Banner for Renvia Rengøring

Renvia Rengøring Recensioni 163

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi har haft glæde af Renvia’s service i godt halvandet år. Grundet private forhold ser vi os nødsaget til at stoppe som kunder dér. Renvia - Victor og teamet - har været en fantastisk god opleve... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super flink og meget grundigt kommunikerende kundeservice ved Victor. Første rengøring i går, og vi er overordentlig tilfredse… Renata kom steder hvor ingen andre rengøringsselskaber har været før... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi glæder os hver gang over den effektive rengøring, som udføres af 2 dygtige piger, som kender vores hus. Tidligere rengøringsfirmaer var en stor skuffelse. Renvia er lidt dyrere, men kvalitet... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

6. Villa

Informazioni su Renvia Rengøring

Scritti dall'azienda

Velkommen til Renvia Rengøring

Hos Renvia Rengøring gør vi rent for over 1.000 tilfredse kunder og har opnået en af landets højeste kundetilfredshedsscore. ​

Renvia Rengøring er en dedikeret familiedrevet virksomhed med stabilitet og kvalitet i højsædet.

Selvfølgelig handler det også om pris, stabilitet og ikke mindst kvalitet. Men i sidste ende handler det om tillid. Hvem vil du have til at gå rundt i dit hjem mens du er på arbejde eller på din virksomhed efter lukketid?

For os er det vigtigt at være en topprofessionel virksomhed, der lever op til vores samfundsansvar, overholder love og regler på området, udbetaler overenskomstmæssig løn, har samtlige forsikringer helt i orden og betaler moms og SKAT til tiden.

Rene straffeattester er en selvfølge hos Renvia Rengøring. Vi medbringer dokumentation gerne til en samtale. ​

Vores dygtige rengøringsassistenter er nøje udvalgt og oplært for at sikre den højeste kvalitet. Alle rengøringsassistenter er gode og glade for at gøre rent. De er stolte af deres arbejde og føler, at de gør en forskel.

​Vi passer rigtig godt på vores rengøringsassistenter. Vi tager os god tid til at oplære hver enkelt assistent, før vedkommende får lov at være i marken på egen hånd. Hos os er der ingen forskel på indehaveren og medarbejderen. Vi gør alle sammen rent sammen. Det betyder, at vi har en sund omgangstone, og at alle har medindflydelse på deres arbejde. ​

I kan forvente en tæt og personlig relation og ikke mindst en rengøring som er tilpasset jeres specifikke behov, hvor der ikke er langt imellem det vi siger og det vi gør, kommunikation helt i top, meget hurtig responstid på e-mail, SMS og opkald, og ligeså hurtig reaktionstid på samtlige praktiske henvendelser.

Priser på privat rengøring?

En typisk privatkunde hos os vælger at få udført privat rengøring i hjemmet hver anden uge, men prisen varierer afhængigt af frekvens, om du vælger bronze, sølv eller guldpakke, dine ønsker og behov for detaljerne, boligens størrelse, antal badeværelser samt om boligen er i et eller flere plan. Vi er hverken de billigste eller de dyreste - men hos os får du mest for pengene, og det garantere vi!

Få en pris på rengøring

Med Renvia får du penge tilbage, mens vi gør rent hos dig!

Vil du spare penge med Renvia Rengøring?

Vil du spare penge med Renvia Rengøring?

Vil du spare penge på rengøringen af dit hjem?

I 2026 kan du trække 18.300 kr. fra i skat pr. person over 18 år, når du bestiller privat rengøring hos os. Det kaldes dit servicefradrag og sparer dig 26% af prisen på rengøring. Betaler du for eks. 1.000 kr. for rengøring sparer du 260 kr. i skat.

Som et eksempel for et ganske almindeligt hus vil 36.600 kr. i servicefradrag årligt pr. to voksne over 18 år være dækkende for et helt års rengøringsforbrug ved rengøring hver anden uge.

Spar penge med Renvia!

Få en pris på rengøring

Informazioni di contatto

Promotion box for Renvia Rengøring

Rengøring i højeste kvalitet

Book din første mindre hovedrengøring - se og mærk forskellen.

4,8

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Fantastisk rengøringshjælp

Rigtig godt og professionelt samarbejde med Renvia Rengøring.
Super nem og hurtig kommunikation og forståelse for individuelle præferencer og prioriteter.
Rigtig søde og hårdtarbejdende medarbejdere, der prioriteres og værdsættes i firmaet. De er alle detaljeorienteret og gør en stor indsats hver eneste gang. Er der tid i deres program, tager de endda en ekstra tørn et sted, hvorfor man kommer hjem til en dejlig overraskelse.
Det er altid en stor fornøjelse at komme hjem til et funklende rent hus efter jeres besøg.
Tusind tak for jeres hjælp!

