Har fået den fineste figur! Var så tilfreds med den søde jordemoder, der scannede mig og guidede mig, hjemmesiden er nem at bestille på, og jeg gik god og hurtig vejledning til at vælge materialerne t... Leggi di più

Idag modtog jeg den smukkeste statuette, lige som jeg ønskede den!♥️ God oplevelse fra start til slut. Jeg blev 3D scannet i Bagsværd af Christina, hun var meget sød og imødekommende og følte mig... Leggi di più

Kæmpe tak til Bianca og Trine fra Forevig Liv for at forevige min graviditet med lillebror. Jeg har modtaget den smukkeste statuette, som jeg nyder at kigge på hver dag 🤩❤️ Derudover vil jeg takke f... Leggi di più

Jeg har netop modtaget min statue og jeg er ovenud tilfreds! Super søde mennesker og jeg følte mig i rigtig gode hænder hele vejen igennem. Trine var rigtig god ift. Sparring i valg af farver og fod... Leggi di più

1. Negozio di articoli per la maternità

Få foreviget dit spirende liv i maven med en unik, håndlavet statuette. Graviditeten er en helt særlig tid i dit liv som fortjener at blive hyldet og foreviget. Med en statuette får du et unikt og personligt stykke brugskunst, som du kan designe præcis som du vil og mindes din graviditet.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

4,9

Tutte le recensioni

29 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Statuetten er så fin og lige hvad jeg…

Statuetten er så fin og lige hvad jeg drømte om.

Min pakke blev desværre væk ifb. med forsendelsen, men oplevede super service og en ny statuette sendt uden problemer.

30 gennaio 2025

Risposta di Forevig Liv

Tusind tak for din fine anmeldelse Helle ❤️ Vi er meget kede af, at din statuette blev væk under forsendelsen. Tak fordi du kontaktede os omkring dette!

Vi er glade for, at din statuette blev ligesom du havde drømt om 😍

Fantastisk service

Fantastisk service! Jeg er så glad for min statuette og skal helt sikkert have en igen ved næste graviditet😍👶🏼

22 febbraio 2025

Risposta di Forevig Liv

Sort tak for din anbefaling fine Maria ❤️ Vi er glade for, at du kontaktede os så du fik den helt rigtige krystal til din statuette. Resultatet blev så godt! 😍

Kærligst Bianca & Trine

En mindeværdig skulptur og en fantastisk service!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg er så glad for min smukke statue! Den er lavet med stor præcision og i virkelig god kvalitet. Hele processen har været en fornøjelse, og kundeservicen har været fantastisk – hurtige svar, god vejledning og en venlig tilgang. Kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker et unikt og personligt minde.

19 febbraio 2025

Risposta di Forevig Liv

Nicoline, tusind tak for din fine anmeldelse ❤️ Tusind tak for, at du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse med os.
Det varmer vores hjerter at vide, at du er blevet rigtig glad for din statuette 😍

Bedste beslutning

Bedste beslutning!
Jeg er så glad for, at jeg fik lavet denne fine statuette. Det er så hyggeligt at kunne kigge tilbage på den fine mave.
Jeg blev scannet hos Christina i Bagsværd og det var en rigtig god oplevelse.
Og har du spørgsmål til designet, er Forevig Liv så søde til at hjælpe.
Skulle vi være så heldige, at der kommer en nr. 2, så skal maven helt klart foreviges igen.
Tak for det fineste minde.

10 febbraio 2025

Kære Caroline

Tusind tak for de flotte ord 😍
Vi er rigtig glad for at høre, at du havde en god oplevelse hos Christina i Bagsværd. Det var også nogle flotte 3d-scanninger i fik lavet 😍
Tak fordi du kontaktede os ift. designet så din statuette kunne komme til at se ud ligesom du ønskede ❤️
Vi ville elske at få lov til at lave en statuette mere, hvis der en dag kom en nr. 2 😍

Kærligst Bianca & Trine

Fantastisk oplevelse fra start til…

Fantastisk oplevelse fra start til slut, og jeg er så glad for min statuette 😊

30 gennaio 2025

Hej Camilla

Tusind tak for din fine anmeldelse - det går lige i hjertet 😍 vi er glade for at høre, at du er glad for din statuette. Tak fordi du kontaktede os så vi kunne gå i dialog omkring din 3d-scanning. For os er det vigtigste, at din statuette blev lige som du ønskede ❤️

Top klasse kundeservice!

Top klasse kundeservice!
Man er ikke bare et nummer I køen her. Der bliver virkelig taget sig god tid og lyttet til ens ønsker og behov.
De bedste anbefalinger herfra.

