Generel dårlig oplevelse af den ydelse eller mangel på samme der leveres fra dette firma. De har haft kontrakten på matriklen i mange år og gør kun det absolut mindste for at holde ejendommen pæn og... Leggi di più

Forårsrengøring. Super god oplevelse. Alt arbejde udført til vor tilfredshed. Personerne kom til den aftalte tid (hvilket vi sætter stor pris på), flinke unge mennesker, der var meget serviceminded... Leggi di più

Jeg fik anbefalet fluxx fordi de selv kom med rengøringsmaterialer og klude og skulle være grundige og effektive. Det har bestemt ikke været min oplevelse. Alle gange er tydelige og nemt tilgængelige... Leggi di più

Der blev gjort rent men jeg havde bestilt hovedrengøring. Og det var det så absolut ikke. Ødelagte ting blev erstattet. Michael er meget imødekommende men hans "bedste" mand er arrogant. Så hvis det... Leggi di più

1. Servizio di pulizie

Informazioni fornite da varie fonti esterne

VI er et økologisk rengøringsfirma her i København som tilbyder rengøringshjælp til privatkunder og erhvervskunder. Vi hjælper med bl.a. privat rengøring, daglige rengøring, kontorrengøring, trappevask og hovedrengøring. Kontakt os gerne for mere information og tilbud på rengøring.

3,1

Nella media

TrustScore 3 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Skuffende oplevelse!

Skuffende oplevelse!

Jeg valgte Fluxx som leverandør af en hovedrengøring på baggrund af de gode anmeldelser på Trustpilot, og derfor føler jeg mig nødsaget til at bidrage med min skuffende oplevelse med Fluxx.

Jeg har et familiemedlem der pga. sygdom opholdte sig væk fra sit hjem og inden hun skulle retur til sit hjem, bestilte jeg derfor en hovedrengøring af hendes lejlighed med ekstra tilkøb.
Jeg modtog et tilbud på en hovedrengøring og accepterede – iøvrigt uden forhandling af prisen.

Hovedrengøringen skulle finde sted om fredagen og da jeg ankommer forventningsfuldt til lejligheden lørdag for at tjekke op på rengøringen, bliver jeg fælt skuffet. Der er mange mangler – flere steder er der tydeligt slet ikke gjort rent og ydermere er lejligheden et stort rod – ting er ikke sat på plads de steder hvor der rent faktisk er blevet gjort rent.

Jeg skriver en mail samme eftermiddag til Fluxx og følger op med en telefonbesked, men hører intet før mandag morgen, hvor jeg selv kontakter Fluxx for at følge op på min reklamation fra lørdag.
Vi aftaler, at Fluxx vil udbedre manglerne mandag aften og jeg anmoder intrængende om at de sender en person der har kompetencer til at vurdere om lejligheden er tilstrækkelig rengjort inden de forlader den igen, da beboeren af lejligheden skal returnere til sit hjem efter et længere sygeophold næste dag, og vi derfor SKAL nå i mål inden da. Jeg bliver forsikret om samme oplever Fluxx som imødekommende og føler tillid til at opgaven nu bliver løst tilfredsstillende.

Da jeg ankommer med beboeren af lejligheden tirsdag formiddag bliver jeg desværre endnu engang skuffet over standarden af rengøringen. Der er fortsat mange mangler – enkelte er udbedret siden sidst, men langt fra alle. Jeg havde stillet mit familiemedlem i udsigt at hendes lejlighed ville være rengjort når hun kom hjem, og det var ufedt at opleve hendes skuffelse.

(Af mangler kan nævnes ting som manglende afrimning af fryser som var en del af tilbuddet, mangelfuld støvsugning, mangelfuld rengøring af toiletkumme, ingen rengøring af beskidt gulvrist på badeværelset, manglende rengøring af vinduesramme bag køkkenvask, manglende gulvvask osv. osv. – altså ikke noget ekstraordinært, men ting som man kan forvente af en hovedrengøring og som endog stod specifikt beskrevet i tilbuddet.)

Da jeg igen kontakter Fluxx for at reklamere bliver jeg mødt med den forklaring, at de HAR brugt de timer der var sat af til opgaven i lejligheden. En forklaring der er fuldstændig irrelevant for mig, da jeg netop IKKE har købt X antal timer, men én samlet opgave – en hovedrengøring. At Fluxx så internt har undervurderet omfanget af opgaven og tydeligvis sat for få timer af til opgaven er igen irrelevant for mig som kunde. Og jeg finder det iøvrigt dybt uprofessionelt at man vælger bare at forlade lejligheden uden at være kommet i mål med opgaven, fordi de afsatte timer er opbrugt.

