Fikk faktura på 119,- for bompassering som kostet 40,-. Var uheldig å betale denne to ganger, og sendte henvendelse via kontakskjema. Fikk etterhver tilbake 19,-. Ringte kundeservice (laaaang ventetid... Leggi di più

Finter.no dobler beløpet det koster å passere bommen. Bomavgiften var 75,-, Finter legger til gebyrer på 79,- Total pris blir 154,- for bompassering. Kan det være lov av finter å gjøre det? I ti... Leggi di più

Kort frist 48t for betaling og muligheten stoppes automatisk da og faktura m kr 79 i gebyr sendes. Bomavgift kr 50. Kan ikke lagre kort for automatisk betaling uten en abonnementsløsnong med månedsge... Leggi di più

Fantastisk bra selskap som legger på røret når man er uenig i faktura, hvordan et så useriøst selskap kan få oppdrag for å ta inn bompenger er helt utrolig.

1,0

Pessimo

TrustScore 1 su 5

Kjeltringer!!

Finter er flinke på dårlig merking og det er vel den nye standarden for den nye generasjonen av parkeringsselskaper, men at de forsøker å innkreve parkeringsavgift, oppslag og lagring for privateide parkeringsplasser er neppe helt lovlig.
Spesielt når eieren av nevnte parkeringsplass ikke har engasjert Finter as til å inndrive avgift for nevnte parkeringsplass. Interessant er det at Finter as sender svindelforsøkene sine til inkasso om du ikke betaler dem og har en kundeservice som er ufine, uspiselig arrogante og ikke minst faktaresistente; i den grad at de ikke avslutter svindelforsøkene selv når dokumentasjon foreligger.
Sky Finter as som pesten er min oppfordring!!

7 gennaio 2026

Fikk faktura med div gebyrer for…

Fikk faktura med div gebyrer for parkering. Bilen ble solgt for to år siden og jeg sendte fakturaen videre til ny eier som betalte umiddelbart. Likevel fikk jeg to purringer etter dette. Altså bevisst forsøk på svindel som flere skriver her!!!

8 settembre 2025

Utnytter folk.

Utnytter folk.
Hvorfor er det ikke et alternativ med null stjerner?
Stjernene skulle vært byttet ut med "fingeren"
Ingen kommunikasjon i forkant bare en inkassosak hvor det tidligere ikke er nevnt hva saken gjelder.
Når man ser slikt vil (antar jeg) folk flest tro at det er et svindelforsøk.

31 luglio 2025

blodigler

i tillegg til fakturagebyr skal de også ha et stort gebyr de kaller lagring og oppslag. Sylfrekk kunde"service".

22 dicembre 2025

Fortjener ikke 1 stjerne engang.

Fortjener ikke 1 stjerne engang.
Fikk nettopp en faktura for en bompassering i Folldal.
Bilen sto parkert utenfor Trondheim på det aktuelle tidspunkt.
Blir spennende å se hva de svarer på henvendelsen jeg sendte.

15 dicembre 2025

Som andre her skriver Svindel.

Andre gang jeg må ta kontakt med Finter om en bompassering langt opp huttiheita. Hvor jeg eller bilen aldri har rulla. De sjekker bilde og ser at det ikke er min bil så skal jeg slippe å betale, jo takk. Så Spør jeg hvorfor dette skjer. Nei dårlig kamera som dekker til deler av bilskiltet... Så da gjetter dere til bilnummer da eller!? Og helt enig med resten her om gebyrer ulovlige!!!

12 dicembre 2025

Har samme opplevelse som mange av de…

Har samme opplevelse som mange av de andre. Fikk fakturaen fredag med forfall neste dag. Åpnet ikke posten før mandag to dager over forfall og fikk inkassosaker på kr 350,-
Disse gutta spekulerer i sene postavganger og folks travle dager hvor ting kan gå litt i glemmeboka.
Ingen ønsker et samfunn hvor selskaper spekulerer i dette. De må stoppes!

