Fikk faktura på 119,- for bompassering som kostet 40,-. Var uheldig å betale denne to ganger, og sendte henvendelse via kontakskjema. Fikk etterhver tilbake 19,-. Ringte kundeservice (laaaang ventetid... Leggi di più

Finter.no dobler beløpet det koster å passere bommen. Bomavgiften var 75,-, Finter legger til gebyrer på 79,- Total pris blir 154,- for bompassering. Kan det være lov av finter å gjøre det? I ti... Leggi di più

Kort frist 48t for betaling og muligheten stoppes automatisk da og faktura m kr 79 i gebyr sendes. Bomavgift kr 50. Kan ikke lagre kort for automatisk betaling uten en abonnementsløsnong med månedsge... Leggi di più

Fantastisk bra selskap som legger på røret når man er uenig i faktura, hvordan et så useriøst selskap kan få oppdrag for å ta inn bompenger er helt utrolig.

1,0

Pessimo

TrustScore 1 su 5

Helt elendig kundeservice

Helt elendig kundeservice, de som benytter disse bør virkelig tenke seg om to ganger. Makan til arrogante svar har jeg knapt opplevd. Jeg betalte bompassering via qr-kode på stedet men fikk likevel regning og de er helt umulig å få tak i. Etter at jeg betalte regningen og fikk pengene tilbake fra vegselskapet fikk jeg enda en mail fra Finter som la all skyld på meg og nesten latterliggjorte. Håper noen har meldt disse inn til myndighetene.

14 agosto 2025

Dette firma driver med svindel på høyt…

Dette firma driver med svindel på høyt plan.Mange av disse lokal grusveien rundt om har jo ikke dekning for å forhåndsbetalte.
Jeg fikk faktura via post som var allerede forfalt når jeg hentet den i postkassen.Betalte samme dag.
Så kommer det inkassovarsel 14 dager etter med et forsinkelse gebyr på 350kr.Dette spekulerer de på.
Styr lang unna bomveger med Finter.
Ser de har 319 dårlige anmeldelser.

30 agosto 2025

Dette er for dumt og useriøst ,mest…

Dette er for dumt og useriøst ,mest sannsynlig ikke lovlig .det virker som om youpark/finter gjør alt de kan for at folk skal misforstå ,slik at de kan sende faktura MED GEBYRER. Jeg passerer ofte dis... Vis mer

Rediger

D

1 luglio 2025

Klag til Konkurransetilsynet

Avvis kravet fra Finter dersom fakturagebyret overstiger 10,-. Be om ny faktura hvor det, etter all sannsynlighet, ulovlig høye fakturagebyret er fjernet. Klag til Konkurransetilsynet, slik at de til slutt tar grep. Vær forberedt på at Finter tar ut en forliksklage mot deg og allier deg derfor med dokumentasjonen som ligger på Konkurransetilsynets egne nettsider. Pr nå, 7 mnd etter bompassering venter jeg fremdeles på at Finter vil møte meg i Forliksrådet. Jeg mistenker de har lagt saken død fordi omtale i media vil skape et renn av «kunder» som vil ha tilbake pengene som Finter tusker til seg på et temmelig skrint grunnlag.

1 aprile 2025

Forhåndsbetalte for passering

Forhåndsbetalte for passering. Dårlig dekning i området forårsaker kluss på nettside. Vi søkte opp registreringsnummeret for å betale så snart vi hadde dekning, men registreringsnummeret var ikke registrert. Benyttet oss derfor av forhåndsbetalingsalternativ på 100kr siden dette virket som eneste løsning. I etterkant mottok vi regning på 100kr + 59kr «lagring og oppslag» + 12,60kr fakturagebyr. Totalt 171,60kr. Ringte da for å si vi hadde betalt. Person på telefon var lite imøtekommende, frekk og ubehagelig. Ikke ville vi få tilbakebetalt de 100kr vi hadde «forhåndsbetalt» da dette ikke gjalt etter vi hadde kjørt gjennom bom og gebyrene måtte vi bare finne oss i å betale selv om faktura ble sendt som «Digipost». Ikke kunne de trekke fra de 100kr på regningen heller. Kommer til å styre unna alle løsninger som involverer Youpark og spesielt Finter fra nå av.

1 settembre 2025

Svarer ikke på e-post

Svarer ikke på e-post, nettskjema eller telefon, men flink til og sende purregebyr. Frustrerende når en har betalt for parkering og finter (youpark) tydeligvis ikke fått det med seg eller tar til seg informasjon om at parkeringen faktisk er betalt.

Unngå finter (youpark) best du kan.

20 agosto 2025

Svindlet for 3 gang på 1 år .

Frekke , uproffe svindlere som overfakturerer gjentatte ganger .
Svarer ikke på mail, ekstrem lang ventetid på telefon og der får man ikke hjelp for de kan finne på å legge på om du prøver og forklare de hva som er problemet.

Skammelig folk og jeg kommer ikke til å kjøre veier eller noe der de krever betaling.

Her jobber tydeligvis de som ramla ut av skolen med manglende folkeskikk , kunnskap og eller service.

2 settembre 2025

En gjeng notoriske svindlere

En gjeng notoriske svindlere. De krever 59,- for "lagring og oppslag" for hver passering, selv om du kjører gjennom sammen bommen flere ganger på kort tid. Når jeg tar opp dette med de så hevder de at dette ikke er regulert av loven (mao så mener de at de kan ta det de selv ønsker)

20 agosto 2025

Forhåndsbetalte bommen Sonberg skulle…

Forhåndsbetalte bommen jeg skulle passere allikevel presterte de å sende meg regning på bompassering 😡
Jeg ringte dem og var en smule forbannet for at de prøvde å svindle meg da presterte idioten å legge på og jeg måtte ringe på nytt😡etter å ha venta i nye 14minutter trodde man virkelig jeg ikke skulle være mindre forbanna???De skyldte på en teknisk feil jeg kaller det svindel🤬🤬Så til alle ha kvitteringer i orden for de her på finter vil gjøre alt for å svindle deg🤬
Han som la på røret fikk beskjed om å ringe meg å be om unnskyldning for hans oppførsel men har ennå ikke fått den telefonen 🤬Rett og slett elendig kundeservice 🤬

1 settembre 2025

Fikk regning på bompassering pga feilavlesing

Fikk regning på bompassering pga feilavlest kjennemerke. Kundemottaker vil ikke gi seg til tross for åpenbare bildebevis. Saken blir trenert i flere dager, kundemottaker slutter å svare på mailer. Får til slutt tak i en annen kundemottager på Finter som ordner opp. Tror Finter bør se på ansettelsesprosessen sin, da noen der mangler gangsyn og helt klart ikke er egnet til å ha kontakt med kunder.

16 agosto 2025

Helt uvirkelig kundeservice

Har aldri opplevd maken til kundeservice. Ble tvunget til å betale for bompassering ett år i fremtiden + bompassering når vi var på tur + 59,- i fakturagebyr. Pass virkelig på hva du betaler hvis du ikke vil bli lurt med svindel.

29 agosto 2025

Frekkeste møkkaselskapet i landet.

Frekkeste møkkaselskapet i landet.
Tips til alle som leser dette.

"Oppslag og lagrings gebyr" er per definisjon et fakturagebyr og strider dermed med finansavtaleloven 2-4.

Alle og enhver burde slå tilbake og gjøre livet til disse parasittene så vanskelig som mulig ved å bestride hver eneste faktura fra dem og kaste bort mest mulig av tiden til disse blodiglene.

Slik ukultur burde vært burde vært ulovlig. Bestrid, bestrid, bestrid!

24 agosto 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito