Har haft et forløb sammen med min hustru på 5 mdr. Forløbet indfriede mine forventninger. Lidt over 16 kg smidt og en masse nye vaner er det blevet til. Livsstilen er ændret og det har Feldskov været... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Stor fornøjelse at have online forløb hos Alex! Har igennem de sidste 2 måneder haft et forløb ved Alex hvor han med den rette sparring og rådgivning har hjulpet mig med at opnå resultater i forho... Leggi di più
Havde problem med at forøge min muskelmasse... jeg har prøvet diverse andre coaches hvor alt forgik pr mail, hos Alexander kan man altid ringe og det gør det bare meget mere personligt. Super coo... Leggi di più
Et halv års forløb hos Alexander Feldskov er nu slut, målet for mit vekommende var at tabe 14kg, og de var tabt inden for 4 måneder. Gennem Alexanders sparring og fremragende madopskrifter som var s... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Få hjælp med kost og træning!
Scritti dall'azienda

- Jeg hjælper dig med at opnå din personlige fitnessmål
- Hvis du godt kunne tænke at få hjælp med kost og træning, så skriv til mig... Så tager vi en personlig snak
Informazioni di contatto
Danimarca
- feldskovfitness.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg var nervøs for at afstanden
Jeg var nervøs for at afstanden, jeg bor i Jylland, han er på Sjælland, gjorde at jeg ikke ville få det fulde udbytte af forløbet. Men det blev gjort til skamme.
Han er både nærværende, oprigtig og god til at motivere folk med en frisk og sprudlende energi.
Han er altid klar til at lytte til ens udfordringer og ændre forløbet i forhold til dem, hvis det er nødvendigt. Og god til at mane ens bekymringer i jorden, når de er ubegrundet.
Jeg kan varmt anbefale ham, som personlig træner, lige meget hvad ens mål er, skal han nok hjælpe jer med at nå dem. Også når de sandsynligvis ændre sig, som forløbet skrider frem.
En coach der tager dig i hånden!
Alexander er ikke blot enormt dygtig til at hjælpe en på vej mod ens drømmekrop - han tager en i hånden, og sørger for det bliver en oplevelse man aldrig glemmer!
Er man i tvivl om noget, eller har nogle spørgsmål, kan man ringe 24/7, hvilket er med til at gøre Feldskov Fitness ekstra unikt!
Jeg har været i gang med et forløb i over 2 måneder nu, og kan kun anbefale alle andre, der ønsker at kæmpe sig frem til sin drømmekrop, om at gøre det samme! Resultaterne er garanteret, med de planer Alex lægger!
En personlig, nærværende og ærlig træner
Efter længere tids sygdom, med ekstra kilo til følge, besluttede jeg at nok var nok. Dog vidste jeg, at jeg havde brug for en hjælpende hånd. Har haft kontakt med to personlige trænere før, men med dårlige oplevelser. Jeg havde brug for støtte og forsigtige skub i den rigtige retning, og her var Alex bare så empatisk og professionel. Selvfølgelig havde jeg i starten et mål om at tabe mig x antal kilo, men må indrømme at resultatet er mere end bare et vægttab. Forinden mit forløb ved Feldskovfitness var jeg begyndt at hade mine træninger, det var virkelig en kamp at komme af sted, og når jeg endelig var nede at træne, var det frygteligt. Alex startede med at give mig hjemmetræninger og øvelser som var tilpasset mig. Derudover nogle virkelig lækre opskrifter, som jeg fortsat vil spise! Jeg har ikke tabt mig så meget på vægten som ønsket, men har til gengæld tabt mange centimeter, tabt i fedtmasse og taget på i muskelmasse. Det vigtigste af det hele er, at jeg igen er glad for at træne nede i fitnesscenteret og jeg NYDER det. Nu når mit forløb for denne gang er slut, er det alligvel ikke slut - Jeg fortsætter den nye livsstil med mad og træninger. Alex og Monika har gjort mit forløb unikt, med opkald/opfølgninger ca. hver 10. dag og nye kostplaner samt opskrifter ca. hver 3. uge. Trods tidspunkter hvor kosten og træningen ikke er kørt glidende, er der ingen pegede fingre, men kun støtte og motiverende ord. Har der været behov for kontakt oftere end hver 10. dag, har Alex ALTID sin telefon på sig, og kan kontaktes døgnet rundt. Begge er meget empatiske, søde og bestemt også professionelle. Jeg vil klart anbefale Feldskovfitness til andre, både alene eller sammen med en partner.
Er ved at afslutte et 12 ugers forløb …
Er ved at afslutte et 12 ugers forløb og kan kun anbefale det til andre.
