Hold jer fra dette sted. Det er umuligt at sende ting retur uden det vil koste en formue, da det skal sendes retur til Kina. Derudover tager de også gebyr oveni for returnering. Lang svartid og leveri... Leggi di più

O Stjerner 😡😡😡 Har nægtet at modtage pakken. Dao har send pakken retur. Nu den kinesiske team forsøge at sende den tilbage til mig . Hold jer væk fra Freya. Penge er tabt.

Min kone bestilte en flot bluse, med gratis levering, men modtager meddelse om at levering er stoppet i tolden i Express Post og der skal betales toldgebyr på DKK 14,8 Senere i forløbet viser det... Leggi di più

1. Negozio di accessori di moda

Freya's mission er at blive den bedste kilde til modeinspiration ved at levere de nyeste og fedeste designs.

1,2

Pessimo

TrustScore 1 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

DÅRLIGT

DÅRLIGT - DÅRLIGT - DÅRLIGT.! Har aldrig oplevet en dårligere kundeservice.! Produktet levede slet ikke op til forventning i pasform og udseende. De vil ikke tage varen retur og ikke refundere pengene. De svarer ydermere ikke på mine spørgsmål.!

Dårlig oplevelse

Bestilte via facebook. Bestilling blev hurtigst bekræftet og penge hævet straks. Efter en måneds venten kom pakken. Der stod hurtig levering.
Pakken modtaget og produktet - bukser og top er ubrugelig. Størrelse svarer ikke til danske str. og produktet er en meget billig kvalitet og dårlig syet
Forsøger at maile til firmaet dom angivet i retur info.
Efter to mails har jeg stadig intet hørt. Dårlig service
Jeg er færdig med at handle hos Freya Copenhagen

20 marzo 2023

Tunika

Købte en tunika. Str. var helt forkert og stod i øvrigt ikke i tunikaen. Der var skæve syninger som gjorde at man ikke kunne bruge den da den trak helt forkert når man skulle have den på. Sjasket og tyndt stof. Så alt i alt meget utilfredsstillende vare. Kunne ikke få penge retur da det er en udsalgsvare. Dårlig service.

17 marzo 2023

"Freya Kopenhagen" hæver pengene den…

"Freya Kopenhagen" hæver pengene den 10. marts 2023 dagen efter ordren, og skriver at varen er på vej en (BH) og at jeg kan spore min forsendelse for at se leveringsstatus...Det kan åbenbart ikke lade sig gøre....
I dag 17. marts har jeg stadigvæk hverken hørt eller set noget til min vare (en BH der kan sendes i en kuvert kan da ikke tage så lang tid...???
Desværre kan man kun give 1 stjerne, men Freya København burde få 0
Mvh. Susanne L. M.Thuesen

FIRMA DER NARRE DINE PENGE

Ja stjerne skulle have været i minus..
Har skrevet til dem udtalige gang, men få ikke nået svar.
Min vare får jeg heller ikke.
Tænker og melde dem, det må man da kunne gøre.
Det er fup og fidus. SÅ HOLD JER LANGT VÆK, FRA DETTE FIRMA

15 marzo 2023

Under al kritik.

Intet levede op til mine forventninger: handelsbetingelser holdt ikke stik, beskrivelsen og billedet af varen stemte slet ikke med virkeligheden. Returnering ikke mulig, men forhandling om tilbagebetaling af noget af købsprisen, pengene er dog ikke kommet retur, som lovet.
Til gengæld var ordrebekræftelse og træk af pengene for varen mega hurtig.
Min ordreafgivelse var 22.11.22, modtog varen 23.12. korrespondance frem til 14.2., så nu er min tålmodighed brugt op.
Inden jeg handlede, havde jeg tjekket trustpilot, hvor anmelderne var ok. Jeg kan overhovedet ikke anbefale dette firma, som ikke fortjener en eneste stjerne.

22 novembre 2022

En stjerne er alt for meget til Freya

En stjerne er alt for meget til Freya. De trækker pengene langt før end varen bliver leveret. Rigtig dårlig kvalitet og størrelsen er helt ved siden. Hvis ikke du vil spilde dine penge så hold dig endelig væk fra dette firma.

7 marzo 2023

3md levering

Jeg bestilte 4 varer d 23 november har modtaget 3 varer i dag d 25 februar. 😡 den ene, en kjole kender jeg ikke noget til,🤔 de 2 andre er iorden. Den 3 var udsolgt 🤔🙄

24 febbraio 2023

Køb aldrig hos dem!!!

