fantastisk nytårs menu
Fantastisk nytårs menu. 4 suverænt lækre retter, og rigeligt af det hele. Varmeste anbefalinger herfra, og bestemt ikke sidste gang vi skal have mad herfra 🤩
Bare super! En klar anbefaling herfra!
En kæmpe anbefaling til Frimanns Gourmet!
Vi bestilte Brunch buffet til vores barnedåb og det var bare lækker mad i store mængder!
Leveringen kom på aftalte tidspunkt og det var lige til at pakke ud og spise.
De bedste anbefalinger herfra
Vi fik italiensk buffet leveret lige til den aftalte tid af en flink og hjælpsom chauffør.
Maden var anrettet meget delikat og der var tilpas mængde til 10 voksne. Derudover smagte alt fremragende - alle retter var særdeles veltilsmagte og ingredienserne perfekt sammensat.
Fantastisk bryllupsmenu
Vi bestilte bryllupsmenuen til vores bryllup, og den var intet mindre end fantastisk.
Den tilkøbte kok til servering var punktlig og serverede retterne til aftalt tid, så vi ikke behøvede at bekymre os det fjerneste.
Dialogen med Claus var i perioder en smule langsom, da han selvfølgelig er en travl herre, men der var unægteligt check på det hele - så det er en KLAR anbefaling herfra.
Virkelig dejlig italiensk buffet
Virkelig dejlig italiensk buffet. Alle var begejstrerede. I får min aller bedste anbefaling.