Frankie’s Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

ik kreeg met mijn vorig geleverde suit best vaak complimenten levering en service okay ik ontving het pak nogal verkreukeld en was teleurgesteld. (de pakketdienst had vertraging) bij telefonisch... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mooi pak binnen gekregen, alleen viel deze te klein. Omdat ik in de buurt van de winkel woon, daar naartoe gegaan om te ruilen. Daar werd ik zeer netjes geholpen door de dames en ben met het juiste... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zoals altijd snel geleverd. Al meer kleding besteld waaronder pakken, korte broeken en short sleeve hemden. Allemaal top kwaliteit. Contact zoeken met de klantenservice? Geen probleem reactie op whats... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super happy with my first order today. Made a mistake with my order and customer service reached out to me asking if it was correct or not. Utmost professionalism. Purchased a suit. Quality is the sam... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento

Scritti dall'azienda

De fashion en lifestyle winkel voor dames en heren, in Breda. Bij Frankie’s vind je high fashion tegen low prices. Zowel in de winkels als in onze webshop. Ontdek ons assortiment dames- en herenkleding met shirts, vesten, overhemden, jurken, broeken, truien, schoenen, trainingspakken, accessoires en meer.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

485 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

61 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Eigenlijk is één ster al te veel

Eigenlijk is één ster al te veel! Jurk besteld (uit de sale) in 2 verschillende maten i.v.m. zwangerschap. Teruggestuurd wegens zeer slechte kwaliteit, ontzettend goedkoop gemaakt en lelijk/niet afgewerkt. Vervolgens krijg ik mijn geld niet terug, maar een cadeaubon! Dit mag wettelijk gezien niet eens. Ik zal verdere stappen ondernemen, want dit is diefstal!

25 settembre 2024

Beste Emma,

Dat je niet tevreden bent is nu wel duidelijk maar dat je ons NIET de gelegenheid geeft om dit samen op te lossen is zeer triest. Heel makkelijk van je om direct een zeer slechte recensie te schrijven na ÉÉN slechte ervaring, dat zegt meer over jou dan over Frankie's!
Je hebt het over diefstal, dat is absoluut een LEUGEN, schaam je!
Service en persoonlijke aandacht is erg belangrijk bij
Frankie´s, dus Emma, we nodigen je dan ook graag uit in onze winkel in Breda.

Valutata 5 stelle su 5

Frankies is een lifestyle die mij enorm aanspreekt

Frankies is een lifestyle die mij enorm aanspreekt mo kledinglijn met een goede prijs kwaliteitverhouding. Zowel in de winkel als de online shop word je vriendelijke en goed geholpen. Nu weer paar leuke kleding in de sales gesoort. Blij mee. Binnenkort weer lekker shoppen in Breda

24 settembre 2024

Beste Sebastiaan,

Dankjewel voor je mooie woorden, graag tot snel in onze winkel in Breda, it´s a lifestyle!

Mooie kledinglijn

Mooie kledinglijn. Goede service. Mooie kwaliteit. Heb zelfs mijn trouwpak( 3 delig lichtblauw) bij ze gekocht en ook nog voordelig. Prijs/kwaliteit is gewoon goed. Nu wat in de sale gekocht, ik ben zeer tevreden.

17 settembre 2024

Beste Clemens,

Dankjewel voor je mooie review.
Fijn dat je zo tevreden bent en goed geslaagd bent voor je trouwpak. Zowel Frank als het hele team worden daar ook erg blij van!

Meer dan perfect

Super snel geleverd , Direct respons indien je iets moet retouren super kwaliteit .. Dees is zeker NIET de laatste bestelling !! Doe zo verder toppers

12 settembre 2024

Hi Renske,

Wat goed om te lezen dat je zo enthousiast bent, mooie complimenten voor ons team én onze producten, dankjewel!

Leuke webshop!

Voor het eerst een bestelling geplaatst op de webshop en ze hebben heel veel leuke diverse items!
Via de klantenservice ben ik ook snel en goed geholpen.
Goede ervaring. Ik zal hier vaker gaan bestellen!

15 settembre 2024

Beste Kitty,

Dankjewel voor je mooie review en een opsteker voor de klantenservice. Fijn dat je een goede ervaring hebt gehad, welkom bij Frankie´s, it´s a lifestyle!

Valutata 5 stelle su 5

Twee turtleneck shirts online gekocht.

Twee turtleneck shirts online gekocht.
Erg mooi en zitten perfect.
Heb er nog maar twee besteld.
Bestellen en verzenden ging prima.
Bedankt Frankie's

4 settembre 2024

Beste Marcel,

Mooi compliment en dankjewel voor je bestellingen!

Valutata 5 stelle su 5

Samen met een maatje die uit Rijsen kom…

Samen met een maatje die uit Rijsen kom en ik uit Arnhem naar Breda gegaan om de pakken uit te zoeken voor een bruiloft. Eenmaal aangekomen netjes geholpen en zijn aan de slag gegaan. Ik wist wat ik wilde en ben met een pak in olijf groen en kaki blouse vertrokken. Helaas voor mijn maat was het juiste maat niet beschikbaar.

2 dagen later heb ik nog de clutch online besteld, was ik vergeten te vragen en die is netjes binnen een dag bezorgd. Het is dat Frankie's niet om de hoek zit, anders zou ik er vaker komen. Aan de ander kant is het geen straf om naar centrum Breda te moeten rijden.

2 settembre 2024

Hi Joel,

Fijn dat je in onze winkel was en goed geslaagd bent voor een bruiloft. We zien je heel graag weer een keertje in het gezellige Breda zodat we je met veel plezier aan een mooie outfit kunnen helpen.
Dankjewel voor je mooie complimenten!