Eneste lyspunkt (og grunden til at jeg giver 2 stjerner i stedet for 1) er, at jeg fik en væsentlig reduktion i prisen så vi landede på et rimeligt niveau for den rengøring der rent faktisk var foretaget i lejligheden, men det ændrer jo ikke på, at jeg kun fik leveret en HALV hovedrengøring i en situation hvor jeg havde brug for en HEL hovedrengøring.

25 aprile 2019

Hej Line,

Jeg er ked af du ikke blev tilfreds med hovedrengøringen.

Efter denne opgave hos dig, har vi lært et par vigtige ting og det er jo dejligt at blive klogere, så vi kan give vores kunder en god oplevelse.

Jeg kan nævne at vi fremover i vores kontakt til kunden som ønsker et tilbud på en hovedrengøring, bl.a. vil være opmærksom på at :

- at informere om et minimum og et maksimum antal forbrug af timer på opgaven. Et antalt timer som stemmer overens med kundens beskrivelse af opgaven. For at ramme dette timeantal bedre end vi gør nu, ville det selvfølgelig være helt optimalt hvis vi have mulighed for besigtige alle opgaver inden vi afgiver vores tilbud, men pga. økonomi er dette desværre ikke altid muligt. Så det udgangspunkt vi har for at danne vores overblik og vudering af hvor omfattende opgaven er, er kundens egen beskrivelse og den er desværre ikke altid helt i overensstemmelse med virkeligheden. For at afhælpe dette, vil vi give kunden nogle flere muligheder for at bedre kunne beskrive opgavens karakter, bl.a. mulighed for at uploade billeder og en vuderings-skala med mere. Det skal nok blive godt for begge parter, det er jeg sikker på. Vi skal jo helt klart undgå en kedelig oplevelse som denne her du haft haft.

- at informere kunden om at ved afrimning af fryseren, skal kunden selv sørge for at slukke strømmen dagen i forvejen, da det ellers ikke er muligt at afrime fryseren ordentligt. Hvis vi skal i gang med at hakke is væk, er der stor chance for at beskadige fryseren.

Mvh.Mikkel,
Fluxx

Vi fik en hovedrengøring af vores…

Vi fik en hovedrengøring af vores lejlighed. Meget professionel gennemgang og forventningsafstemning. Rigtig søde og grundige medarbejdere. De gik ikke før det hele var tip top. Ikke noget hastværk. Rigtig god og grundig kvalitet. Absolut fair pris. Jeg har middelmådige erfaringer fra andre firmaer. Mit indtryk er at Fluxx leverer top kvalitet til en fair pris.

1 marzo 2019

Bizar oplevelse

På trods af en merpris på 50% skiftede jeg til Fluxx fordi jeg faldt for deres beskrivelse på hjemmesiden om at deres rengøring ville være bedre end hvad man havde prøvet før og at deres kunder skal være tilfredse. Ved den første rengøring glemte de så at rengøre badekarret. Jeg gjorde kundeservice opmærksom på det og fik som andre også har beskrevet en forklaring om menneskelig fejl -ingen tilbud om kompensation. Anden gang de kom glemte de også badekarret. Her fik jeg tilbudt at de kom tilbage og ordnede det efter weekenden. Tredje gang havde jeg bedt om afstøvning af paneler. Det var kun gjort i halvdelen af lejligheden (paneler der var frit tilgængelige) -igen en menneskelig fejl og et spørgsmål om at lære mit nivau at kende ifølge kundeservice. Sidste gang de kom efterlod de grus og jord på vores trappe også der hvor vi ikke selv går med udendørssko og glemte at tømme 2 ud af 3 skraldespande. Igen var kundeservice totalt uforstående overfor min frustration. Så afmeldte jeg deres service og fik en mail om de håbede jeg ville vurdere dem på hvordan de håndterede mine klager istedet for et par menneskelige fejl hos rengøringspersonalet og at der derudover mente de havde ydet en flot service hos mig..........Jeg bruger normalt ikke tid på at skrive reviews men den her oplevelse var så bizar at jeg blev nødt til at advare andre om det her selskab

26 febbraio 2019

Risposta di Fluxx Rengøring

Vi er ikke helt enige, men det skal der også være plads til.
Tak for de 2 stjerner og jeg håber at du finder et selskab som du bliver tilfreds med.

Flytterengøring

Vi havde behov for flytterengøring i forbindelse med salg af vor lejlighed, vi undersøgte markedet og fandt at Fluxx umiddelbart virkede som de mest troværdige. Derudover var Fluxx tillige rimelige på prisen.
Vi kan varmt anbefale Fluxx Rengøring, de udførte opgaven til vor fulde tilfredshed og til tiden ikke mindst.
Per & Kirsten Rothoff

30 gennaio 2019

hej Per og Kirsten,

Tak for stjernerne. Vi er glade for at kunne hjælpe jer.

