Kan absolut rekommenderas! Snabb proffsig hjälp. Och en kopp kaffe under tiden vi väntade. Det lönar sig att anlita dom, de vet vad de gör och är väldigt kunniga. Bra och vänligt kundbemötande! G... Leggi di più
Ett ärligt bemötande. Hjälper genuint utan att fiska pengar. Bytte BARA det jag ville byta utan att lura på än en massa andra hittepå kostnader som MobilCenter på asecs. På asecs skulle det kosta 6... Leggi di più
Skulle sälja en ipad och det tog ca 2 månader från att jag skickade in den tills jag fick pengar. Fick dessutom ringa flera gånger då ingenting hände, fick inte ett mail eller något. Hamnade tills... Leggi di più
Min Iphone 8 hade (efter 3 år) en glappande laddkontakt och kort batteritid. Kontoret/verkstaden i Gävle fixade det snabbt och alltigenom proffsigt, byte kontakt och batteri. Ett vänligt mottagand... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Scritti dall'azienda
Laga iPhone hos Fixiphone billigt. Vi utför Iphonereparation snabbt och erbjuder tre månaders garanti - Utför även skärmbyte m.m. Vi finns i Umeå, Luleå ,Skellefteå örnsköldsvik,Gävle
Kungsgatan 52 , 90752, Umeå, Svezia
- 0101301380
- ismat@fixiphone.se
- fixiphone.se
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Försök till reparation av Samsung S22
Lämnade in min Samsung S22 för att den stängde av sig av sig själv för att sedan försöka starta upp igen, gång på gång. Påtalade för han som tog emot telefonen att batteriet nyligen var utbytt, men han sa att det troligen var det som var felet och frågade mig om det var OK att byta ut batteriet om det var det som var problemet till en kostnad för 1000:-. Jag sa OK.
Hämtade telefonen och den fungerade precis lika illa som när jag lämnade in den. Åkte tillbaka och nu var det en annan som tog emot den, han sa ahhh, det är inte det som är problemet utan troligen en glapp kabel. Efter 1 vecka så ringde jag dem och undrade hur det går med telefonen (ingen hade kontaktat mig) de sa att den var klar och det var en kabel eller dylikt som inte satt fast, men nu så fungerar den. (kostade nu 700:-)Vi hämtade telefonen och likadant som tidigare, den fungerade lika illa som tidigare. Åkte tillbaka igen med telefonen och nu var det en annan som tog emot den. Jag sa till honom att han får kika på den igen och de skulle han. Han ringde mig dagen efter och sa att tyvärr så går telefonen inte att repa då det är ett kretskortsfel i den, men bad så mycket om ursäkt för mitt besvär att behöva åka till dem 3 ggr för att få beskedet om att telefonen inte är reparerbar. Han se också att jag skulle få tillbaka pengarna jag betalt. Fine det är väl OK.
Men när min fru var där och skulle hämta återbetalningen så ville de ha 350:- i serviceavgift...
Serviceavgift, för vad då, att de inte kan repa min telefon, att de inte felsöker ordentligt, för att jag måste åka till dem 3 ggr?
Inte OK, ni borde skämmas.
Skärmen hade ett år garanti men han…
Skärmen hade ett år garanti men han inte fixar garantin efter produkterna slutar fungera den 10 månaden. Kunde fixar mitt phone med annat
Service när den är på riktigt
Wow! Vilken service! Kom in med kraschad display och knappa halvtimmen efter var den fixad och lagad. Supertrevlig personal och grymt smidigt när olyckan är framme! TACK!

Risposta di Fixiphone.se
Helt fantastisk service och bemötande
Helt fantastisk service och bemötande. Har fått Samsung skärmen reparerad på en timme. Så otroligt glad att ni finns. Ni får mina högsta rekommendationer.

Snabb och skicklig
Vänligt bemötande, tog sig an min telefon omgående och gjorde ett mycket bra jobb. Känner mig lugn och trygg att lämna ifrån mig telefonen. Rekommenderar å det varmaste.

Dålig kvalitet
Bytte skärm på min iPhone då touchen inte funkade klockrent längst ut i sidan trots att den såg hel ut men utbytesskärmen var av jättedålig kvalitet och gick sönder av ingenting dagen efter bytet (originalskärmen hade hållt för samma hantering i flera år). Blev också repig direkt trots att jag valde den dyrare skärmen (A-kvalitet) samt skärmskydd. Så besviken och 1600 kr fattigare så har jag nu en mer trasig telefon än innan 😔 fattar att man ska vara försiktig med sin telefon men det kan ju inte vara meningen att man ska behöva ha den i bubbelplast för att den inte tål något alls..
Riktigt luffarföretag.
Riktigt luffarföretag.
Säljare i butiken utlovar att skärmen är OLED och att den är av hög kvalitet.
Påpekar att det står INCELL på skärmen, men dom lovar då att det är en OLED och att INCELL gör OLED skärmar.
Ingenting stämmer överens med vad dom lovar och säger.
Handla inte här, varnar er!
lurig företag tyvärr ge känslan av Bedrägeri
säljer inget till de .ge ett pris på hemsida när man skicka iphonen utan de beskriver vad var det som inte stämde i beskrivningen ge ett skambud dålig attityd givetvis tackade nej till deras skambud och jag fick tillbaka min iphone tyvärr bortskämt förtag ge känslan att de vill lura folk rakt i ansikten istället för trygghetskänsla ge ett känsla av bedrägeri som sprider i landet.
Lagade min trasiga Iphone
Jag har länge varit utan mobil, så gick till Fixiphone och lagade mobilen. Snabb hjälp, trevlig personal.
Fixade mobilen inom 1 timme. Funkar helt utmärkt rekommenderar verkligen.

Bra service.
Bra service, bra bemötande. Så tacksam för hjälpen idag🙏.

Rekommenderar
Blev själv rekommenderad av en vän.
Lätt att komma i kontak med, trevlig personal och fint bemötande.
Snabb repetition. Rekommenderar vidare 🫶

Sälj ingen telefon hit
Sälj ingen telefon hit. Det finns aktörer på marknade som håller vad de lovar o så finns dessa…. Som inte gör det
Inte ens nära
Lägg ner värderingen på er sida
Illa kvickt
Finns flertal exempel
Så välj annan
10 ggr av 10
Ghassan i Halmstad
Det var bra hjälp jag fick tack Ghassan för jättebra service.

Perfekt!
Otroligt trevlig och bemötande personal. Bytte LCD display på en IPhone 12, snabbt utfört. Klockrent!

Trevligt bemötande
Trevligt bemötande. Snabb åtgärd. Klarläggande information.

Risposta di Fixiphone.se
Snabbt fixat och proffsigt bemötande.
Snabbt fixat och proffsigt bemötande.

Risposta di Fixiphone.se
Jätte bra hos er butik gå inte till iPhone akuten
Jätte bra var hos en butik ska inte lämna namn men /iphone akuten
Super trevlig och förstående personal
Tog bara 15 min

Var snabb att logga min telefon hus er
Var snabb att logga min telefon hus er

Risposta di Fixiphone.se
Bra service och det viktigaste bra…
Bra service och det viktigaste bra kundbemötande!📲

Risposta di Fixiphone.se
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.