Filavie Stockholm

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

BLUFF!

"Filavie-stockholm.com" är med stor sannolikhet kopplade till blufföretagen:

"Jisooonly.com"
"Sirela-Stockholm.com"
"Goods180.shop"
"Fashionbystockholm.se"
"Carinova.com"

..mm., mm. De dyker upp som lupiner i diket varje dag med nya fantasifulla namn. Dock med hemsidor som är i princip identiska, så så långt har AI inte ännu kommit.

Dvs. taktiken är att lägga ut AI-genererade "bombmattor" på tex FB där de dyker upp under olika namn och säljer samma produkter med identiska foton och upplägg på hemsidan. Som tex tröjan/skjortan med namnen

"Frederik/Fredrik/Friedrich/Ferdinand/Caden/Simon".

Hemsidorna följer samma mönster, är dock välgjorda och har även Trustpilotliknande kommentarer med "toppbetyg", naturligtvis.

Vissa av dem verkar även ha lagt in "toppbetyg" här på Trustpilot. Dock aldrig med en verifierad användare vad jag har sett, så stor sannolikhet att det är bluffkommentarer även där.

Själv blev jag blåst av "Sirela-Stockholm.com", de skickade ngt billigt skräp som inte alls var detsamma som på fotot. Deras "kundtjänst" ger ett botliknande intryck och så här långt har jag aldrig fått något svar på konkreta frågor.

De använder sig av ett "riktigt" distributionsföretag i Malmö som heter "Yunexpress" och som tar in smörjan från Kina. Därav de längre distributionstiderna, som de skyller på "personalbrist" samt "stor efterfrågan".

De har dessutom en returpolicy som bygger på att kunden, i strid med gällande konsumentlagstiftning, måste betala frakten tillbaka till Kina. Många gånger dyrare än själva varan. I den mån de levererar öht.

SÅ HÅLL ER BORTA!

12 ottobre 2024