8 dicembre 2025

Svindlere

Svindlere. Sjekk story til Mads Hansen. Dette selskapet legger på urimelige og ulovlige gebyr for passering av bom på privat vei eller parkering dersom du ikke betaler nøyaktig etter et par døgn etter passering eller parkering. Svindlere!

3 novembre 2025

Løsningen er laget for å lure deg

Dette er ett møkka selskap. Må bruke disse til hytta på Fagerfjell. Da har hatt abonnement. Jeg fikk 48 timer på meg for på fornye. Jeg trodde jeg fornyet og betalte. Så kom regningen. Fikk da beskjed om at fornyelsen var kommet for sent så bilen var slettet.
Jeg spurte om det er vanlig å betale abonnement til bomselskap uten å registrer minst 1 bil. Det spr skjønte de ikke. I mitt hode har de laget denne løsningen bevist for å lure deg. Der husker alt utenom bilen.
En annen ting er Norgesbom, Youpark og Finter er det samme som deg som kunde.

18 novembre 2025

sender krav for "skilt og oppslag"

sender krav for "skilt og oppslag", som er et enkelt søk på reg nr på bil. har ikke kamerasystemene deres en funksjon for dette liksom? lukter svindel dette her. jeg har klaget dem inn til parkeringsklagenemda.

9 novembre 2025

Parkeringsgebyr Lillehammer, Fåbergsgata Rema 1000

08.11-25 Kjørte jeg inn på Rema 1000 i Fåbergsgata, Lillehammer for å handle. Sto vel der i 10 minutter før jeg kjørte ut. Klokken var vel rundt 1900. I dag, 12.11 kom det en regning fra dette selskapet gjennom Digipost med et krav på 571,60,-. Av en eller annen grunn har bilen min blitt registrert parkert fra klokken 02.36 til klokken 18.12. Som sagt, jeg var der i 1900-tiden i 10 minutter. For øvrig bor jeg 3 minutter unna og har egen garasje. Har ingen behov for å parkere på Rema 1000. Dette er også andre gang dette skjer. Man kjører inn og blir registrert og etter 10-15 min handling kjører man ut. Allikevel kom det en regning på 400,- noen dager senere. Kundeservice var heldigvis imøtekommende og har slettet begge kravene.

12 novembre 2025

Forsøker å omgå lovverket. Useriøst.

Forsøker å omgå lovverket ved å ta betalt for "oppslag", i tillegg til fakturagebyr. Meget useriøs tjeneste, hvorav det er svært dårlig informasjon til forbruker (kjørende), som ikke kan forventes å se ved gjennomkjøring. Ingen informasjon gis forbruker, annet enn et lite skilt med betalingsinformasjon (har jeg fått informasjon om i ettertid).

24 ottobre 2025

Kjørte Sørskei-Vegen Og Torsdalsvegen…

Kjørte Sørskei-Vegen Og Torsdalsvegen fredag 17. oktober. Betalte bompassering til kroner 60 samme dag ved valg av veinavn og innlegging av bilnummer. Merk at man egentlig har 48 timer på å betale jf Youpark sine nettsider. Kvittering ble mottatt per e-post. Da tror man alt er i orden.
Til tross for dette sender Finter ut faktura med gebyr som gir en pris på 131,60. Hvordan er det mulig å ha et så dårlig system ?
Når jeg først sender de melding med kontaktskjema og senere legger ved kvittering skjer intet. Kontakter de så på telefon (ha god tid) og blir fortalt jeg har betalt et har betalt et forskuddsklipp for denne veien som gjelder ett år frem i tid, og at de ikke kan løse dette. Jeg må følgelig betale for passering 17. oktober en gang til.
Forvirrende betalingsløsning, men jeg har jo uansett betalt for samme dag med rett veinavn og rett bilnummer, så hvorfor sende ut faktura ?
DETTE ER REN SVINDEL OG IKKE NOE ANNET.
Ikke rart de bare har en stjerne på Trustpilot. Hvordan kan de i det hele tatt ha en oppdragsgiver som godkjenner en slik svindel av kunder ?

17 ottobre 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito