Onlangs in Hoofddorp een lens aangeschaft, de Nikon Z 70-200 F2.8 VR SII en de Nikon Z teleconverter 1.4x. Een prachtige lens, licht in gewicht en snelle autofocus, teleconverter sluit hier mooi bij... Leggi di più
Prima eerste ervaring met deze winkel, meer bepaald het filiaal in Weert. Ik had een Kase filter set besteld via deze winkel (Kase Wolverine 82mm Revolution Prof ND Kit) en ging die ter plaatse op... Leggi di più
We zijn vriendelijk ontvangen,de verkoper in Harderwijk wist waar hij over sprak, heeft geluisterd naar onze wens vraag en een goede duidelijke uitleg over de Olympus E-M10 Mark IV compact systeem c... Leggi di più
Op 12-6-2025 een recent uitgekomen camera gekocht nl. Canon Powershot V1 bij Foto-Groep Doorn. Prettige ontvangst en professionele uitleg over deze camera. De Canon Powershot V1 is een kleine camera... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
7 Fotowinkels in Nederland
Luttekepoortstraat 26, 3841AX, Harderwijk, Paesi Bassi
- 088-0808200
- webshop@foto-groep.nl
- foto-groep.nl
Le persone hanno visualizzato anche
Uitstapje Friesland naar Harderwijk
Ik werd er op een zeer prettige manier te woord gestaan,en kreeg goede antwoord op mijn vragen.
Ik kwam er voor de Canon 24-105 f4 L lens....deze was nog in voorraad, vestiging Harderwijk.
In Heerenveen, Friesland was hij niet aanwezig...
Maar een keer in een ander filiaal kijken kan ook geen kwaad.
Heerlijk kopje koffie met een koek.
Kom graag nog eens aan.
Voorraad klopt niet
Op 07-05-2024 om 10:30 uur via de webshop van de Foto Groep een objectief besteld. Aangezien op de website staat dat het objectief in het magazijn op voorraad is en levertijd 1 werkdag is, dacht ik het objectief op 08-05-2024 te ontvangen. Ik heb het objectief namelijk op 09-05-2024 nodig, dus ruim op tijd dacht ik. Omdat ik maar niets hoorde een mail gestuurd. En kreeg ik als reactie dat het objectief helaas niet op voorraad is en dat het nu bij de leverancier besteld is. En als het binnenkomt pas verstuurd kan worden. Dit is echt waardeloos, en dat is zwak uitgedrukt. Ik ga nooit meer bij de Foto Groep bestellen, maar weer bij KameraExpress of Cameranu. Daar klopt de voorraad tenminste.
Zeer slechte zaak
Zeer slechte zaak. Als je een camera zoekt zeker niet naar deze winkel gaan. Al onze wensen uitgelegd en dan na 2 uur een camera gekocht. En niet eens koffie aangeboden gekregen. Meteen gevraagd als deze niet doet wat onze wensen zijn of hij zonder problemen teruggebracht kon worden en dat was geen probleem, maar volgens het personeel zou dat niet in ons opkomen want dit was de beste oplossing voor ons. Aangekocht op vrijdagmiddag en maandag al terug. Alleen zwarte donkere foto's waren mogelijk en de camera is zo traag dat je rustig koffie kon doen tussen de foto's maken. Dit zou aan de instellingen liggen, maar die was vrijdag door hen zelf ingesteld. Wij hadden omdat het niet werkte wel wat zaken gewijzigd, maar nog steeds niet bruikbaar. Na diverse wijzigingen en testen vanuit de medewerker thuis geprobeerd, maar helaas weer niet goed. Wederom naar de winkel gegaan op donderdag want eerder geen tijd. Toen weer instellingen gewijzigd en bleek ineens de UV filter te donker die erbij was verkocht. Ze wilden eerst dat wij de nieuwe filter ook nog gingen betalen om te testen. Want die was een paar tientjes duurder. Na bellen met een manager kregen we 10 euro korting voor al het ongemak??? Hoe onvriendelijk kan je zijn als bedrijf! Toen gezegd, dit is de laatste keer, anders komt de camera terug en willen wij ons geld terug. Geen probleem dat is mogelijk. Vrijdagochtend wederom naar de winkel, camera deed het nog steeds helemaal niet naar wens. Hij blijft nog steeds erg traag en onwijs donker. Toen werd verteld ja dan krijgt u volgende week donderdag het geld terug, want we betalen maar 1x in de week retouren uit... Natuurlijk niet mee akkoord gegaan!! Toen werd het ineens maandag en vervolgens werd de manager weer gebeld en mocht de camera niet meer terug omdat deze niet meer nieuw/ongebruikt is. De