Famous Store Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige online winkel! Ik heb meerdere keren besteld. Jassen, schoenen, riemen, sieraden, etc. Alles is perfect. De maten worden juist aangegeven, de klantenservice is vriendelijk en reageert snel,... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Normaliter erg tevreden over famous-store: leuke kleding en snel bezorgd. Maar tot dat ze zelf een fout maken.. ze hadden mij het verkeerde product opgestuurd, inmiddels ben ik al 3 weken aan het mail... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb inmiddels al meerdere keren besteld bij Famous Store en ben echt zo tevreden! Altijd hele leuke topjes van goede kwaliteit en veel leuke dingen in de sale!

Valutata 1 stelle su 5

Producten van hele slechte kwaliteit voor een relatief hoge prijs. Ik heb een ketting ontvangen helemaal van een soort plastic en veel groter dan op het plaatje. Buiten dat is het retouren bijna onmog... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Shopping e moda

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Famous Store | Shop de laatste fashion trends voor een betaalbare prijs! I Kleding, schoenen en accessoires I

Molto buono

TrustScore 4 su 5

102 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

34 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Heel slechte kwaliteit

Nooit bestel ik hier nog iets bij je bestelt iets en komt kapot toe durven ze nog te zeggen dat het door te dragen is meestal als je iets past is dit gedragen en nog 10 euro moeten bestel om het te retourneren en dan een mail sturen dat het niet terug genomen kan worden het was de eerste keer maar ook snel de laatste keer

9 maggio 2025

Hoi Luna,
Vervelend om te horen dat je dit ervaart. Wij hebben je retour ontvangen van een satijnen jumpsuit. Deze hebben wij gedragen retour ontvangen. Het pak zat onder de haaltjes, vlekken en glitters. Wij hebben als bewijs ook de foto’s van de draagschades gemaild en aangegeven dat als je een item retour stuurt deze ook ongedragen retour moet komen. Wij controleren alle retouren zorgvuldig op draagsporen voordat wij het opnieuw verkoopbaar stellen zodat klanten niet te maken hebben met draagschades. Hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Superr tevreden!

Heeel erg tevreden over de kleding en de service! Het personeel is onwijs vriendelijk en behulpzaam En een super snelle levering. Ik raad zeker aan om bij famous store te bestellen!

28 dicembre 2024

Erg tevreden

Erg leuke kleding! Klantenservice erg vriendelijk en reageren snel. Blij met mijn aankoop, heb er erg veel plezier van.

11 dicembre 2024
Valutata 2 stelle su 5

Slechte service en communicatie

Slechte service en communicatie! Paar maanden trug gemaild omdat mijn pantalon die ik net een paar dagen had al kapot aan het gaan was. Ze vroegen om een foto en die had ik gestuurd. Verder nooit meer wat op trug gehoord. Erg jammer want ik betaal wel 30 euro voor een pantalon en dan binnen een aantal dagen is die al kapot aan het gaan bij de naad. Het

3 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Geld krijg ik niet terug

Al meer dan 2 maanden in contact over geld terug storten na kapot item gekregen te hebben, via Whatsapp. Na heel veel herinneringen gestuurd te hebben, krijg ik steeds geen reactie en dit kan soms dagen/ week duren. Soms reageren ze en dan reageer ik direct terug en dan duurt het weer dagen/ weken voordat ik weer reactie krijg. Ze hadden me een vergoeding beloofd en die heb ik nog steeds niet ontvangen. Nu nog steeds geen geld terug en dit loopt al sinds 26 september, terwijl het nu 8 november is.

Update 25-03-2025
Na ontzettend veel mailcontact (dat steeds vanuit mij kwam) heb ik nog steeds geen geld teruggekregen, wat wel beloofd was. Ik blijf maar mailen en ze komen steeds met excuses waarom ze het nog niet hebben gestort op mijn rekening.

