Generel dårlig oplevelse af den ydelse eller mangel på samme der leveres fra dette firma. De har haft kontrakten på matriklen i mange år og gør kun det absolut mindste for at holde ejendommen pæn og... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Forårsrengøring. Super god oplevelse. Alt arbejde udført til vor tilfredshed. Personerne kom til den aftalte tid (hvilket vi sætter stor pris på), flinke unge mennesker, der var meget serviceminded... Leggi di più
L'azienda ha risposto
VI er et økologisk rengøringsfirma her i København som tilbyder rengøringshjælp til privatkunder og erhvervskunder. Vi hjælper med bl.a. privat rengøring, daglige rengøring, kontorrengøring, trappevask og hovedrengøring. Kontakt os gerne for mere information og tilbud på rengøring.
Støvringvej 19 1.sal, 2720, Vanløse, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Grundig og effektiv rengøring uden spildtid.
Fluxx' ansatte udførte et fantastisk stykke arbejde i en frygtelig beskidt og tilrøget lejlighed, som jeg lige har købt. De var meget grundige og rigtig venlige - jeg kunne ikke være mere tilfreds.
Kæmpe anbefaling herfra!
Min kones anmeldelse af Fluxx er af en eller anden grund blevet slettet fra Trustpilot. Måske fordi den ikke var positiv?
Nå, men vi klagede i hvert fald sådan her til Fluxx d. 1. januar 2021: "Vi fik senest gjort rent i onsdags og kom i dag hjem til en lejlighed med støv og nullermænd i hjørner og under radiatorer, pletter på gulvet i køkkenet og en beskidt klud liggende på vores datters puslepude. Det er langt fra den standard, vi forventer af rengøringen. Og det er ikke første gang, vi oplever en mangelfuld rengøring som denne."
Fluxx beklagede i en mail tre dage senere, men virkede mest af alt optaget af at få ændret vores anmeldelse: "Hvis jeg får teamet til at forbedre kvaliteten og samtidigt giver jer den sidste rengøring uden beregning, vil I måske overveje jeres online TrustPilot anmeldelse ?"
I en senere mail skrev Fluxx også sådan her: "Men kan vi blive enige om at, når I bliver tilfredse med rengøringen og forbliver kunder hos os, vil anmeldelsen afspejle dette?"
Jeg synes egentlig, det siger meget om Fluxx, at de er mere optagede af at få ændret en anmeldelse på Trustpilot end af at gøre rent. Det kan folk jo så overveje, om de vil betale for. Vi vil ikke.
Opdatering: Fluxx skriver som svar herunder, at min kones "anmeldelse blev fjernet da den var lavet i et navn som ikke var bekendt af Fluxx". Jeg bekræftede dog allerede den 6. januar over for Fluxx, at anmeldelsen var lavet af min kone.
Ekstra opdatering: Fluxx skriver nu: "Din kone havde lavet anmeldelsen den 1.1.2021 og samme dag rapporterede vi til TrustPilot af denne anmeldelse måtte være falsk. Herefter kontakter Trustpilot din kone på mail og eftersom hun ikke reagere inden for 3 dage, blev anmeldelsen fjernet ."
Det er dog først d. 9. januar - og altså tre dage, efter vi har gjort opmærksom på, at det er os, der har lavet anmeldelsen - at Trustpilot siger, at Fluxx pludselig har rapporteret anmeldelsen.

Risposta di Fluxx Rengøring
Søde og rare rengøringsfolk, som er effektive.
Grunden til at de ikke får 5 stjerner skyldes:
- at vi ikke kan få et fast tidspunkt, men kun fast ugedag
- at de nogle gange er lidt hårdhændede
- at de ikke ser spindelvæv i hjørner og loftet
Jeg bruger dem fast til rengøring, har aldrig haft nogen dårlig oplevelse med dem.
Vi har været meget tilfredse med rengøringshjælpen fra fluxx."
Hej Fluxx rengøring,
Min kone og jeg vil gerne lige sige tusind tak for jeres service de sidste 4 år, vi har gang på gang nydt at komme hjem til et velduftende rent hjem, ligeledes på vores kontorer som vi også har fornøjelsen af i har rengjort. Vi skal nu hjem til Spanien et års tid, men vi glæder os til at komme tilbage til Danmark og jeres service og søde medarbejdere, som i endelig må hilse og stor ros til dem 😃
Mange tak og på gensyn.
Elena og Luis Emilio Medal
Fluxx har gjort rent hjemme hos mig i flere år. De er søde og kommer til tiden. Rengøringen er grundig og glimrende, både støvsugning, aftørring, køkken, badeværelse, og lejlighedsvis 'forårsrengøring'. Ikke alle rengøringsfolkene taler dansk, men de taler engelsk, og de ankommer sammen med en manager som taler dansk. Prisen er ganske rimelig. Jeg er helt tilfreds og vil bestemt anbefale Fluxx.
Sjusk og dårlig kommunikation.
Jeg spurgte om et tilbud på rengøring af mit hus, men Fluxx ville direkte på rengøring, have mig til at underskrive kontrakt og give dem en nøgle. Forløbet senere har været, at det få gange har været tilfredsstillende rengøring, men de fleste gange er de gået efter 45-50 minutter, har sjusket og udeladt eksempelvis et helt badeværelse. Det har været en svingdør af forskellige mennesker ind og ud ad mit hus, så ingen rutiner kunne komme op at køre og når vi klagede over, at eksempelvis et badeværelse ikke var ordnet, så var personalet uvenlige og sure efterfølgende. Fluxx's ledelse har netop givet beskeden, at de ikke kan genkende udlægningen og er på den måde mere interesseret i, at få ret, end i at høre, hvad kunden egentlig har på hjerte. Alt hvad jeg har skrevet her, kan dokumenteres med mails og billeder

