Har fået den fineste figur! Var så tilfreds med den søde jordemoder, der scannede mig og guidede mig, hjemmesiden er nem at bestille på, og jeg gik god og hurtig vejledning til at vælge materialerne t... Leggi di più

Idag modtog jeg den smukkeste statuette, lige som jeg ønskede den!♥️ God oplevelse fra start til slut. Jeg blev 3D scannet i Bagsværd af Christina, hun var meget sød og imødekommende og følte mig... Leggi di più

Kæmpe tak til Bianca og Trine fra Forevig Liv for at forevige min graviditet med lillebror. Jeg har modtaget den smukkeste statuette, som jeg nyder at kigge på hver dag 🤩❤️ Derudover vil jeg takke f... Leggi di più

Jeg har netop modtaget min statue og jeg er ovenud tilfreds! Super søde mennesker og jeg følte mig i rigtig gode hænder hele vejen igennem. Trine var rigtig god ift. Sparring i valg af farver og fod... Leggi di più

1. Negozio di articoli per la maternità

Få foreviget dit spirende liv i maven med en unik, håndlavet statuette. Graviditeten er en helt særlig tid i dit liv som fortjener at blive hyldet og foreviget. Med en statuette får du et unikt og personligt stykke brugskunst, som du kan designe præcis som du vil og mindes din graviditet.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

4,9

Tutte le recensioni

29 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Et virkelig fint minde fra…

Et virkelig fint minde fra graviditeten.

Fik også lavet et figur fra min første graviditet og var slet ikke tvivl om, at jeg skulle have lavet en mere, da jeg blev gravid igen. Jeg synes det er et super fint minde, da jeg ikke ville være meget for at få taget billeder af maven.

Og med alle de kombinations-muligheder er der rig mulighed for, at man kan få lavet en, der passer ind i ens indretning.

Og så er Trine bare så super sød og behagelig…

25 settembre 2025

Sødeste Mai-Britt ❤️
Tusind, tusind tak for din fine anmeldelse 😍 mange tak for vi måtte forevige din fine mave med lillebror 😍 håber at i har det godt, og nyder barselsboblen ❤️

Super service

Skulle til scanning i Svenstrup ved simpel fødsel. Der var desværre problemer med scanneren, så vi var nødt til at tage hjem og komme igen en anden dag. Som plaster på såret fik jeg rabat på min statuette. Derudover er jeg virkelig tilfreds med det jeg har modtaget🤩

6 ottobre 2025

Kære Karoline 😍

Tusind tak for dine fine ord og din forståelse ❤️ Vi er så glade for at høre, at du er glad for din statuette. Tusind tak fordi vi måtte forevige din fine smukke gravide mave 😍

Kærligst Bianca & Trine

Søde tålmodige piger, der brænder for kundetilfredshed

Den flotteste personlige statuette og simpelthen det fineste koncept. Fra start til slut en virkelig behagelig oplevelse.

Jeg var i kontakt med de søde piger fra forevig liv med et helt specielt ønske, og de fik det til at ske. De var meget tålmodige og der blev sendt mange beskeder frem og tilbage. Selv de aller mindste tilrettelser var de altid søde og behjælpelige med at lave, for at sørge for jeg var helt tilfreds.

De har virkelig fået foreviget og personliggjort min gravide mave helt perfekt og lige i min ånd.

Jeg kan kun varmt anbefale at få lavet en fin statuette hos dem.

23 giugno 2025

Kæreste Linea ❤️

Tusind, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dette ❤️ tusind tak fordi du kontaktede os med dine ønsker til din statuette så vi havde mulighed for at personliggøre den efter dine ønsker 😍 for os er det vigtigeste, at din statuette blev lige som du ønskede og i din ånd, som du selv skriver. Tusind tak for den god dialog ❤️

Kærligst Bianca & Trine ❤️

Virkelig fin statuette og en rigtig god…

Virkelig fin statuette og en rigtig god oplevelse at få lavet scanningen.

29 settembre 2025

Risposta di Forevig Liv

Tusind tak for din fine anmeldelse ❤️ sååå flotte scanninger du og Christina fik lavet 😍
Tak fordi vi måtte forevige din fine mave 😍

Kærligst Bianca & Trine

Er knus forelsket i min statue

Er knus forelsket i min statue, var meget nervøs inden modtagelsen, da jeg ikke er meget for at vise min krop frem, og har været lidt usikker da man
Jo er større gravid. Men wow, alt det forsvandt da jeg så den, den er så smuk og minder mig om hvor sej jeg er

29 settembre 2025

Kære Mathilde ❤️

Tusind, tusind tak for din fine anmeldelse - vi blev rørt da vi læste den 😍
Det er helt magisk, hvad kvinde kroppen kan 😍 tak fordi vi måtte forevige din fine gravide mave ❤️

Kærligst Bianca & Trine

Utrolig flot og god service

Lidt lang leveringstid men utrolig flot produkt og enormt god service.

