FamilieTeknikeren Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Havde brug for hurtig hjælp til min computer, da jeg skulle skrive lønninger ud, alt svigtede mig, men så kom Carl-Emil og ordnede det super kun dejlig oplevelse med FamilieTeknikeren. mvh/Kirsten... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

1 time efter at jeg havde ringet til Familieteknikeren kl.15:30 fik jeg besøg af en dygtig tekniker der hjalp med tilslutning til internettet efter at det var gået ned. Derefter ordnede han printeren... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

EdbSOS er super kompetente: Nemme at tale med, gode til at forstå problematikkerne, også selvom man måske ikke selv gør, og ikke mindst løse det, der giver problemer. EdbSOS har hjulpet os med bl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sikken fornøjelse. Andreas er en hjælpsom, pædagogisk og helt igennem dygtig ung mand. Andreas arbejder meget professionelt og udviser stor ekspertise indenfor en bred vifte teknologi. Andreas h... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia di servizi domestici

Scritti dall'azienda

Vi hjælper dig med alle dine IT-relaterede udfordringer og spørgsmål i hjemmet.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

35 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Havde fået lavet totalt udu i mine muligheder for at se tv,
men efter et besøg fra Familie Teknikeren var kanalerne igen på plads, og jeg fik en lille instruktion, så det ikke sker igen.

Lilian Hallundbæk

6 gennaio 2026

Kære Lilian,
Vi er meget glade for, at have fået dine TV-kanaler på plads igen! Vi håber, du kan bruge den lille instruktion, vi efterlod. Ellers er du altid velkommen til at ringe til os.
Kh. Alexander

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har utallige gange fået virkelig…

Jeg har utallige gange fået virkelig god hjælp, gode råd og vejledning hos FamilieTeknikeren, både telefonisk, skriftligt og personligt, når jeg har rodet mig ind i PC-problemer. Jeg fylder 92 år om kort tid, og min tekniske kunnen i nyt og diverse forandringer er på lavt niveau, men jeg føler det trygt at kunne ringe til FamilieTeknikeren's rolige, vidende og altid søde medarbejdere for hjælp, senest i januar 2026. Maria Bigum

29 gennaio 2026

Kære Maria,
Det er os altid en fornøjelse at besøge dig og hjælpe med diverse PC-udfordringer. Din tekniske kunnen er skam rigtig god, alt taget i betragtning, og det er en ære for os at hjælpe dig, når det driller.
Kh. Alexander

Valutata 5 stelle su 5

Kompetent og god til at forklare

Personen der var sat på opgaven vidste hvad han havde med at gøre.
Han var rolig og tålmodig hvilket i mit tilfælde, tæller!
Min generation er ikke de skarpeste på it feltet, men han forstod at takle det - stor tak!

8 gennaio 2026

Risposta di FamilieTeknikeren

Det glæder os at høre! Det er vores fornemmeste opgave at gøre IT fordøjeligt for alle :)

Hurtig og kompetent service

Tak for hurtig, venlig og effektiv hjælp. Herfra mine varmeste anbefalinger

6 dicembre 2025

Kære Anne Margrethe,

Mange tak for de venlige ord!
Du er altid velkommen, hvis knuder skulle opstå igen :)

Vældig god kommunikation med Denis

Vældig god kommunikation med Denis, gav mig god information,
følte mig tryg og sikker.
Alt fungerer, - skal bare have dialog med YouSee ang. Knap halvanden måned uden tv. Der må komme en form for dispensation!!!

24 ottobre 2025

Kære Bjarne,

Vi er glade for, du følte dig trygt behandlet og kommunikeret med af Dennis!

Kontakt os endelig, hvis det vi satte igang ikke hænder som lovet :)

Valutata 5 stelle su 5

Familieteknikeren. En fantastisk god oplevelse.

Jeg havde rodet med dårlig internetforbindelse i to dage irritation og stress til følge. Jeg gav op og ringede til Familieteknikeren. Der ankom en utrolig venlig og dygtig tekniker, som fik routeren og alt det andet til at fungere på ingen tid. Jeg kan varmt anbefale Familieteknikeren. Det var en cirkelig god oplevelse,og jeg har kun roser til overs for Familieteknikeren.

17 novembre 2025

Risposta di FamilieTeknikeren

Tusinde tak for de søde ord, Elisabeth. Vi er meget glade for, at du fik dine problemer løst, og står altid klar, hvis der skulle opstå nye.

Vores varmeste anbefalinger til FamilieTeknikeren

Bertram er superkompetent med en stor og bred viden. Han dygtig til at formidle sin viden, og helmer ikke, før han er sikker på at problemet er løst - og at vi som brugere forstår hvordan.
Mogens og Dorthe

6 novembre 2025

Kære Mogens og Dorthe

Hvor er det dejligt at høre, at I har haft sådan en god oplevelse. Jeg giver jeres anmeldelse videre til Bertram 😊.

