ik kreeg met mijn vorig geleverde suit best vaak complimenten levering en service okay ik ontving het pak nogal verkreukeld en was teleurgesteld. (de pakketdienst had vertraging) bij telefonisch... Leggi di più
Zoals altijd snel geleverd. Al meer kleding besteld waaronder pakken, korte broeken en short sleeve hemden. Allemaal top kwaliteit. Contact zoeken met de klantenservice? Geen probleem reactie op whats... Leggi di più
Super happy with my first order today. Made a mistake with my order and customer service reached out to me asking if it was correct or not. Utmost professionalism. Purchased a suit. Quality is the sam... Leggi di più
Ik heb niks negatiefs ervaren of tot ntj toe aangemerkt !! Goede kwaliteit Goede service En heel erg klant vriendelijk en zij denken in oplosïng bij schade Frankies its a life style
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
De fashion en lifestyle winkel voor dames en heren, in Breda. Bij Frankie’s vind je high fashion tegen low prices. Zowel in de winkels als in onze webshop. Ontdek ons assortiment dames- en herenkleding met shirts, vesten, overhemden, jurken, broeken, truien, schoenen, trainingspakken, accessoires en meer.
Lange Brugstraat 33, 4811 WP, Breda, Paesi Bassi
- info@frankiesmenstore.nl
- frankiesmenstore.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Horrible
La veste reçue ne ressemble absolument pas à celle commandée. Taille M dix fois trop grande , ne correspond pas à la taille M habituelle ! Je veux être remboursée.

Top kwaliteit bij Frankie's
Onlangs wat longsleeves besteld bij Frankie's voor de koudere dagen en ook dit is wederom top spul! Het zit heerlijk, heeft een goede pasvorm, niet te dik en niet te dun, top service zoals altijd! Voor mij is dit sinds een aantal maanden mijn nieuwe favoriet en nieuwe kledingstyle👌🏼

Risposta di Frankie’s
Kleren en schoenen super kwaliteit en…
Kleren en schoenen super kwaliteit en zit heerlijk

Super fijne winkel
Super fijne winkel zowel de dames en herenzaak. Vriendelijk personeel je wordt netjes geholpen. Ons zien ze vaker terug.

Risposta di Frankie’s
Uitstekende kwaliteit en vriendelijke mensen
Uitstekende kwaliteit, heb daarna ook de winkel bezocht in Breda. Uitstekend geholpen, zeer vriendelijke/gezellige mensen en goede adviezen. Ga er zeker nog een keertje langs 👍🏽.

Risposta di Frankie’s
Fijne service lieve mensen ik had…
Fijne service lieve mensen ik had toevallig net 1 broek waar iets aan was en ik kreeg ik meteen een nieuwe broek op gestuurd en past goed.
Ik ben zeer tevreden !

Risposta di Frankie’s
Uitstekend materiaal en mooie pasvormen…
Uitstekend materiaal en mooie pasvormen
Zal zeker nog terug shoppen bij jullie
Zeer correct
Zeker een aanrader
Christa

Nieuwe prachtige winterjas
Nieuwe winterjas besteld. Mooie kwaliteit voor een goede prijs. Blij dat ik Frankie’s heb gevonden! Levering was zeer snel en netjes.
Vind de website ook cool trouwens.

Risposta di Frankie’s
Kleding besteld 1 dag later al een gat…
Kleding besteld 1 dag later al een gat erin contact opgenomen wordt compleet genegeerd kortom ali expres kleding koop het niet

Super fijne communicatie
Super fijne communicatie, snel en direct reageren via de mail . En altijd in oplossingen denken. Heel fijn. Daar kunnen nog vele bedrijven iets van leren.
Verder een prachtige webshop met leuke kleding 🩷🩷🩷🩷

Risposta di Frankie’s
altijd in orde en snel geleverd goede…
altijd in orde en snel geleverd goede winkel
toppie

Top winkel
Ik bestel regelmatig bij frankie's, het is altijd mooie en netten kleding. Krijg regelmatig complimenten van klanten en collega's. Ik zeg dan ook altijd trots waar ik het bestel.

Zeer tevreden
Leuke dames kleding.goede kwaliteit.bestel hier heel erg graag.het word snel opgestuurd!helemaal dikke fan van jullie

Risposta di Frankie’s
Al meerdere keren gekocht bij frankie’s…
Al meerdere keren gekocht bij frankie’s en telkens top. Super prijs kwaliteit verhouding. Keep up the good work Frankie’s!

Altijd super tevreden over Frankies
Altijd super tevreden over Frankies! Meestal een perfecte pasvorm en kwaliteit is ook goed. Prijs/kwaliteit toch wel! Aanrader👌🏼

Online bestelling
Ik was zelf vergeten mijn huisnummer te vermelden bij mijn online bestelling en ze namen zelf contact met mij op zodat ik alsnog de volgende dag mijn bestelling binnen had, top!
Alles was netjes verpakt en naar verwachting.

Risposta di Frankie’s
Eigenlijk is één ster al te veel
Eigenlijk is één ster al te veel! Jurk besteld (uit de sale) in 2 verschillende maten i.v.m. zwangerschap. Teruggestuurd wegens zeer slechte kwaliteit, ontzettend goedkoop gemaakt en lelijk/niet afgewerkt. Vervolgens krijg ik mijn geld niet terug, maar een cadeaubon! Dit mag wettelijk gezien niet eens. Ik zal verdere stappen ondernemen, want dit is diefstal!

Risposta di Frankie’s
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.