ik kreeg met mijn vorig geleverde suit best vaak complimenten levering en service okay ik ontving het pak nogal verkreukeld en was teleurgesteld. (de pakketdienst had vertraging) bij telefonisch... Leggi di più
Mooi pak binnen gekregen, alleen viel deze te klein. Omdat ik in de buurt van de winkel woon, daar naartoe gegaan om te ruilen. Daar werd ik zeer netjes geholpen door de dames en ben met het juiste... Leggi di più
Zoals altijd snel geleverd. Al meer kleding besteld waaronder pakken, korte broeken en short sleeve hemden. Allemaal top kwaliteit. Contact zoeken met de klantenservice? Geen probleem reactie op whats... Leggi di più
Super happy with my first order today. Made a mistake with my order and customer service reached out to me asking if it was correct or not. Utmost professionalism. Purchased a suit. Quality is the sam... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
De fashion en lifestyle winkel voor dames en heren, in Breda. Bij Frankie’s vind je high fashion tegen low prices. Zowel in de winkels als in onze webshop. Ontdek ons assortiment dames- en herenkleding met shirts, vesten, overhemden, jurken, broeken, truien, schoenen, trainingspakken, accessoires en meer.
Lange Brugstraat 33, 4811 WP, Breda, Paesi Bassi
- info@frankiesmenstore.nl
- frankiesmenstore.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Fijn geholpen door de meiden in de…
Fijn geholpen door de meiden in de vrouwen winkel!

Altijd geslaagd bij Frankies
Altijd geslaagd bij Frankies. Fijne winkel en een top service

Risposta di Frankie’s
Goeie service en leuk personeel in de…
Goeie service en leuk personeel in de winkel zelf, goeie kwaliteit ook van de kleding neem zeker een kijkje!

Risposta di Frankie’s
Super nette winkels met vriendelijk…
Super nette winkels met vriendelijk personeel!!!

Mooie shirts gekocht
Mooie shirts gekocht. Kwaliteit boven verwachting.
Snelle levering. Dus mijn ervaring is goed.
Ga zo door . ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Een pak besteld
Een pak besteld, volgende dag binnen!!! Mooi en goed verpakt. En het pak zelf is niet normaal, top stof vind ik en precies op maat. Ik heb na een week een tweede pak besteld. Ze reageren snel terug via Instagram.

Risposta di Frankie’s
Heel tevreden met Frankie s menstore
Heel tevreden met Frankie s menstore. Bestelling is er heel snel de kleding is mooi en van super kwaliteit. De maten kloppen ook zoals beschreven. Ik ga hier vaker mijn kleding bestellen.

Risposta di Frankie’s
gratis verzending,super snelle levering…
gratis verzending,super snelle levering en mooi ingepakt, had een heel leuk setje voor mijn vriend gekocht.

Toppie
snelle levering als je online bestel en als je in de winkel komt word je ook heel fijn geholpen.
Frankie's its a lifestyle

Leuke betaalbare heren kleding
Leuke betaalbare heren kleding. Snel geleverd met leuke attentie.

TOP TOPT TOPPER…
Er zijn weinig winkels die zo’n extreem goede klantenservice hebben als frankies. Bij de vrouwen store kreeg ik een pilsje tijdens het wachten en mijn vrouw een glas Prosecco. Ze hebben een top assortiment enkel jammer dat sommige maten nogal strak vallen als je stevig of wat dikker bent heb je aan de blousjes weinig. Maar verder heel veel style voor een betaalbare prijs.

Aanrader
Snel geleverd, goede prijs kwaliteit verhouding, goede pasvorm en perfecte klantenservice. Aanrader

Top service
Top service! Persoonlijke touche! Mooi pak voor een huwelijksfeest gevonden! En eerlijke feedback welke aan te schaffen! Aanrader

Risposta di Frankie’s
Mooi 3-delig pak gekocht voor mijn…
Mooi 3-delig pak gekocht voor mijn zoon, mooie stof, snel geleverd. Klantenservice reageert snel via app, Veel complimenten gehad dus ZEKER voor herhaling vatbaar.

Risposta di Frankie’s
Beste service en alles om door een…
Beste service en alles om door een ringetje te halen heb een pak gekocht voor me trouwenen schoenen de hele mikmak. Nou raad zeker aan o. Daar te shoppen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.