Har haft et forløb sammen med min hustru på 5 mdr. Forløbet indfriede mine forventninger. Lidt over 16 kg smidt og en masse nye vaner er det blevet til. Livsstilen er ændret og det har Feldskov været... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Stor fornøjelse at have online forløb hos Alex! Har igennem de sidste 2 måneder haft et forløb ved Alex hvor han med den rette sparring og rådgivning har hjulpet mig med at opnå resultater i forho... Leggi di più
Havde problem med at forøge min muskelmasse... jeg har prøvet diverse andre coaches hvor alt forgik pr mail, hos Alexander kan man altid ringe og det gør det bare meget mere personligt. Super coo... Leggi di più
Et halv års forløb hos Alexander Feldskov er nu slut, målet for mit vekommende var at tabe 14kg, og de var tabt inden for 4 måneder. Gennem Alexanders sparring og fremragende madopskrifter som var s... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Få hjælp med kost og træning!
Scritti dall'azienda

- Jeg hjælper dig med at opnå din personlige fitnessmål
- Hvis du godt kunne tænke at få hjælp med kost og træning, så skriv til mig... Så tager vi en personlig snak
Informazioni di contatto
Danimarca
- feldskovfitness.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg kan ikke beskrive, hvor vildt det her er!
Jeg har været igang i en måned, og jeg har allerede opnået kæmpe resultater!!
Jeg kan virkelig kun anbefale feldskov fitness til alle!
Jeg har smidt 6 kg på en måned, imens der er kommet en masse muskel på!
De tager sig af dig, de ringer om kontrollere og du kan bare skrive, hvis der er det mindste!
Jeg bukker og takker mange gange, for at du sparkede mig igang 👏🏽
Jeg vil anbefale jer/dig til alle jeg kender
Kanont forløb
Mig og min kæreste har lige afsluttet et 5 måneders forløb med Alex. Det har været et fantastisk forløb. Vi er begge gået ned i vægt, og fået bygget muskelmasse. Jeg er i bedre form, end da jeg spillet ishockey på højt plan. Mette er også i sin bedste form.
Alex og Monika har givet os de rette værktøjer og motivation til at nå vores mål.
De har indført en trænings kultur i vores lille hjem, som er helt fantastisk.
Vores kostplaner har været så gode, at vi forsætter med at bruge dem.
Vi er ik i mål endnu, men vi har værktøjerne, så nu er det op til os selv.
Så vi vil gerne sige tak for de 5 måneder. Det har ændret vores liv
Kan kun anbefales
Mette og Jesper
Har haft et 3 måneders forløb ved Alex og fortryder ikke mit valg. Super kost- og træningsplaner. De er blevet rettet til løbende og givet mig de resultater jeg søgte.
Fik en lille skade under forløbet, det hjalp Alex mig også med at komme hurtig over! Kan klart anbefales. :-)
Super forløb
Jeg har lige afsluttet et 4 måneders forløb, som har gået helt vildt godt! Alex er altid meget glad og hjælpsom når man har brug for nogle svar med træning og kost 😀Man kan virkelig fornemme på ham at han virkelig går op i det og ved hvad han laver! Målene vi satte fra starten, har jeg nået med Alex hjælp! Så et helt igennem fantastik forløb! 😀
Anbefaler Feldskov fitness
Alexander er altid til rådighed, og han er altid glad og positiv i telefonen! Han kan hjælpe dig til resultater, hvis du lytter til hans viden.
Jeg anbefaler Feldskov fitness videre til andre, som har brug for et lille skub i den rigtige retning, da jeg kun har oplevet positive ting.
(Jeg er en person, som er meget trænet og har trænet længe, men har haft lidt brug for hjælp med kostplaner og viden. Hvis du er i samme situation, så få da lige Alexander til at ringe dig op!)
:-)
FANTASTISK FORLØB!
Hej. Jeg var så heldig at få lagt kost og træningsplan ved Alex. han holdte virkelig min multivation oppe igennem hele forløbet og står nu snore lige, og har aldrig være mere tilfreds :D:D:D:D:D
KAN HELT KLART ANBEFALES !
Kompetent coach der ved hvad det handler om!
Alex har en bred viden inden for fitness/bodybuilding og ved hvordan man skruer en vild plan sammen!
Kan anbefale Feldsskov Fitness til alle der ønsker og få hjælp til kost/træning!
5 stjerner herfra!
Feldskovfitness er super:-)
Feldskov fitness kan kun anbefalelse:-) Jeg er mega glad for mit forløb, og efter 5 uger er det blevet til et flot vægttab og rigtigt mange cm der er røget af:-) Super lækkert at blive ringet op hver 10 dag, for at hører hvordan går og hvad vi skal kigge på, iforhold til træningsprogram og kostplan.
Det har hjulpet mig rigtigt meget:-)
Tak til Alex og Monika:-)
Feldskovfitness er den rigtige for dig!
Jeg har nu været i forløb, med Feldskov i 8 uger. Sammen med hans programmer og viden, har han gjort det muligt, at jeg har tabt 20kg på 8 uger.
Han ringer en gang om ugen, for at høre hvordan forløbet går. Har man rettelser eller spørgsmål under forløbet, svarer han hurtigt.
Jeg anbefaler Feldskov til alle, som ønsker resultater på få uger.
5 stjerner jeg er så tilfreds !
Jeg kan klart anbefale Alex til enhver der skulle være i tvivl om hvilken coach de skal vælge , Alex er meget passioneret og ved hvad han snakker om.
Sammen med Alex er mine mål nået og drømmekroppen er opnået ! Fuld tilfredshed og 5 stjerner herfra !
Fantastisk
Man får virkelig hvad man skal bruge, og man er ikke et sekundet i tvivl om, hvad man skal gøre
Super god service
Jeg har været igang med et træningsforløb hos Alex i ca 2½ uge. Ikke nok med, han levere et godt produkt så er det samtidig også en personlig opfølgning. Har man nogle spørgsmål så skriver/ringer man bare til ham, og der bliver fundet en løsning med det samme.
Rigtig godt
Indtil videre har jeg absolut intet at brokke mig over. Det kører rigtig godt. Alex er en rigtig stor hjælp og svarer på alle spørgsmål ligeså snart han kan. Jeg har kun en ting, jeg tror det ville være meget nemmere hvis man fik et møde face to face hvor man også går proceduren igennem. Jeg er glad for jeg læser til fysioterapeut og derfor har en del viden om kroppen selv, men jeg tror de folk som ikke har den viden skal bruge ekstra energi og vejledning til at lære træningsprogrammer og kende (øvelser, regression/progression, kompensatoriske strategier, undgå skader osv.)
Kan klart anbefales!
Super gode og varierende kostplaner. Intet negativt at sætte på hverken dem eller ham! Kan klart anbefales til andre, der ønsker hjælp til at opnå deres mål.
God servise
Alex har en super fed personlighed og virker mega positiv, som smitter og giver motivation til at kæmpe videre for sit mål.
Det bedste er nok at han løbende holder sig opdateret på hvordan dit forløb køre, og spørger til om kosten er fin eller der er noget der skal rettes og de rettelser kommer med det samme hvis man ønsker nogen.
Så alt i alt er jeg meget tilfreds med forløbet og kan se det går den rigtige vej, så kan kun anbefale at komme igang ved Alex
Man får hvad man betaler for! Resten er op til en selv.
Feldskov er meget opmærksom på sine kunder. Der bliver taget hånd om en og han er sød til at kontakte folk selv og spørge ind til hvordan det hele går. Derudover er han sjov og underholdende fyr som altid er frisk på noget spas samtidig
personlig træner der vil dig bedst
Du får alt hvad du aftalte og mere til. Du får ikke kun en personlig træner der går op i træning, men også en træner der er interesseret i dig, vil dig det bedst og gør alt for at du når dine drømme-mål på en sjov og inspirerende måde, min ide om træning har ændret sig siden jeg begyndte at træne med ham, mine træning er blevet hårdere, mere struktureret og sjovere. Selv om de her nævnte punkter overskrider alle forventede punkter, så følger han også op på dig, ringer spørger om man følger sin træning?, er kostplanen ok?, eller er der noget der skal forbedres.
Har ærligt på 2 uger med kostplan opnået mere end jeg gjorde på en måned før i tiden med produkter, så til alle der har lyst til en struktureret, inspirerende, sjov og ikke mindst hård træning, er feldskovfitness stedet du skal henvende dig til.
Det er gratis at ringe og få en snak, GØR DET :)
Man skal prøve det
Jeg synes det er super godt at man får den hjælp som man taler om når man taler sammen over mobilen og man bliver taget seriøs og man får en god kostpaln/træningsplan så synes man skal prøve det
100% den bedste
Hvis man har brug for hjælp til enten at komme videre med sin træning, blive større, få styr på kosten er Alexander uden tvivl den rigtige at tage fat i, har selv fået lavet en kostplan af ham da jeg ikke rigtig selv havde styr på det. alt spillede bare fra dag 1, og han holdte styr på hvordan det gik. Samt ændrede kostplanen gennem forløbet. Helt sikkert det værd!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.