Vi har brugt Familigaver før, og har hver gang oplevet engageret service og ønske om at løse opgaven bedst muligt. Det fik vi også denne gang, og vi er meget tilfredse med resultatet, som blev leveret... Leggi di più
Bestilte 2 hvidvinsglas med gravering. Super hurtig ekspedition, rigtig rigtig god kommunikation, hurtigt svar på spørgsmål. Der er et hjerte bag, og det er trygt og rart, når man bestiller en vare. K... Leggi di più
Vi havde akut brug for nogle flotte gaver og fandt frem til familiegaver på nettet. Vi tænkte at de nok ikke kunne nå at producere/levere og hvis; at vi så nok måtte gå kompromis med vores ønsker til... Leggi di più
Bestilte et graveret glas søndag, fik at vide den blev sendt afsted mandag, kunne hente den tirsdag, hentede den dog onsdag. Hurtig levering 👍👍 er også meget tilfreds med glasset
Vi er en virksomhed drevet af familien. Vi udvikler, designer og producerer løbende gaver med tekst og billeder, der kan personliggøres efter vores kunders ønsker og behov. Ved hjælp af den nyeste teknologi inden for lasergravering skaber vi unikke og personlige gaver, der kan udtrykke følelser og fastholde minder, samt skabe et unik og anderledes look som indretning i hjemmet. Vi har udvalgt de materialer, som vi mener er de absolut bedste til gravering. Vi har sans for detaljer og yder altid den absolut bedste service til vores kunder, herunder at imødekomme alle ønsker og behov for lasergraverede produkter. Skulle en kunde derfor have specifikke ønsker omkring størrelser, træsorter, glas eller andet, imødekommer vi naturligvis dette efter bedste evne. For os er det vigtigt at producere produkter, som skaber glæde og minder for modtageren. Hver enkelt gave er unik, og det er altid en fornøjelse at sende den videre ud til en spændt modtager – for personlige gaver er de bedste gaver!
Fjeldhammervej 15, 2610, Rødovre, Danimarca
- kundeservice@familiegaver.dk
- familiegaver.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Der var en lille fejl i min ordre
Der var en lille fejl i min ordre. Allerede samme dag, som jeg havde kontaktet Familiegavers kundeservice, var den nye ordre på vej, uden fejl og uden ekstra omkostninger. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg handler på Familiegaver.dk. Kæmpe kæmpe ros herfra 😁😁😁

Virkelig venlig kundeservice
Virkelig venlig kundeservice, god dialog. Man kan faktisk få det præcis som man vil have det. Handler gerne her igen. Og lyn hurtig levering

Fantastisk
Fantastisk
Produktet er som på billedet og Ekstremt hurtig levering, 24 timer fra ordren er bestilt til den var leveret

Så flotte produkter
Nemt, hurtig levering og forsvarligt pakket ind. Produktet var billede på glasplade og det er helt perfekt

Hurtig levering
Hurtig levering, fair priser, og allerbedst, den graverede tekst er fuldstændig, som jeg angav. Jeg anbefaler jer gerne.

Jeg har har ikke handlet der før
Jeg har har ikke handlet der før
Jeg synes det var en god oplevelse
Hurtig levering

Fantastisk oplevelse
For 2 dage siden kl. 23:30 aflagde jeg en ordre, dagen efter modtog jeg et oplæg fra Familiegaver.dk, ang. Om jeg var tilfreds med opstillingen af min indgravering samt praktiske oplysninger. Lidt senere på dagen gav jeg grønt lys for det hele, da det så rigtig godt ud. Dagen efter havde jeg min ordre.
Min ordre er helt igennem perfekt og så fin, der er fantastisk kundeservice og leveringen er super hurtig! Jeg kan helt sikkert anbefale at man bestiller herfra, det kommer jeg helt sikkert til I fremtiden!

Super hurtig levering
Super hurtig levering , og pakket forsvarligt ind , mine hvidvin glas var så fine , ikke sidste gang jeg handler der . Birgitte

Risposta di Familiegaver
Jeg var under tidspres og de leverer…
Jeg var under tidspres og de leverer hurtigt. Varen var så fin. Og indpakningen var virkelig god.

Risposta di Familiegaver
Rigtig go servic ringer og kommer med…
Rigtig go servic ringer og kommer med forslag hvordan det kan stå top doller og hurtig levering

Risposta di Familiegaver
Virkelig god service og utrolig søde…
Virkelig god service og utrolig søde medarbejdere, der respondere på mail og dobbelttjekker, at bestillingen er som (speciel) ønsket .
Kun de varmeste anbefalinger herfra .

Helt igennem fantastisk service
Helt igennem fantastisk service! Kontaktede dem onsdag morgen og fortalte det var en hasteopgave. Senere samme dag fik jeg meddelelse om at varen var afsendt. Næste dag kunne jeg afhente de fineste indgraverede glas - helt perfekt!

Jeg har bestilt 2 gange herfra
Jeg har bestilt 2 gange herfra, begge gange var varerne præcist som ønskede, eller endnu bedre. Jeg havde et ønske om at få graveret et hjerte, og skrev bare i tekstfeltet at jeg ønskede dette. Det blev gjort uden at det kostede ekstra. De små chokolader som fulgte gratis med var også dejlige :)
-Hurtig levering, med god indpakning til at sikre glassene

Kan klart anbefales …
Udført som beskrevet og blev afsted samme dag som jeg bestilte. Fin og sikker pakning. Kan klart anbefales