Valutata 5 stelle su 5

Onlangs in Hoofddorp een lens aangeschaft, de Nikon Z 70-200 F2.8 VR SII en de Nikon Z teleconverter 1.4x. Een prachtige lens, licht in gewicht en snelle autofocus, teleconverter sluit hier mooi bij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Prima eerste ervaring met deze winkel, meer bepaald het filiaal in Weert. Ik had een Kase filter set besteld via deze winkel (Kase Wolverine 82mm Revolution Prof ND Kit) en ging die ter plaatse op... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We zijn vriendelijk ontvangen,de verkoper in Harderwijk wist waar hij over sprak, heeft geluisterd naar onze wens vraag en een goede duidelijke uitleg over de Olympus E-M10 Mark IV compact systeem c... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Op 12-6-2025 een recent uitgekomen camera gekocht nl. Canon Powershot V1 bij Foto-Groep Doorn. Prettige ontvangst en professionele uitleg over deze camera. De Canon Powershot V1 is een kleine camera... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

3 stelle
2 stelle
1 stella

Uitstekende pasfoto’s

Vriendelijke medewerker was Bob bij de Bock in Hoofddorp. Daar moesten we pasfoto’s laten maken en de medewerker legde voor de pasfoto duidelijk de richtlijnen uit voor een Europese pasfoto. Daarna maakte de medewerker een foto van mij en van mijn oma en nog samen. Op het eind vond ik de pasfoto van mezelf niet mooi en kreeg ik zonder extra kosten een nieuwe pasfoto. Uitstekende service! We gaan altijd voor pasfoto’s naar De Bock, omdat zij de foto altijd in een keer goed maken is mijn ervaring.

21 febbraio 2024
Valutata 1 stelle su 5

SLECHSTE SERVICE OOIT

DE ALLER SLECHSTE SERVICE OOIT

Ik heb een product gekocht op advies voor 230 euro bleek niet te passen op de camera die ik heb. Ik wou dit toen omruilen voor iets van 580 euro dat kon al niet heb ik meerdere keren voor moeten bellen en gedoe. Toen ik dan EINDELIJK mijn nieuwe product had bleek hij thuis niet eens op te laden volgende dag gelijk terug gegaan maar het was te druk om dit gelijk voor mij te kunnen oplossen. Ik bedoel je vraagt alleen hoe het moet opladen. Na precies een week geen enkele reactie ondanks de bedenk tijd maar 2 weken is toen ik terug ging naar de winkel werd ik zeer onvriendelijk geholpen daarom wou ik van de hele koop afzien mijn vertrouwen was weg. Dit weigerde de verkoper mij en zei stuur maar een leuke brief. Slechte service, respect loos personeel. En niemand heeft eigenlijk enige idee wat zij nou zelf verkopen of hoe het werkt.

10 febbraio 2024
Valutata 3 stelle su 5

Expensive

it is too expensive, i took a 2''x2'' photo for a visa purpose and it costed 30euros for 4 photos

may be my suggestion to reduce the cost. but employees where very nice and friendly. My only concern was too expensive

3 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Deze mensen zijn professionals binnen…

Deze mensen zijn professionals binnen de brede kennis en inhoud van fotografie en het maken van pasfoto's voor onze paspoorten.
Snel en vakkundig met fijne uitleg. Ze stellen je op je gemak en maken perfecte pasfoto's EN als extra service ontvangen we een stijlfoto met zwarte achtergrond per e-mail. Wij hebben onze keuze gemaakt. Dit zijn vakmensen met correcte omgangsvormen. Dit is een voorbeeld van het moet binnen de mogelijkheden van duurzame ontmoetingen. Complimenten.

2 febbraio 2024

Prima fotowinkel !

Mijn Fuji X-T4 met flink wat lenzen ingeruild voor een nieuwe Panasonic S5ii + 20-60 en de 70-300.

Een week na thuiskomst was de nieuwe camera niet zoals verwacht en is gratis omgeruild voor een nieuw exemplaar. Ook hebben ze goed geholpen met de Panasonic Cashback actie die erg lang op zich liet wachten.

31 gennaio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende service in Weert!

Een winkel waar service en persoonlijk contact voorop staat.
Ik ben ook weer enorm tevreden over hulp advies bij aanschaf van mijn nieuwe camera.
Tot in de puntjes verzorgd
Echt een aanrader !!

30 dicembre 2023

Uitstekende en persoonlijke service

Uitstekende en persoonlijke service door beide medewerkers. Er zit veel kennis in Weert en de aangekochte lens werd uitvoerig besproken. Beide medewerkers gaven hun mening waardoor ik mijn beslissing makkelijker kon maken. Zeer blij met mijn aankoop en een fotozaak die ik iedereen kan aanraden.

22 dicembre 2023

Persoonlijke service helemaal top

Persoonlijke service helemaal top, korte uitleg gehad om trent mijn aanschaf, maar dat was meer dan voldoende, omdat ik zelf al de nodige research had gedaan naar deze lens. Lens was reeds gereserveerd voor een andere klant, alleen die kwam pas een week later langs. Na overleg met de klant door de medewerker, kon ik alsnog de lens dezelfde dag ophalen.