manager langer dan 45 minuten aan de telefoon gehad, want het winkelpersoneel kon niet meer helpen. Vervolgens heb ik de hele uitleg van het probleem een afspraak gemaakt want dat was de enige optie om nog iets geregeld te krijgen. Een andere keus als klant kreeg ik niet. Of te wel het mes op de keel gezet en moest ik naar Amersfoort komen. Want de manager kon niet naar Hilversum komen diezelfde dag. Dus ondertussen 4x reistijd, brandstof en parkeerkosten verder en nog geen goede camera. In de middag naar Amersfoort gereden. Hier kreeg ik wel meteen koffie aangeboden voor het eerst in al de bezoeken, dat is dan ook het enige positieve aan het verhaal. Deze gaf aan het probleem te begrijpen en ging de camera resetten en instellen zoals hij dacht dat het goed was. En wat schetst mijn verbazing: ineens hoefde er helemaal geen UV filter meer op de lens, want deze maakte het alleen maar donkerder. Dus deze was onnodig voor ons. In het gesprek gevraagd zou uzelf deze camera adviseren als u al onze wensen en gebruiken hoort. Toen werd het stil en uiteindelijk "ja, er waren wel betere opties om te adviseren". Oftewel het is een foute camera voor uw wensen. Helaas is dit mij in Hilversum niet gelijk verteld anders was ik natuurlijk voor een andere camera gegaan die wel aan mijn wensen voldoet.
Wederom hier ook weer testen gedaan in de winkel en uitleg gekregen welke functies wij alleen maar hoefden te gebruiken en nu zou het goed moeten zijn. Maar de camera dezelfde avond nog getest, helaas de foto's zijn nog slechter dan met filters en eerdere instellingen.
Dus als je goed advies wil en deskundige uitleg, zeker niet naar de Fotogroep in Hilversum of Amersfoort gaan, want die zijn er alleen om te verkopen en zeker niet voor service en garantie.
De positieve reviews zijn door het bedrijf min of meer gekocht, want als je geen positieve review achterlaat, dan heb je beperkte garantie. Laat je een positieve review achter, dan krijg je 7 jaar volledige garantie op de camera. Mits de Foto groep je review goed genoeg vindt, want anders krijg je alsnog die beperkte garantie.
foto baron daar komen wij al jaren gaat…
foto baron daar komen wij al jaren gaat super snel plus ze zijn altijd aardig en de foto is zo klaar heerlijk in 1 woord top tot gauw maar weer
Prima geholpen bij aanschaf OM System…
Prima geholpen bij aanschaf OM System OM1 Mark II body in Assen. Een leuke fotowinkel met vriendelijk vakkundig personeel. Een aanrader
Mensen met passie en heel veel vakkennis
Super goed geholpen door Melle en Jouwert van Foto-groep Leeuwarden! Mensen met passie en heel veel vakkennis. Waardoor ze voor mij de perfecte camera hebben aangeraden die past bij mijn wensen. Heel fijn dat je in de winkel de fotocamera kunt proberen en vergelijken met andere merken.
Ik heb de Sony RX10 IV een paar weken in mijn bezit en word nog elke dag verrast door de vele mogelijkheden en de perfecte scherpe foto's die hij maakt.
Daarnaast fijn om te weten dat ik met mijn vragen en voor advies altijd terug kan gaan naar de winkel.
Fijne winkel met werknemers met passie!
Heb een nieuwe camera gekocht bij de vestiging in Hilversum. De winkel was heel goed te bereiken, parkeergarage Gooische Brink zit op nog geen 200 meter afstand, ideaal!
De sfeer was fijn, en je merkte dat de medewerkers veel kennis en passie hebben voor het vak. Ze bieden op dure uitgaven wel 7 jaar(!) fabrieksgarantie, wat ik erg geruststellend vind. Ik ben goed geholpen en met een gerust gevoel uit de winkel vertrokken.
Aanschaf OM system
Bij aanschaf OM system geweldig geholpen in Assen. Het personeel is zeer vriendelijk. Zeker een bezoek waard
Aanschaf Telelens
Vrijdag 5 april het om-system-first-look bezocht bij Foto-groep Amersfoort. Het was een voor mij een geslaagde middag goede uitleg en advies gekregen. Na wat lenzen te hebben uitgeprobeerd en een goed advies, heb ik een kleine telelens ingeruild voor een met meer bereik 100x400. Ben zeer tevreden met mijn aankoop en het meedenken door de medewerker.
Weer goed geholpen!!!
