Dårlig service. Man kommer lang vejs fra, og får af vide, de ikke trykker navn (ens eget) på en spilletrøje, fordi det er kampdag. Man stod som en af de få, som var i shoppen. Den regel, er vel en he... Leggi di più

Jeg havde købt den nye hjemmebanetrøje, og opdagede da jeg skulle bruge trøjen første gang, at der var en syning i trøjen der var gået op. Jeg tog derfor ned i butikken, hvor ekspedienten var super... Leggi di più

Bestilte nogle gave artikler, men disse blev ikke afsendt samme dag, til trods for at jeg bestilte om morgen. Derfor måtte jeg sende en mail, dagen efter og afbestille. Dette var der dog ingen problem... Leggi di più

Fremragende service. Her bestilt fra siden med levering mindst 50 gange og dette er sket uden problemer. Samtidig har jeg bestilt med afhentning endnu flere gange og tingene står altid klar i shoppen... Leggi di più

3,2

Nella media

TrustScore 3 su 5

Ha risposto al 12% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

jeg er glødende FCK fan MEN

Vil starte med at sige jeg er glødende FCK fan. Men må desværre sige vi har det bedst fodboldhold i DK, men den værste Kundeservice fra shoppen side af. Man kan ikke bare lad være med at tag telefonen fordi der er travlt nå man har spørgsmål i deres åbningstider har prøvet i 2 dage nu. Men der må være vanvittigt mange med reklamationer siden man ikke kan komme igennem, og det synes jeg der er mindst lige så ærgerligt. Stram op, dette er med til og ødelægge FCK oplevelse.

7 febbraio 2024

Hej Carsten,

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, du ikke har kunne komme igennem til os. Jeg har spurgt efter flere oplysninger herinde, så vi kan hjælpe dig videre med sagen.

Emil, FCK Fanshop

Reklamation der tager ALT for lang tid!

Jeg sendte shorts ind som reklamation før jul.
Hører ingen ting! Jeg vælger at rykke først d. 31. januar hvor jeg hører tilbage at de skulle være sendt dagen inden. Så skulle jeg da have rykket noget før..... I mailen stod at jeg gerne skulle modtage samme dag...?? Men har endnu ikke fået hverken nummer til afhentning i pakke boks eller levering direkte i min postkasse. De beklagede den lange ventetid. Men hvad kan jeg bruge det til når jeg endnu ikke har modtaget..???

31 gennaio 2024

Hej Annette,

Tak for din anmeldelse.

Forløbet med dette lyder naturligvis ikke tilfredsstillende. Jeg har kontaktet dig pr. email, så vi kan få styr på dette.

Øv med øv på

Bestilte i god tro 2 t-shirt til min knægt i samme str som han plejer at bruge begge er så for små, har prøvet at ringe til kundeservice men de har for tralvt lige meget hvor mange gange jeg har ringet, har ringet til selve butikken men osse uden held så nu står tilbage med 2 t-shirt min søn ikke kan passe og fristende for at bytte dem udløb den 7. Januar men ramt at snestorm og bare generelt møg vejr har jeg ikke haft muligheden for at komme derind personligt inden den 7.
Meget utilfreds og super dårlig kundeservice.

18 gennaio 2024

Hej Sabrina,

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af, du ikke har kunne få fat på os. Jeg har spurgt om flere oplysninger herinde, så jeg kan undersøge sagen - og vi kan finde en løsning på bytningen af de 2 t-shirts. Du kan også blot skrive en mail til shop@fckfanshop.dk :-)

Fremragende

Super flinkt personale. De har nogle meget fede fan ting og hvis man kommer om weekend er der ikke super mange og ikke særlig lang kø. Jeg har ikke prøvet at bestille fra deres website, men jeg plejer at bruge den til at se hvad for nogle ting jeg vil have og så tag jeg til fanshoppen og kigger på den i fysisk og måske køber den.

10 gennaio 2024

Hej Jacob,

Mange tak for den flotte anmeldelse - Vi glæder os til, du kommer forbi igen :-)

Emil, FCK Fanshop

Ikke tid til at tale med kunderne

Til trods for at julegaven til mit barnebarn blev bestilt i god tid inden jul - træningstøj og 1 t-shirt, så ankom kun træningstøjet. Ingen T-shirt, og det kan jo ske. Dog ringer man straks til FCKtelefonnummeret, men i 14 dage har lydt, at man har for travlt til st stille om til en medarbejder, og man kan MÅSKE få svar på hjemmesiden 🫣.
Efter jul lykkedes det at få hul igennem og T-shirten er blevet fremsendt efterfølgende.
Ærgerligt at man ikke har mulighed for at tage telefonen i 14 dage, derfor kun 3 stjerner.

15 dicembre 2023

Hej Annette,

Tak for din anmeldelse.

Det lyder naturligvis slet ikke tilfredsstillende. Jeg har skrevet en mail til dig, så vi kan få styr på dette.

Meget godt!

Jeg har bestilt flere gange fra FCKFanshoppen og været i den fysiske butik, og der har aldrig været problemer. Hvis jeg var i tvivl om noget skrev jeg til dem på e-mail og fik et svar på mit spørgsmål indenfor et par dages tid. Meget godt.

