Fikk faktura på 119,- for bompassering som kostet 40,-. Var uheldig å betale denne to ganger, og sendte henvendelse via kontakskjema. Fikk etterhver tilbake 19,-. Ringte kundeservice (laaaang ventetid... Leggi di più

Finter.no dobler beløpet det koster å passere bommen. Bomavgiften var 75,-, Finter legger til gebyrer på 79,- Total pris blir 154,- for bompassering. Kan det være lov av finter å gjøre det? I ti... Leggi di più

Kort frist 48t for betaling og muligheten stoppes automatisk da og faktura m kr 79 i gebyr sendes. Bomavgift kr 50. Kan ikke lagre kort for automatisk betaling uten en abonnementsløsnong med månedsge... Leggi di più

Fantastisk bra selskap som legger på røret når man er uenig i faktura, hvordan et så useriøst selskap kan få oppdrag for å ta inn bompenger er helt utrolig.

1,0

Pessimo

TrustScore 1 su 5

Cowboy-virksomhet.

Cowboy-virksomhet.
Selv når betalingsløsningen deres på nett ikke er oppe og fungerer, sender de raskt ut purring med diverse gebyrer for påståtte kostnader.
Ingen svar å få fra kundeservice når man henvender seg.
Bryter også inkassoloven ved å sende krav det foreligger tvist på til inkasso

26 agosto 2025

Svindel

Svindel. Styr langt unna, passerer du en bom med Finter så påberegn å betale 2x hva det står oppgitt for en passering, kunderservice er på tryne og spiller dumme og hjelpesløse der du er ansvarlig for det de gjør feil, og de gjør ingen ting for å fikse det fordi det er slik de tjener penger - å svindle folk for mer penger enn de har krav på.

1 luglio 2025

De er gribber

De er helt håpløse! Jeg betalte samme faktura via Digipost to ganger, og etterlyste i dag tilbakebetaling av den ene. De har tilbakebetalt, men tok 100 kr for jobben! Så da kobla jeg ikke den! Har overbetalt hos andre to ganger, og ingen tok penger for å returnere beløpet. Så Finter er gribber! Jeg tåler tapet av 100 kr, men det er måten de opererer på som gjør meg forbanna! Ser at jeg ikke er alene om det.

22 agosto 2025

Møkkaselskap

Mottok faktura i ferien med forfall 14 dager. 4 dager etter forfall sender de ut inkassovarsel.
Hovedkrav kr 120, lagring og oppsalg kr 59, fakturagebyr (EHF) kr 20, forsinkelsesrentegebyr kr 350, sum kr 549. For et møkkaselskap!
Burde skiftet navn til Unfair Collection AS.

21 agosto 2025

Svindel

Jeg ønsker å dele min erfaring med selskapet Finter/Youpark.

Ved bomstasjonen var det tydelig opplyst at prisen for motorsykkelpassering var 50 kroner, samt et fakturagebyr. Ingenting mer. I etterkant viste det seg at selskapet hadde lagt til et ekstra gebyr på 59 kroner for «lagring og oppslag». Dette var jeg uenig i, og saken ble sendt til behandling som tvist. Jeg fikk skriftlig bekreftelse på at saken var til behandling, og at jeg i mellomtiden ikke behøvde å betale det.

På grunn av mange andre betalinger på min konto ble fakturaen ved en feil likevel godkjent. Så snart jeg oppdaget dette, tok jeg umiddelbart kontakt med Finter og ba om tilbakebetaling av det omstridte beløpet på 59 kroner, mens de selvsagt kunne beholde de 50 kronene for selve passeringen og gebyret som jeg ikke hadde innvendinger mot. Jeg ba om at pengene skulle tilbakeføres inntil saken var endelig avgjort.

Da jeg ikke fikk svar etter en uke, fulgte jeg opp og ringte for å få informasjon. I telefonsamtalen (som jeg har tatt opp) ble jeg først møtt med at saken fortsatt var til behandling som tvist, og det ble diskutert hvem som skulle avgjøre den – en nøytral eller partisk instans. Men senere fikk jeg plutselig beskjed om at fordi betalingen allerede var gjennomført, anså de saken som avsluttet og ville ikke gjøre mer med den.

Jeg opplever dette som useriøst og villedende, og ønsker å advare andre mot denne praksisen. Jeg føler meg rett og slett lurt av selskapet Finter.

18 agosto 2025

Scam Scam Scam.

Scam Scam Scam.
Paid 3 days late from Due date because I got invoice in my bank without any letter to my address. When I see I have to pay in my bank , I paid straight away, instead of sending me purring they send me 350kr Fine. What a shame!

15 agosto 2025

Etter å ha kjørt gjennom to bommer med…

Etter å ha kjørt gjennom to bommer med Norgesbom på samme dag ble alt negativt jeg har hørt om dette firmaet bekreftet, ja, de prøver å «flå» folk for mest mulig penger.
Jeg hadde spørsmål til firmaet og tok først kontakt på deres kontaktskjema pga at det var på helg så telefonen var ikke betjent (og selvfølgelig ingen e-postadresse å finne til dette firmaet). Ingen svar på henvendelsen, så jeg ringte kundeservice senere, men det fikk bare «mistanken» om dette firmaet bekreftet.
Kunne vært fristende å si STYR UNNA, men det er jo det som er problemet, du kan som regel ikke styre unna når du først er ved en slik bom.

