Dramatisch, op tijd besteld en uiterlijke leverdatum aangegeven, alsnog te laat ontvangen Update na reactie: Zelfs met de feestdag er tussen hebben ze de kans gehad om op vrijdag en zaterdag te be... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super snelle service. Dag erna in huis, aardige mensen op de app die (door mijn eigen fout, ik had mijn e-mail adres verkeerd ingevuld) de bevestiging nogmaals stuurden. Top service!
Snelle service aardige gasten. Als je vragen heb worden ze goed en netjes beantwoord en snelle communicatie altijd fijn! Heb rookpotten en granaten besteld snelle levering. Dikke pluim jongens !! Ze... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Snelle levering en prima kwaliteit.
Super goede pot
Super goede pot, veel rook, leuke poppers, hele goede service
Geweldige TRANSPARANTE webshop!
Vanaf het moment dat de bestelling geplaatst was, transparante manier van communiceren voor de klant! Door continue per mail, de klant op de hoogte te houden van alle stappen. Ik heb het als zeer goed ervaren. Zou t fantastisch vinden als alle webshops zo te werk zouden gaan! Heel fijn🥰
Netjes snel volgens afspraak
Heel fijn dat de fakkels binnen een dag…
Heel fijn dat de fakkels binnen een dag werden geleverd.
gewoon goed
Snel geleverd en gewoon leuk een rookbom en fakkeltje erbij voor oud en nieuw

Risposta di R&F
Ondanks de belofte dat bestelling…
Ondanks de belofte dat bestelling volgende dag geleverd zou worden, is deze pas twee dagen later geleverd. Pakket was ook zoekgeraakt. Apps en mails gestuurd om te vragen om hulp maar op geen enkele manier hulp of op zijn minst een reactie gekregen. Slechte service en bereikbaarheid
Antwoord op de reactie van Rookenfakkels hierop.
Het gaat mij erom dat er op geen enkel bericht gereageerd is. Het leuke aan pakketbezorgers is dat zij de verantwoordlijkheid weer terugleggen bij de verzender en dat ik bepaalde gevevens nodig had om het pakket op te sporen. Omdat u niet reageerde, kon het pakket niet opgespoord worden en kwam deze later dan waarvoor de bestelling bedoeld was. Het lijkt me in het vervolg daarom ook passender dat u uw eigen verantwoordelijkheid neemt en niet afschuift. U bent en blijft de verzender en u doet toch de belofte dat het pakket de volgende dag geleverd wordt? Doe dan geen beloftes die u niet waar kunt maken

Risposta di R&F
Bezorgd op de datum dat werd…
Bezorgd op de datum dat werd aangegeven,alles netjes op tijd,en je wordt op de hoogte gehouden wanneer het afgeleverd is bij het afleverpunt!.Alles prima verlopen en netjes verpakt geleverd!

Risposta di R&F
Snelle service en aardige gasten
Heb rookpotten en granaten besteld snelle levering. Dikke pluim jongens !!
Zeker een aanrader !!
Rookfakkels netjes en snel binnen.
Rookfakkels netjes en snel binnen.
Product alleen nog niet uitgetest maar ga er vanuit dat ze het perfect doen.

Top service en levering
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.