Risposta di Fluxx Rengøring
Rigtig god rengøring til pengene! Utrolig god og sød service.
Ejendomme bruger Fluxx Rengøring til vicevært arbejde. Meget tilfredse.
E/F Kærgården
2720 Vanløse
Jeg fik anbefalet fluxx fordi de selv kom med rengøringsmaterialer og klude og skulle være grundige og effektive. Det har bestemt ikke været min oplevelse. Alle gange er tydelige og nemt tilgængelige overflader med snavs ikke blevet rengjort og de har bestemt ikke brugt den tid de bliver betalt for. Det ved jeg fordi jeg arbejdede hjemme i perioden. Jeg bad om reduktion i prisen over flere omgange og hver gang regningen kom, skulle jeg selv huske dem på det. Personalet er venligt og kommunikativt, deraf de to stjerner, men rengøringen står ikke til mere end en stjerne, desværre.
Jeg vil bestemt ikke anbefale dem.

Risposta di Fluxx Rengøring
Vi har brugt Fluxx til indflytningsrengøring i vores nye hus.
Min oplevelse er at de er professionelle, påpasselige, lydhøre og enormt venlige - fra arbejdsleder til personale.
Eneste minus er, at man kun kan skrive til dem.. til gengæld er Michael god til at holde øje med email henvendelser.
Vi siger tak,
Dali & Jesper
Det har været en flytterengøring til UG, og mere til. Meget tilfreds med resultatet.Tak.
Jeg har haft besøg af Fluxx til oprydning og rengøring. Det var dejligt at komme hjem til et hjem der var rent, og det der ikke skulle være der var smidt ud. Som f. eks.
skrald. Ingen klager fra mig kun roser. Med venlig hilsen Laila Wirz Aarsleff Nielsen.
Vi valgte Fluxx grundet den gode anmeldelse på Trustpilot og på hjemmesiden appellerer de præcis til de bekymringer vi havde når man skal lukke fremmede ind i sit hjem. Vi giver 1 stjerne da vi syntes at Fluxx håndterede vores klage godt og professionelt. Det ændrer nu ikke på at der absolut ingen kommunikation er imellem dem der gør rent og Fluxx. Personalet aner ikke hvem de kommer ud til og de forbehold der måtte være. Vi prøvede to gange da tvivl skal komme den anklagede til rette. Men ak! 3 mænd ankommer til huset i en gammel Mazda med en gammel støvsuger i hånden, ingen af dem kan engelsk (eller dansk), min kone forlod modvilligt hjemmet og lukkede vores kæledyr ind i et lille rum, for at undgå de blev lukket udenfor. Da vi kommer hjem ligner hjemmet det samme som da vi forlod det. Beskidt overalt, ingen støvsugning eller rengøring af gulve og overfladder, altså helt ubegribelig dårligt og en følelse af at fremmede har været inde i vores hjem. Jeg kontakter Fluxx med billedbeviser og de kryber til kors og beklager med undskyldning om indsatte vikarer grundet sygdom. De foreslår en ommer, men eftersom Fluxx ingen kvalitetskontrol har overhovedet af deres personale, har vi ikke mod på at prøve igen. Det er jo vores hjem vi snakker om og hvis de kan tage en sådan beslutning en gang, så kan den tages igen ved næste sygefravær.

Risposta di Fluxx Rengøring
Super rengøring, fleksible når der er behov for at rykke rundt på dagene og da jeg en enkelt gang oplevede rengøring under standard kom der en anden og gjorde rent dagen efter.
Der blev gjort rent men jeg havde bestilt hovedrengøring. Og det var det så absolut ikke. Ødelagte ting blev erstattet. Michael er meget imødekommende men hans "bedste" mand er arrogant. Så hvis det der blev udført var hovedrengøring tør jeg ikke tænke på hvad almindelig rengøring er. Eller måske var de søde udenlandske medarbejdere ikke orienteret om at det var en hovedrengøring?
Jeg har ikke på noget tidspunkt anfægtet pris. Det jeg ønskede var en hovedrengøring.

Risposta di Fluxx Rengøring
Vi har brugt Fluxx Rengøring i et par måneder og vi er godt tilfredse, samme personale hver gang, venlige og dansktalende.
I forbindelse med en omfattende hovedrengøring af min lejlighed og klargøring til udlejning, var jeg meget glad for at jeg hyrede Fluxx til opgaven, både mht pris og rengøring. Al kommunikation omkring aftalen foregik nemt og i en venlig og imødekommende tone og selve rengøringen overgik mine ellers høje forventninger. Specielt var det en fornøjelse at tale med Michael, der var god til at hjælpe med detaljer omkring rengøringen, som blev udført præcis som aftalt, hvilket var en vigtig forudsætning for at lejligheden stod klar til tiden.
Bedste hilsner fra en meget tilfreds kunde:)
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.