Valutata 1 stelle su 5

Vooraf expliciet navraag gedaan of boetevrij en vrij van resterende rente aflossen mogelijk is. Vervolgens blijkt dat toch niet te kunnen en moet je het hele bedrag aftikken. Daarnaast nog andere ona... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb bij dit bedrijf de financiële afwikkeling van mijn aankoop geregeld. Zeer vakkundig en met terzake doende vragen, maakte dat ze op een ontspannen manier alles voor mij werd afgehandeld. Met een... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben door Femke erg goed en snel geholpen. Ondanks dat ik uiteindelijk niets heb afgenomen stonden ze echt voor me klaar en wilde zij zelfs helpen met het zoeken naar de juiste auto. Uiteindelij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Witam serdecznie . Chociaż auto wybierałem sam . Dziękuje całemu zespołowi za cierpliwość i prace jaką włożyliście by załatwić wszelkie formalności bym zakupił nowe auto . Wszystko prze... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Azienda di servizi finanziari e prestiti per automobili
  2. Servizio di leasing
  3. Servizio di leasing di auto

Scritti dall'azienda

FinancialLease.nl is er voor ondernemers. Snel, persoonlijk en passend bij jouw situatie. Zodat jij rijdt in de auto die bij jou past. Met keuze uit meer dan 100.000 opties vinden we altijd een oplossing. Wij zitten nooit stil. Daarom zijn we marktleider in financial lease.

4,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 87% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

4,2

Tutte le recensioni

23 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Top bedrijf goede service en eerlijk…

Top bedrijf goede service en eerlijk advies, bereikbaarheid zeer goed. alles was snel geregeld. Super blij met mijn mini clubman.
Bedankt Wishay!

27 febbraio 2025

Risposta di FinancialLease.nl

Fijn dat we je naar behoren hebben kunnen helpen. We zullen je complimenten naar Wishay doorzetten, bedankt voor de aardige review!

The best experience!

We had very good experience with FinancialLease. Julian was very helpful and patient for us. Great advisor and extremely polite person. We highly recommend Julian and the company if you want to get your dream car.

Risposta di FinancialLease.nl

Hi Emilia, I'm glad you had a good experience. We will pass your compliments on to Julian, thank you for the kind words!

Snel duidelijkheid

Snel duidelijkheid
En vervolgens snel en goed alles geregeld.

31 gennaio 2025

Risposta di FinancialLease.nl

Hi Robert, dank je wel voor de review. Fijn dat we je van dienst konden zijn. Veel plezier met de auto!

Valutata 5 stelle su 5

Maanden ben ik bezig geweest met Yasin..

Maanden ben ik bezig geweest met Yasin van FL om tot mijn ideale auto te komen op basis van mijn behoefte met een gezinsuitbreiding. Met alle geduld heeft hij mij al die maanden geholpen en van allerlei aanbiedingen, opties en mogelijkheden voorzien alvorens ik bij mijn nieuwe ideale auto terecht ben gekomen . Ik ben zwaar onder de indruk en raad het iedereen aan . Bedankt!!

10 febbraio 2025

Risposta di FinancialLease.nl

Hi Christiaan, fijn dat we je konden helpen met een passende financial leaseoplossing. We geven de complimenten door aan Yasin. Veilige kilometers gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Passend advies gekregen in een…

Passend advies gekregen in een persoonlijke sfeer.
Snel geregeld.

12 febbraio 2025

Risposta di FinancialLease.nl

We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen met een passende financial leaseoplossing. Dank je wel voor je review :-)

Valutata 4 stelle su 5

Financiële lease auto

Alles is netjes en nauwkeurig geregeld.

13 febbraio 2025

Risposta di FinancialLease.nl

Hi Gokhan, we zijn blij dat we je hebben kunnen helpen met een passende financial leaseoplossing. Dank je wel voor je review :-)

Eerlijkheid in alles

Eerlijkheid in alles, snelle verstrekking van duidelijke antwoorden, alle financiële zaken nauwkeurig regelen

28 gennaio 2025

Valutata 5 stelle su 5

gewoon een top bedrijf die mee denken

financial lease alle medewerkers aardig en weten waar ze over praten.
dit is imiddels de 2de auto. gewoon top

10 febbraio 2025

Risposta di FinancialLease.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen. We wensen je veel veilige meters toe in je nieuwe auto.

Valutata 1 stelle su 5

De benadering van Damian was…

De benadering van Damian was onbeschoft.
Doe hier nooit geen zaken meer mee.

17 febbraio 2025

Risposta di FinancialLease.nl

Beste John, jammer om te lezen dat uw geen fijne ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. Helaas bent u telefonisch niet bereikbaar, zou u contact met ons willen opnemen om dit te bespreken. Dit mag per telefoon of via de mail care@financiallease.nl. Vriendelijk bedankt.

Witam serdecznie

Witam serdecznie .
Chociaż auto wybierałem sam .
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie
Pełen profesjonalizm !!

Dziękuje jeszcze raz całemu zespołowi .

Pozdrawiam

Sebastian S

30 gennaio 2025

Risposta di FinancialLease.nl

Hi Sebastian, thank you for the review. We're glad we could assist you. Enjoy your car!

Zeer goede klantenservice

Ik ben snel en uitstekend geholpen door Femke. De Polestar rijdt geweldig en is een goede keus. Bedankt Financial Lease.

Risposta di FinancialLease.nl

Fijn dat de Polestar naar wens is. We zetten de aardige woorden door naar Femke!

Opel combo

a very nice lady named Femke helped me with all matters related to the car, she always replied and made a favorable offer for me

6 febbraio 2025

Risposta di FinancialLease.nl

Glad to hear that everything was to your liking and thank you for the kind words. We will pass them on to Femke!

Valutata 5 stelle su 5

Top service duidelijk en snel geholpen…

Top service duidelijk en snel geholpen bij dit lease bedrijf en super blij met ons nieuwe bussie:)!

13 gennaio 2025

Risposta di FinancialLease.nl

Hi Leonards, bedankt voor je aardige review. Fijn dat je zo snel in je nieuwe bus kon rijden. Veilige kilometers gewenst!

Valutata 1 stelle su 5

De auto werd geadverteerd met opties…

De auto werd geadverteerd met opties die vervolgens niet waren geïnstalleerd, je word van het kastje naar de muur gestuurd als je dit aangeeft. De medewerkers zijn slecht bereikbaar en als je zelf niet achter hun reet aan zit gebeurt er dus niets. Verspilling van je tijd als je wilt dat alles soepel en simpel verloopt.

17 gennaio 2025

Risposta di FinancialLease.nl

Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Zou u contact met ons willen opnemen via care@financiallease.nl, om te kijken naar een oplossing?

Damian Lankreyer

Ik heb met Damian Lankrryer gesproken. Damian aangegeven dat ik de auto pas vanaf April kan halen en gesproken over de btw. Voor de rest is er mij niet verteld dat zodra ik teken ik gelijk maandelijkse kosten moet betalen voor een auto die ik nog niet eens heb. Elk gezond persoon zou niet een contract onderteken als die wist dat je dan gelijk maandelijkse kosten hebt. Damian heeft zich niet aan zijn meldplicht gehouden. En mij niet goed geinformeerd hierover. En nu loop ik met stress doordat een lease adviseur gewoon snel een sale wou maken. Er kan ook niks geregeld worden met de bank door Damian Lankreyer Ik voel me heel erg genaaid en heb het gevoel dat ie heel snel een sale wou maken. Want als je hem dit vertelt zegt ie vervolgens ‘je bent toch een ondernemer’ wat een schande zeg. Wel met de manager van financial lease een gesprek gehad, die begreep mij frustratie & die was heel lief & heeft voor mij een tankbon als goedmaker. Zulke dingen waardeer ik , bedankt Michael :)

29 gennaio 2025

Hi Hasnaa,
Het spijt ons te horen dat je ervaring niet naar wens was. We vinden het jammer dat het niet is gegaan zoals het had moeten, maar we zijn blij dat het uiteindelijk alsnog goed is opgepakt door mijn collega Michael. We waarderen je feedback en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet opnieuw gebeurt :)

Valutata 5 stelle su 5

Perfect geholpen en heel behulpzaam met…

Perfect geholpen en heel behulpzaam met zoeken naar de juiste auto. Ik raad het iedereen aan.

Risposta di FinancialLease.nl

Hi Dina, we zijn blij dat we je hebben kunnen helpen met een passende financial leaseoplossing. Dank je wel voor je review :-)

Dramatisch slecht bedrijf

Dramatisch slecht bedrijf. Zeer slecht telefonisch bereikbaar. Reageren niet op mail. De facturen zijn erg hoog en dubieus onderbouwd. Wij gaan over op een andere auto om van dit bedrijf af te zijn.

28 gennaio 2025

Valutata 4 stelle su 5

Deskundige hulp

Deskundige advies en hulp om een kortlopende financiering te regelen.

26 gennaio 2025

Risposta di FinancialLease.nl

Hi Wilco, we zijn blij dat we je hebben kunnen helpen met een passende financial leaseoplossing. Dank je wel voor je review :-)

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più