Super gode træningsplaner og kostplaner der virker, super god opbakning fra både Alexander og Monika.
Jeg har personligt fået meget mere ud af det end jeg forventet og træner videre💪🏻😀
Jon.
Unikt forløb hos Feldskovfutness!
Super forløbe hos Alex. Lige til hvis man er klar på at give en skalde med træning!
Mit forløb var på tre måneder, de første 8 uger gik alt som det skulle og allerede efter de første seks uger var jeg gået fra 74 kg til 66,9 fulgte kostplanen nøjagtigt og holdte mig fra alt hvad andre tilbød. Resultaterne på de uger gav mig stor selvtillid, fik dog en skade men der var Alex der med det samme og hjalp så godt han kunne.
Er fuldt tilfreds med det, og har altid de planer så jeg kan starte op igen når jeg har lyst!
Stor tak Alex og Monika!
Kh Simon Langgaard :)))
Alex og hans trænings programmer er perfekte 💪🏻
Puha hvor skal man starte fra ? Har kun ros til overs for Alex og hans trænings program har i længere tid nydt og elsket at træne men trængte til en skub bag i og et ordentlig indblik i hvordan med kost, i det hele taget fornyet syn på min træning og den kost og træning der bliver lagt for en af Alex er perfekt på bare lidt over en måned stod jeg klart skarpere og havde masser af overskud men af heldbredsmæssige årsager har jeg været nød til og stoppe. men som sagt Alex og hans træning er for Nice så hvis du tvivler spark den tvivl væk og kom i sving !
Feldskov Fitness får det til at ske.
Jeg snakkede med Alex første gang i marts, da han ringede til mig og spurgte om han kunne hjælpe mig. Det var en lørdag. Jeg havde udfyldt formularen på hans hjemmeside. Han svarede promte....
Hvad er mit mål og hvad vil jeg gerne, spurgte han... Jeg var meget beskeden med mit mål, for vil ikke tabe modet under vejs. Men inden vores telefonsamtale sluttede, snakkede Alex mig til at sætte barren højt, for de kommende seks uger. Jeg kunne høre at han ville det, lige så meget som jeg vil det. Nu har tabt mig 9 kg, målet var 7 for mit vedkommende.
Jeg er glad for alle øvelserne i programmerne, jeg er glad for de måltider jeg er blever anvist, og det er klart fortjenesten til mit vælvære idag.
Alex formåede at føle mig sikker på at jeg kunne nå mit mål. I en afsluttende samtale om mit forløb med Feldskov fitness, gik det op for mig at mit mål nu er blevet et del-mål. For nu vil jeg mere - for jeg ved, 'bare med de sidste seks ugers erfaring', at jeg kan.
Tak for hjælpen Alex og til Monica for opfølgende samtaler og peptalks.
Felskov Fitness kan motivere.... :-) ;0)
super forløb :)
super fedt forløb hvor man bare skal knokle på og følge broen som alex har bygget til en og få et rigtig godt resultat. Det har været super dejligt at man, med den mindste tvivl bare kunne ringe, og få et hurtigt svar. kan klart anbefales
konklusion: god udvikling og rigtigt god vejledning
Denne mand er i mine øjne den rene Gud
Denne mand er i mine øjne den rene Gud. Han har simpelthen formået at sparke liv i min usunde krop, og i den forbindelse hjulpet til, at den er på vej i mål som den sunde.
Han hjælper en hele vejen igennem, samtidig med at han ved hvad han taler om.
Som start, da vi havde den første samtale omkring mine mål, var jeg allerede ved at trække i land igen, da det stadig var nyt for mig. Og jeg har aldrig været specielt god til nye ting og især ikke når jeg skulle fralægge mine gamle vaner. Allerede her udgav han det største engagement, og fik mig i gang med den nye forvandling - hvilket jeg ikke har fortrudt på noget tidspunkt.
Mit forløb er godt i gang, men vi mangler lige nogle måneder endnu. Men de resultater jeg allerede kan se og mærke, så glæder jeg mig til de resterende måneder, i fællesskab med Feldskov.
Maden og træningen passer perfekt, og maden bliver aldrig kedelig, hvilket jeg havde frygtet inden jeg så ´menuen´.
Har og vil stadig anbefale ham til alle, der trænger til en livsstilsændring af dimensioner. Han er kort sagt manden I skal have fat i, hvis I ønsker dettte.
De bedste hilsner
Troels
Feldskovfitness for The Win!
Feldskovfitness for The Win!
Efter 9 år i diskoteksbranchen, havde det efterhånden sat sine spor!! Rygning, druk og diabetes type 1 er ikke en forfærdelig god combi!!
Blev derfor enig med mig selv om at der skulle ske noget drastisk!!!
Havde fulgt Alex på Facebook i noget tid, og kontaktede ham derfor i januar:-) Vi havde en rigtig god snak omkring hva mine drømme var, og hva jeg godt kunne tænke mig :-)
Man kunne virkelig mærke med det samme at han brænder for at hjælpe dig, og gøre en forskel for dig!! Han lytter 100% til hva du har at sige og hva du godt kan tænke dig der kommer til at ske, men er der imod også fantastisk til at komme med ideer og gode råd! :-) Og i min situation, tage højde for min diabetes :-)
Jeg fik 3 forskellige kostplaner og 3 forskellige træningprogammer, og en No Carb kostplan til at starte ud med! Jeg har aldrig prøvet noget lignede! Maden er lækker, og man kan gøre den indbydende hver eneste gang! Og så det med at man skifter hver uge, man bliver på intet tidpunkt træt af det :-) Det samme er det med træningprogammerne, det bliver aldrig trivialt;-)
Jeg startede selv d. 1. Feb og har her lidt over 2 mdr efter smidt 13 kg, og virkelig fået flyttet rundt på musklerne! Og været helt røgfri i 1 mdr :-D
Man kan altid ringe til Alex hvis der er det mindste man er i tvivl om, eller hvis man kan mærke man er på vej ned i et sort hul!
Man sender updates og billeder til ham hver lørdag! Plus hans kompagnon Monika ringer til en hver 10. Dag, for at høre om alt er som det skal være! Ergo man bliver holdt øje med!
Er utrolig glad for mit valg om at starte ved Alex, de første 2 mdr har ihvertfald været vidunderlige! Og glæder mig til de resterende 4!!!:-)
Og hvem ved! Det kan være man forsætter efter det første halve år! Det er allerede i overvejelserne;-)
Gør noget godt for dig selv! Ring til Feldskovfitness og få rettet op på din hverdag!:-)
Alexander gør drøm til virkelighed :D
Går du med en drøm om at ændre livsstil?
- så vil jeg klart anbefale Feldskovfitness :)
Jeg har i mange år drømt om at komme igang med kost og træning, men har haft svært ved at tro på mig selv.
Jeg startede hos Alexander for 4 uger siden, og jeg elsker det allerede.
Kostplanerne er lækre og træningsprogrammerne er simple og lette at overskue, og så virker de! :)
Alexander er en kæmpe støtte og en virkelig fantastisk coach. Han har altid tid til en snak, og det er tydeligt at mærke han lægger alle kræfter i det han laver :)
Har været under alex's vinger i 2mdr nu …
Har været under alex's vinger i 2mdr nu og kan kun skrive positive ting om det forløb. madplanerne har været kanon, og jeg har ikke sultet på noget tidspunkt. det har været lækre ting der har været til at holde ud og spise. Træningsplanerne har ligeledes været helt i top, det har også været helt kanont at blive ringet op for at høre om alt var iorden. Det har resulteret i et vægttab på 13.5kilo og en masse redskaber til at fortsætte på egen hånd
Så vil helt klar anbefale feldskov fitness til andre, da han har styr på det han laver og sætter sammen til en
Det er uden tvivl det ALLE pengene værd
Det er uden tvivl det ALLE pengene værd.
Alex er en fantastisk person, der forstår at være coach på den rigtige måde.
- Trænings planer, kostplaner osv. er helt i top, og de virker bare!
- Når tingene bliver besværlige, eller ens behov eller tilværelse bliver ændret i løbet af forløbet, er han også knivskarp og tilbyder hans hjælp, og ændre hele forløbet så det er tilrettelagt din hverdag. HELT kanon!
- Står ALTID til rådighed på telefonen, og giver gode konstruktive svar, som man kan bruge til noget, i stedet for det sædvanlige indelukkede ævl. :)
- Kanon forløb, med fede resultater. Min løbetræning er blevet væsentlig forbedret, og jeg har tabt mig 10kg siden januar, de helt rigtige steder :)
- Tusind tak til Alex og Feldskovfitness for det fantastiske forløb, der tager sig tid til den enkeltes behov, og man kan mærke viljen er der til at være hjælpsom.
-Vil på det kraftigste anbefale Alex til alle jeg kender, der går med håb om forskellige fitness og kropslige mål :)
MVH. Kristian Vind Kristensen
Kostplan samt træning.
Punkt 1.)
Jeg kan klart anbefale Alexander, han er en utrolig god coach, samt hen er godt til at strikke en menu sammen, hvor du får forskellige retter man kan spise. En klart 10/10
Punkt 2.)
Træning er virkelig noget som kan ses efter selv kort tid, jeg har været på kostplan og trænings plan i 6 uger, smidt 1.8 kg, hvor de er smidt de rigtige steder, maven mest dog :) 10/10
Punkt 3.)
Man kan altid ringe til Alex, og han tager telefonen altid, og han forklare hvad og hvorledes tingene skal laves. jeg giver igen et 10/10.
Punkt 4.)
En personlig hjælper som ringer hver 10 dag.
som spørg ind til hvordan det går med kosten samt træningen, hvilket jeg synes er en utrolig god sammensætning i at få hjælp og få en VIRKELIG utrolig god følelse at der bliver taget hånd om en, 11/10.
Træningsprogrammer der virker!
Jeg kan klart anbefale Feldskov Fitness! Jeg har opnået resultater ret effektivt, da træningen - samt kostplanerne er gode, og ikke umulige at leve op til! :)
Hvis Alexander Feldskov var et parti, ville jeg stemme på ham! Træning i verdensklasse!
Jeg har i mange år forsøgt at tage på, og prøvet forskellige programmer, planer og trænere .. Men uden de store resultater. Jeg hørte om Alexander igennem en af mine samarbejdspartnere, og jeg besluttede mig for, at give hans produkter en chance på trods af min skepsis, da jeg altid har haft problemer med at tage på. Her 3 måneder senere står jeg tilbage med et stort bredt smil på læben! Og det er det, Alex kan! Én ting er at man får sine ønsker og behov opfyldt, men det er sjovt imens man er igang, og motivationen vokser for hver dag der går fordi, at hans person og lyst smitter af på hans omgivelser.
Fantastisk træning og ikke mindst fantastiske resultater! På ca. 3 måneder har jeg taget 12 kg på, og jeg står (i mine egne øjne) den dag i dag knivskarpt, og det har endda hængt sammen med mit arbejde og familie sideløbende. Jeg er simpelthen så glad og tilfreds, og dette forløb har virkelig ændret mit liv. Jeg er blevet mere selvsikker, fået et større overskud og fundet glæden ved træning. Hvis jeg kan gøre det, så kan alle andre også! Den største anbefaling skal lyde herfra. Af hjertet tak Alex!
Super trænings pogram / kost og vitamin program.
Har været i gang i ca. i 6 uger med feldskovfitness trænings / kost og vitamin program. Da jeg started var jeg nede på 65kg. jeg er 183cm høj spinkel af bygning som jeg har været træt af i mange år. Kontaktede der for Alex fra Feldskov fitness han lavet et trænings samt kost og vitamin program med en udførlig forklaring på hvorfor og hvordan siden jeg startede har jeg taget 5 kg på over 6 uger. Han er altid til rådighed per sms eller telefon. Har du er ligene problem kan jeg varmt anbefale Feldskovfitness. Se eventuelt Feldskovfitness på FB.
Vh Henrik Ditlev
Suveræn personlig træning!
Overall har jeg haft en super god oplevelse med Feldskovfitness. Har oplevet et meget gennemført træningsforløb, hvor fokus konstant har været på mine mål og ønsker. Vil til en hver tid anbefale Alexander, som har hjulpet og motiveret mig igennem mit forløb.
Ingen nye kostplaner og dårlig efterbehandling.
Hvis man beder om ny kostplan og får ikke nogle :-(
er også blevet ringet op af en af hans venner der udgiver sig for at være "brian" fra et firma der hedder "inkasso" selvom der ikke er noget firma der hedder. jeg har stadig optagelsen på min telefon svare. men "Brian" er en af hans venner hvis man slog han nummer op.
og derude over er der også fået et svar på mail om det er okay, at betalingen stoppede pr. dagens dato.
Har ikke blokkeret dig, men har fået nyt nummer da jeg, følte mig chikaneret af 16 opringninger på en time, mens jeg er på arbejde. og 4 sms'ere og 2 beskeder på min telefon svarer
bad om nye kost planer mens jeg stadig var kunde men skete aldrig noget.

Risposta di Feldskovfitness
Kan klart anbefales!
Jeg kontaktede Alex d 1 januar, og vi fik en lang snak omkring mig og mine måle, og vi blev enige om et realistisk mål var 15 kgs vægttab.
Jeg er nu på vej ind i min sjette uge, og har allerede smidt 11 kg, og har aldrig været så stærk som jeg er nu! og det har været så fedt at hvergang der har været noget jeg har været i tvivl om har Alex været der med det samme og fået forklaret mig det!
Alex kan klart anbefales hvis du vil have resultater! :D
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.