10 febbraio 2026

Super rengøringsfirma

Victor og hans team har været en kæmpe hjælp i hverdagen og jeg vil ikke tøve med at anbefale dem til alle! Vi har været kunder i omkring et år. Jeg syntes især at det er imponerende at de har en rigtig god tilgang til deres kunder og at det virker til at de behandler deres medarbejdere ordentligt og de går op i at gøre et godt stykke arbejde.

5 gennaio 2026

Vi er glade for RenVia

Vi er glade for vores rengøringshjælp - det er nemt at gøre klar og de skriver altid en reminder dagen før - de er også fleksible hvis vi ønsker at rykke/aflyse i forbindelse med ferie

16 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

TAK for et godt samarbejde til Victor & Teamet!

Renvia - Victor og teamet - har været en fantastisk god oplevelse.
Ordentlighed, god kommunikation hele vejen.
Et personale, der altid dukker op til aftalt tid - med et smil og stor energi.
Rengøringen har altid været grundig og effektiv.
Vi kan kun give Renvia de bedste anbefalinger med på vejen!

5 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Professionel, ærlig og grundig rengøring

Jeg har haft fornøjelsen af at bruge dette rengøringsfirma, og det har været en virkelig positiv oplevelse hele vejen igennem. Victor og teamet har været utroligt transparente, ordentlige og ærlige – fra første kontakt til den sidste rengøring.

De kommer altid til tiden, arbejder effektivt og grundigt, og man kan virkelig mærke, at de går op i at levere et godt stykke arbejde. Personalet, der har været ude hos mig, har været både venlige og professionelle, og det er rart at lukke folk ind, som man har tillid til.

Alt i alt en super service, som jeg varmt kan anbefale!

30 giugno 2025

Kære Marc,

Vi takker hermed pænt for at have delt din oplevelse på denne platform med andre, så nye potentielle interesserede kan få sig et indtryk af vores måde og drive vores forretning på, tak endnu en gang!

Vi satser på det gode samarbejde vil fortsætte uændret.

Helt perfekt

Vi har brugt firmaet i ca. et halvt år nu og er meget tilfredse. Dejligt rent og grundigt gjort hver eneste gang. Der er nem og god dialog når der er behov.
Vi kan klart anbefale Renvia :)

12 giugno 2025

Kære Lilly,

Vi takker pænt for den fine anmeldelse af Renvia Rengøring, vi vil bestræbe os for at leve op til det ry vi efter hånden har fået, det er bestemt ikke kommet af sig selv, men derimod hårdt arbejde hele vejen igennem...

Tak igen!

Vi ser meget frem til samarbejdet fortsætter.

Valutata 5 stelle su 5

Professionel og grundig rengøring - kan varmt anbefales!

Vi har gennem længere tid brugt Renvia til rengøring af vores hjem, og vi er utrolig tilfredse med deres service.

Renvia er en meget professionel virksomhed, hvor man aldrig er i tvivl om, at de ved præcis, hvad de laver. Rengøringen er altid grundig og af høj kvalitet. Især søstrene Ana og Tomislava har været fantastiske - de er både søde og venlige, og det er tydeligt, at de tager stolthed i deres arbejde.

Kommunikationen med Renvia har hele tiden været klar og problemfri. Der er altid rene linjer i deres kommunikation, hvilket gør samarbejdet nemt og behageligt.

Vi kan varmt anbefale Renvia til alle, der søger pålidelig og professionel rengøring. De leverer præcis det, de lover, og servicen er i top.

13 giugno 2025

Kære Mads,

Vi takker pænt for de varme ord om vores flittige medarbejdere, det bliver de meget glæde for og læse om, fantastisk!

Vi arbejder ihærdigt hver evig eneste dag for at kunne yde en service vi kan være bekendt, og selvom det til tider kan være lidt svært og indfri samtlige ønsker hos vores lidt over tusinde trofaste kunder, kæmper vi videre....

Takker endnu en gang!

God gammeldags kvalitetsrengøring

Vi har haft rengøring i årevis, og kvaliteten har været svingende, indtil vi stiftede bekendtskab med Renvia Rengøring for et halvt års tid siden, med deres rengøringspakker er du som kunde ikke i tvivl om, hvad du får for pengene. Af hvad vi kan se koster det ikke mere hos Renvia end hvad det koster hos to-tre andre seriøse udbyder vi også har prøvet, men vi valgte og sadle om til Renvia med en vis sund skepsis eftersom vi havde prøvet lykken med mange andre hvor vi desværre har oplevet for hyppig udskiftning af medarbejderstaben. Med Renvia har vi i hvert fald ikke fortrudt lige siden, Victor og hans Team er effektive, deres responstider er hurtige, de er forsikret, medarbejderne behandles ordentligt, og resultatet af deres arbejde er det bedste vi indtil videre har prøvet, sammenlignet med andre udbyder i den priskategori.

Kan kun anbefales til alle der som os ønsker en rengøringsløsning der passer sig selv.

Anne Marie fra Værløse.

16 maggio 2025

Kære Anne Marie og Bjarne,

Vi kan tydeligt huske vores første samtale hjemme hos jer inden opstart af samarbejdet, I ønskede først og møde os og pigerne, så vi lige kunne sætte ansigter på hinanden, vi blev budt kaffe og kage og det var hyggeligt.

Selvom I var lidt skeptiske, om det vitterligt kan passe vi kunne sørge for et stykke rengøringsarbejde uden og hugge en hæl her, og klippe en tå der, for at få det til at passe, for det var nærmest reglen end undtagelsen hos andre rengøringsvirksomheder I havde prøvet igennem årene, så bevidste vi det modsætte.

Vi ser meget frem til det gode samarbejde fortsætter.

Pålidelig og god rengøring

Altid klar kommunikation.
Flot rengøring.
Trygt

6 giugno 2025

Kære Karina,

Mange tak for at dele din oplevelse, vi ser meget frem til det gode samarbejde fortsætter.

Fantastisk service

Vi har igennem mange år været glade og tilfredse kunder hos Renvia. Pigerne er søde og dygtige og det er altid dejligt at komme hjem til et rent hjem, når de har været der. Kommunikation og planlægning er også altid 100% i orden. Her kommer et eksempel, som jeg synes siger alt om deres serviceniveau. Sidst de skulle gøre rent, var nøglen ikke i nøgleboksen, hvilket jo er virkelig dårlig stil fra vores side. Victor ringer og spørger, om der mon er en ekstra nøgle eller om en af vores piger er i nærheden. Jeg kan ikke få fat i dem, men det ender med at Victor tilbyder at køre forbi den yngstes skole (han var selv i nærheden) og spørge om nøglen. Det lykkedes, og vi fik gjort rent alligevel. Tusind tak til dig Victor og jeres team.

25 febbraio 2025

Kære Asbjørn,

Vi takker hermed for at I ville dele jeres oplevelse på denne platform.

I har været med os i mange år og for min søde kone og jeg har det været en spændende rejse og komme hertil hvor vi står i dag, det har bestemt ikke været nemt men vi kæmper uforandret videre både for jer og for alle de mange andre søde mennesker som har valgt os til.

Alting skinnede

En af mine venner er flyttet på plejehjem, og derfor skulle hans gamle lejlighed have en slutrengøring.
Det bookede jeg Renvia til i starten af december. Det var et superflot resultat, alting skinnede og komfur og ovn fremstod nærmest som ny. Der var ikke lys på badeværelset, men de havde selv lys med, og alting var meget flot der også. Jeg overvejer at benytte dem til en hovedrengøring hos mig selv også. Så mine bedste anbefalinger herfra.

10 dicembre 2024

Kære Mona,

Vi takker pænt for at vælge og skrive uopfordret om de erfaringer I har gjort jer med os, vi husker tydeligt opgaven med rengøring af lejligheden på Islandsbrygge, der var ingen lys og på trods af det fandt vi en god løsning så rengøringen kunne gennemføres alligevel.

Valutata 4 stelle su 5

Renvia sørger for pålidelig rengøring

Renvia sørger for pålidelig rengøring i vores hus. God kvalitet for pengene - altid hurtig og effektiv. De tilpasser rengøring som ønsket. Personalet er super venlige mennesker. Vores assistenter taler ikke dansk, men taler meget let forståeligt engelsk.

14 settembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Stabil og virkelig ordentlig rengøring

Stabil og virkelig ordentlig rengøring. Victor og teamet fortjener alle 5 stjerner - de er super dygtige og vi har haft glæde af rengøring i et år nu og hver eneste gang kommer vi hjem til et dejligt rent hjem.
Vi er 100 % trygge ved Renvia og vil til enhver tid anbefale dem.

26 agosto 2024

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più