Product (THCA weed) supposed to be 100% natural, but I just perceive it as CBD with any kind of chemicals sprayed all over. Effects are also inexistents until you already have smoked 3, then the head... Leggi di più

Har købt salven og min eksem på hånden er næsten væk. Har før forsøgt mange salver og stråler ved hudlægen uden det har hjulpet. Så et rigtig godt produkt som jeg vil bruge fremover.

Jeg startede med cbd olie fra gebo care, pga dårlig nattesøvn. Efter et par uger med daglige dråber, begyndte jeg så småt at sove bedre. Jeg tager stadig cbd dråber og sover meget bedre den dag i d... Leggi di più

6/5 stjerner, hvis det var muligt. Gode produkter, til nogle af de bedste priser på markedet. Beskrivelserne på produkterne er uddybende og gode. Jeg fik pakken dagen efter jeg havde bestilt. Den sj... Leggi di più

Danskproducerede økologiske svampeekstrakter & naturlige CBD produkter der støtter dit velvære.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

utrolig dårlig service og ulækre produkter man modtager

har bestilt 2 gange første gang rigtig godt god service og sådan anden gang modtager jeg et fugtigt produkt der lugter af gammel kælder ad... skriver til dem på mail de er så super ligeglade udover det ligger de ikke humidity packs i
ps ikke sikkert men en kamerat mente det var mug der var grunden til det lugtede som det gjorde

1 febbraio 2026

6/5 stjerner

Den sjette stjerne er for deres kundeservice, hvilket er udover det sædvanlige.

30 gennaio 2026

Godt THCA!

Jeg har prøvet meget forskelligt thca, og gebocares hash (især den lyse) er nok det aller bedste man kan få til prisen. Hurtig levering og søde ansatte.
Specielt skud ud til Nikolaj (ham på telefonen) for den gode service!

27 gennaio 2026

Yderst tilfreds

Yderst tilfreds, hjælpsom medarbejder, god kvalitet, meget bedre end forventet.
Hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg bestiller her.
Jette Ide Nielsen

16 gennaio 2026

Dårlig leveringstid

Kan ikke udtale mig om produktet endnu da jeg stadig intet har modtaget.
Utroligt som der kan lyves både på jeres hjemmeside og instagram reklamer hvor I siger dag til dag levering.
Jeg har flere dage efter bestilling ikke modtaget andet end at der er lavet en label som gls ikke har modtaget endnu.

15 gennaio 2026