Dårlig service. Man kommer lang vejs fra, og får af vide, de ikke trykker navn (ens eget) på en spilletrøje, fordi det er kampdag. Man stod som en af de få, som var i shoppen. Den regel, er vel en he... Leggi di più
Jeg havde købt den nye hjemmebanetrøje, og opdagede da jeg skulle bruge trøjen første gang, at der var en syning i trøjen der var gået op. Jeg tog derfor ned i butikken, hvor ekspedienten var super... Leggi di più
Bestilte nogle gave artikler, men disse blev ikke afsendt samme dag, til trods for at jeg bestilte om morgen. Derfor måtte jeg sende en mail, dagen efter og afbestille. Dette var der dog ingen problem... Leggi di più
Fremragende service. Her bestilt fra siden med levering mindst 50 gange og dette er sket uden problemer. Samtidig har jeg bestilt med afhentning endnu flere gange og tingene står altid klar i shoppen... Leggi di più
Øster Allé 56, 2100, København Ø, Danimarca
- 35 43 74 01
- shop@fckfanshop.dk
- fckfanshop.dk
Ha risposto al 12% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Det er den bedste butik i verden kan…
Det er den bedste butik i verden kan klart anbefales god Service😃

Risposta di FCK Fanshop
Serviceminded og hurtig levering
Jeg bestille et cover og et taskesæt til børn. Da pakken ankommer torsdag, kan jeg tydeligt se, at der ikke kan være meget andet i den pakke end et cover.
Jeg går ind og læser trustpilot, og bliver noget bekymret eftersom jeg kan se en del dårlige anmeldelser på svartid pr. Mail samt at telefonen ikke bliver taget.
Alligevel forsøger jeg at ringe til dem fredag formiddag. Og ganske rigtigt bliver telefonen ikke taget.
Jeg beslutter mig derfor for, at forsøge at ringe til butikken, hvor jeg kommer igennem og hurtigt bliver viderestillet til onlineshoppen.
Her får jeg en super sød og hjælpsom medarbejder i røret, som beklager mange gange, og naturligvis sender et taskesæt afsted med det samme.
Jeg spørger, om det kan nå frem til dagen efter, eftersom det var en gave, og det fik jeg af vide, at det nok skulle nå.
Kort tid efter modtager jeg en mail om, at pakken er gjort klar til afsendelse, og efterfølgende en besked fra posten om at nu er pakken hos dem.
Dagen efter var pakken klar til afhentning.. :D
På trods af, at jeg manglede en væsentlig del af pakken, synes jeg at shoppen håndterede situationen rigtig godt, og på den baggrund får de 4 stjerner.

Risposta di FCK Fanshop
Min søn bruger alle sine lommepenge på…
Fck webshop er 👍🏼
Fck webshop er okay! En god hjemmeside som har til en hversmag! Men det med leveringen er ikke altid helt nem jeg har 2 gange ikke modtaget min pakke i langtid men ellers har jeg aldrig haft problemer og jeg har bestilt mange gange! Fejl kan ske! 😉
God service!
Jeg har længe søgt et sæt superligamærker til min trøje. Ingen andre klubber i Danmark har kunne fremskaffe det, men FCK havde dem og var endda så venlig at sælge dem til en konkurrent (OB). ;)
Tak for hjælpen og servicen!
Købte 5 vare fra shoppen
Købte 5 vare fra shoppen. Har betalt og modtaget en ordre om bestillingen var godkendt.
En uge efter uden at havde hørt noget. ringede jeg til shoppen, som desværre kunne fortælle mig, at en af mine vare var udsolgt. Tænkte det går nok og siger de stadig skal sende pakken. En uge efter. Sker det samme igen med en anden vare. Er virkelig skuffet over de ikke tilbød mig en anden vare. Eller han ikke en gang sagde undskyld.
Sindssygt god oplevelse!
Sindssygt god oplevelse!
Jeg var lidt nervøs for at bestille pga. de dårlige anmeldelser herinde. Men jeg chancede den og bestilte to FCK-tørklæder. Jeg fik pakken indenfor få dage og de er så fine. Er så tilfreds.
Min søn bruger alle sine lommepenge på…
Min søn bruger alle sine lommepenge på en fck trøje på deres hjemme side.. for det første får vi aldrig en ordrebekræftelse på min bestilling et par dage senere trækker de pengene… men nu er der gået over 3 uger og har stadig ikke modtaget trøjen. Jeg har ringer flere gange til web shop men den ringer bare ud og siger de har travlt.. jeg ringer så til butikken for at høre hvorfor jeg ikke kan komme igennem de siger så at jeg skal skrive mail men heller ikke her svare de.. har tænkt mig at melde dem til fjersynet..
Kedeligt Merchandise og for småt i størrelse
Jeg Syntes det halter med Merchandise i det hele taget
Og sådan har det været i lang tid
Der er ikke meget og vælge imellem
Og det der er, er kedeligt
og skulle der være en enkelt ting, er det kun små str
aldrig xxxl-xxxxl
Jeg tænkte fedt dengang vi fik Adidas, fremfor Kappa
Men dengang vi havde Kappa og FCK-Line var der også fedt tøj og vælge imellem
Nu er det bare kedeligt og ukonstruktivt ØV
Dårlig service i Wepshoppen
Dårlig service i Wepshoppen! Ingen besvare telefoner eller mails
Elendig service
Virkelig dårlig service i netshoppen. Trækker pengene, sender ikke varen, svarer ikke på mails og tager ikke telefonen.
Ufatteligt ringe niveau!
Deres webshop halter
Deres webshop matcher dsv. ikke deres fanshop ift. service. Det er umuligt at få fat på dem, hverken på telefon eller via mail.
Brug aldrig deres Webshop.
Brug aldrig deres Webshop.
Bestilte nogle vare på deres hjemmside den 20. August. De blev sat (ifølge FCK fanshop) til afsendelse den 22 August. Varen har PostNord aldrig fået (Den er ikke scannet), efter 10 forgæves opkald fik jeg fat på en medarbejder den 26, der ville sørge for at forsendelsen ville komme afsted den dag, om ikke andet en ny forsendelse.
Den 29. August er der endnu ikke afsendt noget - selv om pengene er trukket.
Kundeservice kan man ikke få fat på telefonisk eller skriftligt.
Pinlig kvalitet på deres produkter
Jeg har købt den nye hjemmebanetrøje til 700 kr.
Der er fejl i syningen, pletter og så er “E” i “UNIBET” brændt forkert på.
Skandinaviens største klub, men man kan ikke finde ud af at trykke trøjer i 2022…
Udemærket
Udemærket. Jeg har bestilt og nu også købt hos fck fanshop. Pakken blev leveret 2 dage efter bestilling. Jeg skal dog lige lægge fokus på at man køber hos fanshoppen på grund af FCK, og ikke fordi man ville have kvalitet…
fckfanshop.dk kundeservice ????
ckfanshop.dk er ikke til at komme i kontakt med svare ikke på mail og tlf
Min datter har 9 april bestilt på deres webshop men ikke modtaget nogle vare inu men webshoppen har trukket pengene
På trods flere e-mail til websjhop i gensvar heller ingen svar på deres tlf
Kan ikke forstå at webshop trækker penge uden at sende varer
Overvejer at anmelde fckfanshop.dk
For bedrageri
Meget ringe kundeservice
Til fckfanshop.dk er ordre nummer
Mega god betjening og hurtigt fragt
Mega god betjening og hurtigt fragt, kan stærkt anbefales :)