O Stjerner 😡😡😡 Har nægtet at modtage pakken. Dao har send pakken retur. Nu den kinesiske team forsøge at sende den tilbage til mig . Hold jer væk fra Freya. Penge er tabt.
Ingen stjerner til dette fup firma. Bestilte 3 bluser d. 12.11.22. Efter adskillige rykkere, er bluserne kommet i dag, d. 6.1.23. Den ene bluse er 3 numre mindre, end bestilt, og uden nogen mærkater.... Leggi di più
Min kone bestilte en flot bluse, med gratis levering, men modtager meddelse om at levering er stoppet i tolden i Express Post og der skal betales toldgebyr på DKK 14,8 Senere i forløbet viser det... Leggi di più
Freya's mission er at blive den bedste kilde til modeinspiration ved at levere de nyeste og fedeste designs.
Danimarca
- freya-kobenhavn.com
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
O Stjerner 😡😡😡
O Stjerner 😡😡😡
Hold jer væk fra Freya.
Penge er tabt.
Hold jer fra dette sted
Hold jer fra dette sted. Det er umuligt at sende ting retur uden det vil koste en formue, da det skal sendes retur til Kina. Derudover tager de også gebyr oveni for returnering. Lang svartid og leveringstid. Dog er de meget hurtige til at trække pengene. Ville ønske jeg havde læst på trustpilot før jeg bestilte
Hvor er min ordre??
Har bestilt en strikvest.
Fik ingen ordrebekræftelse, men betalingen blev hurtigt trukket. Har kontakter Freya på hjemmesiden, men ingen svarer. Nu kunne jeg godt tænke mig at vide om der snart sker noget??
*LAD VÆRE MED AT KØBE HERFRA*
*LAD VÆRE MED AT KØBE FRA DENNE HJEMMESIDE*
Jeg købte 3 veste af typen "Benny", i L. Da de ankom var de ikke syet som vist på billedet på hjemmesiden, dårligt materiale og røde knapper istedet for guld-brun som vist på billedet. Derudover er de bosat i Belgien, og har kun ét varehus i Kina. Derfor, hvis du vil returnere noget, skal det sendes helt til Kina, hvilket (for mit vedkommende) kostede mere end selve varene. Desuden skal der betales 10 dollars per vare som returneres. Derfor råder jeg til ikke at købe noget som helst fra denne hjemmeside, hvis du ikke vil svindles for dine penge.
Hold Jer væk
Hold Jer væk. Værste oplevelse og man kan nærmest ikke returere det. Jeg endte med at beholde en meget dårlig jakke.
Hold Jer væk
Hold Jer væk! Leveringstiden er meget lang. Produkterne kommer direkte fra Kina. Størrelse passer ikke og materialet som produkterne er lavet af, passer sjældent med beskrivelsen af varen på hjemmesiden. Det koster 10 dollars at returnere varen oveni selve omkostningerne til fragt.
En joke! Ville give 0 stjerner, hvis det var muligt.....
Ingen hjælp ved returnering
Købte 2 fleecebukse-sæt, som kom meget sent. Det viste sig at være 100 akryl og pasformen var elendig. Henvendte mig til selskabet for at få en returblanket. Fik oplystat det koster 10$ pr. sæt at bytte, plus at returvarerne skal sende retur direkte til Kina for min regning. Forsendelsen koster så stort set det samme som de to sæt har kostet. Mega indbydende og troværdig hjemmeside, som lover retur og penge tilbage inden 30 dage - det er desværre bare ikke sandheden. Kan overhovedet ikke anbefale hjemmesiden. Dårlig service og mega ringe kvalitet.
Fik to skjorter til over 500 kr BRAS BRAS BRAS
Fik to skjorter til over 500 kr. Ubrugelige i kvalitet og størrelse. Er smidt væk! Hold jer væk fra det MØGFIRMA. Jeg har meldt dem til forbruger ombudsmanden. Men der sker nok aldrig en skid.
De laver bare en anden KINESERBUTIK med et andet navn.
Hold jer væk!
Makedsføre sig som at være en dansk forretning.
Billig Kina bras til overpriser. Utroligt at de kan få lov til at eksistere!
Under alt kritik!
