Freya Kobenhavn Recensioni 404

TrustScore 1 su 5

1,2

Skulle ha læst trustpilot. Forfærdelig kjole, frygtelig pasform, alt for stor, frygteligt snit. Misvisende billeder. 11 dages levering. Lager i Kina. 10% af beløbet kommer tilbage (32 kr), und... Leggi di più

Bestilte nogle støvler til 600 kr - for det første ligner de overhovedet ikke dem på billedet og kvaliteten er værre end Temu! Jeg skrev for at annullere ordren nærmest med det samme, da jeg tæn... Leggi di più

Jeg kan desværre kun istemme det I andre har skrevet her på trustpilot. Varerne svarer på ingen måde til de viste billeder, hverken i facon eller kvalitet, design. Desværre havde jeg ikke læst trustpo... Leggi di più

Hold dig langt væk fra Freya København. Bestilte en flot habitjakke. Modtog en jakke som ikke matchede form eller farve og var et rent plastikprodukt. Meget dårligt kvalitet. Størrelsen var også fo... Leggi di più

1,2

Pessimo

TrustScore 1 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 95% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Grim

Køb aldrig ved dem , deres varer passer ikke til dem på billedet ( tryk på stoffet og ser så dum og grint ud ) havde bestilt en str 3xl den jeg fik svare til en str xl
Ville gerne sende den retur , fik afvide jeg selv skal betale porto til Kina og de tit bliver væk undervejs og de siger de vil tilbyde mig 10 % af købs pris , langt ude og jeg bare kunne give jakken til en anden
Der er ikke nogle som vil gå med den jakke
Passer slet ikke som på billederne på deres hjemmeside
Så køb aldrig der

2 febbraio 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at jakken ikke levede op til dine forventninger. Størrelser og pasform kan variere afhængigt af model og materiale, og vi anbefaler altid at se størrelsesguiden.

Vi vil gerne undersøge din sag og se, om der er en anden løsning. Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dine ordreoplysninger.

Falsk reklame!!!

Falsk reklame!!!
Jeg troede jeg købte hos en butik i Kbh, men varen kommer åbenbart fra Kina🤬🤬

23 gennaio 2026

Hej,

Tak for din kommentar. Freya Kobenhavn er en onlinebutik og har ikke en fysisk butik i København. Oplysninger om, at der er tale om en onlineforretning med international forsendelse, fremgår af vores hjemmeside.

Vi beklager, hvis dette ikke har været tydeligt ved købet. Har du spørgsmål til din ordre, er du velkommen til at kontakte os på info@freya-kobenhavn.dk.

Freya Kobenhavn

Still waiting for an order placed 2…

Still waiting for an order placed 2 weeks ago.

27 gennaio 2026

Hi,

Thank you for your review. We’re sorry to hear that you’re still waiting for your order.

Please contact us at info@freya-kobenhavn.dk with your order number, and we’ll be happy to check the status for you.

Kind regards

Freya-København. ADVARSEL!!!

Jeg fraråder ALLE at købe i Freya-københavn!
Godtroende købte jeg en fin nedsat uldfrakke. Først var der ekstrem forsinlelse på, så blev den endelig sendt, men ikke som lovet, til hjemadressen. Og da jeg endelig, efter 1 måned, fik åbner pakken lå der slet ikke den frakke, jeg havde bestilt og betalt for.
FREYA KØBENHAVN ER ET SVINDEL FIRMA, DER IKKE HAR FORRETNING I KØBENHAVN, MEN I USA, DE KØBER DERES TING I KINA OG MAN KAN IKKE BYTTE VAREN OG FÅ SINE PENGE RETUR!!!! JEG ER RASENDE!!!!!
FInd hellere dine varer et andet sted.
Helle Gerd Eriksen

19 gennaio 2026

Kære Helle,

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse og forstår din frustration over både leveringen og indholdet af din ordre. Dette er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi vil gerne undersøge sagen nærmere. Kontakt os venligst direkte på info@freya-kobenhavn.dk med dine ordredetaljer, så vi kan hjælpe dig videre.

Freya Copenhagen

Fup firma

Fup firma, købte støvler og jakke som julegave. ( som 2 pakker til henholdsvis 500 og 600 kr. ) Størrelserne var 2-3 mindre end standard normalt. Ingen returlabels, ved henvendelse fik jeg tilsendt en returadresse i Kina, og da jeg ville sende pakken først med DAO og bagefter med Post Nord, oplyste begge at det ville koste 400 kr at sende hver pakke. Hvis jeg pakkede dem sammen ville pakken blive så stor at det ville blive endnu dyrere. Efter flere henvendelse til Freya igen, tilbød de til sidst 20 % refusion på købsprisen, hvilket jeg endte med at sige ja til. Har endnu ikke modtaget pengene.
LAD VÆRE med at handle her, det er et fup firma

30 dicembre 2025

Hej,
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at størrelserne ikke levede op til dine forventninger, og at returprocessen har været frustrerende for dig.

