Ik heb inmiddels al meerdere keren besteld bij Famous Store en ben echt zo tevreden! Altijd hele leuke topjes van goede kwaliteit en veel leuke dingen in de sale!
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Famous Store | Shop de laatste fashion trends voor een betaalbare prijs! I Kleding, schoenen en accessoires I
Amperestraat 18G, 3861NC, Nijkerk, Paesi Bassi
- info@famous-store.nl
- famous-store.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Normaal erg te reden, tot ze zelf fout zitten.
Normaliter erg tevreden over famous-store: leuke kleding en snel bezorgd. Maar tot dat ze zelf een fout maken.. ze hadden mij het verkeerde product opgestuurd, inmiddels ben ik al 3 weken aan het mailen waar ik bijna geen reacties op krijg. Het product zou naar mij opgestuurd worden, na 2.5 week nog steeds geen post gehad, geen mail meer gehad en ook geen kosten terug van het geretourneerde product. Erg slecht. Jammer van de winkel.
Top winkel!
Geweldige online winkel! Ik heb meerdere keren besteld. Jassen, schoenen, riemen, sieraden, etc. Alles is perfect. De maten worden juist aangegeven, de klantenservice is vriendelijk en reageert snel, de pakketjes komen snel binnen en de items zijn nooit beschadigd of anders in het echt. Zeker vaker doen!
Ik heb inmiddels al meerdere keren…
Echt een topzaak
Echt een topzaak! Snel reactie, fijne service en de broeken zitten heerlijk.
Super!
Goede snelle levering, goede kwaliteit/prijsverhouding. Alles zoals het moet.
Slecht
Producten van hele slechte kwaliteit voor een relatief hoge prijs. Ik heb een ketting ontvangen helemaal van een soort plastic en veel groter dan op het plaatje. Buiten dat is het retouren bijna onmogelijk en heel duur je moet het helemaal zelf regelen, zelf een code maken een formulier invullen handgeschreven en daarvoor heb je ook maar 2 weken de tijd.
Geweldige webshop
Geweldige webshop! Ze hebben leuke kleding en gaan helemaal mee met wat nu trending is. De levering is heel snel, ook hebben ze leuke socials waardoor je up to date blijft van de nieuwe collecties. Echt een aanrader!
Top online shop!
Geweldige online shop waar je mooie kleren kunt halen met een goede kwaliteit en een snelle levering.
Altijd fijne service
Wij kopen hier vaker kleding voor mijn vrouw en zijn altijd erg tevreden. Mooie collectie, vriendelijk personeel en je wordt altijd goed geholpen. Zeker een aanrader!
Super leuke kleding
Super leuke kleding, voor leuke prijzen. Zal er vaker bestellen
Betaalbaar en kwalitatief
Mijn vrouw was jarig, waardoor ik op zoek was naar leuke zomerse kleding. Zoektocht was succesvol en het was verrassend betaalbaar.
Complimenten!!
Waarom kende ik famous store niet eerder?! Laatst iets voor me vriendin besteld, elke keer wanneer ze het aantrekt is het prachtig! Ze krijgt er erg veel complimenten over, hierbij ook onze complimenten!! Ga zo door Famous Store, alvast bedankt voor de volgende bestelling!
Goede betrouwbare zaak!!
Goede betrouwbare zaak!!
Heb hier meerdere keren kleding gehaald en het komt altijd optijd aan.
De kwaliteit is ook altijd top!
famous store
Laatst bij Famous store verschillende kleding gekocht, het was optijdd binnen, zag er netjes uit en de kleding die te groot was heb ik retour gedaan en toen heel netjes mijn geld terug gekregen! ik ga hier vaker bestellen wat een top webshop
Perfecte online shop voor dames
Perfecte online shop voor dames! Snelle levering en goede kwaliteit.
Top webshop
Wat een leuke webshop is dit zeg!! Heb het nog niet zo lang geleden “ontdekt” maar ik zal niet meer afwijken naar een andere webshop. De collectie is precies goed en de kwaliteit van de kleding heeft me echt verrast. Top!
Aanrader
Ik bestel regelmatig mijn kleding bij famous-store omdat de collectie altijd meegaat met de trend. Altijd de volgende dag in huis en ook nog eens netjes verpakt. Absoluut een webshop dat ik aanraad aan al mijn vriendinnen!
Nooit mijn bestelling ontvangen
Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen. Ondanks dat ik hier meerdere keren contact over heb opgenomen, heb ik geen inhoudelijke reactie gekregen. Dat vind ik erg teleurstellend, zeker gezien het bedrag van ongeveer €70 dat ik nu kwijt ben.
Er wordt steeds aangegeven dat het pakket geleverd zou zijn, terwijl ik gewoon thuis was en niets heb ontvangen. Toen ik dit aangaf, werd mij verteld dat het niet hun verantwoordelijkheid is, maar die van DHL of van mijzelf. Dat vind ik onacceptabel.
De klantenservice vind ik echt vreselijk. Je wordt niet netjes geholpen, er wordt niet met je meegedacht en ik voel me totaal niet serieus genomen. Al met al een erg frustrerende ervaring en absoluut niet wat ik had verwacht.

Risposta di Famous Store
Kapotte ketting met bon
Ik had een ketting besteld die na 4 weken al stuk ging. Heb toen een bon van 20 euro tegoed gekregen voor een nieuw accessoire. Heel fijn dat ze er wat mee doen. Hele fijne site op er iets te bestelen🫶🏻