Familiegaver Recensioni

TrustScore 5 su 5

5,0

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi har brugt Familigaver før, og har hver gang oplevet engageret service og ønske om at løse opgaven bedst muligt. Det fik vi også denne gang, og vi er meget tilfredse med resultatet, som blev leveret... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte 2 hvidvinsglas med gravering. Super hurtig ekspedition, rigtig rigtig god kommunikation, hurtigt svar på spørgsmål. Der er et hjerte bag, og det er trygt og rart, når man bestiller en vare. K... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde akut brug for nogle flotte gaver og fandt frem til familiegaver på nettet. Vi tænkte at de nok ikke kunne nå at producere/levere og hvis; at vi så nok måtte gå kompromis med vores ønsker til... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte et graveret glas søndag, fik at vide den blev sendt afsted mandag, kunne hente den tirsdag, hentede den dog onsdag. Hurtig levering 👍👍 er også meget tilfreds med glasset

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli da regalo
  2. Negozio di arredi e di design d'interni

Scritti dall'azienda

Vi er en virksomhed drevet af familien. Vi udvikler, designer og producerer løbende gaver med tekst og billeder, der kan personliggøres efter vores kunders ønsker og behov. Ved hjælp af den nyeste teknologi inden for lasergravering skaber vi unikke og personlige gaver, der kan udtrykke følelser og fastholde minder, samt skabe et unik og anderledes look som indretning i hjemmet. Vi har udvalgt de materialer, som vi mener er de absolut bedste til gravering. Vi har sans for detaljer og yder altid den absolut bedste service til vores kunder, herunder at imødekomme alle ønsker og behov for lasergraverede produkter. Skulle en kunde derfor have specifikke ønsker omkring størrelser, træsorter, glas eller andet, imødekommer vi naturligvis dette efter bedste evne. For os er det vigtigt at producere produkter, som skaber glæde og minder for modtageren. Hver enkelt gave er unik, og det er altid en fornøjelse at sende den videre ud til en spændt modtager – for personlige gaver er de bedste gaver!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Rigtig fine ting

31 maggio 2023

Hej Rikke

Tusind tak for din anmeldelse, og tak for de 4 flotte stjerner! 🥰

Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os 😊 Vi gør også hver eneste dag vores allerbedste for at levere flotte personlige gaver til alle vores kunder.

Du er mere end velkommen retur hos os igen, næste gang du skal bruge en personlig gave. På gensyn på www.familiegaver.dk!

Valutata 5 stelle su 5

Der var en lille fejl i min ordre

Der var en lille fejl i min ordre. Allerede samme dag, som jeg havde kontaktet Familiegavers kundeservice, var den nye ordre på vej, uden fejl og uden ekstra omkostninger. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg handler på Familiegaver.dk. Kæmpe kæmpe ros herfra 😁😁😁

30 maggio 2023

Hej Karina

Tusind tak for din anmeldelse, og tak for de 5 flotte stjerner! 🥰

Vi gør også altid vores allerbedste for at give en god oplevelse, også når der er sket en fejl. Det er fantastisk at læse, at du er tilfreds med forløbet efterfølgende, for selvfølgelig skal du have den helt rigtige personlige gave ❤️

Tak fordi du tog dig tid til at skrive herinde, og tak for rosen. Det går lige i hjertet 💕

Så fint et glas

Så fint et glas, flot gravering

26 maggio 2023

Hej Chenette

Tusind tak for at dele din oplevelse, og tak for de 5 flotte stjerner! 😊

Vi gør altid vores allerbedste for at levere et flot resultat, så det er skønt at læse, at du er tilfreds med glasset! Vi håber, at den personlige gave vækker masser af glæde hos modtageren 🥰

Tak fordi vi måtte gravere til dig, og på gensyn på www.familiegaver.dk 💕

Virkelig venlig kundeservice

Virkelig venlig kundeservice, god dialog. Man kan faktisk få det præcis som man vil have det. Handler gerne her igen. Og lyn hurtig levering

17 maggio 2023
Non scritta su invito

Hej Marianne

Tak for den fantastiske anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐Den sætter vi stor pris på! 🥰

Det er vigtigt for os, at de personlige gaver bliver som modtageren drømmer om, så vi tager gerne det ekstra skridt for at sikre dette. Og du er mere end velkommen retur hos os, næste gang du vil forkæle en du holder af ❤️

Vi ses på www.familiegaver.dk

Fantastisk

Fantastisk
Produktet er som på billedet og Ekstremt hurtig levering, 24 timer fra ordren er bestilt til den var leveret

9 maggio 2023

Hej Tina

Tusind tak for din anmeldelse! Den sætter vi stor pris på! 🥰

Det er så dejligt at læse, at du er tilfreds med dit køb hos os! Vi gør også hver dag vores bedste for at yde en fantastisk service til vores kunder, inkl. hurtig levering! 😊

Vi glæder os til at gravere for dig en anden god gang. På gensyn på webshoppen!

