Har fået den fineste figur! Var så tilfreds med den søde jordemoder, der scannede mig og guidede mig, hjemmesiden er nem at bestille på, og jeg gik god og hurtig vejledning til at vælge materialerne t... Leggi di più

Idag modtog jeg den smukkeste statuette, lige som jeg ønskede den!♥️ God oplevelse fra start til slut. Jeg blev 3D scannet i Bagsværd af Christina, hun var meget sød og imødekommende og følte mig... Leggi di più

Kæmpe tak til Bianca og Trine fra Forevig Liv for at forevige min graviditet med lillebror. Jeg har modtaget den smukkeste statuette, som jeg nyder at kigge på hver dag 🤩❤️ Derudover vil jeg takke f... Leggi di più

Jeg har netop modtaget min statue og jeg er ovenud tilfreds! Super søde mennesker og jeg følte mig i rigtig gode hænder hele vejen igennem. Trine var rigtig god ift. Sparring i valg af farver og fod... Leggi di più

1. Negozio di articoli per la maternità

Få foreviget dit spirende liv i maven med en unik, håndlavet statuette. Graviditeten er en helt særlig tid i dit liv som fortjener at blive hyldet og foreviget. Med en statuette får du et unikt og personligt stykke brugskunst, som du kan designe præcis som du vil og mindes din graviditet.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

4,9

Tutte le recensioni

29 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

⭐⭐⭐⭐⭐

Forløbet fra start til slut har været intet mindre end 5 stjerner værd! 👏 Forevig Liv skabte et trygt og afslappende miljø og forsynede mig med gennemført vejledning, da jeg skulle vælge design. Forevig Liv formåede at formidle det udtryk jeg ønskede mig, hvilket har resulteret i en unik og tidløs statuette. Jeg er meget tilfreds med min oplevelse.

24 febbraio 2023

Meget god oplevelse

Meget god oplevelse, herunder god kommunikation, service, og hun er bare mega sød og god til at få én til at slappe af i en lidt “afklædt” situation.
Det gik hurtigere end forventet med at få min færdige statuette. :)

26 ottobre 2022

Så smukt et minde - TAK ❤️

Det her er simpelthen den fineste mulighed for at forevige nogle momenter fra ens liv. Jeg er så glad for den statuette som Bianca har lavet til mig. Jeg er så rørt og taknemmelig ❤️ Hun skal helt klart lave min næste også.

19 ottobre 2022

Kæmpe anbefaling! :-D

Jeg faldt tilfældigvis over Biancas instagram Forevig Liv, og det er jeg SÅ glad for.
Det er nemt at booke tid og hun yder meget venlig og behagelig service. Rigtig god oplevelse ved søde Bianca, som tog sig så god tid ved scanning og ved valg af materialer. Og så har jeg nu den flotteste statuette stående til pynt herhjemme til evigt minde om min graviditet. Jeg er meget tilfreds!

Kommer helt sikket igen.
De største og bedste anbefalinger herfra :D

7 ottobre 2022

Bianca er utroligt sød og…

Bianca er utroligt sød og imødekommende. Jeg er tilfreds med hele forløbet og ikke mindst figuren 😊

30 ottobre 2022

Tusinde tak for de søde ord og den fine anmeldelse! 🙏🏼
Det var en kæmpestor ære og inspiration at få lov til at forevige det sted du er i livet nu med den fineste statuette

Skøn oplevelse!

Så glad for min lille fine statuette!
Bianca er simpelthen så sød og imødekommende,hvilket gjorde hele processen til en god oplevelse.

Kan klart anbefale hende og hendes virksomhed! Alt det bedste herfra

26 settembre 2022

Tusinde tak for de søde ord og den fine anmeldelse! 🙏🏼
Det var en kæmpe fornøjelse at få lov til at forevige din smukke babybule

En helt fantastisk gave til en mormor

En helt fantastisk gave til en mormor. Jeg havde ønsket mig sådan en statuette af min datter fra da hun var gravid med sin yngste og jeg nyder den hver evig eneste dag. Og det er endnu mere specielt at mit barnebarn på 3,5 år har malet den så den er uperfekt på den helt perfekte måde. Jeg elsker den virkelig og det er virkelig en gave for livet som betyder alt for mig.

2 ottobre 2022

Tak for de fine ord og de 5 stjerner! 🙏🏼
Det var dejligt at gaven kunne sprede glæde