Høflig betjening, dygtigt IT vejledning , kan varmt anbefales 👍

Frederik som var min hjælper, var meget dygtig, da jeg ikke er særlig IT velfunderet, var Frederik meget tålmodig og høflig, og fixede mit IT problem til absolut topkarakterer....
Mvh Peter Axl
2600 Glostrup

29 ottobre 2025

Kære Peter Axl

Mange tak for din anmeldelse og din anbefaling ❤️. Jeg giver beskeden videre til Frederik 🥇

Familieteknikeren er Verdensklasse.

Familieteknikeren er Verdensklasse.
De er så dygtige og total tjekkede.Vil altid bruge dem.kh.Tommy

31 ottobre 2025

Kære Tommy

Hvor er det dejligt at høre :-).
"Verdensklasse" er vores bestræbelse, så jeg er glad for, at det er den oplevelse, du har haft.

Valutata 5 stelle su 5

De var meget søde og erfarne

De var meget søde og erfarne! De satte min nye computer op præcis som jeg gerne ville have det!

29 ottobre 2025

Hej France
Mange tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på ❤️

Fantastisk fin

Fantastisk fin , venlig og kompetent hjælp for 2 gang . I dag kom der hele to søde unge mænd og hjalp med mit wifi.
Er ikke sikker på deres navne .
Men jeg er super glad for at de fik alt til at virke .
Den ene var stor hundeven, desværre var min hund genert ☺️
Kun de varmeste anbefalinger herfra

23 ottobre 2025

Kære Karsten og Marianne

Tak fordi, at I har brugt vores hjælp for anden gang. Nogle gange har vi nye teknikere med på oplæring, så derfor kan man være heldig at have to krøllede hjerner på opgaven 😉

Jeg er glad at høre, at alt kom til at virke, og at I oplevede hjælpen som både venlig og kompetent.

Jeg giver rosen videre til de to teknikere.

Alt blev ordnet meget omsorgsfuldt

Alt blev ordnet meget omsorgsfuldt
af Adam.
Kan varmt anbefale deres hjælp.
Mvh Hanne K

30 settembre 2025

Kære Hanne

Mange tak for din anmeldelse. Omsorg er en meget vigtig del af vores måde at hjælpe på, så det glæder mig, at du oplevede det sådan.

Hurtig kontakt.…

Hurtig kontakt og besøg af en meget venlig og imødekommende ung mand, der gjorde hvad han kunne for at løse opgaven.

24 settembre 2025

Kære Anette

Tak for din anmeldelse 😊

En super god oplevelse

En super god oplevelse, jeg ringede, og vupti, så var computeren igen som "ny"
Jørgen J.

7 luglio 2025

Kære Jørgen

Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at vi kunne hjælpe dig.

Du må endelig ikke tøve med at kontakte os, såfremt der er andet vi kan hjælpe med.

Så godt 👌

Min søn havde problemer med sin computer som han bruger til at spille meget fortnite på. Så det var kritisk da den blev ved med at lukke ned. Jeg ringede til ind og talt med en sød ung kvinde som oprettede en sag og sendte Theodor ud allerede dagen efter. Theodor var super sød og dygtig - og efter hans besøg kan min søn igen spille fortnite. Så husfreden er reddet og alle er glade.
Tusind tak Theodor 🙂

12 giugno 2025

Kære Katrine

Mange tak for din meget flotte anmeldelse - den er vi glade for. Jeg giver den videre til Theodor.

Valutata 5 stelle su 5

Fik besøg af en søde ung mand -Theodor

Fik besøg af en søde ung mand -Theodor. Han har hjulpet mig med “fire tv”. Fik løst mit problem. Utrolig venlig ung mand.
Kan varmt anbefales
Jadwiga

27 maggio 2025

Kære Jadwiga

Mange tak for dine pæne ord. Jeg giver dem videre til Theodor ☺️.

Jeg håber, at du vil kontakte os igen såfremt der bliver behov for det.

Valutata 5 stelle su 5

Et must for alle med teknikskræk

Besøgt af 2 meget søde unge mænd, hurtige og effektive. Fandt den justering på min mors TV og Harddisk optager, lynhurtigt.
Kan varmt anbefales.

8 maggio 2025

Kære Torben

Det er rigtig dejligt at høre! Jeg har givet dine varme ord videre til de to teknikere.

meget positiv oplevelse

Virkelig behjælpelig på alle måder - fik løst mit printer problem på ingen tid af en utrolig venlig medarbejder. Anbefales varmt herfra

29 aprile 2025

Kære Elin

Mange tak for din positive anmeldelse. Jeg giver den videre til teknikeren, der hjalp dig med printeren.

Afhjælpning af IT-problemer i hjemmet

Familieteknikeren (Andreas) er virkelig god til at hjælpe med internetproblemer, printerproblemer og alle mulige større og mindre ting i pc og IPads der volder vanskeligheder - vi har haft besøg af Andreas mange gange. Det er en kæmpe hjælp, og kan varmt anbefales‼️

14 aprile 2025

Kære Gitte

Mange tak for dine søde ord. Det er altid en fornøjelse at besøge jer.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più