Hold jer fra dette sted. Det er umuligt at sende ting retur uden det vil koste en formue, da det skal sendes retur til Kina. Derudover tager de også gebyr oveni for returnering. Lang svartid og leveri... Leggi di più

O Stjerner 😡😡😡 Har nægtet at modtage pakken. Dao har send pakken retur. Nu den kinesiske team forsøge at sende den tilbage til mig . Hold jer væk fra Freya. Penge er tabt.

Ingen stjerner til dette fup firma. Bestilte 3 bluser d. 12.11.22. Efter adskillige rykkere, er bluserne kommet i dag, d. 6.1.23. Den ene bluse er 3 numre mindre, end bestilt, og uden nogen mærkater.... Leggi di più

Min kone bestilte en flot bluse, med gratis levering, men modtager meddelse om at levering er stoppet i tolden i Express Post og der skal betales toldgebyr på DKK 14,8 Senere i forløbet viser det... Leggi di più

1. Negozio di accessori di moda

Freya's mission er at blive den bedste kilde til modeinspiration ved at levere de nyeste og fedeste designs.

1,2

Pessimo

TrustScore 1 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Advarsel om Freya København

For alt i verdenen hold jer langt væk fra at købe Freya København.. det er umuligt at få kontakt til dem og varen kommer ikke som de skriver. Jeg har ventet 5 uger nu og kan ikke få svar tilbage på mine mails, ligeledes kan pakken ikke spores. 249 kr er smidt ud af vinduet. Advare herom andre imod at købe derfra.

1 gennaio 2023

KØB IKKE hos Freya

KØB IKKE hos Freya
Det er simpelhen et fup firma
Har “sloges” med dem siden den 16/11-2022
I dag er pakken endelig kommet, og jeg kan overhovedet ikke kende det jeg har bestilt.
Jeg har bedt om at sende varen retur og få mine penge tilbage.
Men kan se på andre anmeldelser at det desværre nok ikke lykkes.
Øv, at sådan et fup firma, skal gøre kunderne usikker på at handle på nettet hos ellers seriøse firmaer😡

13 novembre 2022

Bestilte 2 stk. XXXL skjorter; men de var kun str. S, trods mærkningen i nakken var XXXL

Køb aldrig hos dette dansk/kinesiske fupfirma.
Bestilte 2 fløjlsskjorter til samlet pris 498 kr. Pengene trukket den 29. November 2022. Skjorterne leveret den 15. December. Købt i str. XXXL; men de var højst en lille str. S for small. Jeg kunne ikke returnere dem, og efter utallige henvendelser blev jeg tilbudt en refusion på 30 %.
Dette beløb kunne jeg ikke acceptere retur for 2 børneskjorter, og jeg foreslog selv 50 % retur. De ville se på det, og vende tilbage. Jeg tror ikke på, at dette firma er seriøst; men desværre er et fupfirma, som fremstår dansk

14 dicembre 2022

Endnu ikke modtaget bluse

Endnu ikke modtaget bluse, købt 4. December og lovet leveret inden for 6-9 hverdage.. kundeservice siger bare at den er på vej og jeg skal være tålmodig.

31 dicembre 2022

Fup Fup Fup

Jeg bestilte i starten af december en bluse. Pakken blev sendt fra Kina (jeg troede at jeg købte en vare i en butik i KBH) den 11.12.22. Pakken er ikke kommet videre siden og jeg hører ikke tilbage fra kundeservice……SUK!!!!

29 dicembre 2022

Kan jeg give mindre en 1 stjerne, havde jeg gjort det..

Jeg købte en trøje d. 3/12-22.
Den blev afsendt d. 4/12-22.

Der står på deres hjemmeside, at der maks går 9 hverdage - nu er der jo så gået 17 hverdage (23 dage med weekenderne). Skriver man til dem, skriver de bare tilbage at ordren er på vej.
Det er under al kritik - jeg er blevet lovet en trøje, men ikke modtaget. Og de vil ikke give pengene tilbage…..
Jeg forventer snarest at modtage min trøje, som jeg vil have pengene tilbage for - For nu er det ligesom ikke jul mere - og blev lovet, at den kom inden 24/12-22

26 dicembre 2022

Bliver jeg monstro SNYDT😇

Håber Freya læser anmeldelserne😇
Købte en bluse 13/11. Betalte den 15/11 - har endnu ikke set skyggen af den🥲
Freya beklager og siger blusen nok skal komme så jeg venter stadig😂

27 dicembre 2022

Total fup-firma !

Total fup-firma !! Bestilte en jakke og da den endelig kom efter flere uger, var den slet ikke som beskrevet eller vist på billeder. Det var et produkt, som kom fra Kina ! Firmaet vil ikke tilbagebetale beløb og fralægger sig alt. Alle der har haft lignende oplevelser med Freya-København bedes skrive, så de kan anmeldes.

13 dicembre 2022

FUSK

Utrolig dårlig service … lang vente tid på tøj som slet ikke ligner det man bestilte … æv at jeg var dum nok til at bruge penge på sådan noget bras, dyre penge på gaver jeg ikke kan være bekendt at give videre

22 dicembre 2022

Bestilte en flot jakke ( på billedet)

Bestilte en flot jakke ( på billedet)
Den kostede ca 300kr, lidt dyr for mig, men
Jeg manglede en lun jakke.
Da jeg modtog pakken, var det en plastikpose, så jeg tænkte, det var nok en fejl.
Åbnede posen med store forventninger.
Jeg blev så skuffet over synet af en tynd skatten klud, som var alt for lille og slet ikke lignede den på billedet.
Jeg havde målt mig og fulgt deres størrelses skema, og valgte enddacen str større.
Jeg vil have mine penge tilbage og det vil de ikke give mig. De vil kun betale 30% og det synes jeg er simpel tyveri og bondefangeri

15 dicembre 2022

Bestilte vare d

Bestilte vare d. 27 november 2022, efter at have trukket betaling har jeg ikke hørt noget fra dem i mere end 3 uger🤬

26 novembre 2022

Ha ha !

Bestilte en cardigan og en bluse for 14 dage siden - varerne er lige ankommet, men bluserne svarer overhovedet ikke til forventningerne når man kigger på deres billeder, billigt med billig på, nå men det er jul og jeg må bare grine og en smule snydt.

14 dicembre 2022

Snyd!!!

Har bestilt 2 bluser for en måned siden. Pengene er trukket og jeg har modtaget en mail om, at pakken er på vej, men tracker jeg nummeret, står varen i transit. Firmaet svarer ikke på mine henvendelser. Snyd og humbug!

13 dicembre 2022

Jeg bestilt d 23 nov jakke og bluse…

Jeg bestilt d 23 nov jakke og bluse pengene er trukket varen er fra Kina kan jeg se via tracking nummer dette oplyste butikken ikke da jeg bestilte det. Penge er trukket æv for dette selv om jeg skrev en mail d 28 november at jeg ikke var interesseret. Fik en besked fra en med fransk navn at desværre var pengene trukket. Virkelig et dårligt firma pas på derude dette sættet alle net handler i dårligt lys æv og øv

22 novembre 2022

Købte efterårs/vinterjakke til 299,00

Købte efterårs/vinterjakke til 299,00.
Blev leveret fra Kina. En tynd klud der slet ikke svarer til beskrivelsen hverken kvalitetsmæssigt eller størrelse efter deres eget størrelsesskema. Nægter at tage retur. Giver et tilbud på -30% retur og kluden kan foræres til en kær veninde. Deres egne ord. Inde på deres hjemmeside står deres købs og returnerings politik. Den lever de slet ikke op til.

4 dicembre 2022

FUSK/ KINA produkter

Undersøgte ellers firmaet om det var i Danmark.
Bestilte 2 jakker, da det endeligt nåede frem kom det fra Kina, tøjet var sjasket, tynd kvalitet, størrelse passede ikke målskemaet, de reagerer godt nok på mail, men de taler udenom.
Havde jeg set disse beskeder havde jeg aldrig bestilt, går ud fra at der ingen adresse er.
500kr ud af vinduet.

14 novembre 2022