Super goeie service. Onze bestelling moest binnen een bepaalde dag binnen zijn. 1 telefoontje en het werd geregeld. Producten zijn top! Meteen een 2e bestelling gedaan ook top geleverd. Dank jullie we... Leggi di più
Snel geleverd, en de fakkels(uittrekbare) en rookpotten(120m3) zijn echt van goede kwaliteit mooie geel/groene kleuren. Zeker het geld waard.
Ik had bij pakketje besteld en er staat zomaar dat het pakketje voor de deur mag neergelegd worden. Nou is mijn pakketje weg en ik heb geen foto gekregen dat hij voor de deur lag geen aanrader deze sh... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fijn contact met de webshop. Goed product! Snel geleverd. Geweldige gender reveal gehad mede dankzij fakkelkopen.nl! Aanrader om te kopen!
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Rookfakkels, Vuurfakkels & Rookpotten in alle kleuren beschikbaar. De noodseinmiddelen zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit en bedoeld om de aandacht van de autoriteiten te trekken. Verschillende verzendopties zoals vandaag besteld, morgen in huis en gratis verzending vanaf 75 euro. Ga naar de webshop voor meer informatie en bestellen.
Hoofdstraat 85, 7811EH, Emmen, Paesi Bassi
- 0854013417
- klantenservice@fakkelkopen.nl
- fakkelkopen.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
heb zelf besteld en dag erna meteen…
heb zelf besteld en dag erna meteen binnnen fakkels goeie kwaliteit zal hier zeker vaker bestellen
Werkte goed en was goed zichtbaar.
Niet adverteren met voor 23 uur…
Niet adverteren met voor 23 uur besteld,
Volgende dag geleverd.
Slechte zaak, nu waren ze veelste laat

Risposta di Fakkelkopen.nl
Helaas deden ze het niet 😂
Helaas deden ze het niet 😂 en krijg je als reactie dat je ze verkeerd gebruikt zonder dat ze erbij waren. Beetje jammer.
Alles gedaan volgens de voorschriften kan als bewijs zelfs video overleggen 🤣

Risposta di Fakkelkopen.nl
Aanrader om je fakkels te kopen!!
Fijn contact met de webshop.
Goed product!
Snel geleverd.
Geweldige gender reveal gehad mede dankzij fakkelkopen.nl!
Aanrader om te kopen!
Super snelle levering
Super snelle levering tegen een prima prijs voor het product, ik had ze snel nodig dus heb ze ook al getest. Ze werken goed, dus ga zeker vaker hier bestellen
Prachtige kwaliteit en binnen minder…
Prachtige kwaliteit en binnen minder dan 24uur binnen, goed op orde bij dit bedrijf.
de beste fakkels
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met deze webshop. De levering is super snel, vaak heb ik mijn bestelling al binnen één dag in huis. De kwaliteit van de fakkels is top en alles wordt netjes verpakt geleverd.
Het enige kleine nadeel zijn de verzendkosten van €7, maar gezien de snelle service en goede producten vind ik dat nog acceptabel.
Ik ga hier zeker vaker bestellen en kan het anderen ook aanraden!
Helaas slechte ervaring en service …
Ik had donderdag avond een bestelling geplaatst omdat ik gisteren (zondag) een afscheidsfeestje had van mijn neefje die gaat emigreren.
Op Google staat vermeld, voor 23:59uur besteld volgende dag geleverd .
Ik weet dat een internetbestelling vertraging kan hebben kwa levering. Vrijdag zag bij de track en trace dat mijn bestelling nog niet verzonden was . Ik had daarom telefonisch contact opgenomen en de heer die ik aan de lijn had die zag mijn bestelling in het systeem staan en verzekerde mij dat het dan zaterdag geleverd zou worden .
Het is nu inmiddels maandag en mijn bestelling is nog steeds niet verzonden. Ik heb net gebeld met het bedrijf om mijn bestelling te annuleren . En de dame die ik aan de lijn had die schoof alles af na de transporteur dat ik hun maar moest mailen en ook maar een mail moest sturen naar de klantenservice om mijn klacht te doen.
Ze kon wel in het systeem zien dat ik een bestelling had gedaan donderdag en daar bleef het ook bij.
Voor de rest moest ik zelf maar contact zoeken met de transporteur om het te annuleren en mailen met hun klantenservice .
Kortom de totaalbeleving die ik gisteren in mijn hoofd had voor het afscheidsfeestje is hierdoor behoorlijk verpest . Het ergste vind ik gewoon dat ik ze vrijdag nog aan de lijn en ik ook vertelde dat ik het zondag echt nodig had. En mij verteld werd dat ik het dan ook in huis zou hebben. Anders had ik nog kunnen schakelen om iets anders te verzinnen . En gewoon nu net aan de telefoon totaal geen excuus voor het ongemak en dat ik zelf maar moest mailen met hun klantenservice en de transporteur.
Reactie ontvangen als volgt:
Antwoord van Fakkelkopen.nl
6 minuten geleden geüpdatet
Beste Jeffrey Henriet,
Bedankt voor je review. Actuele leveringstijden staan vermeld op de website. Je hebt donderdag om 22.31 uur besteld en dan gaat de bestelling vrijdag de deur uit. Levering is dan op maandag zoals je terug kunt lezen op de verzendpagina.
Mvg, Fakkelkopen.nl
Het is vandaag maandag
En heb nog steeds niks ontvangen.
Waar het mij om gaat is dat ik voor alle zekerheid vrijdag nog gebeld had met fakkelkopen.nl met de vraag leveren jullie ook op zaterdag ivm dat het afscheidsfeestje op zondag is .
En de werknemer die ik aan de lijn had via dat nummer wat op de site vermeld staat. Die bevestigde dat het geleverd zou worden, hij kon mij zelfs vertellen dat in het systeem stond vermeld dat bij afwezigheid het pakket bij de roldeur geplaatst kon worden

Risposta di Fakkelkopen.nl
Alles gewoon netjes binnen gekregen
Alles gewoon netjes binnen gekregen, was zeer snel binnen!
Uitvaart roze
We hebben de roze faklels gebruikt bij de uitvaart van mijn 42 jarige vrouw
De straat was helemaal roze gekleurd zoals ze het graag wou zien
Dus super fakkels
Goeie kwaliteit ziet er mooi uit
Goede kwaliteit en zeer veilig
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.