Rød marok: lidt underligt at nolle ud. Smager skarpt i forhold til andre produkter. Virkningen aftager en del hurtigere end jeg er vant til. La mousse: dejlig let at arbejde med. Smager friskt og e... Leggi di più
Har smagt lidt forskelligt nu alt har været top dollar marokken er så röv lækker hold hold hold hold Det lige så det nipper og gipper i den et øjnede hævner... Forlanger fandm Franklins blive... Leggi di più
I could not be more impressed and satisfied with Franklins, absolutely recommend. I recently found this shop and researched about it. The service and products definitely live up to the expecta... Leggi di più
Min købsoplevelse hos Franklins har været yderst positiv. Jeg har fået råd og vejledning fra det flinke personale, der tog sig den tid der skulle til. Da teknikken så drillede ved bestilling, tog Ma... Leggi di più
Franklins er en dansk virksomhed, der tilbyder lovlige CBD-produkter med fokus på kvalitet, gennemsigtighed og sikker handel. Vi lægger vægt på hurtig levering, diskret indpakning og god kundeservice. Vores mål er at gøre det nemt og trygt for kunder at finde de produkter, de søger.
Bredgade 10b, 7400, Herning, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Hurtig levering af god kvalitet.
Diskret og effektivt.

Risposta di Franklins
Rigtig fin service og produkt, kan anbefales.

Risposta di Franklins
I bought some La Mousse. I have to say it did its work. Definitely coming back again for some more our just try something else.

Risposta di Franklins
Fuldt tilfreds med varene, og super hurtigt levering lige til døren👍

Risposta di Franklins
I just got some La Mousse 🤩, and it was absolutely delicious! The vibe was perfect, too. I’ll definitely be back to try something different next time. Thanks for the candy—it was just what I needed! Keep up the great work and stay vibrant out there! 👑🤙🏽

Risposta di Franklins
Hurtig levering og er vild med jeres små gaver

Risposta di Franklins
Dejlig onlineoplevelse! Hurtig levering og stærk grønt. Ikke sidste gang jeg handle her

Risposta di Franklins
Vanvittigt gode produkter! Og tak for de små gaver i pakken 🤩.. super hurtig levering, og super kundeservice!

Risposta di Franklins
Super varer,Jeg jeg havde aldrig før prøvet thca før. Jeg købte den som hed La mousse og jeg bestiller 5gr igen i dag. Lyn hurtig levering som faktisk er fra dag til dag 😊. Da jeg bruger vaporizer pressede jeg den og fil næsten 100% udbytte. Den er rigtig god til at slappe af på. 10 ud af 10 herfra.

Risposta di Franklins
Rigtig godt selskabet og hurtigt levering
Nepalese er rigtig super produkt
👍👍👍

Risposta di Franklins
Hurtig levering 🚚, godt produkt.
Er super tilfreds.
Kan varmt anbefales. :)

Produkterne er af høj kvalitet! Og forsendelsen lynhurtig. Anbefaling herfra

Risposta di Franklins
Handlet hos jer flere gange både online og fysisk, fantastisk kundeservice og lækre produkter🤩