Så flotte produkter

Nemt, hurtig levering og forsvarligt pakket ind. Produktet var billede på glasplade og det er helt perfekt

8 maggio 2023

Hej Louise

Tusind tak for de 5 store stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det skønt at læse, at du har haft en god oplevelse hos os, med både levering, indpakning, og en glasplade der var lige som den skulle være! ❤️ Vi håber, at den spreder masser af glæde og gode minder!

Vi glæder os til at gravere for dig en anden gang 🥰

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering, fair priser, og allerbedst, den graverede tekst er fuldstændig, som jeg angav. Jeg anbefaler jer gerne.

8 maggio 2023

Hej Linda

Sikke en flot anmeldelse! Det er netop oplevelser som denne, som gør os ekstra glade for at gå på arbejde hver dag 🥰

Det betyder meget for os, at vores kunder får en god oplevelse, og det er på både levering, priser og et resultat der er lige som ønsket ❤️

Tusind tak for din anbefaling og på gensyn på www.familiegaver.dk

Helt igennem tilfreds

Helt igennem tilfreds, god oplevelse.

5 maggio 2023

Hej Brian

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse! Det er vi rigtig glade for! 🥰

Det er fantastisk at læse, at alt har været lige som det skulle! Så bliver det da ikke meget bedre 😉

Vi glæder os til at gravere en personlige gave til dig en anden gang. På gensyn på www.familiegaver.dk!

Jeg har har ikke handlet der før

Jeg har har ikke handlet der før
Jeg synes det var en god oplevelse

29 aprile 2023

Hej Malene

Tusind tak for din anmeldelse! Den sætter vi stor pris på! 🥰

Det er altid dejligt at vide, at det har været en god oplevelse at handle hos os. Det er bestemt også noget vi bestræber os på hver eneste gang ❤️

Vi glæder os til at gravere for dag en anden god gang. På gensyn på webshoppen!

Fantastisk oplevelse

For 2 dage siden kl. 23:30 aflagde jeg en ordre, dagen efter modtog jeg et oplæg fra Familiegaver.dk, ang. Om jeg var tilfreds med opstillingen af min indgravering samt praktiske oplysninger. Lidt senere på dagen gav jeg grønt lys for det hele, da det så rigtig godt ud. Dagen efter havde jeg min ordre.
Min ordre er helt igennem perfekt og så fin, der er fantastisk kundeservice og leveringen er super hurtig! Jeg kan helt sikkert anbefale at man bestiller herfra, det kommer jeg helt sikkert til I fremtiden!

4 maggio 2023
Non scritta su invito

Hej Isabella

Sikke en flot anmeldelse! Det er netop oplevelser som denne, som gør os så glade for at gå på arbejde hver dag 🥰

En personlig gave skal vække glæde og gode minder hver dag, så er fantastisk at læse, at du er tilfreds med netop din! Det betyder meget for os, at vores kunder får en god oplevelse, og vi gør gerne lige det ekstra, for at sikre at alt er som det skal være ❤️

Tusind tak for din anbefaling og på gensyn på www.familiegaver.dk

Super hurtig levering

Super hurtig levering , og pakket forsvarligt ind , mine hvidvin glas var så fine , ikke sidste gang jeg handler der . Birgitte

25 aprile 2023

Hej Birgitte

Mange tak for de 5 store stjerner, og tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse! 🥰

Der er heller ikke noget bedre hurtig levering, god emballering og flotte graverede glas, som kan bringe glæde og hyggelige stunder mange år frem 😊

Tusind tak fordi vi måtte gravere for dig! Du er mere end velkommen hos os igen, næste gang du skal have lavet en personlig gave 🥰

Valutata 5 stelle su 5

Jeg var under tidspres og de leverer…

Jeg var under tidspres og de leverer hurtigt. Varen var så fin. Og indpakningen var virkelig god.

24 aprile 2023

Hej Eva

Sikke en dejlig anmeldelse! Tusind tak for den, og tak for de 5 store stjerner 🥰

Vi bliver så glade og stolte over at kunne give så god en oplevelse, både med hensyn til levering, selve varen og indpakningen! Det er også præcis sådan det skal være 😊

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive herinde, og tak fordi vi måtte gravere for dig 🥰

Vi glæder os til at give dig en lige så god oplevelse næste gang du skal bruge en personlig gave! På gensyn på www.familiegaver.dk 😀

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig go servic ringer og kommer med…

Rigtig go servic ringer og kommer med forslag hvordan det kan stå top doller og hurtig levering

17 aprile 2023

Hej Tonny

Tusind tak for de 5 store stjerner! Dem sætter vi pris på! 🥰

Det er så dejligt at læse, at du er tilfreds med dit køb hos os! Vi giver den gerne lidt ekstra, så vi er sikre på at det endelige resultat bliver som ønsket 😊 Den hurtige levering er vi også stolte af, så også mange tak for rosen af denne!

