Onlangs in Hoofddorp een lens aangeschaft, de Nikon Z 70-200 F2.8 VR SII en de Nikon Z teleconverter 1.4x. Een prachtige lens, licht in gewicht en snelle autofocus, teleconverter sluit hier mooi bij... Leggi di più
Prima eerste ervaring met deze winkel, meer bepaald het filiaal in Weert. Ik had een Kase filter set besteld via deze winkel (Kase Wolverine 82mm Revolution Prof ND Kit) en ging die ter plaatse op... Leggi di più
We zijn vriendelijk ontvangen,de verkoper in Harderwijk wist waar hij over sprak, heeft geluisterd naar onze wens vraag en een goede duidelijke uitleg over de Olympus E-M10 Mark IV compact systeem c... Leggi di più
Op 12-6-2025 een recent uitgekomen camera gekocht nl. Canon Powershot V1 bij Foto-Groep Doorn. Prettige ontvangst en professionele uitleg over deze camera. De Canon Powershot V1 is een kleine camera... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
7 Fotowinkels in Nederland
Luttekepoortstraat 26, 3841AX, Harderwijk, Paesi Bassi
- 088-0808200
- webshop@foto-groep.nl
- foto-groep.nl
Le persone hanno visualizzato anche
Goed en professioneel geholpen,goede…
Goed en professioneel geholpen,goede uitleg gehad,en vooral de tijd genomen niet te haastig,heb een r7 van canon gekocht in de foto shop Doorn
Enthousiast en vakkundig personeel
Enthousiast en vakkundig personeel. Nemen alle tijd om je vragen te beantwoorden.
Alleen, bij de aankoop van mijn nieuwe camera werd fout op fout gemaakt waarbij de schuld ook nog bij mij werd gelegd en een excuus heb ik niet gehad.. Daarom maar 3 sterren.
Nikon Z6III, liever in de winkel gekocht.
Mijn nieuwe camera heb ik bij Foto-Groep Leeuwarden gekocht. Het geeft meer vertrouwen zo's ding in een fysieke winkel te kunnen kopen zodat ik met eventuele problemen ook daar terecht kan.
Ik was er tijdens de "Nikon Experience dag", maar helaas was de koffer met demomodellen niet geleverd, dus ik heb de camera niet werkend gezien.
Gelukkig was de keus voor de camera toch al gemaakt en het was prettig om in de winkel de 24-70 en 24-120 lens op de camera met elkaar te vergelijken.
Aan de kassa bleek ook nog eens dat op de site de setkorting niet correct was berekend dus dat leverde nog extra voordeel op. In de winkel keurig geholpen door Jouwert en tevreden naar huis gegaan.
Mijn eerste ervaring met de camera zijn goed. Tevreden met de aankoop.
Eerste en laatste keer pasfoto's laten…
Eerste en laatste keer pasfoto's laten maken !!!!
19,50 voor 4 pasfoto's !!!!
Schandalig !!!!!!
Goede prijs, vriendelijk personeel
Ik heb een mooie lens gekocht voor een goede prijs bij Foto-Groep, vestiging Weert. Daarbij ben ik uitstekend geholpen door het vriendelijke en geduldige personeel van die vestiging. Wel raar dat je de garantieperiode kunt verlengen door middel van een review.
NikonZ6 III
Lang uitgekeken naar de NikonZ6 III. Bij Team foto-groep.nl Hoofddorp kon ik snel na de release een gepre-orderd exemplaar kopen. Goed contact gehad met Jaques zowel telefonisch als per mail en fijn meegedacht. Tevreden over de prijsopgave voor de in te ruilen spullen. Blij met de eerste resultaten van deze camera, echter er valt nog veel te ontdekken m.b.t. de instellingen.
Foto fair
Op de foto fair een nieuwe Canon EOS R6 gekocht.
Heel vriendelijk geholpen door het personeel en diverse modellen mogen uitproberen om de juiste camera voor mij te ontdekken.
Behulpzaam personeel.
Behulpzaam personeel met de juiste kennis van zaken.
