Valutata 5 stelle su 5

Eerste witte kentekenplaat had een dikke klodder lijm erop. Na hierover te hebben gemaild kreeg ik heel snel een nieuwe opgestuurd.

Valutata 5 stelle su 5

Super snelle levering! Ik had nog een vraag, dus had ik de klantenservice gebeld. Ik kreeg direct iemand aan de telefoon en werd vriendelijk te woord gestaan.

Valutata 5 stelle su 5

Nette afhandeling van de order. Niets op aan te merken. Qua bezorging gaat mijn voorkeur uit naar DHL en PostNL. Het pakketje was netjes verpakt met grote melding BREEKBAAR/FRAGILE. Dit uiteraard om h... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Snel bezorgd en kenteken is zoals gewenst. Helaas maken ze gebruik van GLS als bezorgdienst, waar ik tot op heden alleen maar slechte ervaringen mee heb gehad en ook nu duwden ze het ruw door de bri... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli da regalo

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Wij leveren alles op het gebied van kentekenplaten, van aanhanger kentekenplaten tot het maken van een fun plaat met eigen tekst.

4,4

Ha risposto al 30% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Eerste en laatste keer

Wat een puinhoop!
Ik maak een vergissing bij de bestelling 19:57u. Mede ook door het onduidelijke bestelproces. Drie!!! minuten later meld ik dat via een mail én via het contactformulier op de site. De volgende ochtend meteen om 09:00u. gebeld. Bestelling was al klaar, nu dus dubbele kosten. Bestellingen worden dus niet gecontroleerd maar domweg gemaakt!! De productie gaat dus 's nachts door, maar de mails worden niet gelezen?
En dan denk je 'als het zo snel geproduceerd wordt, wordt het ook snel geleverd'. Nou niet dus.
Neerzettoestemming gegeven op een kantoortje dat de hele dag open staat. Kan iedereen gewoon naar binnen lopen en worden constant pakketjes afgeleverd.
Maar wat blijkt: op het aangegeven tijdstip 15:45u. kon 'de bestelling niet worden afgeleverd, omdat het bedrijf gesloten was'. Flauwekul!!
Tsja, als twee bedrijven er bij één bestelling zo'n troep van maken....
En nu? Morgen twee uur wachten in het kantoortje tot de mannen/ vrouwen in staat zijn om daar een pakketje neer te zetten????
Eerste en laatste keer dat we hier iets bestellen.

16 aprile 2026

Komt afspraak niet na

Ik heb op 27-2-26 een witte kentekenplaat besteld en heb deze plaat nog steeds niet ontvangen! Afgelopen zaterdag heb ik geprobeerd te bellen maar geen gehoor, waarop ik een WhatsApp heb gestuurd. Kreeg als reactie alleen een track en trace code en daarop is nog steeds te lezen dat het pakket nog niet is ontvangen door de vervoerder!!! Vanmorgen ook geprobeerd te bellen en helaas weer een voicemail, dus wederom een app gestuurd. App is nu nog niet gelezen en staat ook maar 1 vinkje! Jullie adverteren met de bestelling dat hij de volgende dag geleverd wordt maar helaas zijn we nu alweer 10 dagen of 6 werkdagen verder! Hoe kom ik nu met mijn motor bij de keuring vd RDW zonder die witte kentekenplaat???
Heel erg jammer dat het op deze manier gaat.
Niet aan te raden om hier te bestellen.

Eddie

9 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte afhandeling van transportschade en communicatie

Enige tijd geleden heb ik bij kentekenwinkel.nl een kentekenplaat besteld voor mijn aanhanger. Bij ontvangst was direct zichtbaar dat het pakket transportschade had. Na het openen bleek de kentekenplaat gebogen te zijn en een duidelijke knik te hebben, waardoor deze niet meer in mijn kentekenhouder past en dus onbruikbaar is.

Ik heb hierover direct per mail contact opgenomen en foto’s meegestuurd. Hierop kreeg ik een reactie met het verzoek om “duidelijkere foto’s”, wat al bevestigt dat mijn eerste mail mét foto’s was aangekomen. Vervolgens heb ik opnieuw foto’s gestuurd, met hetzelfde aantal bijlagen als de eerste keer, maar opnieuw genomen foto’s. Daarna bleef het stil.

Na telefonisch contact kreeg ik te horen dat de medewerker die deze mails behandelt op vakantie was en dat mijn klacht de volgende dag zou worden opgepakt. Dit is niet gebeurd. Een week later heb ik opnieuw gebeld en kreeg ik ineens te horen dat dezelfde medewerker ziek zou zijn. Daarnaast werd toen beweerd dat er géén foto’s bij mijn mail zaten, terwijl deze aantoonbaar wel zijn verstuurd én eerder zijn ontvangen. Dit heb ik ook zelf nogmaals gecontroleerd.

De wisselende verklaringen en het ontkennen van ontvangen foto’s wekken helaas de indruk dat mijn klacht niet serieus wordt genomen en dat er eerder wordt gezocht naar excuses dan naar een oplossing. Dit terwijl het hier duidelijk om transportschade gaat, waar ik als klant geen enkele invloed op heb gehad.

De kentekenplaat is onbruikbaar en tot op heden heb ik geen oplossing, vervanging of duidelijke communicatie ontvangen. Ik verwacht eigenlijk dat er wel wordt gereageerd op deze review... al is het teleurstellend dat daar blijkbaar eerst een review voor nodig is.

Deze ervaring geeft mij weinig vertrouwen in de klantenservice van kentekenwinkel.nl.

13 gennaio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Drukfout kenteken niet hersteld

Kenteken werd op tijd geleverd. Na een tijdje kwam ik er achter dat er een drukfout is gemaakt. Ondanks dat de fout bij Kentekenwinkel ligt wordt dit niet hersteld omdat dit alleen in de eerste week/weken mogelijk is.

15 gennaio 2026
Logo di Kentekenwinkel

Risposta di Kentekenwinkel

Beste klant,

Dank voor uw review. De kentekenplaat is in augustus tijdig geleverd. Eventuele drukfouten dienen direct na ontvangst of binnen korte tijd daarna te worden gemeld.

Uw melding is pas vijf maanden na levering bij ons binnengekomen. Helaas kunnen wij klachten die zo laat worden gemeld niet meer in behandeling nemen.

Met vriendelijke groet

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più