Dårlig service. Man kommer lang vejs fra, og får af vide, de ikke trykker navn (ens eget) på en spilletrøje, fordi det er kampdag. Man stod som en af de få, som var i shoppen. Den regel, er vel en he... Leggi di più
Jeg havde købt den nye hjemmebanetrøje, og opdagede da jeg skulle bruge trøjen første gang, at der var en syning i trøjen der var gået op. Jeg tog derfor ned i butikken, hvor ekspedienten var super... Leggi di più
Øster Allé 56, 2100, København Ø, Danimarca
- 35 43 74 01
- shop@fckfanshop.dk
- fckfanshop.dk
Ha risposto al 12% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Fremragende service!!
Fremragende service. Her bestilt fra siden med levering mindst 50 gange og dette er sket uden problemer. Samtidig har jeg bestilt med afhentning endnu flere gange og tingene står altid klar i shoppen når jeg henter👍 Kundeservice er så søde til at hjælpe og vejlede og svarer tilmed enormt hurtigt tilbage når man sender dem en mail🙏🏼
Aldrig haft problemer!
Aldrig haft problemer!! 😍❤️🙌🏻
Bedste shop!!
Stor 5tal af mig
Glad og tilfreds alt er som det skal…
Glad og tilfreds alt er som det skal være
En skidt oplevelse...
En skidt oplevelse endte med en ok løsning til sidst, trods alt. Efter at have ventet i 3 uger på min pakke, som postnord har smidt væk, fik jeg i dag mine penge retur fra fanshoppen. Det hele kunne måske have været håndteret lidt bedre fra både postnord og fanshoppens side. Men her til sidst i forløbet lagde de fra fanshoppens side, den tid og energi i sagen, der skulle til få at få løst problemet. Jeg har i samme omfang givet postnord 1 stjerne i en anden anmeldelse, for deres håndtering af sagen. Den var under al kritik! Jeg håber ikke for andre at de løber ind i det problem, jeg blev klemt i, mellem postnord og fanshoppen.
Fantastisk kundeservice!
Fantastisk kundeservice!
Jeg bor i Tyskland og fik bestilt et par FCK trøjer i webshoppen. Desværre nåede forsendelsen slet ikke frem til mig, så jeg skrev en mail til kundeservice. Jeg fik hjælp med det samme og de prøvede at spore forsendelsen. Eftersom det ikke lykkedes, fik jeg tilsendt en ny en, som jeg nu har modtaget. Det synes jeg virkelig er god kundeservice. Jeg vil helt sikkert handle i webshoppen igen.
Webshoppen trænger til en hjertestarter!
Bestilte nogle gave artikler, men disse blev ikke afsendt samme dag, til trods for at jeg bestilte om morgen. Derfor måtte jeg sende en mail, dagen efter og afbestille. Dette var der dog ingen problemer med. Jeg undre mig dog over at fragten er relativ dyr, der burde være bedre og billigere muligheder. Tillige synes jeg at webshoppen trænger til et løft. Siden er meget langsom og ikke tidssvarende.
Fanshoppen er et must!
Har netop fået udebanetrøje i "Inter-farver" blå/sort med 40% rabat på januarudsalg, superduper!
Køb/Returnering
Altid en fornøjelse at handle med FCK.
Altis søde og hjælpsomme ansatte, og har man brug for returnering er der ALDRIG problemer.
og er der der mindste at bemærke om varen, så sendes der nye.
Kan kun anbefale at man handler her.
Fremragende kundeservice
Den officielle merchandise butik for alle fans af byens hold. Kan klart anbefales!