Desværre blev jeg nød til at give en…
Desværre blev jeg nød til at give en stjerne.Det fortjener det ikke Jeg var ikke opmærksom på hvilke firma det var. Hoppede på den med København. Det er varer fra Kina noget forfærdelig bras. De sender ikke den vare man kan se på nettet men noget helt andet der minder om det. Kan ikke få andet end 20% tilbage af prisen men får at vide at man kan forære det væk 😡Kunder hold jer langt væk 😤
Virksomheden markedsfører sig som…
Virksomheden markedsfører sig som værende dansk. Det er den ikke. Det er varer af dårlig kvalitet sendt fra Kina. Varerne ligner også kun med god vilje det man så i webshoppen. Jeg blev snydt fordi jeg troede at det var det danske undertøjsmærke Freya. De tilbyder selvfølgelig kun 10% hvis du undlader at sende retur. Det koster omkring 400 kr at sende retur og ud fra alle de punkter og dokumentation de kræver, så skulle de ikke undre mig at de bagefter vil påstå at de ikke har modtaget pakken retur. Dvs så ender man med at have tabt de penge man har brugt på deres møg plus den omkostning til returfragten.
Hold jer væk
Sender en vare, som ikke er tilsvarende med det bestilte.
Gir egentlig null stjerner
Gir egentlig null stjerner, da det er et veldig dårlig sted å bestille fra. Varen jeg fikk var feil. Sendte mail om dette 2 ganger før jeg fikk svar og fikk da til beskjed at det jeg hadde mottatt var det jeg hadde bestilt, men jeg vet det ikke stemmer. Jeg kan få returnere varen, på min egen bekostning selvsagt :) pluss at jeg må skrive ut et skjema som må fylles ut og så scannes inn igjen på mail for å få returen godkjendt. Det blir dyrt å returnere da de holder til i utlandet så jeg orker ikke bruke mer tid og penger på dette. De vet nok godt om at mange ikke orker dette. Lesson learned for me!
Bestilte en bluse - Værste "Hong Kong" bras :-(
Bestilte en bluse, men den der kom var både i "Hong Kong" størrelse og kvalitet. Håber nu at få pengene retur igen.
Handl ikke med dem, der værste bras.
Fup Firma
Jeg bestilte en flot bluse og der kom i stedet en helt anden, meget dårlig kvalitet.
Jeg ville have pengene retur, men kan ikke komme i kontakt med firmaet.
Jeg bestilte to bluser den 15.03 2023
Jeg bestilte to bluser den 15.03 2023, og skrev efter ca. 3 uger til virksomheden at jeg ikke havde modtaget bluserne. De skrev at der kunne gå 2-3 dage med at pakke og 7-15 dage før de kom frem. Siden har jeg skrevet flere mails om, at pakken med bluserne stadig ikke er modtaget - og at jeg ønsker at annullere købet og få pengene retur, men nu svarer freyakopenhagen slet ikke på min henvendelse. Virkelig dårlig service - og hvad kan man gøre? Jeg føler mig totalt snydt!
Fraråder handle med virksomheden …
Kan ikke anbefale handle med dette firma.
Pengene hæves med det samme selvom der gik over en måned inden varen kom frem.
Forsøge fortryde efter en uge men fik oplyst det var afsendt.
Kontaktede dem da vare kom, som var ganske ubrugelig og ikke syet til en over 150 cm. Men fik oplyst at varen var købt på tilbud.
Ikke berettiget til den ene stjerne.
Snyd og bedrag
Snyd og bedrag. Str. Guiden passer overhovedet ikke, og når man gerne vil returnere varer lukker al kommunikation fra Freya. De er umulige at få fat i og jeg hænger på-
og har betalt for en ubrugelig varer
Snyd og bedrag
Da jeg bestilte fik jeg dén dér fornemmelse - det er fake, der kommer sikkert ikke nogen varer.
Bestilte bukser efter str.guide. og de kom efter ca 3 uger. Men størrelse og kvalitet er fuldstændig hen i vejret. Lige til at kassere.
Ingen mulighed for retur.
Bestilte varer, som kom efter 3 uger, og var alt for små i str. Kan ingen kontakt hhv. returadresse få fra Freya. Fup og fidusfirma. Køb ikke noget hos dem.