Gisteren kon ik de nabestelde Nikkor Z 100-400mm f4.5-5.6 VR S ophalen bij de Fout-Groep in Hoofddorp die was nabesteld. Mijn bank had wat problemen met het bedrag, maar de verkoper niet. Die had al snel een goede oplossing. Dus opgelost. Weer prima geholpen. Dus bij deze nogmaals prima zaak daar in Hoofddorp.
Belachelijke klantenservice
Belachelijke klantenservice. Kom hier om een auto op naam te zetten, maar wordt vervolgens afgekeurd omdat het kentekenbewijs alleen op foto te laten zien was. Kan vervolgens een uur naar huis toe kachelen omdat er een gaatje in het kentekenbewijs gemaakt moet worden

Risposta di Foto Groep
3 april
4 april 2024,
Vandaag pasfoto’s laten maken in het filiaal Hoofddorp !
Prachtige pasfoto’s laten maken van mijn zoon “ verstandelijk beperkt laag niveau “
Complimenten aan de fotograaf ‘ meneer ‘ prachtige foto en super aardig en begrip vol ‘
Dikke vijfsterren waardig ! Foto en services !
Thanks !
Ik heb vandaag mijn eerste camara…
Ik heb vandaag mijn eerste camara gekocht in de winkel in Hoofddorp! Super goed geholpen door een onwijs aardig meneer.
Hij heeft heel erg de tijd genomen om met mij te kijken naar een goeie camara die bij mijn wensen paste !
Zeer fijne winkel
2 keer in de winkel geweest, 1x voor inruilwaarde van de Z50 Nikon wel een goede prijs maar toch advies om b.v. via markplaats te proberen. 2x om de camera te te kopen die ik wilde Sony rx 10, prima geholpen door Marco met uitleg en tips. Ook kreeg ik een link voor een betaalbaar foto bewerking programma.
al met al zeer goed geholpen met passie en kennis. Ook nog terug gebeld op vragen die ik via de mail gesteld had
Zeer prettige ervaring bij Foto-Groep Hilversum
Zeer prettige ervaring bij aanschaf van OM-Systems OM-1 MK2. Prettige winkel met vakkundig personeel die een feestje van je aanschaf maakt. Camera was niet op voorraad ( net gelanceerde nieuwe camera). Werd direct een plan gemaakt. Super service en helemaal blij met de camera die nu voor mij ligt. Voor mij een dikken10 voor Tessa en Erik van Foto-Groep Hilversum
Adverteren met een prijs van €699 voor…
Adverteren met een prijs van €699 voor de samyang 24 mm tilt shift lens voor Sony.niet in voorraad,bestellen is geen probleem voor mij.ik wordt gebeld dat ze niet weten wanneer hij binnenkomt.de medewerker wil hem crediteren.Wordt een dag later opnieuw gebeld .we kunnen hem niet leveren voor die prijs van de website maar voor €839 geen begrip van de medewerker .dan maar crediteren en ga bij fansoenlijk bedrijf kopen.
Een fantastische bedrijf
Vanmorgen wat meegemaakt in Doorn bij van Kesteren Foto, heb een pasfoto laten maken en uitgelegd wat er aan de hand is met mijn gezondheid en ben nog nooit zo goed behandeld geweest (GEEF NOOIT 10EN MAAR DIT IS EEN UITZONDERING) echt fantastisch. Meneer heeft nog een foto genomen met bril en waar ik op kon lachen. Vooral zo doorgaan kom zeker nog een keer terug
Slechte service
Deze zaak probeert alleenmaar geld van je af te troggelen. Ze zijn niet flexibel in het meedenken. Ben er nu 4 keer geweest om materialen te kopen en/of in te ruilen en er word zeer neerbuigend gekeken en denken met alles weg te komen. Ze geven je een inruilwaarde van niks en verkopen het voor een paar honderd euro daarboven. Schandalig, maar zelf niks aan de prijzen doen.
Fotogroep Hoofddorp
Vakkundige pasfoto’s zijn vereist voor een paspoort. Hiervoor wordt een inmiddels stevige prijs berekend € 19,50 (in 2022 nog € 14,95)
Als douceurtje wordt een extra foto aangeboden.
Bij het maken van de foto (Suzanne) wordt vnl. gekeken naar de kwaliteit van de foto, maar omdat het een soort presentje is zou de foto, voordat deze wordt afgedrukt, ook eerst aan de klant kunnen worden getoond en afgestemd en dan bij tevredenheid pas af te drukken.
Dit zou de service ten goede komen; het gaat niet alleen om een kwalitief goede foto, maar vooral ook een leuke foto igv een “presentje”.
Goede pasfoto.s en Duidelijk advies en…
Goede pasfoto.s en Duidelijk advies en hulp om rijbewijs te verlengen,
Winkel in Hoofddorp
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.