Vi gav vores sag om forsinket afgang fra Sophia lufthavn til Flyhjælp. Det gik nemt idet Flyhjælp selv lå inde med detaljer. Undervejs har vi modtaget opdateringer om status. Nu, et års tid efter, ha... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Suuret kiitokset lentoapu.fi;lle avusta viimeisimmän lomalta paluulennon myöhästymisen kompensaation hoitamisesta. Lentoyhtiöltä lentoselvitys vaan asianhoitajalle, niin hommat lähtivät käyntiin. T... Leggi di più
Flyhjælp var en uvurderlig hjælp i kampen om at få mine penge tilbage fra flyselskabet. De overtog processen med flyselskabet og jeg blev orienteret gennem hele forløbet og her to års kamp efter, har... Leggi di più
Det var nemt og hurtigt at ansøge, og vi blev holdt opdateret løbende, så vi kunne følge med i processen. Jeg havde ikke regnet med at få kompensation, da flyselskabet let kunne have kaldt force majeu... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
www.flyhjælp.dk
www.lentoapu.fi
Flyhjælp - Bringing justice to travelers
Scritti dall'azienda

- Ingen penge op af lommen
- Opnås der ingen kompensation, har vores ydelse været gratis.
- Høj udbetaling
- Vi vinder 95 % af alle vores retssager. Det skyldes, at vi er eksperter på områdets jura og er parate til at gå langt for at vinde din sag.
- Den fulde erstatning
- Vi vil give dig hver en krone, du er berettiget til. Vi kan også refundere dine udgifter til hotel, transport samt mad og drikke, hvis kvitteringer haves.
- Højeste kundeservice
- Vores kunder mener, at vi har den bedste kundeservice, idet vi tager os tid til hver enkelt kunde og svarer på mail, chat og telefon.
Informazioni di contatto
Holmbladsgade 133, 2300, København S, Danimarca
- service@flyhjaelp.dk
- flyhjaelp.dk
Ha risposto al 89% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Effektiv og professionel
Effektiv, professionel og med god information i hele processen.
Effektivt firma
Jeg var først lidt skeptisk over for Flyhjælp, fordi man ikke kan ringe til dem. Men jeg må sige, at de har været flittigt kommunikerende på mail hver eneste gang, der har været en udvikling i sagen.
De fulgte kravet helt til dørs ved at lægge sag ind mod et meget modvilligt SAS, og jeg endte med at få betragteligt flere penge ud af det, end jeg anede kunne lade sig gøre. Flyhjælp tager en pæn kommission, men de har virkelig arbejdet for pengene. Jeg vil ikke tøve med at anmelde et krav gennem det selskab igen.
Flyhjælp var til stor hjælp da Delta…
Flyhjælp var til stor hjælp da Delta airlines ikke ville kompensere vores krav og ikke ville dokumentere dette. Dette lykkes for Flyhjælp så vi blev kompenseret for flyforsinkelsen. Dog måtte delta i retten.
God og hurtigt kommunikation med…
God og hurtigt kommunikation med kundeservice.
Fik erstatningen
Jeg fik den hjælp jeg skulle bruge.
Indsendte flybilletter og beviser på at vi var forsinkede og skulle overnatte i Frankfurt og så tog Flyhjælp sagen i egen hånd.
7 mdr senere havde de vundet sagen og pengene tikkede ind på kontoen.
Undervejs holdt de mig opdateret med sagens gang.
Så det er dejligt nemt at bruge dem.
