Idag modtog jeg den smukkeste statuette, lige som jeg ønskede den!♥️ God oplevelse fra start til slut. Jeg blev 3D scannet i Bagsværd af Christina, hun var meget sød og imødekommende og følte mig... Leggi di più

Kæmpe tak til Bianca og Trine fra Forevig Liv for at forevige min graviditet med lillebror. Jeg har modtaget den smukkeste statuette, som jeg nyder at kigge på hver dag 🤩❤️ Derudover vil jeg takke f... Leggi di più

Jeg har netop modtaget min statue og jeg er ovenud tilfreds! Super søde mennesker og jeg følte mig i rigtig gode hænder hele vejen igennem. Trine var rigtig god ift. Sparring i valg af farver og fod... Leggi di più

1. Negozio di articoli per la maternità

Få foreviget dit spirende liv i maven med en unik, håndlavet statuette. Graviditeten er en helt særlig tid i dit liv som fortjener at blive hyldet og foreviget. Med en statuette får du et unikt og personligt stykke brugskunst, som du kan designe præcis som du vil og mindes din graviditet.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

4,9

Tutte le recensioni

29 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Virkelig god oplevelse

Har fået den fineste figur! Var så tilfreds med den søde jordemoder, der scannede mig og guidede mig, hjemmesiden er nem at bestille på, og jeg gik god og hurtig vejledning til at vælge materialerne til min figur. Jeg er så glad for den!

9 luglio 2026

Godt produkt

De var så søde, dem jeg fik lavet scanningen hos, I Køge. Og jeg er så glad for min figur

Tak for din fine anmeldelse Camilla ❤️ så flot scanning du og Lotte fik lavet 😍

Så flot en statue

Så flot en statue! 🙌🏼

Risposta di Forevig Liv

Tusind tak for de fine ord Astrid ❤️ Tusind tak fordi vi måtte forevige din fine mave 😍

Fineste figur

Fineste figur, til minde om min første graviditet.

Risposta di Forevig Liv

Tusind tak for de fine ord Caroline 😍 tusind tak fordi vi måtte forevige din fine mave 😍❤️

Kærligst Bianca & Trine ❤️

Fantastisk statue og meget serviceminded firma

Jeg har netop modtaget min statue og jeg er ovenud tilfreds!
Super søde mennesker og jeg følte mig i rigtig gode hænder hele vejen igennem. Trine var rigtig god ift. Sparring i valg af farver og fod til statuen ❤️

17 aprile 2026

Kære Sofie Amalie ❤️

Tusind, tusind tak for din fine anmeldelse og et hyggeligt besøg 😍 vi er glade for at høre, at du følte dig i gode hænder igennem hele processen ❤️ Vi håber at i har det godt og nyder sommeren ❤️☀️

De kærligeste hilsner Bianca & Trine 😍

Super fint produkt og meget søde…

Super fint produkt og meget søde mennesker i virksomheden! 😊

Noget længere leveringstid end hvad informeret.
Jeg er lidt ærgerlig over at jeg selv måtte tjekke ind for at høre om status, f.eks. om jeg eventuelt var blevet glemt, i stedet for at de selv rakte ud.
Jeg skrev til dem for status efter 9 uger, den forventede levering var 5-7.

6 giugno 2026

Hej Hannah ❤️

Tusind tak for din anmeldelse 😍 Vi sætter stor pris på den samt vores gode dialog omkring leveringen. Vi er dog kede af, at du oplevede en længere leveringstid end normalt. Dette beklager vi meget ❤️ vi forstår, at tiden er lang når man glæder sig til at se den færdige statuette 😍

Vi håber at du får en dejlig sommer 🥰

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse! Super nemt at blive scannet flere steder i landet, og virkelig flot resultat bagefter! God service

3 maggio 2026

Risposta di Forevig Liv

Tusind, tusind tak for din fine anmeldese Pernille ❤️ tusind tak fordi vi måtte forevige din fine mave 😍

Smuk statuette

Jeg er så glad for min statuette. Den er lavet lige præcis som jeg gerne vil have den! ☺️

6 maggio 2026

Risposta di Forevig Liv

Tusind tak for din fine anmeldelse Elise 😍 vi er så glade for, at din statuette blev som du ønskede ❤️

Kærligst Bianca & Trine ❤️

Det smukkeste minde om min graviditet…

Det smukkeste minde om min graviditet jeg kunne have ønsket mig.
Kæmpe anbefaling at få et helt unikt minde, processen er dejlig nem og man har god tid til at designe sin statuette hjemme i sofaen så den bliver lige som man ønsker ✨️

18 aprile 2026

Risposta di Forevig Liv

Tusind tak for din fine anmeldelse Cecilie ❤️ så smuk designkombination du valgte til krystalsoklen ❤️ Tusind tak fordi vi måtte forevige din smukke mave! 😍

Så smuk en statue

Så smuk en statue, jeg har fået mig. Indpakningen er ligeledes rigtig fin. Klar anbefaling herfra.

