Após pagar pelo meu pedido há uma semana, fui informada de que meu pacote estava incompleto porque, segundo eles, um dos produtos não está mais disponível... O problema é que é meu presente de... Leggi di più
Til dere som leser dette: Vidar nilsen er en bedrager og en kjeltring. Jeg hvet hvem han er og han er anmeldt direkte fra Dive in carwash for å ha stjålet produkter og vask til over Kr 30,... Leggi di più
Moderne og flott vaskehall. God plass til bilen og ingen stress ved å måtte bli ferdig. Veldig fornøyd med å kunne vaske bilen min her. Førstevalget av selvvaskingsplass kristiansand. Det er også... Leggi di più
Vi har abonnement på DiveIn sitt dyreste månedlige abonnement for børsteløs vask, men opplever dessverre at kvaliteten ikke står i forhold til prisen. Bilen blir ikke ren etter vask, se... Leggi di più
Skandinavias største Bilvasksenter: 70 biler i timen Aldri Kø 18 GRATIS innendørs støvsugere (Alltid Gratis) Shopp - Bilpleie produkter. Scan - betale med Vips Ansatte alltid på stedet 8 Selvvask Båser med Underspyling ALT - INNENDØRS Fokus på Kunder
Regno Unito
- divein.no
Uproffesjonelt
Bilen blir ikke ren etter vask, selv ikke etter to vask på rad. Dette gjelder både generell skitt og mer gjenstridig smuss, noe som er skuffende når man betaler for toppnivået av tjenesten.
I tillegg har vi kontaktet kundeservice på e-post uten å få noe svar, noe som forsterker et inntrykk av manglende oppfølging og ansvar.
Som om ikke dette var nok, begynte børstene å gå på bilen under siste vask, til tross for at abonnementet og valgt program skal være børsteløst. Dette er alvorlig, da det kan føre til skader på lakken og bryter helt med forventningene til tjenesten.
Totalt sett sitter vi igjen med en opplevelse av:
• Mangelfull vaskeeffekt
• Svak eller fraværende kundeservice
• Uakseptabel teknisk svikt
• Dårlig samsvar mellom pris og kvalitet
Per nå kan vi dessverre ikke anbefale DiveIn, og forventer enten tydelige forbedringer eller bedre oppfølging av kunder som betaler for premium-abonnement.
Após pagar pelo meu pedido há uma…
O problema é que é meu presente de Natal.
Após vários e-mails, eles se recusam a reconhecer o problema e não se desculparam pelo inconveniente.
Eles têm um estoque muito limitado e fazem o pedido diretamente aos atacadistas após o pagamento.
Resumindo, mesmo depois de pagar e o dinheiro ficar retido, não há garantia de que você receberá sua compra.
10/10 service
God opplevelse
Jeg har veldig god erfaring med Divein, men dette toppet seg på onsdag 3 mars. Jeg hadde behov å få vasket bilen min selv. Jeg er funksjonshemmet, og sliter med å få gjort dette selv. Jeg ringte derfor til David på Divein for å høre om han kunne hjelpe meg. Dette var ikke noe problem; det var bare å komme ut. En så hjelpsom og hyggelig service yter har jeg ikke opplevd! Han skulle i utgangspunktet bare vise meg funksjonene til selv vaske anlegget, men det ente at han hjalp meg med alt jeg hadde behov for.
Hjertelig takk for god service, og håper at det blir mange som får en slik opplevelse.
Systemet både med vaskehallen og…
Systemet både med vaskehallen og betaling/abonnement er suverent. Raskt og enkelt. Veldig greit med abonnement og automatisk trekk.
Til dere som leser dette:
Til dere som leser dette:
Kr 30,000.
Han har brukt et firma (Smart Strøm) som han ikke har noe med, og brukt dette til å ta til seg produkter og vask uten å betale for seg.
Daglig Leder for selskapet, Christine, har også anmeldt han.
Mvh
M.Walid
Hyggelige og hjelpsomme ansatte
Hyggelige og hjelpsomme ansatte, bilen ble skinnende ren i vaskehallen og det var flott å kunne rengjøre matter og støvsuge bilen innvendig etter vask. Er veldig fornøyd og kommer gjerne tilbake :)
Verste kjeltringer er her.
Dive in Sørlandsparken.
Dive in Sørlandsparken.
Har vært her en god del ganger og med flere forskjellige biler. Syns både vaskegate og selv vask er helt topp. Veldig greit opplegg med Vipps betaling og små butikker en kan kjøpe seg noe.