Vi glæder os til at gravere for dig en anden gang. På gensyn på www.familiegaver.dk! 😊

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god service og hurtig i levering

Hej Henriette

Tusind tak for din anmeldelse! Den sætter vi stor pris på! 🥰

Det er dejligt at læse, at du er tilfreds med dit køb hos os, samt den hurtige levering. Vi gør også hver dag vores bedste for at yde en fantastisk service til vores kunder! 😊

Vi glæder os til at gravere for dig en anden god gang. På gensyn på webshoppen!

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god service og utrolig søde…

Virkelig god service og utrolig søde medarbejdere, der respondere på mail og dobbelttjekker, at bestillingen er som (speciel) ønsket .
Kun de varmeste anbefalinger herfra .

Hej Anonym

Tak for din flotte anmeldelse, og tak for rosen af vores søde medarbejdere hos Familiegaver! 🥰

Det er fantastisk at læse, at du har haft så god en oplevelse, da du fik graveret din gave. Det betyder meget for os, at vores kunder får en god oplevelse, samt en personlig gave som er lige som den skal være! ❤️

Helt igennem fantastisk service

Helt igennem fantastisk service! Kontaktede dem onsdag morgen og fortalte det var en hasteopgave. Senere samme dag fik jeg meddelelse om at varen var afsendt. Næste dag kunne jeg afhente de fineste indgraverede glas - helt perfekt!

Hej Anja

Tusind tak for din anmeldelse, og tak for de 5 store stjerner 🥰

Vi bliver så glade og stolte over din ros af både service og hurtig levering! Der er bestemt heller ikke noget bedre, når man bestiller en personlig gave, som så leveres allerede dagen efter 😊Vi håber, at modtager også blev glad for de fine glas.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive herinde. Vi glæder os til at gravere for dig en anden gang! 🥰

Jeg har bestilt 2 gange herfra

Jeg har bestilt 2 gange herfra, begge gange var varerne præcist som ønskede, eller endnu bedre. Jeg havde et ønske om at få graveret et hjerte, og skrev bare i tekstfeltet at jeg ønskede dette. Det blev gjort uden at det kostede ekstra. De små chokolader som fulgte gratis med var også dejlige :)
-Hurtig levering, med god indpakning til at sikre glassene

9 aprile 2023

Hej Felix

Sikke en skøn anmeldelse! Tusind tak for den! 🥰

Vi er stolte af, at du ikke bare én, men to gange, har haft så god en oplevelse hos os! Vi elsker at gravere personlige gaver, og det er vigtigt for os at de bliver lige som man drømmer om. Der er heller ikke noget bedre, end når gaven så oven i købet bliver hurtigt leveret - med en lille overraskelse i pakken som prikken over i´et ❤️

Tak fordi vi måtte gravere for dig 🥰Vi glæder os til at give dig en lige så god oplevelse, næste gang du kigger forbi www.familiegaver.dk

Meget fint produkt

Meget fint produkt. Fair pris! Lille gave med i handlen 😊

24 febbraio 2023

Hej Tanja

Tusind tak for de 5 flotte stjerner. Dem sætter vi stor pris på! 🥰

Vi er glade for at det hele har levet op til dine forventninger, både med produkt og pris. Og dejligt at læse, at chokoladen også faldt i god jord 😋

Tak fordi vi måtte gravere for dig 🥰 På gensyn på webshoppen!

Kan klart anbefales …

Udført som beskrevet og blev afsted samme dag som jeg bestilte. Fin og sikker pakning. Kan klart anbefales

3 aprile 2023

Hej JH

Tusind tak for din anbefaling, og for de 5 flotte stjerner 🥰

Vi er glade for at læse, at du er tilfreds med din bestilling, både mht til graveringen, leveringen og selve pakningen! Vi stræber også altid efter den bedste service og det bedste færdige resultat! ❤️

På gensyn på www.familiegaver.dk

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og god service flot vare 5…

Hurtig og god service flot vare 5 stjerner her fra

24 marzo 2023

Hej Helle

Tusind tak for at dele din oplevelse, og tak for de 5 flotte stjerner! 😊

Vi gør også altid vores allerbedste for at give en god oplevelse på alle parametre! Det er derfor skønt at læse, at det netop er det du også har fået med både hurtig levering, god service og et færdigt produkt, som lever op til alle forventningerne 🥰

Tak fordi vi måtte gravere til dig, og på gensyn på www.familiegaver.dk 💕

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più