12 settembre 2025

Hej Helene ☀️

Tusind tak for de fine ord - vi sætter stor pris på dem 😍 vi er vilde med den designkombination du valgte - så flot og unik!!!!!!!!!! ❤️

Helt fantastisk oplevelse

Så god oplevelse - Med de mange muligheder var der sat god tid til at vælge til og fra af de mange muligheder for at sammensætte lige netop den statuette jeg ønskede. Mit resultat er blevet helt perfekt og meget bedre end jeg turde håbe på.

Jeg er så glad og vil for altid mindes en god oplevelse, når jeg kigger på min statuette som nu pynter i mit hjem.

2 settembre 2025

Risposta di Forevig Liv

Tak for din fine anmeldelse sødeste Stine ❤️ tusind tak fordi vi måtte forevige dine flotte gravide mave 😍

Tak for et hyggeligt besøg i weekenden - vi glæder os meget til at gå i gang med statuetten af jer alle 3 😍

Helt fantastisk

Min partner og jeg har haft en virkelig tilfredsstillende oplevelse. Søde mennesker og virkelig fantastisk produkt.

5 settembre 2025

Risposta di Forevig Liv

Tusind tak for din fine anmeldelse sødeste Mia ❤️ Tusind tak fordi vi måtte forevige din fine mave 😍 Vi håber, at i har det godt, og nyder tiden i barselsboblen ❤️

Meget smuk statue

Meget smuk statue, lige som jeg havde ønsket og håbet på.

18 agosto 2025

Risposta di Forevig Liv

Tusind tak for de fine ord Camilla 😍 vi er glade for, at din statuette blev som du drømte om ❤️

De kærligeste hilsner Bianca & Trine

Alle pengene værd - unikt minde

Jeg havde længe overvejet, om det var pengene værd – men da jeg stod med den smukke statuette i hænderne, var jeg ikke i tvivl. Jeg er så glad for, at jeg gjorde det. Den vil for altid være et særligt minde om min graviditet. 3D-scanningen blev lavet hos Randers Jordemoderhus, og hele forløbet var en rigtig god oplevelse fra start til slut. Fantastisk service – jeg giver mine varmeste anbefalinger.

20 giugno 2025

Kærste Camilla ❤️
Tusind, tusind tak for din fine anmeldelse 😍 vi er simpelthen så glade for, at din statuette blev som du drømte om ❤️ tusind tak fordi vi måtte forevige din fine gravide mave 😍

Vi håber at i har haft en dejlig sommer ☀️

De største anbefalinger herfra

De største anbefalinger herfra. Min figur er blevet så fin og mere end jeg havde turde håbe på. I har været søde og hurtige til at svarer på beskeder omkring farver mv. via Instagram. Processen hos jordemoder med 3D scanning var også virkelig god.
Tak for en dejlig oplevelse❤️

4 luglio 2025

Kære Sofie ❤️

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os ❤️ vi er glade for, at du kontaktede os, så din statuette kunne blive ligesom du ønskede 😍 Det var nogle super flotte 3d-scanninger du og Christina fik lavet - vi kan godt forstå, hvis det var svært at vælge, hvilken én du skulle gå videre med 😍

Vi håber at du har haft en skøn sommer ☀️

Kærligst Bianca & Trine

Det smukkeste minde fra graviditeten

Jeg besluttede i sidste øjeblik at få en 3D scanning hos min jordemoder, så jeg havde muligheden for at få lavet en statuette senere (jeg var nemlig i tvivl, om det ville være pengene værd).

Jeg modtog den tidligere på ugen og den er SÅ smuk og bestemt alle pengene værd 😍

Det er en forholdsvis nem process at designe, men brug en tablet eller computer så du kan se detaljerne. Der er masser af god inspiration på deres Instagram profil!

Forevig Liv får desværre ikke 5 stjerner fordi kommunikationen ikke har været optimal. Jeg har sendt flere mails, som ikke blev besvaret og også ringet uden held 🥲

Overall pengene værd og den flotteste statuette, men kommunikation kan bestemt optimeres.

20 giugno 2025

Kære Sophie ❤️

Tusind tak for din anmeldelse ❤️ Vi sætter stor pris på, at du har brugt tid på at skrive den, og vi vil bestemt tage det til os ift. kommunikationen. Vi beklager MEGET, hvis du ikke føler, at kommunikationen har været optimal.
Vi er glade for at høre, at din statuette blev som du ønskede 😍 Tusind tak fordi vi måtte forevige din fine gravide mave 😍

Vi håber, at i har haft en dejlig sommer ☀️

Fantastisk service og håndværk

Fantastisk service og mega flot håndværk! Et uundværligt minde for livet.

