Vi gav vores sag om forsinket afgang fra Sophia lufthavn til Flyhjælp. Det gik nemt idet Flyhjælp selv lå inde med detaljer. Undervejs har vi modtaget opdateringer om status. Nu, et års tid efter, ha... Leggi di più
Suuret kiitokset lentoapu.fi;lle avusta viimeisimmän lomalta paluulennon myöhästymisen kompensaation hoitamisesta. Lentoyhtiöltä lentoselvitys vaan asianhoitajalle, niin hommat lähtivät käyntiin. T... Leggi di più
Flyhjælp var en uvurderlig hjælp i kampen om at få mine penge tilbage fra flyselskabet. De overtog processen med flyselskabet og jeg blev orienteret gennem hele forløbet og her to års kamp efter, har... Leggi di più
Det var nemt og hurtigt at ansøge, og vi blev holdt opdateret løbende, så vi kunne følge med i processen. Jeg havde ikke regnet med at få kompensation, da flyselskabet let kunne have kaldt force majeu... Leggi di più
Informazioni su Flyhjælp
www.flyhjelp.no
www.flyghjälp.se
www.flyhjælp.dk
www.lentoapu.fi
Flyhjælp - Bringing justice to travelers

- Ingen penge op af lommen
- Opnås der ingen kompensation, har vores ydelse været gratis.
- Høj udbetaling
- Vi vinder 95 % af alle vores retssager. Det skyldes, at vi er eksperter på områdets jura og er parate til at gå langt for at vinde din sag.
- Den fulde erstatning
- Vi vil give dig hver en krone, du er berettiget til. Vi kan også refundere dine udgifter til hotel, transport samt mad og drikke, hvis kvitteringer haves.
- Højeste kundeservice
- Vores kunder mener, at vi har den bedste kundeservice, idet vi tager os tid til hver enkelt kunde og svarer på mail, chat og telefon.
Holmbladsgade 133, 2300, København S, Danimarca
- service@flyhjaelp.dk
- flyhjaelp.dk
Ha risposto al 89% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Flyhjælp kæmpede min kamp i næste 2 år
Flyhjælp kæmpede min kamp i næste 2 år. Er vild med at de aldrig gav op. Hele vejen igennem blev jeg informeret om ændringer og opdateret på sagsforløbet.
Nu har jeg brugt Flyhjælp 2 gange og…
Nu har jeg brugt Flyhjælp 2 gange og selvom der er gået 1 1/2år og næsten 1 år, så har begge gange været til min fordel. Det ikke det fulde beløb jeg har fået tilbage, men et godt plaster på såret. Flyhjælp er dygtige og det rart man ikke selv skal gøre mere end at lave en sag.
Jeg er fuldt ud tilfreds med servicen
Jeg er fuldt ud tilfreds med servicen, hvis ikke flyhjælp havde kigget på sagen havde jeg aldrig fåen kompensation, så mange tak.
Got money back
Got money b back. It took three years due to the court process but was informed throughout
Super god service
Super god service , nemt og Flyhjaelp gør det meste for dig. Jeg havde en forsinkelse med et fly, og kom aldrig til slutdestination. Har nu fået max beløb udbetalt. Meget tilfreds !
What Det virkede!
What! Afrejsedato: 01.11.2023
Flyvet var forsinket og vi tænkt det er ok, ikke noget problem! Men lad os se hvis vi kan få kompensation. Nu 2 år og 3 måneder senere fik vi ret i sagen og pengene udbetalt! Kan varmt anbefales.
5 stjerner fordi jeg vandt, ej super service
5 stjerner fordi jeg vandt.
Min rejse lå til højrebenet, med sygdom blandt personalet og 19,5 times forsinkelse, så var den lige til højrebenet. Jeg modtog fuld kompensation for os begge (minus flyhjælps gebyr på 30%). Det var bare at udfylde info, jo mere præcis du er, jo hurtigere går det og jo bedre er din chance for at vinde. Når først du har anmeldt, er det bare at vente, du får en del mail med status og hvad der kommer til at ske fremadrettet, så er det bare at krydse finger for at flyselskabet makker ret. For mig gik der kun 1,5 uge, men det er nok også en total suscces historie, da de selv skriver der kan gå op til 4 måneder. Selvom jeg måske kunne have fået mere, ved at henvende mig direkte, så er det også min opfattelse at jeg vil blive spist af med en mail med en masse uforståeligt og uden selv at være advokat, så er de 30% givet godt ud, det er jo i bund og grund en win-win case, da du ikke skal have en bøjet 5 øre op ad lommen i tilfælde af du taber. Så prøv det hvis du selv ender i en situation med forsinkelse.
Det virker!!
Det virker!!
Selv om flyselskabet/arrangøren henviser til at der ingen kompensation er på "hjemrejse" flyforsinkelser i forhold til pakkerejser, så fik vi på mindre en 2 uger indbetalt kompensation på vores bankkonto.
Rigtig god oplevelse og service
Rigtig god oplevelse og service
God, professionel og hurtig håndtering.
Kan klart anbefale Flyhjaelp og vil ikke selv tøve med at søge jeres hjælp igen
Rigtig god service
Det er helt fantastisk at flyhjælp klarer alt det praktiske arbejde, det er alle penge vær .
Vi er meget tilfredse
De kan bare deres kram.
Det er altid svært at komme op i mod de store flyselskaber, som kender alle smuthullerne til at slippe for tilbagebetaling. Jeg har selv kæmpet med Corandon om tilbagebetaling for en aflyst flyvning. Derfor stor tak til Flyhjælp som overtog sagen og netop har sat pengene ind på min konto. Jeg tror ikke det var lykkedes for mig selv at komme igennem med mit krav, selv om det var fuldt berettiget. Men det lykkedes for Flyhjælp. Stor tak for hjælpen.
Spammer med mails
Spammer med mails. Fremsendte 5 reminders på 2 dage. Samt tager gebyrer selvom du ikke får erstatning fra flyselskabet.

