Product (THCA weed) supposed to be 100% natural, but I just perceive it as CBD with any kind of chemicals sprayed all over. Effects are also inexistents until you already have smoked 3, then the head... Leggi di più
Har købt salven og min eksem på hånden er næsten væk. Har før forsøgt mange salver og stråler ved hudlægen uden det har hjulpet. Så et rigtig godt produkt som jeg vil bruge fremover.
Jeg startede med cbd olie fra gebo care, pga dårlig nattesøvn. Efter et par uger med daglige dråber, begyndte jeg så småt at sove bedre. Jeg tager stadig cbd dråber og sover meget bedre den dag i d... Leggi di più
6/5 stjerner, hvis det var muligt. Gode produkter, til nogle af de bedste priser på markedet. Beskrivelserne på produkterne er uddybende og gode. Jeg fik pakken dagen efter jeg havde bestilt. Den sj... Leggi di più
Danskproducerede økologiske svampeekstrakter & naturlige CBD produkter der støtter dit velvære.
Frimestervej 2 , 2200, København N, Danimarca
- info@gebocare.dk
- www.gebocare.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Har købt salven og min eksem på hånden…
Har købt salven og min eksem på hånden er næsten væk.
Har før forsøgt mange salver og stråler ved hudlægen uden det har hjulpet.
Så et rigtig godt produkt som jeg vil bruge fremover.
Kvalitet og hurtig levering
Jeg bestilte i går og modtog i dag. Vanvittig god kvalitet.
Product (THCA weed) supposed to be 100%…
Product (THCA weed) supposed to be 100% natural, but I just perceive it as CBD with any kind of chemicals sprayed all over. Effects are also inexistents until you already have smoked 3, then the headache comes up
Rigtig fin forretning her
Rigtig fin forretning her. Super høj kvalitet. Både den lyse og mørke er god. Høj kvalitet. Brænder og sovser rigtig godt.
Kundeservice og levering 10/10
Er meget tilfreds
Er meget tilfreds. Troede at THCA bare var noget pjat, det viste det sig ikke at være ;)
Super tilfreds med produktet
Super tilfreds med produktet. Fantastisk at man nu kan hente det i en pakkeshop, istedet for på et skummelt gadehjørne.
utrolig dårlig service og ulækre produkter man modtager
har bestilt 2 gange første gang rigtig godt god service og sådan anden gang modtager jeg et fugtigt produkt der lugter af gammel kælder ad... skriver til dem på mail de er så super ligeglade udover det ligger de ikke humidity packs i
ps ikke sikkert men en kamerat mente det var mug der var grunden til det lugtede som det gjorde
Goody
Effektiv kundeservice. gode produkter, - Kan varmet anbefales.
6/5 stjerner
Den sjette stjerne er for deres kundeservice, hvilket er udover det sædvanlige.
Godt THCA!
Jeg har prøvet meget forskelligt thca, og gebocares hash (især den lyse) er nok det aller bedste man kan få til prisen. Hurtig levering og søde ansatte.
Specielt skud ud til Nikolaj (ham på telefonen) for den gode service!
kan kun anbefale
god vare-god pris -hurtig levering -god kundeservice
Nu har jeg prøvet en del THCA…
Nu har jeg prøvet en del THCA produkter, det her er godt nok det bedste og især på smagen, 0.2 THCA til natten redder min PTSD til en god og rolig nattesøvn. Kan varmt anbefales.
Høj kvalitet er meget tilfreds med…
Høj kvalitet er meget tilfreds med deres thca produkter
Flotte kvalitetsprodukter
Flotte kvalitetsprodukter, som fungerer. Priserne er yderst tilfredsstillende. Leveringen gik som forventet og dejligt det er igennem Shop appen. Kan klart anbefales til venner og bekendte:)
Yderst tilfreds
Yderst tilfreds, hjælpsom medarbejder, god kvalitet, meget bedre end forventet.
Hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg bestiller her.
Jette Ide Nielsen
Dårlig leveringstid
Kan ikke udtale mig om produktet endnu da jeg stadig intet har modtaget.
Utroligt som der kan lyves både på jeres hjemmeside og instagram reklamer hvor I siger dag til dag levering.
Jeg har flere dage efter bestilling ikke modtaget andet end at der er lavet en label som gls ikke har modtaget endnu.