14 giugno 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse Katrine - tak, tak, tak ❤️
Så flot 3d-scanning du og Signe fik lavet 😍

Håber at sommeren har været god ved jer ☀️

Kærligst Bianca & Trine ❤️

Det var en rigtig god og tryg oplevelse…

Det var en rigtig god og tryg oplevelse at være til 3D scanning hos Bianca. Der var virkelig god løbende dialog om statuettens endelige udseende, og da jeg modtog statuetten, blev jeg virkelig rørt over resultatet. Statuetten er virkelig smuk.

26 maggio 2025

Kære Nina 🌼

Tusind tak for din fine anmeldelse, og tusind tak for et hyggeligt besøg ❤️ Vi elsker når kvinderne vi scanner tage en med 😍

Vi er helt tosset med den designkombination du valgte! 😍 elegant og tidløs.

Vi håber at i har det godt og får en dejlig sommer ❤️

Kærligst Bianca & Trine ❤️

Helt igennem fantastisk og behagelig…

Helt igennem fantastisk og behagelig betjening 🌸 Jeg er så glad for min fine statuette, jeg fik kompetent og professionel guidning af ejer Trine i Odense, hvor der var sat masser af tid af til at finde det rigtige udtryk.

16 maggio 2025

Hej Amalie 🌸

Tusind, tusind tak for de flotte ord 😍
Tusind tak for et rigtig hyggeligt besøg ❤️ Tak fordi du tog den lange vej hen til os, så vi sammen kunne bruge den nødvendige tid til at finde den rette designkombination til dig 😍 For os er det allervigtigste, at statuetten blev lige som du ønskede ❤️

Kærligst Bianca & Trine

Jeg havde en fantastisk oplevelse

Jeg havde en fantastisk oplevelse, god kommunikation med teamet/kvinderne bag firmaet og er ovenud forbløffet over den færdige statuette. De hjalp med en genskabelse af min gravide mave, fik lavet en 3D-scanning og modelleret den perfekte statuette. Ventetiden er det hele værd! Jeg er virkelig glad for, at jeg tog chancen og fik lavet en statuette hos Bianca og Trine. Tusind tak! ❤️

16 maggio 2025

Risposta di Forevig Liv

Sødeste Pernille - tusind, tusind tak for din fine anmeldelse 😍 Tusind tak fordi du valgte os til at forevige din tidligere graviditet ❤️ din statuette blev så fin 😍

Vælg Forevigliv!

Jeg blev scannet af Bianca og følte mig med det samme enormt tryg, veltilpas og tryg i hendes selskab. Hun er SÅ sød, forstående og formår og skabe en enorm tryg og god atmosfære hvor man føler sig tilpas i en lidt sårbar situation.
Derudover endte jeg med den smukkeste statuette som nu står i vores stue og får mig til at smile hver eneste dag!

6 febbraio 2025

Kære Camilla

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du følte dig tryg og mødt i en lidt sårbar situation ❤️ det betyder virkelig meget for os. Derudover er vi glade for, at din fine statuette bringer et smil på dine læber hver dag 😍 det er magisk, hvad kroppen kan ❤️

Kærligst Bianca & Trine

Så smukt arbejde og fantastisk…

Så smukt arbejde og fantastisk vejledning ifht. design.

27 marzo 2025

Kære Kristina

Tusind tak for din anmeldelse om din oplevelse med Forevig Liv 😍 vi er glade for at høre, at du er glad for din statuette❤️

Kærligst Bianca & Trine

Jeg er fuldstændig blæst over hvor god…

Jeg er fuldstændig blæst over hvor god en service de levere ved forevig liv!
Ikke nok med god kunde service fra den sødeste kvinde! Så da jeg skriver og fortæller at jeg faktisk er ked af farven på figuren(havde bestilt hvid og figuren kom i en grå beige farve), så laver de en ny til mig i ønsket farve og sender. Figuren er blevet lige som jeg havde ønsket og håbet! Jeg har bestemt lyst til at handle hos jer igen! Processen generelt tager lidt tid men det er bare hele ventetiden værd. Tak for at forevige min sidste graviditet, det betyder bare SÅ meget.

12 marzo 2025

Hej Maria

Tusind tak for anmeldelsen om din oplevelse med Forevig Liv ❤️
Vi er glade for, at du kontaktede os så du fik en statuette, der var lige som du havde håbet på 😍 vi er glade for, at du valgte os til at forevige din sidste graviditet ❤️

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Jeg har modtaget den flotteste statuette og kan kun komme med de bedste anbefalinger 👍🏼

20 marzo 2025

Risposta di Forevig Liv

Tusind tak for din fine anmeldelse Ida 😍 Hvor er det dejligt at vide, at du er blevet rigtig glad for din statuette ❤️