6 dicembre 2024

Kære Pernille 🌸

Tusind tak for din fine anmeldelse. Tak fordi du kontaktede os så vi kunne lave lige præcis den designkombination du ønskede med den sokkel du bedst kunne lide ❤️ Statuetten blev så smuk! 😍

Vi håber at du har haft en dejlig jul og er kommet godt ind i det nye år 🌲😍

Mere end tilfreds!

Idag modtog jeg den smukkeste statuette, lige som jeg ønskede den!♥️
God oplevelse fra start til slut. Jeg blev 3D scannet i Bagsværd af Christina, hun var meget sød og imødekommende og følte mig SÅ godt tilpas hele vejen igennem.
Derefter var jeg i dialog med “forevig liv” omkring min statuette, valg og ønsker, endnu engang blev jeg mødt af venlighed og rigtig god kunderservice.
Jeg kan 100% anbefale “forevig liv”, smuk statuette og rigtig god oplevelse hele vejen igennem.

10 dicembre 2024

Hej Rebecca 🌸

Tusind, tusind tak for din fine anmeldelse ❤️ Vi er glæde for at høre, at du havde en god oplevelse hos søde Christina 😍 det var nogle super flotte 3d-scanninger i fik lavet.

Tak fordi du kontaktede os så vi kunne gå i dialog omkring din statuette. For os er det vigtigste, at din statuette kom til at se ud ligesom du ønskede 😍❤️

Vi ønsker dig en dejlig jul 🌲

Kærligst Bianca & Trine

Klart en kæmpe anbefaling herfra

Super flot statuette, som kom i den smukkeste indpakning. Vil klart anbefale Forevig Liv! Elsker at der var mulighed for at blive scannet et sted tættere på mig.

Risposta di Forevig Liv

Tusind tak for din fine anmeldelse Camilla ❤️ så flot en 3d-scanning du og Lotte fik lavet 😍

Håber at du får en dejlig jul ❤️🌲

The statuette looks amazing

The statuette looks amazing! Also customer service very friendly and solution-oriented. Very convenient to have the scan done basically wherever in DK.

Thank you so much Birgit 😍 thank you for the sweet words ❤️

Blanca er super sød og servicemindet

Blanca er super sød og servicemindet, og så er de statuetter hun laver bare så smukke! Jeg har to nu og er fuldt tilfreds! Kan varmt anbefales hvis du skal have foreviget din graviditet ❤️

Emma Frederikke tusind, tusind tak for de søde ord ❤️
Tak fordi jeg måtte forevige dine graviditeter 😍

Kærligst Bianca ❤️

Hele forløbet har været super

Fra første kommunikation til jeg stod med min statue, har det bare været en god oplevelse. Jeg blev scannet hos Forevig Liv, og vi blev hjerteligt modtaget, havde en behagelig scanning og havde god tid til at vælge det rigtige udseende af min statue. Jeg modtog den forkerte størrelse (fordi jeg havde ændret størrelsen efter vi var kørt, og det ikke var blevet registreret), men det var ikke noget problem, og de lavede en ny til mig med det samme. Jeg vil til hver en tid anbefale Forevig Liv, og jeg er så glad for min statue, og glæder mig til at få sparet sammen til at få genskabt mine to andre graviditeter, så jeg også kan få dem som statuer!

Kære Helle ❤️

Tusind tak for dit besøg og din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du henvendte dig til os så du kunne få den rigtige størrelse.

Det var en super flot designkombination i kom frem til og vi er ret spændte på, hvilke designkombinationer i ellers kan komme på, hvis vi en gang i fremtiden skal genskabt dine tidligere graviditeter 😍

Vi håber at i alle har det godt og får en dejlig jul ❤️

Kærligst Bianca & Trine

Virkelig glad for min statue, men

Virkelig glad for min statue, dog er jeg ked af den måde de sagde mine fingre/hånd (meget spredte for det ikke blev en ‘klump’) skulle være på maven, da det ligner en frøhånd.
Men selve dialogen med dem omkring valg af sten mm. og kundeservicen var god og hurtig.

Kære Michelle 😍

Tak for din anmeldelse. Vi er dog kede af, at du ikke er helt tilfreds med din statuette, da dette er det vigtigste for os. Vi giver dig et kald ❤️

Kærligst Bianca & Trine

Omhyggelighed og smukt produkt.

Omhyggelighed, umagehed og smukke produkter. God oplevelse

Kære Frederikke 😍 Tusind, tusind tak for din fine anmeldese ❤️
Så flot posering og sokkel du endte med 🌸

Vi håber at i har det godt ❤️ Al held og lykke i fremtiden.
Kærligst Bianca & Trine

Et gyldent minde foreviget.