Igen fik vi den kompensation vi var…
Igen fik vi den kompensation vi var berettiget, denne gang efter 1 1/2års torvtrækkeri inklusiv retssag (kollektiv idet flere på samme Norwegian fly havde givet krav) som vi aldrig selv havde formået at gennemføre
Fire et halt års kamp med SAS
Vi har i januar 2026 endelig fået refusion fra SAS efter vi i sommeren 2021 ikke fik lov til at boarde i Barcelona pga misforståede Covid regler. Helt uforståeligt lavede SAS en automat afvisning af sagen og lukkede af for al kommunikation, men med langvarig hjælp fra Flyhjælp er det nu endelig lykkedes. Vi har fået vores penge og SAS har mistet nogle tidligere gode kunder. SAS' kundebehandling har været helt godnat fra dag 1 til de opgav sagen to uger før vi skulle møde i byretten og sågar videre til at de var 10 uger om at betale selvom dommeren gav dem en frist på 2 uger. Uden Flyhjælp ville det skodselskab aldrig have betalt os!
Gode til at give opdateringer undervejs…
Gode til at give opdateringer undervejs i processen!
God hjælp fra flyhjælp
Jeg anmeldte en forsinkelse på 8 timer på en flyvning fra København til Mumbai, og blev guidet gennem processen. De kørte retssag mod flyselskabet, der i første omgang ikke var villig til at betale, og derfor tog det et par år, og så modtog jeg 2500kr fra Flyhjælp, det beløb der var til overs efter deres andel til at køre sagen, var betalt. Under hele forløbet blev jeg orienteret om, hvordan det gik.
Fremragende service!
Må ærligt indrømme, at jeg var lidt skeptisk i starten, men den skepsis blev hurtigt vendt til optimisme. Jeg havde selv forsøgt at søge kompensation direkte gennem KLM, men da de hverken besvarede mine henvendelser eller tog sagen seriøst, besluttede jeg mig for at bruge Flyhjælp.dk.
Nu, efter blot omkring to måneder, har jeg fået mine penge, som jeg ellers aldrig ville have fået. Man bliver løbende holdt godt informeret, og hvis man har spørgsmål, er deres support nem at fange på mail. Klasse service!
Virkelig hurtig service
Virkelig hurtig service. Klar og præcis tilbagemelding.
Hvad ikke ville være lykkes for os…
Hvad ikke ville være lykkes for os selv, klarede flyhjælp. Så er det rigtigt at flyhjælp fratrækker en pæn del af erstatningen, men til gengæld fik vi erstatning efter de også have kørt en sag på Norwegian.
Rejsen var i juni 24 og januar 26 betalte Norwegian endelig erstatning
Impressive work
Worked very well. I filed my case and Flyhjælp.dk took it all the way. Air India refused compensation, but then Flyhjælp took it to court and won the case and I got compensation. I would not have gone throught that myself.
Jeg fik god vejledning og hjælp til at…
Jeg fik god vejledning og hjælp til at søge erstatning for min aflyste flyrejse. Der var hele tiden mamge mails med information, så jeg vidste hvor langt de var med min ansøgning om erstatning.
Fantastisk hjælp
Fantastisk hjælp, ville aldrig kunne indhente 2000kr selv. Godt nok tog sagen 1 år, men jeg er så glad!
Super god hjælp
Super god hjælp! Dog med en smule lang behandlingstid, men det tænker jeg ikke er virksomhedens skyld men blot vores retssystem
Jeg kan stærkt anbefale
Jeg kan stærkt anbefale , at bruge Flyhjælp .
Vi havde brug for dem , sidste år , pga vores ferie blev ødelagt , af flyselskabet .
Vi kontaktede Flyhjælp , og de har været meget hjælpsomme , og dygtige til at hjælpe os , så vi vandt vores sag .
Takket være Flyhjælp .
+ vi fik nogle penge retur.
Mange
Perfekt
Perfekt! Vi fik 660 euro tilbage efter 6 mdr. virksomheden tager dog en del af pengene omkring 40%, men det er bedre end ingenting.
Det kan godt være det tog sin tid men…
Det kan godt være det tog sin tid men det var det værd og vente på det var dejlig og få sine penge retur
I kan rolig stole på flyhjælp de holder dig opdateret med det mindste information
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.