Mvh.Mikkel

Hovedrengøring over alt forventning.

Havde bestilt en hovedrengøring efter 7 mdr med håndværkere i vores 140 kvm lejlighed. Der kom 3 super venlige mænd præcis kl. 9 som aftalt.
Da jeg kom hjem blev jeg simpelthen så glad for at se resultatet. Der var skinnende rent overalt. Inspektøren spurgte om jeg var tilfreds, og det må jeg sige, var over min forventning.
Kan varmt anbefale Fluxx til rengøring.

17 ottobre 2018

Hej Lene,

Mange tak for de søde ord. Dejligt du blev godt tilfreds.

mvh.Mikkel

Privat fast rengøring

Har nu haft glæden af Sara som min 'faste' rengøring hveranden uge og har kun ros at give. Det hele skinner når jeg kommer hjem og der er ikke en finger at sætte på rengøringen. Fluxx leverer, er fleksible og resultatorienterede og bestemt alle pengene værd.

15 agosto 2018

Hej Kathrine,

Mange tak for stjernerne. Dejligt du er tilfreds med servicen.

Af hjertet tak!

Det har været en STOR fornøjelse at have besøg af jer i går :-)
En kæmpe tak til de 2 dedikerede folk, der kom. Jeg er MEGET tilfreds.

8 agosto 2018

Hej Bente,

Tak for anmeldelsen. Dejligt du er tilfreds med vores service.

Mvh.Mikkel

Bestilt hovedrengøring efter udlejning…

Bestilt hovedrengøring efter udlejning til grissebasser...

Kære Mikkel & Michael,

Bjarke og jeg, er så taknemmelige for jeres super professionelle og effektive håndtering/“assistance” på vores akutte udfordring - her på Krimsvej.
Jeres Team leverede top rengøring også udover vores “aftale”.
1000 tak!
Håber I overbringer vores taknemmelighed til jeres dedikerede medarbejdere.

2 agosto 2018

Hej Charlotte,

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at kunne hjælpe jer.

Perfekt!

Søde mennesker, virkelig god rengøring. God service. Ingen finger at sætte på dem.

5 marzo 2018

Hej Kristine,

Tusind tak for stjernerne - dejligt du er tilfreds!

5 Stjerner +

Har nu brugt Fluxx Rengøring igennem 4 år til rengøring både på kontoret og i mit private hjem. Jeg kan næsten ikke anbefale dem nok. For mig er Punktlighed, Godt arbejde, Tryghed, Pris og God Service alt afgørende for et godt samarbejde. Alt det får jeg hver gang Fluxx Rengøring besøger mig. Fluxx Rengøring er også 100 % styret at et dansk hold. Tusind tak Fluxx Rengøring - Store anbefalinger herfra.

25 febbraio 2018

Hej Nicolai,

Dejligt du er tilfreds med servicen og tak fordi du delte stjernerne med os :D

Mine varmeste anbefalinger!!

Høj kvalitet, meget professionel og god service. Efter at have bestilt en hovedrengøring hos Fluxx, kom jeg hjem til det reneste hjem nogensinde:-) Meget vanedannende!

25 ottobre 2017

Hej Jannicke,

Tusinde tak. Vi er bare glade for at kunne hjælpe jer.

Mvh.MIkkel

Kan varmt anbefale Fluxx

Kan varmt anbefale Fluxx! De har været hos mig i et par måneder og de gør et fantastisk arbejde, holder altid sine aftaler, og der bliver svaret hurtigt. Rengøringen bliver gjort perfekt, og personalet er altid smilende og venlige!

11 ottobre 2017

Hej Jeanett,

Tak for den flotte anmeldelse, det var pænt af dig.

Skuffende oplevelse

Bestilt en 2 timers pakke til kl.14 d. 29 sep. Ringede til hovednummret kl. 14:30 da ingen havde dukket op. Spurgte ind til det og de hurtige sagde 'De kommer om 5 minutter' og lagde på. Ingen undskyldning eller forklaring.

2 rengøringsassistenter kommer så 30 (ikke 5) minutter senere, igen med ingen undskyldninger. Vidst ikke hvad eller hvem jeg skulle forvente da jeg ikke fik at vide om det var en eller to der skulle komme.

De snakkede ikke dansk, og den en som kunne engelsk, være ikke så gode til det alligevel, så jeg var ikke klar om hun forstod hvad jeg sagde. En skuffelse, da det står på hjemmesiden at man får nogen som enten kan dansk eller engelsk.

Den ene var bange for mine katte eller bare havde noget imod at de kunne gå frit under arbejdet, selvom jeg sagde de vil ikke stå i vejen, og ville gemme sig da støvsugeren startede. Hvis jeg vidst at jeg skulle oplyse at jeg havde katte så jeg kunne få nogen som var klar til at arbejde i et hjem med dem, vil jeg hellere have gjort det, istedet for at skulle låse dem ind i soveværelset indtil assistenterne var færdig med resten af lejligheden.

