Idag modtog jeg den smukkeste statuette, lige som jeg ønskede den!♥️ God oplevelse fra start til slut. Jeg blev 3D scannet i Bagsværd af Christina, hun var meget sød og imødekommende og følte mig... Leggi di più
Kæmpe tak til Bianca og Trine fra Forevig Liv for at forevige min graviditet med lillebror. Jeg har modtaget den smukkeste statuette, som jeg nyder at kigge på hver dag 🤩❤️ Derudover vil jeg takke f... Leggi di più
Jeg har netop modtaget min statue og jeg er ovenud tilfreds! Super søde mennesker og jeg følte mig i rigtig gode hænder hele vejen igennem. Trine var rigtig god ift. Sparring i valg af farver og fod... Leggi di più
Få foreviget dit spirende liv i maven med en unik, håndlavet statuette. Graviditeten er en helt særlig tid i dit liv som fortjener at blive hyldet og foreviget. Med en statuette får du et unikt og personligt stykke brugskunst, som du kan designe præcis som du vil og mindes din graviditet.
Kongepennen 15, 5220, Odense, Danimarca
- kontakt@forevigliv.dk
- forevigliv.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Virkelig god oplevelse
Har fået den fineste figur! Var så tilfreds med den søde jordemoder, der scannede mig og guidede mig, hjemmesiden er nem at bestille på, og jeg gik god og hurtig vejledning til at vælge materialerne til min figur. Jeg er så glad for den!
Godt produkt
De var så søde, dem jeg fik lavet scanningen hos, I Køge. Og jeg er så glad for min figur

Risposta di Forevig Liv
Fantastisk statue og meget serviceminded firma
Jeg har netop modtaget min statue og jeg er ovenud tilfreds!
Super søde mennesker og jeg følte mig i rigtig gode hænder hele vejen igennem. Trine var rigtig god ift. Sparring i valg af farver og fod til statuen ❤️

Risposta di Forevig Liv
Super fint produkt og meget søde…
Super fint produkt og meget søde mennesker i virksomheden! 😊
Noget længere leveringstid end hvad informeret.
Jeg er lidt ærgerlig over at jeg selv måtte tjekke ind for at høre om status, f.eks. om jeg eventuelt var blevet glemt, i stedet for at de selv rakte ud.
Jeg skrev til dem for status efter 9 uger, den forventede levering var 5-7.

Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse! Super nemt at blive scannet flere steder i landet, og virkelig flot resultat bagefter! God service

Smuk statuette
Jeg er så glad for min statuette. Den er lavet lige præcis som jeg gerne vil have den! ☺️

Risposta di Forevig Liv
Det smukkeste minde om min graviditet…
Det smukkeste minde om min graviditet jeg kunne have ønsket mig.
Kæmpe anbefaling at få et helt unikt minde, processen er dejlig nem og man har god tid til at designe sin statuette hjemme i sofaen så den bliver lige som man ønsker ✨️

Så smuk en statue
Så smuk en statue, jeg har fået mig. Indpakningen er ligeledes rigtig fin. Klar anbefaling herfra.

Kan klart anbefales
Jeg er virkelig tilfreds med min statuette, som er så smuk. Jeg kan anbefale at få lavet en hos Forevig liv. Alle mine ønsker blev opfyldt og de sendte et billede af min statuette inden den blev sendt, som jeg ønskede

Risposta di Forevig Liv
Kæmpe tak for den smukkeste statuette!
Derudover vil jeg takke for enorm god og venlig service hele vejen igennem 🤗

Risposta di Forevig Liv
Så fin skulptur som et evigt minde af…
Så fin skulptur som et evigt minde af min gravide mave 🙏 fin proces. Let at man kunne tage til Svenstrup og få
Taget billeder.

Smuk statuette
Smuk statuette. Fremragende kommunikation; de var meget hjælpsomme med at vælge mellem alle mulighederne. Hurtig levering, overholdelse af deadlines.

Risposta di Forevig Liv
Tak for to helt igennem fantastiske…
Tak for to helt igennem fantastiske skanninger og statuetter.
Trygt, roligt og med masser af god tid til at snakke om alt i mellem himmel og jord, god tid til at vælge design og ikke særlig lang ventetid på selve figuren. Rigtig fin indpakning når den kommer.

Fantastisk service
Fantastisk service! Både ved spørgsmål, under design og efter modtagelse. Smukkeste skulptur

Risposta di Forevig Liv
Tryg oplevelse og smukt resultat
Er så glad for min statue og forløbet.
Det krævede lidt mod, og det er lidt grænseoverskridende, men er så glad for at jeg gjorde det. Scanningsdamen i Randers jordemoderhus gjorde det til en tryg oplevelse og er vildt glad for resultatet

Risposta di Forevig Liv
Vejledning og service i top
God vejledning til valg af farve og materiale. Super service ved betaling og forsendelse. Og smukkeste figur modtaget.

Virkelig en god oplevelse
Virkelig en god oplevelse, både med kundeservice før scanning, selve scanningen (trygge og rolige omgivelser) i Odense, og kundeservice efterfølgende med mailkorrespondance! Enormt smukt slutresultat! Anbefaler til alle mine gravide veninder!