Vi forsøger altid at finde en løsning, når en kunde ikke er tilfreds, og i din sag blev der tilbudt en delvis refusion som et alternativ til returnering. Det er beklageligt, hvis denne endnu ikke er blevet registreret som gennemført.

Vi vil meget gerne følge op på sagen og sikre, at der ikke er sket en fejl i behandlingen. Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk
med dine ordreoplysninger, så vi kan undersøge status og hjælpe dig videre.

- stjerner

- stjerner

Størrelse 3xl er til børn
Varer skal returneres til Kina
Hvilket man ikke bliver oplyst om ved køb

Køb ikke noget fra dette firma
Sæt hellere ild til dine penge

23 gennaio 2026

Hej,
Det er ærgerligt at høre, at varen ikke levede op til dine forventninger, særligt i forhold til størrelse. Pasform kan variere afhængigt af produkt, og vi anbefaler altid at følge den angivne størrelsesguide ved køb.

Oplysninger om retur og forsendelse fremgår af vores handelsbetingelser, men vi forstår, hvis det kan have været uklart, og vi tager din feedback til os.

Vi vil gerne gennemgå din sag og se, om vi kan finde en løsning. Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk
med dine ordreoplysninger.

KØB ALDRIG FRA DETTE FIRMA

KØB ALDRIG FRA DETTE FIRMA “Freya København”
Total håbløs retursystem. Vare der ikke svare til det du har købt, hverken stof, størrelse. Har modtaget 2 trøjer i samme pakke, men når de skal sendes retur skal man betale 10$ pr. vare?…

21 gennaio 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at varerne hverken svarede til forventningerne i forhold til materiale eller størrelse, og at returprocessen har været en frustrerende oplevelse for dig. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at kunder skal have hos Freya Kobenhavn.

Hvis du ønsker, at vi gennemgår din sag igen og ser på, om der er mulighed for en løsning, er du velkommen til at kontakte os på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer.

Fup firma

Fup firma! Køb ikke der!
Det er dårlig kvalitet…. Glem alt om at få dine penge retur. Det der skal sendes retur, skal sendes til Kina, og som betales af køber.
De skal bare lukkes ned!!

20 gennaio 2026

Hej,

Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse. Hos Freya Kobenhavn bestræber vi os altid på, at kunder modtager varer i høj kvalitet, og at vores returproces følger vores gældende politik.

Vi vil gerne se nærmere på din sag og finde en passende løsning. Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dine ordreoplysninger, så vi kan hjælpe dig videre.

Freya Kobenhavn

LAD VÆRE MED AT HANDLE MED FREYA…

LAD VÆRE MED AT HANDLE MED FREYA KOBENHAVN!!!
Jeg bestilte et par sko, jeg ikke modtog. Dao stod for leveringen. Jeg tager kontakt til Freya København og beskriver situationen og informerer om, at jeg har mailet og haft telefonisk kontakt til Dao. Jeg bliver kastet frem og tilbage mellem Freya og Dao og her næsten 2 måneder efter, har jeg opgivet. Der er ingen forståelse og hjælp af hente. De er ligeglade med utilfredse kunder og er på ingen måde løsningsorienterede. Hold Jer væk fra at handle med dem!!

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af at høre om din oplevelse og den lange og frustrerende proces, du beskriver. Det er naturligvis ikke acceptabelt, hvis en ordre ikke når frem, og man som kunde føler sig kastet frem og tilbage uden at få en afklaring.

Vi vil meget gerne se nærmere på din sag én gang til. Du er velkommen til at kontakte os på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer og eventuel korrespondance med DAO, så vi kan undersøge sagen og se, hvordan den kan afsluttes korrekt.

Freya Kobenhavn

Benyt ALDRIG Freya København.

Benyt ALDRIG Freya København.
Kvalitet og størrelse er slet ikke hvad de skriver. Leveringstiden alt for lang og vil du returnere varen, skal du både betal 10 dollas i adm.gebyr og selv betale porto til deres fabrik i Kina.... Sjovt nok fik jeg tilbudt 10% af købsprisen retur, vvis jeg beholdte trøjen (og gav den til en anden) 🫣🫣🫣

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at kvaliteten, størrelsen og leveringstiden ikke levede op til dine forventninger, og at returpolitikken har været en frustrerende oplevelse for dig. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have hos Freya Copenhagen.

Vi stræber efter at give så klare oplysninger som muligt om størrelser, levering og returnering. Hvis du ønsker, at vi tager endnu et kig på din sag, er du velkommen til at kontakte os på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer.

Køb ikke fra Freya København

Køb ikke fra Freya København.
Vare af virkelig dårlig kvalitet, men hvis man vil returnere, så skal man selv betale portoen til Kina og så opkræver de et gebyr på 10$ - intet sted på deres hjemmeside så der at vare skal returnere til Kina.
Det blev nogle dyre lærepenge for min datter.

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at kvaliteten ikke levede op til forventningerne, og at returprocessen har været en negativ oplevelse.

Hvis du ønsker, at vi gennemgår sagen igen og ser på, om der er mulighed for en løsning, er du velkommen til at kontakte os på info@freya-kobenhavn.dk med ordrenummeret.

Upålideligt firma

Leveringen svarede slet ikke til billedet. Størrelsen var mindst 2 nr mindre end den bestilte størrelse. Ingen beskrivelse af materialet.
Returnering anbefalede man nærmest at undlade, pga af co2, og da returnering var til Kina, ville det blive dyrere end hvad trøjen havde kostet 350 kr. Kan kun fraråde at bruge denne hjemmeside
Bru

17 gennaio 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at varen ikke levede op til dine forventninger.

Hvis du ønsker, at vi undersøger din sag og vurderer, om der er en mulig løsning, er du velkommen til at kontakte os på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer.

Meget skuffende oplevelse

Meget skuffende oplevelse. Tasken blev solgt som en taske i Polène-stil, men da jeg modtog den, stod der både “Polène” og “Made in Spain” på tasken, hvilket betyder, at det er en kopivare. Det var ikke tydeligt oplyst ved købet, og jeg føler mig ikke korrekt informeret som kunde.

Tasken stod til 860 kr og var sat ned til 430 kr, hvilket efter min mening stadig er alt for dyrt for en kopivare.
Kan ikke anbefales.

17 gennaio 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre om din oplevelse.

Vi tager denne type feedback meget alvorligt og vil gerne undersøge sagen nærmere. Hvis det er muligt, bedes du kontakte os på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer og, hvis muligt, billeder af tasken, så vi kan gennemgå sagen og finde en passende løsning.

Skod firma - hold Jer væk for køb hos dem

Nu kan jeg da lige lave en dårlig anmeldelse igen oveni den anden jeg har skrevet
Jeg vedlægger kopi her af det i skriver. Jeg har fået en jakke i julegave, som ikke svarede til billede på jeres hjemmeside. Det har jeg klaget over både pr mail og trust Pilot. Her vender i venlig tilbage som jeg også kan se at i skriver til andre kunder. Skriv venligst tilbage så vi kan udbedre det. Men i er overhovedet ikke til at kommunikere med. I holder på jeres og mener det er en fin deal. I holder på folks penge og ud af de 423 kr kunne jeg få 84 kr tilbage. Hvad bilder i jer ind. Det er bare ikke iorden. Jeg forlang at få mindst 300 kr tilbage. Jeg kan ikke købe en ny jakke for 84 kr. Jeg kan sende jakken retur når i har sendt mine 300 kr resten til det fulde beløb kan i bruge til fragt omkostninger.
Det er Kina varer og det kan man ikke se på hjemmesiden. Det er fuld af fup og fidus.
____________________nedunder her får jeg denne besked. I fortsætter med samme smøre og ingen hjælp. Jeg forlanger mine 300 kr..

Vi beklager, at du ikke er tilfreds med din ordre. Vi kan se, at vi allerede har tilbudt en 20 % refundering på den samme ordre, og denne refundering er blevet behandlet fra vores side.

Desværre er 30-dages vinduet for returnering nu lukket, da vores politik kun tillader returneringer inden for 30 dage efter levering.

Vi forstår din frustration, men vi kan ikke imødekomme din anmodning om yderligere refusion på dette tidspunkt.

Tak for din forståelse.

Eliza
Freya Kundeservice Team

24 dicembre 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det må være at modtage en gave, der ikke lever op til forventningerne, og at du føler, at løsningen ikke har været fair. Dette er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Vi beklager, hvis vores tidligere svar virkede gentagende eller utilstrækkelige, og vi forstår, at kompensationen på 20 % ikke løste problemet for dig.

For at undersøge dette nærmere og se, om vi kan finde en løsning, bedes du kontakte os direkte på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så vi kan gennemgå sagen igen og vurdere, hvad der kan gøres.

Freya Kobenhavn

Jeg modtog i julegave en skjorte

Jeg modtog i julegave en skjorte, som viste sig at være meget for lille, skrev til kundeservice for at få mere info om ombytning og sendte bestillings nr, retur svare kundeservice de ikke kan hjælpe da retur retten er udløbet på 30 dage, dog er blusen købt før jul og jeg modtog den i gave den 24 december og det viste sig at jeg havde 1 dag at returmere i, så ingen forlænget returret, selvom det er julegave tid. de vil ikke hjælpe med at bytte til en større størrelse, de svare med næsten ens svar i mail og henviser til retur retten, men i mit tilfælde skulle jeg blot ombytte en julegave, så de ville ikke miste penge på mig. De skriver de detsvæære ikke kan hjælpe og er kede af at min oplevelse er sådanne, de er kede af jeg ikke kan bruge blusen også.
meget meget MEGET dårlig web butik og handle hos, de er ikke kundemindet og er egentlig ret så ligeglade med deres kunder, det er min klare oplevelse, selvom jeg har været i længere dialog over mail med dem og penslet min situation ud.
De ønsker ikke at bytte min bluse til en stører størrelse.

LAD VÆR OG HANDLE HOS DEM!
Stor chance for du mister dine penge og står med et produkt du ikke kan bruge.

snyde firma.

15 gennaio 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af at høre om din oplevelse og forstår godt din frustration, særligt når det drejer sig om en julegave, som desværre ikke passede. Det er naturligvis en ærgerlig situation.

Vi ønsker ikke, at nogen kunde skal føle sig ligeglad med, og vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at beskrive din oplevelse. Hvis du ønsker, at vi ser på sagen igen, er du velkommen til at kontakte os på info@freya-kobenhavn.dk med dine ordreoplysninger, så vi kan gennemgå den én gang til.

Freya Kobenhavn

They are in china and not in…

They are in china and not in copenhagen, and they don't want to receive the package back ,
Is the baddest place you can buy from. It is china product, and they sold it with a expensive price , I have pay 700 danish krone= almost 100 euro for a bad quality that cost around 10 euro
They don't send the product that you see on picture,

1 gennaio 2026

Hi,

Thank you for your review. We’re sorry to hear about your experience and understand your frustration if the product you received did not meet your expectations. That is certainly not the experience we want customers to have with Freya Kobenhavn.

We would like to review your case. Please contact us at info@freya-kobenhavn.dk with your order number and, if possible, photos of the item, so we can look into this and see how we can assist you further.

Kind regards
Freya Kobenhavn

Hold jer langt væk fra denne…

Hold jer langt væk fra denne forhandler. Det er billigt skrammel fra Kina, camoufleret under denne forhandler. Kvaliteten af tøj er elendig. Det er ren fup til hurtige penge.
Kvaliteten er som fra TEMU, elendig.

14 gennaio 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at kvaliteten ikke har levet op til dine forventninger, og at du har haft en negativ oplevelse med dit køb. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder hos Freya Kobenhavn.

Du er velkommen til at kontakte os på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så vi kan undersøge din sag og se på mulighederne for en løsning.

Benyt ALDRIG Freya-København

Benyt ALDRIG Freya-København. Bestilte en jakke str. M og fik en flere størrelser mindre. Undersøgte returnering: Skulle betale gebyr på 10 dollars, pakkens forsendelse retur til Kina samt evt. told undervejs. Så var varens pris på godt kr. 500,- ligesom forduftet ud i det blå.
Jette Meinertz

12 gennaio 2026

Hej Jette,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at jakken ikke passede som forventet, og at returvilkårene har virket uoverskuelige og utilfredsstillende for dig. Det er naturligvis frustrerende at stå i en situation, hvor en vare ikke kan bruges.

Hvis du ønsker, at vi gennemgår din sag igen for at se, om der er mulighed for en løsning, er du velkommen til at kontakte os på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer.

Svindelfirma!

Har købt en uldsweater, som viste sig at være 100% polyester!
Firmaets retursystem er håbløst.
Ved henvendelse via e-mail sendes der ikke nogen returlabel.
Man skal selv betale for, at varens sendes retur....til Kina!! Desuden skal der fratrækkes et vildt ekspeditionsgebyr på 10$!
Hjemmesiden fortæller ikke, at eneste lager findes i Kina.
Glem alt om at få pengene tilbage!

9 gennaio 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre, at produktet ikke levede op til dine forventninger.

Vi vil gerne undersøge sagen nærmere. Du er velkommen til at kontakte os på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer og, hvis muligt, billeder af varen, så vi kan undersøge sagen og vurdere mulighederne for en løsning.

Freya Kobenhavn

Det er svindel og humbug- købte en…

Det er svindel og humbug- købte en trøje til 600kr- hvor kvaliteten er så ringe at jeg ingen gang ville pudse mine sko i stoffet.

9 gennaio 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at kvaliteten af varen ikke levede op til dine forventninger, og vi forstår din utilfredshed. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have hos Freya Copenhagen.

Vi vil meget gerne undersøge sagen. Du er velkommen til at kontakte os på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så vi kan undersøge sagen og finde mulige løsninger.