12 marzo 2026

Risposta di Forevig Liv

Tusind tak for din anbefaling med de fine ord 😍 vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din smukke statuette ❤️

Kan klart anbefales

Jeg er virkelig tilfreds med min statuette, som er så smuk. Jeg kan anbefale at få lavet en hos Forevig liv. Alle mine ønsker blev opfyldt og de sendte et billede af min statuette inden den blev sendt, som jeg ønskede

Kære Rebekka 😍

Tusind, tusind tak for din fine anmeldelse ❤️ Så smukke scanninger du og Christina fik lavet 😍 Vi er glade for, at din statuette blev lige som du ønskede ❤️

Rigtig god dag ☀️

Kærligst Bianca & Trine

Kæmpe tak for den smukkeste statuette!

Derudover vil jeg takke for enorm god og venlig service hele vejen igennem 🤗

Kære Stine 😍

Tusind tak for din fine anmeldelse ❤️ det betyder alt for os, at din statuette blev som du ønskede 😍 så flotte scanninger du fik lavet ❤️ det må have været svært at vælge, hvilken en du ville bruge.

Kærligst Bianca & Trine ❤️

Så fin skulptur som et evigt minde af…

Så fin skulptur som et evigt minde af min gravide mave 🙏 fin proces. Let at man kunne tage til Svenstrup og få
Taget billeder.

Kære Stine 😍

Tusind tak for din fine anmeldelse ❤️ så fin scanning du og Charlotte gik lavet 😍
Vi håber, at i har haft en dejlig påske ❤️

Smuk statuette

Smuk statuette. Fremragende kommunikation; de var meget hjælpsomme med at vælge mellem alle mulighederne. Hurtig levering, overholdelse af deadlines.

26 febbraio 2026

Kære Laura 😍

Tusind tak for de fine ord! Vi sætter stor pris på din fine anmeldelse.
Vi håber at i har det godt og nyder tiden i barselsboblen ❤️

Kærligst Bianca & Trine ❤️

Tak for to helt igennem fantastiske…

Tak for to helt igennem fantastiske skanninger og statuetter.
Trygt, roligt og med masser af god tid til at snakke om alt i mellem himmel og jord, god tid til at vælge design og ikke særlig lang ventetid på selve figuren. Rigtig fin indpakning når den kommer.

15 dicembre 2025

Risposta di Forevig Liv

Sødeste Lotte, tusind tusind tak for din anmeldelse ❤️ tusind tak for, at vi måtte forevige dine graviditeter. De to designkombinationer du valgte blev så flotte sammen 😍

Vi håber, at i nyder tiden i barselsboblen ❤️

Fantastisk service

Fantastisk service! Både ved spørgsmål, under design og efter modtagelse. Smukkeste skulptur

13 febbraio 2026

Risposta di Forevig Liv

Tak for de fine ord Mathilde ❤️ Tusind tak fordi vi måtte forevige din fine smukke gravide mave 😍

Kærligst Bianca & Trine

Tryg oplevelse og smukt resultat

Er så glad for min statue og forløbet.
Det krævede lidt mod, og det er lidt grænseoverskridende, men er så glad for at jeg gjorde det. Scanningsdamen i Randers jordemoderhus gjorde det til en tryg oplevelse og er vildt glad for resultatet

6 gennaio 2026

Kære Lilian ❤️

Tusind tak for din fine anmeldelse og din rørende mail. Det gik lige i hjertet på os ❤️
Tusind tak for din vi måtte forevige din fine mave. Det er magisk, hvad kvindekroppen er i stand til 😍 hver graviditet en helt unik.

Kærligst Bianca & Trine

Vejledning og service i top

God vejledning til valg af farve og materiale. Super service ved betaling og forsendelse. Og smukkeste figur modtaget.

19 gennaio 2026

Tusind tak for din fine anmeldelse Gina ❤️
Tak fordi vi måtte forevige din fine gravide mave 😍❤️

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse, både med kundeservice før scanning, selve scanningen (trygge og rolige omgivelser) i Odense, og kundeservice efterfølgende med mailkorrespondance! Enormt smukt slutresultat! Anbefaler til alle mine gravide veninder!

22 dicembre 2025

Risposta di Forevig Liv

Sødeste Mie, tusind tak for din fine anmeldelse ❤️ tusind tak fordi vi måtte forevige din fine mave 😍

Vi er helt tosset med den designkombination du fandt frem til - så elegant og tidløs 😍 den er blevet en af vores favoritter.

Vi håber at i er kommet godt ind i det nye år ❤️

Flot håndværk

Ventetiden er lang men værd at vente på og er meget glad for den.

18 novembre 2025

Risposta di Forevig Liv

Tusind tak for din fine anmeldelse Hannah 😍 tak fordi vi måtte forevige din fine mave og storbror ❤️