Risposta di Flyhjælp
De fik vores penge hjem fra BA
De fik vores penge hjem fra BA, selvom det tog to år. Er glad for jeg hyrede dem, jeg var gået ud af mit gode skind for længst... de var gode til at holde os opdaterede undervejs. Kan Varmt anbefales
Flyrejse forsinket
Hvis man mangler hjælp for at få erstatning i forbindelse med sin flyrejse, så er det her man skal henvende sig.
Stort +til dem
God service og hjælp
Fantastisk hjælp fra fly Hjælp jeg fik en lille plaster på såret efter aflyste fly, og kan varmt anbefale fly Hjælp 👏👏💪
It was top notch service!
It was top notch service and so easy and seamless to apply online, not difficult at all.
I was pleasantly surpriced how efficient and fast everything worked out.
Thank you for all that you do!
Det har været en god oplevelse at få…
Det har været en god oplevelse at få Flyhjælp til at føre min sag.
Jeg har netop fået en kompensation udbetalt , der blev ført mod et udenlandsk flyselskab
Der var god gennemsigtighed i proceduren. Jeg kunne til enhver tid slå op hvor langt min sag var nået.
Det tog lang tid at få bevisførelsen igennem retten. Men jeg er glad for at det lykkedes .
Flyhjælp tog over da vi ikke selv…
Flyhjælp tog over da vi ikke selv formåede at indkræve kompensation for den ekstra nat vi måtte tage da vores 1 fly var 6 timer forsinket. Dermed nåede vi ikke det videre fly.
Ca 6 uger efter gik der 350 euro ind på kontoen.
Flot og hurtigt arbejde.
Super oplevelse
Super oplevelse. Fik fuld kompensation og der var god og hurtig svartid, hvis man var i tvivl om noget i processen
Latterligt ringe service og…
Latterligt ringe service og kommunikation. Amatøragtigt.
Vi vandt vores sag i oktober 2025.
Siden da har det været tæt på umuligt at komme i kontakt med Flyhjælp.
De få gange de har svaret på vores mails, holder de os hen og siger at vi snart vil høre nærmere. Det gør vi bare ikke.
Et eksempel på det var da vi fik svaret, at alt nu var i orden, og at vi indenfor et par dage ville få en mail hvor vi skulle udfylde betalingsoplysninger mhp. udbetaling. Den mail har vi aldrig fået.
Deres kommunikation og deraf service er en kæmpe joke.

Risposta di Flyhjælp