11 dicembre 2023

Hej Anton,

Mange tak for den flotte anmeldelse! :-)

Emil, FCK Fanshop

Så skuffende en oplevelse at handl hos FCK fanshop

Så skuffende en oplevelse at handle hos FCK fanshop.dk.
Ordrenr 218447
Det er min 3 køb og hver gang sender de pakker afsted bliver tingene bare smidt ned i en stor pærevælling.. Denne ordre blev der bl.a købt en plakat, et kalenderlys og en krus - Intet var pakket ind og lå blot og havde bøjet plakaten. Heldigvis var der ikke andet som var ødelagt men det var vist et rent under.
Ordrenr 92839
Her blev sendt en kasket i en pakkepose som så kom frem fuldstændig ødelagt og ja så sendte de et ødelagt flag i samme ordre som var krøllet og flosset. Det tig mig en mdr og utallige mails og jeg endte tilsidst med en dialog med kundeservicechefen. Ikke en gang han udviste service eller en beklagelse…
Jeg finder det helt utroligt at så stort et brand har så dårlig en service og nogle chefer som må glimre med deres fravær siden intet ændre sig. De må i hvert fald mangle bobleplast og kundskaber ude på lageret. Mere ligegyldig medarbejdere skal man lede langt efter!
Ærgerligt at ens barns yndlings fodboldhold ikke kan levere bare et minimum af service.

16 novembre 2023

Hej Karina,

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre om dit forløb her - det lyder naturligvis slet ikke tilfredsstillende. Jeg har sendt en mail direkte til dig, så vi kan få styr på dette.

elendig kvalitet.

Købte et sæt sengetøj med logo på. Kvaliteten af stoffet er så ringe at jeg frygter for, om det kan holde til et par vaske. 399 kr.!! tillykke med den store fortjeneste FCK!
Servicen fejlede dog ikke noget, pakken kom efter 2 dage.

24 novembre 2023

Hurtig ekspedition 👍

Mindre en 4 timer skulle FCK Fanshop bruge på at ekspedere min ordre, det er da super service. Mange tak.

15 settembre 2023

Hej Jørgen,

Mange tak for din flotte anmeldelse - dejligt at høre :-)

Luksus oplevelse

Luksus oplevelse. Godt print og det hele. skønt

21 agosto 2023

Hej Simon,

Tusind tak for din anmeldelse!

Emil, FCK Fanshop

FCK+ fungerer ikke i praksis.

Leveringstiden for trøjer er over en uge, men værst af alt fungerer FCK+ abbonnementet tilsyneladende fortsat ikke. Får ikke 10% rabat som aftalt, så hvorfor betale kr. 59,- i abb. ydelse pr. måned til et produkt som ikke fungerer efter hensigten.

12 agosto 2023

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse.

Jeg har skrevet til dig vedrørende din ordre, da vi selvfølgelig meget gerne vil eftergive de 10% rabat samt finde ud af, hvorfor det ikke har fungeret.

Emil, FCK Fanshop.

Trøje ombyttet grundet skævt spillertryk

Vi modtog to af de nye spillertrøjer sidste uge, den ene med tryk. Det var desværre skævt, men vi kunne ikke komme igennem på hverken mail eller telefon i nogle dage. Men vi har nu fået kyndig hjælp af Emil, der hurtigt fik klaret reklamation og sendt en ny trøje afsted. Tak for hjælpen indtil videre ;)

25 luglio 2023

Hejsa,

Tusind tak for den fine anmeldelse :-)

Ingen kontakt

Jeg havde bestilt en guld-trøje.
Jeg opdager at der er gået en syning på den lige ved brystkassen.
I fortæller mig at jeg skal sende den ind til jer.
Jeg sender pakken afsted. Jeg har ikke hørt fra jer siden. Jeg har flere gange prøvet at kontakte jer ved at skrive til jer i den mailkorrespondance I svarede i sidst, og også prøvet at ringe på telefon flere gange, men ingen kontakt! Det er nu ved at være 3 uger siden jeg sendte trøjen ind!
Mangler enten min nye trøje, sidste alternativ pengene tilbage + en helveds masse kundeservice.

Mads

24 luglio 2023

Hej Mads,

Tak for din anmeldelse.

Det lyder ikke godt. Jeg har bedt om flere oplysninger herinde, så jeg kan undersøge det nærmere med det samme.

FCK Fanshop

Elsker den shop Fck er de bedste

22 luglio 2023

Hej Oliver,

Tak for din anmeldelse! :)

Super hurtig levering

Super hurtig levering, havde produktet under 48 timer efter bestilling.

16 giugno 2023

Hej Daniel,

Mange tak for din anmeldelse - godt at høre! :-)

Emil, FCK Fanshop

Virkelig dårlig service man få ikke…

Virkelig dårlig service man få ikke hvad man betaler for selvom jeg har ringet to gang og sendt en mail os bliver fejlen ikk rettet

15 giugno 2023

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager, du har haft denne oplevelse. Jeg har bedt om flere oplysninger herinde, så jeg kan undersøge sagen.

Altid en fin oplevelse

Altid en fin oplevelse. Der plejer ikke at gå mere end 3 dage, før jeg får, hvad jeg har bestilt.

1 giugno 2023

Hej Marcus,

Mange tak for din flotte anmeldelse! :-)

Levering?

Bestilte d. 31/5 og pengene er trukket. Men ingen pakke endnu og ingen melding om hvornår. Mail sendt forgæves.

12 giugno 2023

Hej Anja,

Jeg er ked af at høre om denne oplevelse. Jeg har bedt om flere oplysninger herinde, så jeg kan gå videre med sagen.