Hilversum
Laatst in Hilversum een hele mooie camera gekocht. Zeer goed geholpen en ze hebben echt de tijd voor ons genomen. De week ervoor al de camera besteld alleen bleek bij ophalen dat niet alles goed was verteld waardoor we voor een paar verrassingen kwamen te staan. Zoals het feit dat we deze review moeten schrijven voor het krijgen van 7 jaar garantie. Dus vandaar 4 sterren i.p.v. 5 sterren. Alles is wel goed opgelost dus al met al zijn wij tevreden!
Goede deal, vriendelijk personeel
Vandaag de Canon R50 gekocht bij Foto-Groep in Heerenveen. Goed en vriendelijk geholpen en een nette prijs betaald.
très bon accueil
très bon accueil, rapide et écoute bien les attentes du client , merci
Fijne service
Heel goed geholpen in de winkel. Duidelijke uitleg en top producten.
Ben zeer tevreden met de aanbevolen camera.
Super service - Hoofddorp
Ik had dringend pasfoto’s nodig en op basis van mijn vorige goede ervaring ben ik teruggekomen naar filiaal Hoofddorp. Ze geven de klant de tijd en nemen de tijd voor de klant. De foto’s worden goed beoordeeld voordat ze bedrukt worden en de keuze wordt in overleg met de klant gemaakt. Als bonus maken ze nog een set profielfoto’s in een meer ontspannen pose. Ze waren heel klantvriendelijk en professioneel, ook naar alle andere klanten in de winkel. Top!
Foto-Groep Hoofddorp Top ervaring
Ik bezocht Foto-Groep, Hoofddorp (camerawinkel) naar aanleiding van de Canon Experience Dag en ben ontzettend tevreden met mijn ervaring. De medewerkers waren uiterst kundig en namen uitgebreid de tijd om me te informeren over de verschillende camera's en objectieven.
Ik kreeg de kans om verschillende lenzen te proberen en er werd veel aandacht besteed aan het uitleggen van camerainstellingen die ik in diverse situaties beter kon gebruiken. Tijdens deze uitleg werd ik zelfs getrakteerd op koffie en een koekje, en ik mocht buiten voor de winkel de objectieven uitproberen, wat een geweldige manier was om de lenzen echt te testen.
Ik had een specifieke vraag waar de medewerker niet direct een antwoord op had. Hij beloofde mij hierover z.s.m. te mailen en de volgende dag had ik al een reactie in mijn inbox. Deze geweldige service en expertise hebben mijn bezoek zeer de moeite waard gemaakt. Ik kan deze winkel ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar deskundig advies en uitstekende service.
Prima keuze voor pasfoto's.
Pasfoto laten maken voor nieuw paspoort. Ging snel en professioneel. Kreeg 2 soorten bruikbare pasfoto's en er ging een kopie naar het emailadres; zeer handig. Ik kan deze winkel in Hoofddorp van harte aanraden.
super leuke mensen die me hebben…
super leuke mensen die me hebben gehopen een nieuwe camara uit te kiezen
Een winkel om naar terug te gaan.
Hier een goede week eerder goede ervaring met de aankoop van een nieuwe camera gehad.
Dus voor een nieuw objectief ga je dan naar dezelfde winkel [ Foto Groep Leeuwarden].
Ook nu op een ervaren deskundige manier geholpen.
Chapo
Pasfoto nodig. Het maakt niet uit of je een dure…
Het maakt niet uit of je een dure camera of foto materiaal aanschaft, een paar foto’s laat afdrukken , en zoals vandaag noodzakelijk pasfoto’s laat maken. Altijd zijn de medewerkers behulpzaam en zeer deskundig in Hoofddorp.
Nieuwe camera aangeschaft
Heb goed advies gekregen m.b.t. mijn nieuw aan te schaffen camera.
Men nam de tijd om het e.e.a. uit te leggen en ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan.
Magazijn is leverancier
Op 07-05-2024 heb ik al een review geschreven over de Foto Groep, over dat de voorraad in het magazijn niet klopte. Het blijkt dat met magazijn de leverancier bedoeld wordt. Ik ben er door de Foto Groep over gebeld: ze gaan het op de website aanpassen. Jammer van de onnodige verwarring. Ik heb uiteindelijk toch de lens bij de Foto Groep gekocht.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.