16 dicembre 2023
Valutata 4 stelle su 5

Canon R6 mark II met een RF 24-240 mm

Ik heb na veel wikken en wegen de Canon R6 markII gekocht met een RF 24-240 mm lens. Dit is voor mijn fotografie de standaard lens. Ik fotografeer vaak landschappen of een detail er van. Na een week gebruikt te hebben ben ik zeer tevreden over deze camera met lens. Ik heb veel steun gehad in de winkel waar ik hem gekocht heb.
Gekocht op 18 november 2023.

26 novembre 2023

Erg goede service

Over Fotogroep Harderwijk kan ik zeggen dat ik erg tevreden ben. Na een probleem met mijn nieuwe Sony RX10-IV werd er al snel een volledig nieuwe camera voor mij geregeld, zo hoefde ik niet te wachten voor reparatie en kon ik gauw weer verder gaan met fotograferen. De service is daardoor wat mij betreft een groot pluspunt van Fotogroep Harderwijk.

24 luglio 2023

Camera gekocht bij Baron in Assen

Camera gekocht bij Baron in Assen. Goede uitleg, er wordt rekening gehouden m.b.t. de wensen van de klant. Beginnend fotograaf voorstel m.b.t. aan te schaffen camera aangepast aan de ervaring van de koper.
Werd rustig de tijd genomen. Vragen werden correct behandeld. Kortom we komen zeker terug.

22 settembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

onprofessioneel bedrijf

Verzoek gedaan bij Foto Groep Weert om 8 mm films op een usb geheugenstick en DVD te zetten. Als deze klaar zijn zou ik worden gebeld. Na een maand wachten heb ik zelf gebeld. Wat bleek de gedigitaliseerde 8 mm films waren klaar. Gesteld werd dat ik gebeld ben, echter dat is een leugen. Ik heb de filmpjes 11 september afgehaald. Bij thuiskomst en na controle bleek slechts een deel te zijn gedigitaliseerd. De rest zou via WeTransfer naar de winkel zijn verstuurd. Dat was de afspraak niet. Alles zou op usb-stick of DVD worden gezet. Dat de winkel haar afspraken niet nakomt valt deze te verwijten. Mij werd gesteld dat de bestanden nog moeten worden gedownload dat, dat niet is gebeurt is voor mij een raadsel. Verder werd mij verzocht alsnog langs te komen (60 km heen en terug rijden!). Daarom het bedrijf gevraagd die de 8 mm films heeft gedigitaliseerd deze via WeTransfer naar mijn emailadres te versturen. Dat is gebeurd en heeft de hele nacht geduurd. Helaas na het uitpakken van het zipp-bestand kreeg ik een foutmelding waardoor de gedownloade filmpjes niet te zien zijn. Al met al ben ik veel tijd en 605 euro kwijt door het onprofessionele optreden in deze winkel.

Na het herstarten van mijn Desktop (op instigatie van het bedrijf die de 8 mm filmpjes heeft gedigitaliseerd) werkten de filmpjes wel. Conclusie ik heb alle moeite moeten nemen om de incompetentie van dat bedrijf te herstellen

Een erg onprofessioneel bedrijf

11 settembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Goede wijn behoeft geen krans

Nou, ben altijd vaste klant geweest van Foto Weert. Ben daar altijd voor 200% geholpen. Geholpen bedoel ik mee: als ik in het veld stond en had 'n probleem en ik stuurde 'n appje, of dit na sluitingstijd was of niet...altijd vrijwel direct geholpen. Idem gold dit voor de vriendelijkheid en hoe ik te woord werd gestaan. Ik schrok 'n beetje dat Foto Weert over ging naar Foto Groep Weert.....Zat te denken om 'n Nikon Z8 aan te schaffen....Maar bij Foto Groep Weert???? Heb ff de kat uit de boom gekeken en/of ik ongeveer hetzelfde kon verwachten als bij Foto Weert. Na dat ik de mensen van Foto Groep Weert had ontmoet cq gesproken, hoefde ik niet lang na te denken en heb me die Nikon Z8 besteld en gekocht, incl bijbehorende rand apparatuur. Camera werd keurig uitgelegd en div. dingen welke voor mij van toepassing waren ingesteld. Kort en krachtig is, dat ik met een gerust hart, durf te zeggen aan mensen welk overwegen advies of 'n camera te kopen, informeer eens bij de Foto Groep.nl ( Weert in mij geval) Chapeau Foto Groep.

7 agosto 2023

Na de Nikon Z50 nu de Sigma telezoom

Na de aanschaf van de Nikon Z50 nogmaals terug voor de aanschaf van een telezoomlens op basis van het advies dat gegeven werd eerder deze week.
Dus nu met een Sigma 150 - 600 mm de deur weer uit inclusief FTZ-adapter. Wederom bijzonder vriendelijk geholpen.

14 luglio 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più