ik kreeg met mijn vorig geleverde suit best vaak complimenten levering en service okay ik ontving het pak nogal verkreukeld en was teleurgesteld. (de pakketdienst had vertraging) bij telefonisch... Leggi di più
Zoals altijd snel geleverd. Al meer kleding besteld waaronder pakken, korte broeken en short sleeve hemden. Allemaal top kwaliteit. Contact zoeken met de klantenservice? Geen probleem reactie op whats... Leggi di più
Super happy with my first order today. Made a mistake with my order and customer service reached out to me asking if it was correct or not. Utmost professionalism. Purchased a suit. Quality is the sam... Leggi di più
Ik heb niks negatiefs ervaren of tot ntj toe aangemerkt !! Goede kwaliteit Goede service En heel erg klant vriendelijk en zij denken in oplosïng bij schade Frankies its a life style
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
De fashion en lifestyle winkel voor dames en heren, in Breda. Bij Frankie’s vind je high fashion tegen low prices. Zowel in de winkels als in onze webshop. Ontdek ons assortiment dames- en herenkleding met shirts, vesten, overhemden, jurken, broeken, truien, schoenen, trainingspakken, accessoires en meer.
Lange Brugstraat 33, 4811 WP, Breda, Paesi Bassi
- info@frankiesmenstore.nl
- frankiesmenstore.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Prachtige outfits en goede service.
Zo fijn dat alles in de sale is bij Frankie's. Prachtige outfit online besteld voor een mooie prijs. Daarna nog snel een stijlvol 3 delig pak, helemaal blij verrast over de kwaliteit, onvoorstelbaar voor die sale prijs!
Ik lees wat reviews over retour en terugbetaling, kwestie van even bekijken voordat je besteld en dan is het helemaal duidelijk.
Dankjewel Frankie, ik ben een zeer blije en tevreden klant.

Misleiding!
Super slecht retourbeleid!
Geld teruggave is bij het retourneren van sale artikelen geen optie, enkel een tegoedbon. Op de website staat er onder elk artikel.
Retourneren & Ruilen
Het retourtermijn is 14 dagen.
U kunt uw bestelling online retourneren of ruilen via onze portaal.
Of in een van onze winkels.
Dit is pure misleiding. Ook omdat alles in de webshop in de sale is.

Risposta di Frankie’s
Geen geld terug voor artikelen!!
Mijn vriend heeft voor 195euro een cadeaubon gekregen voor geretourneerde artikelen omdat het sale artikelen zijn??? Maar de hele website bestaat uit sale artikelen??? Dit staat achteraf te horen in het retourbeleid maar nergens te zien wanneer je een product koopt en afrekend.
Ook zijn veel artikelen niet meer in in maten beschikbaar waardoor hij nu met een cadeaubon van 195 euro blijft zitten!! Belachelijk!
Bestel hier geen artikelen aangezien je niks kan terug retourneren voor gewoon je geld terug :(

Risposta di Frankie’s
Zeer slecht als je sale artikelen…
Zeer slecht als je sale artikelen besteld en terugstuurt krijg je een cadeaubon oplichterij. Ze misleiden het om alles in de sale te doen. Let op als je hier besteld maten kloppen ook voor geen meter!!!!
Het is misleiding want alles is in de sale en jullie retour voorwaarden staat verstopt bij algemene voorwaarden. Het zal je sieren als je dat vermeld onder je item want daar staat wel retour binnen 14 dagen via onze retour portaal.
Vermeld het dan daar ook zodat mensen duidelijk worden geïnformeerd. En niet misleid worden. Gaat mijn niet om die 50 euro maar de manier waarop en hier staan ook meer negatieve reacties over. Vriend van mijn heeft dit probleem ook met 200 euro.

Risposta di Frankie’s
Frankies neemt het niet zo nauw met de…
Frankies neemt het niet zo nauw met de wettelijke bescherming. Weigert retourzendingen te verwerken en biedt uitsluitend waardebon aan. Dat is niet juist en wettelijk gezien ook niet toegestaan. Indien je ze daar op wijst, wordt er eerst niet geluisterd en ontvang je daarna geen reactie meer.
Advies: bestel hier niet. Mocht je wel al besteld hebben en kom je er niet met ze uit? Maak dan ook een melding bij de ACM. Dan wordt daarop vanzelf uiteindelijke actie ondernomen.

Super goede service in winkel en online
Super goede service in winkel en online

Risposta di Frankie’s
Een winkel met kwaliteit en snelle…
Een winkel met kwaliteit en snelle levering

Topp
Ik kom graag bij Frankie's je word er goed geholpen met goed advies,dit geld voor allebei de winkel heren en dames,altijd in voor een praatje gewoon gemoedelijk.de kwaiteit van de kleding is goed en als je het draagt zit het als gegoten.mijn kledingkast is ondertussen al goed gevuld met frankie's.
Ik zeg ga door met frankie's toppie👍👌

Risposta di Frankie’s
De kleren zijn altijd van kwaliteit en…
De kleren zijn altijd van kwaliteit en een goede prijs.

Kwaliteit producten!
Kwaliteit producten!
Hele goede klantenservice,
Zeer goede webwinkel

Risposta di Frankie’s
2 pakken besteld allebei boven…
2 pakken besteld allebei boven verwachting en snelle levering

Risposta di Frankie’s
Zeer goede service na een te kleine…
Zeer goede service na een te kleine maat Snelle reactie en goede omruil service! Zeer kwaliteits kleding mooie pasvorm en fijne stof

Kleding valt tegen
Aantal keer besteld bij hun en krijg elke keer kleren waar nog draaitjes aan zitten. Het is niet netjes afgewerkt of de Knoops gaten zijn te groot.
Voor deze prijs verwacht je dat de kleding netjes afgewerkt is.

Risposta di Frankie’s
Mooie winkel,lekker ruim,veel keus,en…
Mooie winkel,lekker ruim,veel keus,en zeer klantvriendelijk.

Risposta di Frankie’s
Mooie kleding goede service goeie…
Mooie kleding goede service goeie kwaliteit ruime keuze.

Risposta di Frankie’s
Hallo ik ben van België en ik ben zeer…
Hallo ik ben van België en ik ben zeer tevreden van de kostuums en de mensen zijn zeer lief en doen zeer zeker hun best top top grt ilya

Risposta di Frankie’s
Een mooie en overzichtelijke website: het complete pakket van uitzoeken tot ontvangen is gewoon TOP!
Een mooie en overzichtelijke website, kleren etc. makkelijk en eenvoudig te bestellen. Levering exact volgens de aangegeven planning en inhoudelijk netjes verzorgd!

Super fijne webshop!
Super fijne webshop!
Goede kwaliteit kleding en een super klantenservice!
Persoonlijk contact en reageren super snel.

Risposta di Frankie’s
Alles valles netjes afgewerkt.erlopen naar wens.
Alles verlopen naar wens.

Risposta di Frankie’s
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.