Valutata 5 stelle su 5

Super tevreden en altijd kunnen slagen…

Super tevreden en altijd kunnen slagen voor iets moois. En super klantvriendelijk en goede kwaliteit kleding👌🏻.Groetjes Patrick

6 settembre 2024

Beste Patrick,

Dankjewel voor je mooie woorden, een opsteker voor ons team en een goede motivatie!

Heel graag tot snel, groet team Frankie's

Valutata 5 stelle su 5

Mijn zoon heeft van maat een XS en…

Mijn zoon heeft van maat een XS en wilde eerst niet naar binnen. Heb hem toch overtuigd om eens te passen. Hij werd super geholpen door de 2 dames. De maat S van Frankie`s past hem gelukkig heel goed. Het zal vast niet de laatste keer zijn dat we hier komen shoppen..
Voor mezelf ben ik bij de vrouwenafdeling gaan kijken. Ik heb hier al een hele fijne ervaring gehad. Ik had o.a. een mooie lichtblauwe broek gekocht. Helaas was de naad wat open gaan staan. Ik heb het met 1 van de dames besproken. Ondanks dat ik de broek niet bij had, kreeg ik zonder problemen een nieuwe broek mee. Ik heb de foto's doorgestuurd van de broek met openstaande naad. Alles was in orde met alleen de foto's. Waar maak je dat nog mee!

30 agosto 2024

Beste Lisa,

Dankjewel voor je mooie review.
Wat geweldig dat je je zoon hebt weten te overtuigen én dat hij ook nog eens goed geslaagd is. Persoonlijke aandacht, service en kwaliteit krijg je bij Frankie's, fijn dat je dit ook zo ervaren hebt, een mooie motivatie voor ons team!
Graag tot een volgende bezoek in onze winkels in Breda.

Havana suit

Bij binnenkomst werden wij gelijk ontvangen door 2 vriendelijke dames die mij super geholpen hebben met het pak, het overhemd en de loafers. Qua service, kwaliteit en assortiment zeker een reden om het bezoek niet bij 1x te laten!

28 agosto 2024

Beste Sjoerd,

Dankjewel voor je mooie review, heel graag tot een volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Zowel in de winkel een mooi pak gekocht…

Zowel in de winkel een mooi pak gekocht als online. Allebei zeer goed bevallen. Het enige wat verwarrend was dat in de winkel de maten met 52, 54 etc. in de winkel lagen en online met L, XL etc. Verder prima winkel en kom zeker weer terug

5 agosto 2024

Beste Simon,

Dankjewel voor je mooie review en fijn dat je goed geslaagd bent.
Voor wat betreft de aanduiding van de maten, op de labels van de pakken staan zowel de confectiematen (46 t/m 54) als de internationale maten op (S t/m XXL), het klopt dat we online alleen de internationale maten aangeven.

Fijn dat je zeker nog eens terugkomt, groet team Frankie's

Top winkel

Top winkel. Kwaliteit en prijs zijn geweldig

28 agosto 2024

Risposta di Frankie’s

Beste klant, dankjewel voor je mooie review.

Valutata 5 stelle su 5

Super service vriendelijk personeel…

Super service vriendelijk personeel keurig in de winkel geholpen echt toppie ,kunnen sommige winkels en webwinkels nog heel wat van leren

24 agosto 2024

Beste Dani,

Dankjewel voor je mooie review, daar worden we altijd heel blij van, een mooie compliment voor ons hele team!

Valutata 1 stelle su 5

Ondeugdelijk retourbeleid

Product besteld, mooi product maar helaas te klein. Retour netjes binnen 14 dagen opgestuurd en bericht gehad dat ik een cadeaubon krijg. Dit is in strijd met wat een in dit geval online winkel hoort aan te bieden (Google: radar retour cadeaubon).

Dit heb ik dan ook aangegeven echter lapt Frankies dit aan hun laars en verwijzen naar hun retourbeleid. Dus voordat je besteld, wees er zeker van dat je het artikel goed/leuk vindt en dat het past. Een correcte afhandeling van je retour hoef niet te verwachten.

31 luglio 2024

Beste Arvind,

Wij houden ons keurig netjes aan ons terugbetalings- en retourbeleid en staat ook duidelijk vermeld op onze website. Alle retour items die wij binnen 14 dagen ontvangen worden terugbetaald via de oorspronkelijke betaalmethode van de klant (m.u.v. sale items). In uw geval ging het om een sale item waarvan u aangaf dat het te klein was, wij bieden u dan graag een maat groter aan óf een ander item naar keuze.
Bij Frankie's houden wij van eerlijkheid en transparantie, It's a lifestyle!

Valutata 5 stelle su 5

Echt een aanrader om hier te shoppen!

Mijn man en ik zijn een paar weken terug allebei geslaagd bij Frankie's voor een matchende outfit voor een bruiloft. Zowel in de mannenwinkel als in de vrouwenwinkel kregen we iets te drinken aangeboden en bij beide winkels zijn wij super vriendelijk geholpen. Uiteindelijk zijn we heel tevreden en met prachtige kleding naar huis gegaan. Wij komen bij allebei de winkels zeker vaker terug!

7 agosto 2024

Risposta di Frankie’s

Dankjewel voor je mooie review en wat fijn dat jullie zo tevreden zijn! Deze complimenten zijn weer een goede motivatie voor ons team, Frankie's it's a lifestyle!

Lieve groet van team Frankie's

Goede kwaliteit

Super goede service en mooie producten!

23 agosto 2024

Risposta di Frankie’s

Beste Jaco, dankjewel voor je mooie review!

Groet team Frankie's

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più