3 agosto 2025

Fikk for andre gang en spekulativ…

Fikk for andre gang en spekulativ purring på over 450 kr for en passering på 29 kr. Sist gang ble forfallsdatoen satt til en lørdag. Ehf-fakturaen ble betalt påfølgende mandag, og de opprettet en purring når beløpet ble innbetalt. Denne gangen var fakturadatoen satt tilbake flere dager før fakturaen lå inne i regnskapssystemet. For en stakkarslig måte å "røve" til seg penger på mens folk sliter med den generelle prisøkningen. Et prakteksemplar på en bedrift som bruker systemet for alt det er verdt til å berike seg selv, og dermed motarbeide det frie samfunnet vi lever i. Man får trøste seg med at grådighet aldri lønner seg til syvende og sist.

8 agosto 2025

Jeg Dårlig kundebehandling ved forsinket postleveringmottok en faktura fra Finter Org…

Jeg mottok en faktura fra Finter Org datert 16.07.2025 med forfallsdato 26.07. Fakturaen kom med posten først etter at jeg hadde reist på ferie 19.07. Jeg betalte den umiddelbart da jeg kom hjem 04.08.

Likevel mottok jeg 08.08 et purrebrev datert 29.07 med et tillegg på 350 NOK i gebyr – sendt mens jeg fortsatt var bortreist. Jeg hadde derfor ingen reell mulighet til å betale innen forfallsdato.

Etter min mening er det urimelig å kreve et så høyt gebyr i en slik situasjon.

8 agosto 2025

Svindel

Svindel. Fikk faktura med allerede lagring og oppslag pa 59kr og fakturagebyr på 12.60 kr.

Hva er dette for nå? Er ikke det at alle selskapet aom driver med bom går gjennom med bombrikken?

Det handler ikke om å betale liten penger men det handler om at kunde er godt informert.

4 agosto 2025

At de i det hele tatt får lov til å…

At de i det hele tatt får lov til å holde på slik de gjør, Med å sende faktura via digipost med en sykt tungvin betalingsløsning hvor jeg må logge inn 2 ganger for å gjennomføre!! Og ikke minst at de tar gebyr for fakturering etter 48 timer. Jeg mener at all bompassering i norge som er automatisk bør gå via bombrikke for å samle alt. Hvor er staten oppi det hele?

27 luglio 2025

Hårreisende adferd som produserer gebyr…

Hårreisende adferd som produserer gebyr på løpende bånd uavhengig av om det er mulig å betale eller ikke.

Utrolig at rettssystemet ikke griper inn, det de driver med er i grenselandet mellom svindel/spekulativ adferd.

Systemet og adferden som benyttes er ikke forenlig med de verdier slike bomveier skal legge til rette for.

Veilag og foreninger bør tenke seg nøye om de vil bli assosiert med et slikt selskap.

28 luglio 2025

Sjekket passering i bom før det hadde…

Sjekket passering i bom før det hadde det gått 48 timer, ingen passering var registrert. Fikk alikevel gebyr på dette.
Sendte inn klage, men Finter mente at jeg ikke hadde betalt innenfor 48 timer.
Det er ikke store summen, men ser at jeg ikke er den eneste. Utrolig at de får holde på slik.

18 giugno 2025

Skjult fakturagebyr

På grensen til svindel... Tar skjult fakturagebyr i form av "lagring og oppslag" på 59,- Skulle tro at drifting av bomsystemet var inkl i bomavgiften...

Desverre er det bare parkeringselskapene som er i søkelyset slik at andre uærlige bedrifter kan melke usaklige gebyrer.

10 luglio 2025

Betalte bomavgift 100,-Nok når jeg…

Betalte bomavgift 100,-Nok når jeg kjørte opp en bomvei. Uken etter fikk jeg ein Faktura over 171.60,-NOK deretter sjekker jeg kontoen min og beløp har blitt trukket. Ringte kundeservice og de mener jeg betalte bare en forhånds betaling for neste passering.
En frekkhet å blir lurt på denne måten!

8 luglio 2025

Ren svindel

Ren svindel. De opererer med geby på lagring og oppslag på kr. 59,-. Til tross for at dette selvfølgelig foregår helt automatisk. De klarer ikke å svare på spørsmål på epost innenfor betalingsfristen, slik at purregebyr påløper. I tillegg legger de på røret om du stiller kundeservice kritiske spørsmål.
Forbrukerrådet sier at de ikke har lov til å fakturere slike avgifter og mener at dette bare er en fordekt måte å ta uforholdsmessig høy faktureringsgebyr.
Fullstendig useriøst😝

17 luglio 2025

Man kommer unna med skurkestreker i Norge om dagen

Å betale for passering er en selvfølge på private veier og noe man naturligvis gjør, da det som regel er frivillig å kjøre der. Passpay har en bra løsning der man kan legge inn kjøretøy og kredittkort for automatisk betaling, noe Finter og Youpark (Norgesbom) krever et månedlig gebyr for.

Man husker som regel å betale innen 48 timer, men noen ganger glemmer man det, og da få man ikke bare faktura med et unormalt høyt gebyr, som Forbrukerrådet sier er lovstridig og anbefaler folk å betale maks 10,- kroner, men man får heller ikke et varsel på SMS eller e-post, noe som burde være super enkelt for Finter å implementere. Dette er valgt av Finter å ikke innføre, så enkelt er det, akkurat som at de har valgt å ikke tilby den samme smidige løsningen som Passpay har når det gjelder automatisk betaling uten ekstra kostnad.

At de heller ikke velger å slå sammen fakturaer for flere passeringer samme dag viser bare hvor kynisk dette selskapet er.

At det opereres med tre forskjellige navn, Norgesbom, YouPark og Finter, ligner også på skurkestreker.

Men men... De kommer nesten unna med det. Helt utrolig at slikt ikke tas i Norge, landet bygget på tillit.

Jeg betaler passering, pluss 10,- kroner etter anbefaling fra Forbrukerrådet, og får deretter inkassovarsel.. For en gjeng.

14 luglio 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito