Vooraf expliciet navraag gedaan of boetevrij en vrij van resterende rente aflossen mogelijk is. Vervolgens blijkt dat toch niet te kunnen en moet je het hele bedrag aftikken. Daarnaast nog andere ona... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb bij dit bedrijf de financiële afwikkeling van mijn aankoop geregeld. Zeer vakkundig en met terzake doende vragen, maakte dat ze op een ontspannen manier alles voor mij werd afgehandeld. Met een... Leggi di più
Ik ben door Femke erg goed en snel geholpen. Ondanks dat ik uiteindelijk niets heb afgenomen stonden ze echt voor me klaar en wilde zij zelfs helpen met het zoeken naar de juiste auto. Uiteindelij... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Witam serdecznie . Chociaż auto wybierałem sam . Dziękuje całemu zespołowi za cierpliwość i prace jaką włożyliście by załatwić wszelkie formalności bym zakupił nowe auto . Wszystko prze... Leggi di più
L'azienda ha risposto
FinancialLease.nl is er voor ondernemers. Snel, persoonlijk en passend bij jouw situatie. Zodat jij rijdt in de auto die bij jou past. Met keuze uit meer dan 100.000 opties vinden we altijd een oplossing. Wij zitten nooit stil. Daarom zijn we marktleider in financial lease.
Bisonspoor 3002, 3605 LT , Maarssen, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 87% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Heel klantvriendelijk, duidelijk en over elke stap word je goed geïnformeerd. Top!

Risposta di FinancialLease.nl
Binnen een week stond mijn droomauto voor de deur!

Risposta di FinancialLease.nl
Damien is echt super behulpzaam. Het voelt alsof ik met de eigenaar van het bedrijf spreek. Als klant voel ik me echt op een voetstuk gezet. En niet net als andere concurrenten ze zijn oprecht en praat niet slecht over andere concullegas

Risposta di FinancialLease.nl
Goed geholpen, naar wens en doelstelling. Hartelijk dank voor het meedenken en de gegeven hulp.

Risposta di FinancialLease.nl
Snel en top geregeld. Ik zou financiallease.nl aan iedereen aanraden

Risposta di FinancialLease.nl
My experience was really nice every time when i had a question i always get fast answer back and it was good in my opinion

Risposta di FinancialLease.nl
Zowel een auto als een quad geleased. Snel geregeld. Vriendelijke service. Uiteraard goede producten. Alles verliep soepel. In de toekomst zal ik hier zeker weer langskomen.

Risposta di FinancialLease.nl
Het heeft even geduurd maar uiteindelijk is alles toch gelukt en kunnen we gebruik maken van onze bedrijf bus. dank jullie wel voor het meedenken en de goede service.
groet,
Christina
J&C Diensten Bolsward

Risposta di FinancialLease.nl
Snelle afhandeling ik had me bus al binnen a 5a6 dagen.
Prettige Communicatie zowel telefonische als op de mail
Daarom deze 5 sterren

Risposta di FinancialLease.nl
top bedrijf ben super blij met me nieuwe auto

Risposta di FinancialLease.nl
Heel behulpzaam, vriendelijk, ik kon ze altijd bereiken voor vragen. reageren snel en hadden gelijk antwoord op mijn vragen. Aanvraag en de uiteindelijke aankoop verliep snel en zonder gedoe.

Risposta di FinancialLease.nl
Ontzettend goed en snel geholpen. Ik had met grote spoed een auto nodig en de heren en dames van financial lease hebben zeer snel gehandeld. Op donderdag aangevraagd, op zaterdag wezen kijken en nu op dinsdag is de auto in mijn bezit. Top service!

Ik ben heel goed geholpen door Meneer Vincent Scharff,
Ik had heel dringend voor mijn werk een werk auto nodig om te leasen en meneer Vincent Scharff heeft het binnen 2 dagen Krediet geregeld. Danken jullie wel voor het mee denken van mijn aanvraag🙏🏻👌🏼

Risposta di FinancialLease.nl
Reynt is erg goed bereikbaar, denk ook mee en gaat net even een stapje verder voor de klant. Het waren prettige gesprekken en eigenlijk was alles erg snel duidelijk en geregeld.

Risposta di FinancialLease.nl
Je bent al 4 jaar klant, en moet digitale check doen…
Komt er met vlag en wimpel uit omdat je €150.000 bruto per jaar thuis breng!
Weet je wat ze zeggen, uw mag geen Q8 want dat past niet bij je FUNCTIE!!
😂😂😂

Risposta di FinancialLease.nl
Ik wint echt handig en zo snel een auto gekocht

Risposta di FinancialLease.nl
Hamza is een topper, ervaren professionele manier van werken. Ga zo door