De har på ingen måde fortjent nogen stjerner!

Bestilte 1 par bukser og 2 bluser den 25/11-2022. Der står levering 1-2 dage. Efter gentagne rykkere modtog jeg endelig pakke fra dem i medio december.. MEEEN den indeholdt så kun bukserne - bluserne manglede :( Og bukserne var så 3 numre for små!
Skrev til dem med billede af hvad jeg havde modtaget - fik hurtigt svar med beklagelse og de ville sende resten.... Medio januar fik jeg så endnu en pakke - denne gang var der så den ene bluse - den anden manglede fortsat!.
Skrev endnu engang til dem - at de egentlig ikke skulle sende blusen da den var med julemotiv og det kunne jeg jo ikke bruge i januar. Fik først svar da der var et nyt trackingnummer - og den bluse er så modtaget igår 8/2-2023. de har været 3 måneder om at sende 3 stk tøj.
Hold Jer langt væk

8 febbraio 2023

Fup og bedrag

Kan tilslutte mig alle de øvrige anmeldelser - købte en skjorte i str. XXXXL, men den svarede maks. til en dansk str. S/M.
Skrev til dem og bad om at få pengene retur, men det kunne ikke lade sig gøre, så jeg blev tilbudt en reduktion på 30% af prisen, men de penge har jeg aldrig set skyggen af.
Rent fupfirma - så hold jer langt væk.

20 dicembre 2022

Pengene tilbage via din bank hvis du ingen vare har fået

Har skrevet en gang, særdeles utilfreds - varen levede på ingen måde op til billede/det skrevne. Varen kom så fra Kina, hvilket ikke var beskrevet. Jeg blev d. 13 jan. lovet 30 % tilbage inden 10 hverdage - dette er så heller ikke sket. Har du INGEN trøje fået, har jeg læst at en person har fået pengene tilbage fra deres bank.
Hold jer væk fra dette l....firma

29 gennaio 2023

Fup firma

Fup firma, OBS de har snedigt lavet firma navn som minder om et andet og legitimt dansk tøj firma, som de nemt forveksles med på trustpilot! Skete for mig, øv.

Varer kommer aldrig - er gået ca en måned siden bestilling. Kundeservice svarer venligt at varer er på vej, 3 gange i træk, men der sker intet. Pengene blev trukket dagen efter bestilling. Står intet på hjemmesiden om at varerne sendes fra Kina, for så havde jeg aldrig bestilt fra firmaet, den information kommer først i besked om at varer er på vej. Hvilket de ikke er, tracking link er fake. Har gjort indsigelse via min bank mod betalingen og fået mine penge retur. Opfordrer alle dette firmas uheldige kunde til at gøre det samme.

7 gennaio 2023

Ingen stjerner til dette fup firma

Ingen stjerner til dette fup firma. Bestilte 3 bluser d. 12.11.22. Efter adskillige rykkere, er bluserne kommet i dag, d. 6.1.23. Den ene bluse er 3 numre mindre, end bestilt, og uden nogen mærkater. Ingen vaske- og størrelsemærkat. I pakken lå selvfølgelig 😟 ingen returblanket eller retur info. HOLD JER LANGT VÆK FRA FREYA.

6 gennaio 2023

Nul stjerner

Desværre skal der være en stjerne, de har fortjent 0. Har ikke fået den vare jeg bestilte langt før jul og de ved ikke hvor den er. Blev snydt.
Glem at der står København. Alle varer er fra Kina.
MH

3 gennaio 2023

Lad være - bare lad være.

Jeg ønskede mig en bluse i julegave fra Freya København. Den blev bestilt d. 25/11, og jeg modtog min julegave igår. De lover hurtig forsendelse, 1-2 dage, 6-8 dage i spidsbelastnings perioder, så alt var jo lovende.
3 dage senere kom der mail om at pakke var afsendt - fra Hong Kong.! Der stod ingen steder at det kom fra Hong Kong.
Pakken forlod ikke Kina før d. 24/12, så som forbruger kan ikke bruge en afsendelse fra leverandør efter 3 dage, når den kommer fra Kina og er 1 1/2 måned undervejs.!
Blusen der kom er okay, men det er en Kina varer.! Jeg brugte måle skemaet til at bestemme størrelse, men i og med at der ikke står at varen kommer fra Kina, var det ikke muligt at tage højde for at størrelserne ikke passer med danske mål.!
Blusen minder om det billede der var blikfang, men størrelsen er bare skæv.!
Gør jer selv en tjeneste og HOLD JER VÆK!!!

2 gennaio 2023