Jeg faldt over firmaet gennem en babyboks fra Babysam, og blev hurtigt overbevist om at dette skulle afprøves. Og jeg har bestemt ikke fortrudt!
Allerede dagen efter kunne jeg få en 3D scanning hos en jordmoder i Horsens og fik god vejledning i hvordan jeg kunne stå og hvad jeg ellers skulle gøre.
I forhold til designet og farven af statuen tog jeg kontakt til Bianca og fik tilsendt nogen billeder af andre statuer i den farve som jeg overvejede, hvilket hjælp mig meget til at beslutte mig for statuens endelig udseende. Jeg fik desuden sendt en lille video af scanningen før og efter de rettelser som jeg havde, hvilket efter min meningen bare er god kundeservice!
Jeg havde desværre enten misforstået noget ved jordemoderen eller ikke fået udleveret noget materiale, da det man betaler ved jordemoderen skal trækkes fra statuens endelig pris. Men efter at have kontaktet Bianca igen hjælp hun mig med at rette tingene.
Den 18. September (5 uger efter 3D scanning) har jeg modtaget statuen og den er præcis som jeg havde forestillet mig det!!
Jeg kan ikke forestille mig hvad der skulle være gjort anderledes for at havde gjort det til en bedre oplevelse.!
Kan varmt anbefale at få lavet en statue af den gravide mave hos Forevig Liv!!

18 settembre 2024

Kære Mille,

Tusind, tusind tak for din fantastiske anmeldelse ❤️ og tak fordi du kontaktede os ang. din 3d-scanningen og design. For os er det altafgørende, at statuetten kommer til at se ud lige præcis, som du havde håbet på - både når det gælder 3d-scanningen og design 😍

Al held og lykke i fremtiden ❤️

Kærligst Bianca & Trine

Hurtig og yderst hjælpsom kundeservice

Jeg havde lidt svært ved at finde ud af, hvilken rækkefølge tingene skulle gøres i, så jeg henvendte mig til kundeservice, som vendte retur på min henvendelse samme dag, og med et yderst hjælpsomt og grundigt svar!👍🏼
Jeg har nu modtaget den flotteste forevigelse af min graviditet, og kommer 100% til at benytte forevigliv, næste gang jeg er gravid også 🫶🏼

19 agosto 2024

Kære Lisbeth,
Tusind tak for din fine anmeldelse 😍 Vi er glade for, at du kontaktede os så vi kunne specificere vores samarbejde med jordemødrene og hele processen bag statuetten når man bliver 3d-scannet hos en jordemoder.

Det varmer vores hjerter, at du er glad for din smukke statuette, og at du også vil forevige en fremtidig graviditet ❤️😍

De kærligste hilsner til dig og din familie - Bianca & Trine

Super oplevelse fra start til slut 👌🏻

Super oplevelse fra start til slut 👌🏻
Nemt at bestille, rigtig god kundeservice og fantastisk resultat!

19 agosto 2024

Risposta di Forevig Liv

Tusind tak for den fine anmeldelse Zebrina ❤️ det betyder meget for os, at du er glad for resultatet. Så flot designkombination og krystal du valgte 😍

Al held og lykke - Bianca & Trine

Super god oplevelse- rigtig god service…

Super god oplevelse- rigtig god service og er så tilfreds med min statuette! 🥹🤍🙌

19 luglio 2024

Risposta di Forevig Liv

Tusind tak for din fine anmeldese Katrine ❤️ det betyder meget for os, at du er tilfreds med din statuette 😍

Håber at du har det godt - al held og lykke ❤️

Bianca & Trine

Super søde og dygtige kvinder ❤️

Super søde og dygtige kvinder ❤️

Tog ca 5 uger fra jeg sendte ordren afsted til jeg havde statuetten

Vil klart anbefale dem og bruge dem igen ved næste graviditet

14 giugno 2024

Risposta di Forevig Liv

Mange tak for din fine anmeldelse sødeste Julie 😍 det betyder virkelig meget for os, at du er glad for din flotte statuette.

Din 3d-scanning var så sød med måden, hvorpå du placerede hænderne på din fine mave 😍 Sød indgravering du kom frem til ❤️

Al held og lykke - Bianca & Trine ❤️

Risposta di Forevig Liv

Tusind, tusind tak for din anmeldelse! Sikke en flot 3d-scanning du og Lea fra Barriga fik lavet 😍 Din posering fremhævede din fine mave så flot.

Al held og lykke ❤️

Fineste statuette

Så glad for min statuette! Fik en rigtig god og professionel oplevelse hele vejen igennem processen. Har allerede gjort flere misundelig og anbefalet forevig liv til kommende gravide 😍

21 giugno 2024

Kære Trine 😍

Tusind tak for den søde anmeldelse, og fordi du har anbefalet os❤️ så flot designkombination du valgte - meget elegant og tidløs❣️

Al held og lykke til jer 😍