Rød marok: lidt underligt at nolle ud. Smager skarpt i forhold til andre produkter. Virkningen aftager en del hurtigere end jeg er vant til. La mousse: dejlig let at arbejde med. Smager friskt og e... Leggi di più
Har smagt lidt forskelligt nu alt har været top dollar marokken er så röv lækker hold hold hold hold Det lige så det nipper og gipper i den et øjnede hævner... Forlanger fandm Franklins blive... Leggi di più
I could not be more impressed and satisfied with Franklins, absolutely recommend. I recently found this shop and researched about it. The service and products definitely live up to the expecta... Leggi di più
Franklins er en dansk virksomhed, der tilbyder lovlige CBD-produkter med fokus på kvalitet, gennemsigtighed og sikker handel. Vi lægger vægt på hurtig levering, diskret indpakning og god kundeservice. Vores mål er at gøre det nemt og trygt for kunder at finde de produkter, de søger.
Bredgade 10b, 7400, Herning, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
I recently found this shop and researched about it. The service and products definitely live up to the expectations, all the great reviews I saw before are correct.
Like many of us who smoke, I was looking forward to a more "normal" way to buy things, and a way to see and choose what to buy. I can finally do that and feel like everything is in fact legal.
So far I've tried the OG Kush and can attest to the quality of the product. Tastes good, smells good, and yes, THCa really works :)
My second order is already in progress.
Thank you for the good work you're doing, and thanks for the gifts in the package as well.

Risposta di Franklins
La mousse: dejlig let at arbejde med. Smager friskt og en anelse skarpt. Virkningen er ligesom ved rød marok, man bliver påvirket af det, men det aftager efter en lille halv times tid.
OG kush: fantastisk topskud! Jeg ryger ikke grøn normalt men det her virker! Klart vinderen i testpakken. Smager som grønt skal og virkningen er langvarig og opkvikkende.
Alt i alt er det udmærket produkter, Virkningen er dog ikke helt som jeg forventede men det er et bedre end at stå på et gadehjørne og se skummel ud.

Risposta di Franklins
Fik mine ting dagen efter og super lækker testpakke med alt muligt spændende :-) desuden også rigtig flot butik

Risposta di Franklins
Alt var som det skulle være. Hurtig levering og et godt produkt 👍🏻

Risposta di Franklins
Overskuelig og nem webshop. God service og hurtig levering.

Risposta di Franklins
flink kundeservice, som hurtigt reagerede på en lille misforståelse.

Risposta di Franklins
Det lige så det nipper og gipper i den et øjnede hævner...
Forlanger fandm Franklins bliver indstillet til Ridderkorset for tro tjeneste og deres ekstraordinære indsats som de yder for civil samfundet, sande helte ❤️

Risposta di Franklins
Nemt at bestille og godt tilfreds med produkt. Kom til tiden.

Risposta di Franklins
Bestilte vare om onsdagen, så at der var dag til dag levering, men det er sandelige nogle lange dage de har for det er søndag og varen er ikke kommet endnu. Hvis det er GLS der er problemet skulle Franklins nok overveje kraftigt at afbryde samarbejdet med GLS.

Risposta di Franklins
Min købsoplevelse hos Franklins har været yderst positiv. Jeg har fået råd og vejledning fra det flinke personale, der tog sig den tid der skulle til. Da teknikken så drillede ved bestilling, tog Mathias over og sørgede for at min bestilling gik igennem uden problemer. Jeg modtog pakken hurtigt efter og endda med ekstra små gaver i. :)
Alt i alt en 5 stjernet oplevelse. Her handler jeg helt sikkert igen!

Risposta di Franklins
Hurtig levering og små fine gaver med i ens køb 👍 tumbs up

Risposta di Franklins
Det er en hurtig levering, som foregår diskret.
Produktet er af høj kvalitet og yderst aromatisk og lækkert.
Der var også en lille gave i forsendelsen.
Tak for det gode produkt 😊👍