Vi var i panik,- ny p.c. og intet fungerede. Alexander kom med 2 dages varsel og fik lynhurtigt startet den op. Panik igen et par dage senere,- pludseligt virkede mailen ikke,- men Alexander kom med... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Skulle udskifte min gamle stationære pc til en ny, men var usikker på hvilken pc jeg skulle vælge mht. behov og pris. Talte med Andreas fra FamlieTeknikeren som fandt en rigtig god ( gamer pc ) på til... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Havde brug for hurtig hjælp til min computer, da jeg skulle skrive lønninger ud, alt svigtede mig, men så kom Carl-Emil og ordnede det super kun dejlig oplevelse med FamilieTeknikeren. mvh/Kirsten... Leggi di più
L'azienda ha risposto
1 time efter at jeg havde ringet til Familieteknikeren kl.15:30 fik jeg besøg af en dygtig tekniker der hjalp med tilslutning til internettet efter at det var gået ned. Derefter ordnede han printeren... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi hjælper dig med alle dine IT-relaterede udfordringer og spørgsmål i hjemmet.
Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Virkelig behjælpelig på alle måder - fik løst mit printer problem på ingen tid af en utrolig venlig medarbejder. Anbefales varmt herfra

Risposta di FamilieTeknikeren
Familieteknikeren (Andreas) er virkelig god til at hjælpe med internetproblemer, printerproblemer og alle mulige større og mindre ting i pc og IPads der volder vanskeligheder - vi har haft besøg af Andreas mange gange. Det er en kæmpe hjælp, og kan varmt anbefales‼️

Risposta di FamilieTeknikeren
Jeg havde besøg af en meget behagelig medarbejder, som udover det oprindelige problem også fik afhjulpet flere mindre men irriterende problemer, så jeg er meget glad og tilfreds.

Risposta di FamilieTeknikeren
Det var en meget positiv oplevelse.!!
De er yderst kompetente og meget høflige.

Risposta di FamilieTeknikeren
De er nemme at kommunikere med - jeg ringede om morgenen, og kl.15 var problemet løst hjemme i min stue 🙏. De er dygtige og superhurtige - og derfor billige i timeløn.

Risposta di FamilieTeknikeren
Fik løst alle vores it problemer hurtig, effektivt og med gode forklaringer.
Tak til Andreas.

Risposta di FamilieTeknikeren
Endnu engang har Alexander fra Familieteknikeren løst vores it-problemer. Hurtigt og professionelt udført i en rar og venlig atmosfære. Vi kan kun give Alexander og Familieteknikeren vores allerbedste anbefaling 👍🌹

Risposta di FamilieTeknikeren
Frederik er sympatisk, rolig og meget tålmodig.Fin service

Risposta di FamilieTeknikeren
De er fantastiske søde,hjælpsomme og ikke mindst tålmodige til at forklare en som ikke er vokset 0p med EDB. De er også gode til indstilling af tv-et.
Jeg kan anbefale at bruge dem. De overholder indgåede aftaler/tider og er nemme at komme i kontakte med.
Erik Lund-Nielsen
2000 Frederiksberg

Risposta di FamilieTeknikeren
meget sympatisk yngre mand, med stor forståelse for vores manglende evne til helt at forstå, denne nye tekniske verden, !!!!!!!!

Risposta di FamilieTeknikeren
Helt fantastik søde, kompetente og hjælpsomme unge mænd. Giver sig god tid. Føler sig virkelig i trygge hænder. Vil anbefale dem til alle jeg kender. Susanne

Risposta di FamilieTeknikeren
Hurtig og effektiv hjælp til et printerproblem i forbindelse med min iMac computer.

Risposta di FamilieTeknikeren
haft en vanvittig kompetent ung mand til at hjæpe mig med mine IT problem. Anbefaler

Risposta di FamilieTeknikeren
Dårlig service, bestille tekniker som aldrig kom. Jeg vente hele dagen uden tekniker kom. Min TV virker ikke!!!

Kære Andreas,
Vi har benyttet os af din ekspertise med både Tv og computer med stor tilfredshed.
Vi har endvidere mærket din glæde ved at kunne hjælpe os.
Tak
Jytte og Kurt
EdbSOS
Andreas kom til tiden og fik løst problemet samme dag

Risposta di FamilieTeknikeren
Hurtig og effektiv hjælp. God til at forklare sig.Kom til aftalte tid. Meget behagelig ung mand. Varmt anbefale ham.

Risposta di FamilieTeknikeren
Min app “Sundhed” havde strejket siden 26/12 2022 - hvorfor? Alt var prøvet, ingen løsning. Andreas Juul blev kontaktet og efter lidt research knækkede han koden, og nu funker appen igen 😁.

Risposta di FamilieTeknikeren
Sikken fornøjelse. Andreas er en hjælpsom, pædagogisk og helt igennem dygtig ung mand.
Andreas arbejder meget professionelt og udviser stor ekspertise indenfor en bred vifte teknologi.
Andreas hjalp mig opsætningen af ny TV-boks, og alt kører som smurt. Nu kan jeg se golf.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.