8 novembre 2024

Risposta di Famous Store

Hoi Hoi, helaas kunnen wij geen mail vinden van jou. Is het een item wat is gedragen en behouden? Je kan ons dit mailen naar klantenservice@famous-store.nl
Als je via de app contact hebt gehad dan is de kans groot dat wij de app contact niet meer hebben, omdat er een storing is geweest. Groetjes, team Famous Store

onprofessioneel met beroerde klantenservice

Trui besteld voor mijn dochter, zat een heel klein haakje in. Voordeel van de de twijfel gegeven, trui gehouden. Haakje werd een gaatje. Contact gelegd, moeilijk bereikbaar. geen reactie op mail. Geen reactie op de app. Nieuwe mail (inmiddels 2 weken verder) werd beantwoord. We moesten foto's sturen. Gedaan. Reactie FS: Dankje voor de foto's. Wij hanteren een schade doorgeef termijn van 5 dagen na ontvangst van de zending. Als een item is gedragen dan mogen wij deze niet meer retour aannemen, omdat het dan niet aantoonbaar is geweest of dit een schade is geweest wat is ontstaan door het dragen. Als iets blijft haken in de trui dan kunnen dit soort gaatjes ontstaan.
Kortom: nemen geen enkele verantwoordelijkheid, geld is toch al binnen.
doen geen consessies, komt de klant op geen enkele manier tegemoet. Natuurlijk weet je niet waardoor de schade is ontstaan maar FS schuift het direct van hun bord af. Slaat direct de deur dicht.
Niet telefonisch bereikbaar dus geen normale manier van wederhoor.
En waarom moest ik die foto's sturen. Zij weten al dat ze er niks mee gaan doen.
5 dagen na ontvangst!! schade doorgeef termijn. Dus vanaf dag 6 kan je fluiten naar je geld of een tegemoetkoming want blijkbaar is het de norm dat hun product dan al kapot kan gaan.

en dan onder de mail; LIEFS......
Wat een verkapte vriendelijkheid.

Zie hun reactie hieronder; tja.....zo kan je elke banaan rechtpraten. De schade is NA een week onstaan. Niet pas NA een week gemeldt. Het haakje was heel klein. Als ik daar toen al een melding van gemaakt had was dat ook van tafel geveegd. Links of rechtsom; jullie gaan gewoon alles uit de weg. Want in de laatste mail die ik ontvangen heb, staan weer andere argumenten vanuit jullie. Kortom; onprofessioneel!

21 ottobre 2024

Risposta di Famous Store

Hoi Suus, erg vervelend , maar de schade is pas na een weekje, na het dragen van de trui aan ons gemeld. Helaas kunnen wij jou dan niet een nieuwe trui opsturen. Als er iets is blijven haken aan de voorkant van de trui dan ontstaan dit soort gaten. Wij kunnen dit helaas niet voorkomen. Hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Pas op voor scammers…

Pas op voor vlekgevoeligheid bij satijnen jumpsuit met open rug. Ik heb de jumpsuit ongedragen terug gestuurd en ineens zitten er vlekken op, waardoor ik mijn geld niet meer terug krijg! Pas op voor scammers.

9 settembre 2024

Risposta di Famous Store

Hoi Mila, wij hebben 2 jumpsuits ontvangen waarvan 1 met allemaal vlekken die wij op onze kosten naar jou terug hebben gestuurd en 1 jumpsuit zat een haal in en hiervoor hebben wij een uitzondering gemaakt door de jumpsuit als retour te verwerken terwijl het niet meer verkoopbaar gesteld kon worden. Dat bedrag is netjes naar jou overgemaakt op 27-9. Groetjes team Famous Store

Hoi Famous

Hoi Famous, ben altijd erg tevreden met jullie snelle service. Via insta had ik een vraag op zondag en zelfs op de zondag kreeg ik een reactie terug! Toppie!

25 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

Al jaren vaste klant bij famous.

Al jaren vaste klant bij famous.
Van de winkel als vaste klant overgestapt naar de webshop.
Helemaal leuk om hier te shoppen, goede prijs kwaliteit verhouding. Ga zo door Team Famous !!

10 agosto 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più