De tømte ikke alle skraldspander i huset, kun den i badeværelset og så tog en løs pose affald fra køkkenet, men spurgte ikke om der var mere skrald, eller noget andet de kunne gøre siden de var åbenbart færdige før tid.

Ved ikke om det var for meget at forvente, men i entréen var det noget mudder snavs på gulvet som de overså, da de ikke flyttede en lille tæppe for at vaske hele gulvet derude.

De blev ikke de bestilte 2 timer, og kørte kl.16:30. De havde så travlt at forlade mit hjem at de glemte næsten en fjerkost, som jeg lagde mærke til og gav dem, men jeg opdagede kun at de glemte nogle klude efter de var kørte. De ringede mig 20 minutter efter, hvor jeg var klar til at luk op og give dem kluderne tilbage, men det de sagde var uforståeligt, og de kom aldrig tilbage.

Så ja, det var slet ikke hvad jeg forventede til 650 kr, og næste gange jeg har brug for en engangs rengøring, køber jeg bare økologisk produkterne selv og finder nogen som yder bedre service.

6 ottobre 2017

Hej Nicola,

Jeg beklager at vi ikke var på opgaven til tiden og at vores folk ikke har kommunikeret på et forståeligt engelsk - det plejer vi ellers ikke har have de store problemer med.

Mht. tidsforbruget, må jeg rette dig. Vi sendte 2 rengøringsassistenter og de var der fra kl. 15.00 til kl. 16.30. Dvs. at 2 assistenter arbejdede i 1,5 time = 3 timers rengøring i alt. Så vi er IKKE gået før tid som du skriver, men har rent faktisk arbejdet 1 time ekstra - GRATIS vel at mærke.

Da du oprindeligt kontaktede os, var du interesseret i en (7-9 timers) hovedrengøring, men ændrede det til en almindelig 2 timers privat rengøring.

Mvh.Mikkel

Jeg vil gerne sige tak for fantastiske …

Jeg vil gerne sige tak for fantastiske flot hovedrengøring. Deres folk på stedet var virkelig positive og meget grundige selvom det var en hård omgang. De fortsatte ufortrødent til opgaven var løst.
Kommunikationen med kontoret var professionel og med meget hurtige svar-tider.
Jeg har fortalt bredt om jeres arbejde og fair pris. Jeg kan kun varmt anbefale Fluxx Rengøring.

26 settembre 2017

Hej Henrik,

Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med vores indsats.
Mange tak for de pæne ord.

Mvh. Mikkel

Har brugt Fluxx i over et år nu og er …

Har brugt Fluxx i over et år nu og er meget tilfredse med dem. Det er sket et par gange, at deres medarbejdere har benyttet sig af ikke-økologiske rengøringsmidler, men ellers har de altid været punktlige og fleksible. Kan klart anbefales!

15 agosto 2017

Hej Jon,

Tak for stjernerne.
En gang imellem kræver en opgave at vi benytter rengøringsmidler, som er lige en tak skrappere end vores økologiske midler - især i badet. Vores skånsomme midler er beregnet til den daglige rengøring, hvor tingene bare skal holdes ved lige.

Super service og god rengøring

Super service og god rengøring. Har brugt Fluxx mange gange og hver gang har det været super. Gode priser.

11 agosto 2017

Hej Jan,

Mange tak for rosen - det var venligt at dig.

Mvh.Mikkel

Vi har brugt Fluxx siden før de hed …

Vi har brugt Fluxx siden før de hed Fluxx, og vi har altid været meget glade for både rengøring og kontakt. Vi har små børn og har derfor lidt for tit brug for at aflyse med kort varsel, og der er aldrig andet end en 'god bedring' som respons. Vi får gjort rent hver anden uge, og har af og til brug for lidt ekstra tid, når der er blevet for beskidt, og det kan næsten altid ordnes med få dages varsel.

Jeg kan klart anbefale Fluxx, hvis man vil have tryghed og en pålidelig partner til at sørge for et rent hjem.

11 agosto 2017

Hej Erik,

Tusind tak! Vi er glade for du er tilfreds med os.

Mvh.Mikkel

Jeg har brugt fluxx rengøring i 7 …

Jeg har brugt fluxx rengøring i 7 måneder og alt er bare super. De kommer til tiden og de løser alle opgaver ubeklageligt. Hvis der er noget de har misset kommer de inden for kort tid og løser opgaven. Kan varmt anbefales og 5 store stjerner herfra.
Hilsen Jannie.

8 agosto 2017

Hej Jannie,

Vi er glade for at du er tilfreds med vores service. Tak for din anmeldelse.