Syns de ligger på et prismessig greit nivå. Og vaskegate gjør bilen temmelig ren.
Fin flott og stort mange forskjellige…
Fin flott og stort mange forskjellige typer vasker og fikk god kundeservice anbefaler veldig
Fikk god hjelp av han enne som var der…
Fikk god hjelp av han enne som var der på kveldstid den 21.10
Super car wash with all modern…
Super car wash with all modern facilities. Fun for kids to be in the car during the wash. The staff at Kristiansand is very polite and friendly!
Pas Fiable.
Pas Fiable.
Délais non respecté...
10 jours et toujours pas livré...
Mauvaise expérience..a priori un peu moins cher que les vendeurs francais mais si il y a problème...dém... vous...
Dårlig såpe
Dårlig såpe, renner av umiddelbart. Vært slik hele tiden. Dårligste vasken jeg har brukt, og den dyrest. Men plassen er fin, og gratis støvsuger. Romslig og flotte lokaler. Fiks dette såpe problemet, skummet skal jo ligge lengre en 15 sekunder før den renner av!
Ripet opp bilen min i selvvask
Ripet opp bilen min i selvvask.
Ikke ta i bruk selvvasken. Fikk ganske tydelige riper etter vask hos de. Disse ripene var ikke på bilen før jeg kjørte inn i vasken.
Tok en video av bilen etter hendelsen og sendte inn til de. Fikk i svar at ripene var på bilen før jeg vasket den. Hvordan de vet dette, aner jeg ikke. De ville ikke engang se på bilen min, eller prøve å komme til enighet. De påstår at det er UMULIG at kostene de har kan ripe opp bilen min. De ba meg egentlig bare kontakte forsikringen, og se hvor langt jeg kom. Også mener de hva de mener, og jeg hva jeg mener.
Merkelig kundeservice.
Uansett dette synes jeg er for dårlig, de har sikkert noen fornøyde kunder, men når det kommer til kundeservice og hjelp. Er de elendige.
Jepp, selvvask ifølge de er eget ansvar, uansett om maskinen deres riper opp en bil.
Helt topp sted
Helt topp sted! Dive In Carwash har et flott anlegg med gratis støvsuger etter vask - så praktisk! I tillegg er de fine lysene og den generelle opplevelsen noe som virkelig setter prikken over i-en. Anbefales på det sterkeste! 👍🚗✨
Dive in carwash Kristiansand er…
Dive in carwash Kristiansand er framtiden.
For en nydelig og komplett ide,alt fra lokal, ansatte,kundeservice og vaskekvalitet er på topp.
Kan nesten ta å si at Divein carwash har forandret live mitt
Abonnerte i dag
Abonnerte i dag, men får ikke faktura eller kvittering for det! Tok kontakt med kundeservice og de sa at man får ikke faktura eller kvittering når man starter abonnement hos dem, dette er en fast betaling som går gjennom vipps (deres svar)!! Første gang jeg opplever å ikke få kvittering for noe jeg har betalt. Spill ingen rolle om det er i Kristiansand eller Haugesund, uansett det gjelder “Dive in Carwash” firmaet.
Dere må se dere selv hvor lavt dere kan gå med å snakke med fornærmelse til de som er misfornøyde me behandling som kunde. Må tåle litt kritikk og ikke ta dette som personlig angrep. Til syvende og sist jeg ba kun om få en faktura/kvittering! Er det så komplisert?
At dere refunderte abonnementet (er ikke interessert om gratis vask) mitt er deres avgjørelse uten at jeg ba om det, hvorfor dere refunderte abonnementet uten å spørre meg er bare dere som har svaret! Emnet var og er "faktura/kvittering" og alt annet dere snakker om er at dere prøver å få vekk fokuset fra det.
Ha en fin kveld!!

Moderne og flott vaskehall
Det er også veldig deilig å kunne bruke støvsugeren gratis etter selvvasken.
Fin butikk hvis man trenger noe ekstra til bilen og enkel betaling via vipps.
Skulle gjerne gitt mer enn 5-stjerner👏

Risposta di Dive in
Dyr selvask og mye stress
Dyr selvask og mye stress. Må skyndte seg for at det ikke skal bli allt for dyrt. Anbefaler deres abonnement på maskinvask istede. Får mere for pengene og slipper allt stresset selvasken medfører.